FLZ'im bitanem,canım...Allah'ım ne yazacağımı şaşırdım cuma günü sonucunu bekliyo,uyuyup uyanıp sen geliyodun aklıma dualarım seninleydi.Sık girmiyorum ya topiğe mutfaktaydım birden ayaklarım buraya getirdi giriverdim veeee baktım bir hareket var bir de ne göreyim bitaneciğim dayanamayıp test yapmış iyiki de yapmış.Canım benim hep diyoduk ya bu kez olacak diye oldu işte yaaa...Yaa Rabbim ne büyük bir mutluluk Allah bu mutluluğun katbekatını 9ay sonra yaşatsın inşallah.Hem sen 9yıl geçirmişin 9 ay ne kiii hemencecik gelir:))Arayacam seni de aksilik yaa eşim sabah yanlışlıkla hem benim hem kendi tlfnunu aldı götürdü şaşkın kocam benim...
Bu arada sonuç bekleyen tedaviye başlayan, başlayamayan herkese Allahım bu mutluluğu yaşatsın inş.
Hepinizi öpüyorum çooook
Bu arada halayı da horonu da unutmuşum ben ya bulamadım bi türlü ama ben de varım ona göre...
Yav ben baya yabancı kalmışım buraya yanlış alıntı yapmışım ama olsun be yaaa ha flzcim ha rmzycim ne farkeder de miii

Canım nurusima haydi sıra sana geliyo inşallah bak ufak ufak da olsa giriveriyo herşey yoluna çok şükür.artık üzülmek yok tamam mııı,bak ben bile umutlandım şimdi kendi adıma neden olmasın değil miiii