Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Amin canım allah razı olsun.cana değil de mala gelsin inşallah.

canımmm çok geçmiş olsun.. ya ne kadar ilginç iki gün önce ben mutfaktayken bizimde elektrikli soba alev almış eşim fişi güç bela çekmişş dumanlar çıkmış. ben kokusuna şahit oldum sadece eşim ani bi refleksle kapatmış . maddi bi kaybımız olmadı ama çok korktuk. ara kablodan yanmış sonra anladık.. sadaka vermek lazım böyle durumlarda ucuz kurtulduk. Rabbim kimseye yaşatmasın yanmak acı.. geçmiş olsun cnm..:nazar:

Hepımızın cuması mubarek olsun rabbım rabbım gonlunuzden gecen hayır dualarınızı dılınıze dokmeden kabul buyursun ınsallah

490- Amr b. Avf el Müzenî (r.a.)’ın babasından ve dedesinden rivâyete göre, Rasûlullah (s.a.v.) şöyle buyurmuştur: “Cuma günü bir saat vardır ki; Kul Rabbinden ne isterse Allah mutlaka ona o isteğini verir.” Ey Allah’ın Rasûlü o saat hangi saattir dediler: Buyurdular ki: “Cuma namazı için kamet getirilmesinden başlayıp namazdan çıkma zamanına kadardır.” (Muvatta, Cuma: 7)

Allah isteyen herkesin duasını kabul etsin inşallah. Hayırlısıyla hepimiz tez zamanda anne olalım inşallah o duyguyu bizde yaşayalım.

Nasılsın canım toparlanabıldınmı hersey ımtıhan cok dua ettım sana rabbım kolaylık versın ınsallah sen artık ınsallah bır anne adayısın herseye bozma moralını esya gelır gecr onemlı olan sensın vardır bundada bır hayır ınsallah bu sıkıntının akası senı felaha ulastırır

canımmm çok geçmiş olsun.. ya ne kadar ilginç iki gün önce ben mutfaktayken bizimde elektrikli soba alev almış eşim fişi güç bela çekmişş dumanlar çıkmış. ben kokusuna şahit oldum sadece eşim ani bi refleksle kapatmış . maddi bi kaybımız olmadı ama çok korktuk. ara kablodan yanmış sonra anladık.. sadaka vermek lazım böyle durumlarda ucuz kurtulduk. Rabbim kimseye yaşatmasın yanmak acı.. geçmiş olsun cnm..:nazar:

Size de çok geçmiş olsun.siz baya bi ucuz atlatmışsınız yine.
Bir daha ufo mu allah korusun evime almayacağım.
Şimdi tik oldum tüm elektirikli şeylerden korkar oldum ya.
Çok Kötü oldu ev ya.

Nasılsın canım toparlanabıldınmı hersey ımtıhan cok dua ettım sana rabbım kolaylık versın ınsallah sen artık ınsallah bır anne adayısın herseye bozma moralını esya gelır gecr onemlı olan sensın vardır bundada bır hayır ınsallah bu sıkıntının akası senı felaha ulastırır

Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim o güzel duaların için.
Ben toparlanmaya çalışıyorum işte.:14:
İşime dönndüm çalışıyorum ama aklım hep evde.
Aksi gibi evde sular kesik tam temizlik yapamıyorum.
Ev yavaş yavaş tamir olmaya başladı.

Kızlar celalettin beyle 2 aydır gördüğümüz
tedavinin hormon sonuçlarını bugün yaptırdık

fsh 0,77
lh 0,79
testosteron 5,77

sperm 0

:14::14::14::14:
Kızlar inanılmaz derecede kötüyüm
bizim hormonlarımız hiç bu kadar düşmemişti
hormonlar çok düşük çıktı
sperm de her zamanki bulunamadı:43::43::43::43:

Belki daha çok erken ama eşim 2011 yılından beridir sürekli iğne ilaç kullanıyor
adama bişey olacak diye korkmaya başladım artık:43::43:
Bizde spermleri görebilecekmiyiz acaba:14::14::14::43::43::43:

Son düzenleme:
kızlar celalettin beyle 2 aydır gördüğümüz

fsh 0,77
lh 0,79
testosteron 5,77

sperm 0

Belki daha çok erken ama eşim 2011 yılından beridir sürekli iğne ilaç kullanıyor

canım benım cok gecmıs olsun dur bakalım hala tedavı surecı ıcındesınız celaleddın hocayla gorustunuzmu ? Hemen moralını bozma belkı sonucu guzel olur bı konusun doktorunuzla durumu o degerlendırsın , ınsallah esıne bısıy olmaz , ınsallah goreceksınız sıpermlerı allah buyuk sızın spermcıklerınız sadece cok nazlı :9:

canım ya niye böyle hemen kötü düşünüyorsun.
bak bizleride üzüyorsun.:20:
yapma böyle ne olur.:50:
hormonlar tedavinin gereği böyle değişebiliyor.
hemen karamsarlığa düşme böyle.eşlerimiz rabbimize emanet artık.
olacak olacak yeter ki sabır lazım canım benim.
şu testi bide pıtırcıklar gibi istanbulda yaptırın derim ben.
çünkü orda daha güzel inceliyorlar.

hayırlı cumalar arkadaşlar çok canım sıkkın rabbim sanki bizi imtihan ediyor biraz rahatsızlıklarım vardı bugün kadın doğum doktoruna gittim ve çok kötü oldum bende 4-5 adet myom varmış daha önceden olduğunu biliyordum ama çok hızlı büyümüş dedi doktor 5 cm olmuş en büyüğü rahimin dışında olduğu için ameliyat şimdi gerekmez dedi,zaten tüp bebek yaptırmayı düşünüyorsan bir an önce yaptırın hiç zaman kaybetmeyin dedi myomlarını tüp bebekten önce aldırırsan belki tüplerde yada rahimde yapışıklık olur bide o sizi uğraştırı dedi ve moralim çok bozuldu geldiğimden beri ağlıyorum bi taraftan azo bi traftan myom ne yapcaz bilmiyorum..

hayırlı cumalar arkadaşlar çok canım sıkkın rabbim sanki bizi imtihan ediyor biraz rahatsızlıklarım vardı bugün kadın doğum doktoruna gittim ve çok kötü oldum bende 4-5 adet myom varmış daha önceden olduğunu biliyordum ama çok hızlı büyümüş dedi doktor 5 cm olmuş en büyüğü rahimin dışında olduğu için ameliyat şimdi gerekmez dedi,zaten tüp bebek yaptırmayı düşünüyorsan bir an önce yaptırın hiç zaman kaybetmeyin dedi myomlarını tüp bebekten önce aldırırsan belki tüplerde yada rahimde yapışıklık olur bide o sizi uğraştırı dedi ve moralim çok bozuldu geldiğimden beri ağlıyorum bi taraftan azo bi traftan myom ne yapcaz bilmiyorum..

neler oluyor böyle topiğimize ya.herkesin morali bozuk.nazar değdi herhalde:nazar:
rabbim tez zamanda şifanı versin inşallah.:16:
dertler hiç bitmez ki.:50:
ama önemli olan onlarla savaşmak.
üzülme be arkadaşım buda gelir geçer.
varya en kısa zamanda bitkisellere ve soğan suyuna başla.belki bir faydasını görürsün.:54:
ondan sonra baktın gördün olmadı tekrar başka bir doktora gidersin.

herkese hayırlı cumalar arkadaşlar

eşimin inhibin b testi çıktı .12 nasıl pek anlamıyorum düşük mü yüksek mi ? fsh değeri 19 idi bu arada.

hocaya yazdık cevabını bekliyoruz bakalım

geçmiş olsun arkadaşım rabbim tez zamanda şifanı versin

neler oluyor böyle topiğimize ya.herkesin morali bozuk.nazar değdi herhalde:nazar:
rabbim tez zamanda şifanı versin inşallah.:16:
dertler hiç bitmez ki.:50:
ama önemli olan onlarla savaşmak.
üzülme be arkadaşım buda gelir geçer.
varya en kısa zamanda bitkisellere ve soğan suyuna başla.belki bir faydasını görürsün.:54:
ondan sonra baktın gördün olmadı tekrar başka bir doktora gidersin.

teşekkür ederim canım inşallah hepimizin yüzü güler birgün..

canım benım rabbım acıl sıfa versın evet rabbım bızı ımtıhan edıyor ıyıkı gıttın doktora vardır bır caresı sıkıntı yapma , herseyın bır vaktı zamanı var bak ben ıkıncı tup bebek tedavıme gun gun sayarken transferıme 2 gun kala bısıklet kazası gecırdım tam 2 ay ertelendı oyuzden sende sıkma canını hersey olacagına varır elbet vardır bır vaktı zamanı rabbım sana farklı sıkıntılar verıyorkı dırencın artsın sabrın artsın rabbım tekrar sıfa versın ınsallah bu gunler sana bır hayal gıbı gelır gecer

Kızlar celalettin beyle 2 aydır gördüğümüz

fsh 0,77
lh 0,79
testosteron 5,77

sperm 0

moralini bozma canım ya inşallah hepimiz bigün spermleri görürüz işte bu süreçte moralimizi yüksek tutalım :(

arkadaşlar inhibin b 12 çıktı bilgis olan var mı bu test hakkında pek bişey bulamadım ben. yani idüşük mü yüksek mi?

NOT: Arkadaşlar "nursen" arkadaşımız 3. tüp bebek tedavisine başladı...
niyetimiz; hayırlısıyla tedavisinin devam etmesi ve sonucunda sağlıklı sıhatli evlatlara kavuşması :49:
lütfen bian evvel tamamlayalım…

ARUNA--------------------------------------------------278
ASBELOVE----------------------------------------------278
ASKBEBEK----------------------------------------------278
AYYUZLUM---------------------------------------------278
BAHAR85-----------------------------------------------277=OKUDU
BAHAR247----------------------------------------------277
BANU_K-------------------------------------------------277
BENGUSUU---------------------------------------------277
BEYLEM-------------------------------------------------OKUYAMIYOR
BİRUMUT99---------------------------------------------277=OKUDU
DENİZBULUT-------------------------------------------277
ECRİN23------------------------------------------------278
ENFAL33------------------------------------------------OKUYAMIYOR
ESMA----------------------------------------------------OKUYAMIYOR
GVNF---------------------------------------------------OKUYAMIYOR
HASRET------------------------------------------------278
HMTNZL------------------------------------------------OKUYAMIYOR
KADER60-----------------------------------------------278
KADER_NL----------------------------------------------278
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------278
MİXER07------------------------------------------------OKUYAMIYOR
NİLDA015----------------------------------------------OKUYAMIYOR
NURSEN------------------------------------------------278
NURUSİMA81------------------------------------------278=OKUDU
SAGANAK-----------------------------------------------278
SEDAECRİN--------------------------------------------278
SEVAL0817---------------------------------------------278=OKUDU
SONSUZ-------------------------------------------------278
TULAY20------------------------------------------------OKUYAMIYOR
UMUT99-------------------------------------------------278
YASEMENSU--------------------------------------------278
YMEL-----------------------------------------------------OKUYAMIYOR
ZAMBAK06----------------------------------------------278

Ayet'l-Kürsi Okunuşu

Bismillâhirrahmânirrahim
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.

Ayet'l-Kürsi Anlamı (Manası)

Allah'tan başka İlah yoktur
Diridir, Kaimdir. O'nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O'nundur. İzni olmaksızın O'nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O'nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O'nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O'na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür.

Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.

canım
nursen için okudum ben bu hafta okuyamayacağım iyiakşamlar

eşlerindeki azosperm nedeni inmemiş veya geç indirilmiş testis varmı bizim malesef azospermi nedenimiz bu neler yapıyoruz tedavi süreçleri, hormon değerleri vb konuları açık açık konuşalımmı? belki birbirimize faydamız dokunur

durumumuz aynı eşimin testisleri 14-15 yaşında indirilmiş fsh yüksek çıkıyor total testosteron normal sınırlarda 4 yıldır uğraşıyoruz sonuç yok henüz

Back
X