• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
FLZ'im bitanem,canım...Allah'ım ne yazacağımı şaşırdım cuma günü sonucunu bekliyo,uyuyup uyanıp sen geliyodun aklıma dualarım seninleydi.Sık girmiyorum ya topiğe mutfaktaydım birden ayaklarım buraya getirdi giriverdim veeee baktım bir hareket var bir de ne göreyim bitaneciğim dayanamayıp test yapmış iyiki de yapmış.Canım benim hep diyoduk ya bu kez olacak diye oldu işte yaaa...Yaa Rabbim ne büyük bir mutluluk Allah bu mutluluğun katbekatını 9ay sonra yaşatsın inşallah.Hem sen 9yıl geçirmişin 9 ay ne kiii hemencecik gelir:))Arayacam seni de aksilik yaa eşim sabah yanlışlıkla hem benim hem kendi tlfnunu aldı götürdü şaşkın kocam benim...
Bu arada sonuç bekleyen tedaviye başlayan, başlayamayan herkese Allahım bu mutluluğu yaşatsın inş.
Hepinizi öpüyorum çooook
Bu arada halayı da horonu da unutmuşum ben ya bulamadım bi türlü ama ben de varım ona göre...

Yav ben baya yabancı kalmışım buraya yanlış alıntı yapmışım ama olsun be yaaa ha flzcim ha rmzycim ne farkeder de miii:1:
Canım nurusima haydi sıra sana geliyo inşallah bak ufak ufak da olsa giriveriyo herşey yoluna çok şükür.artık üzülmek yok tamam mııı,bak ben bile umutlandım şimdi kendi adıma neden olmasın değil miiii:1::1::1:

Canim hayirli olsun cok sevindim super bir haber bir azolu daha kurtuldu:))

sağollllll canımmmmm...
evt çok şükürrrrr rabbim banada nasip etti..bu haberi vermeyi..inşallah sizlerde verirsinizzzzz böyle güzelllll bi haberlerrr:16:

CANIMMMMMMMMMMMMMM seni gönülden tebrik ediyorum ne kdr sevindim bilemezsin sabah uyandıgım gii toiği açtım gözlerim doldu çok heycanlandım hamileyimmmm yazını görünce evimde netim yok telden giriyorum aksilik bu gunde sana kaç kez msj yazdım gitmedi deli oldum şimdi annemdeyim hemen açtım sana msj yazıyorum sen bnm için özelsin siteye ilk girdiğimde sen karşıladın beni derdini paylaştın çok üzülmüştm dua ettim sana rabbim sein için ettiğimz dualarımızı kabul etti inş bizim için edilenlerde kabul olur ne kadar şukretsek az... birde 2 aydır bu sitedeyim hep olumsuz haberler aldım çok umutsuzlanmıştım ilk mutlu haberi senden aldım umut oldun rabbim bir ömür boyu ayırmasın ....:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:64:

teşekkürrrrrrr ederimmmmmmmm tatlımm bende dedimmmm nerde bizim sarlivaaaaaa:52::52::52::52::52:
ne mutlu bana sizlere umut oldum cnmm..tekrardann...inşallah cnmm sende yazacaksınnnnn hamileyimmmmm diyeee..:52::52::52::52:
Allah razı olsun cnmmmm sizde benim dualarımdasınız..:16::16::16::16::16:

Filizcim canim inan msjni gorunce cok sevindim Alllah tamamina erdirsin insAllah sag salim kucagina almayi nasib etsin Alllah istegen herkese nasib etsin Baharcim Allah sana da tez zamanda nasib etsin insAllah kocisinin isicinde gozun aydin sira mink bidiga geldi Remziyyecigim tetaviye baslicakmisin Alllah sana da nasib etsin hamilelik mutlulugunu insAllah diger 13 mayisda test yapcak arkadasim Allah sanada hamilelik sevincini mutlulugunu yasatsin insAllah Alllahim bu yolda caba hercayan tum arkadaslarima evlat nasib etsin insAllah :52::52::52: telefondan girdigim icin halay nikonunu bulamadim sorry :nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::49::49::52::52::38::38::38:

sağolllllll canımmmmm :16::16::16::16:
sen nerelerdesinnnnnn merak ettim seni facedede yoksun artıkk..
Rabbim isteyen herkese nasip etsin.:26::26::26::26::26:

FLZ'im bitanem,canım...Allah'ım ne yazacağımı şaşırdım cuma günü sonucunu bekliyo,uyuyup uyanıp sen geliyodun aklıma dualarım seninleydi.Sık girmiyorum ya topiğe mutfaktaydım birden ayaklarım buraya getirdi giriverdim veeee baktım bir hareket var bir de ne göreyim bitaneciğim dayanamayıp test yapmış iyiki de yapmış.Canım benim hep diyoduk ya bu kez olacak diye oldu işte yaaa...Yaa Rabbim ne büyük bir mutluluk Allah bu mutluluğun katbekatını 9ay sonra yaşatsın inşallah.Hem sen 9yıl geçirmişin 9 ay ne kiii hemencecik gelir:))Arayacam seni de aksilik yaa eşim sabah yanlışlıkla hem benim hem kendi tlfnunu aldı götürdü şaşkın kocam benim...
Bu arada sonuç bekleyen tedaviye başlayan, başlayamayan herkese Allahım bu mutluluğu yaşatsın inş.
Hepinizi öpüyorum çooook
Bu arada halayı da horonu da unutmuşum ben ya bulamadım bi türlü ama ben de varım ona göre...

yaaaaaaaa süpriz yaptımmmmm yine sizeeeeee:52::52::52::52:
dayanamadım gidip yaptırdımmmmmm.
çok şükürkiiiiiiiiii sonuç güzel olduuuuuuuu..
sağol cnm benimm Allah razı olsunnnnnRabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin..
Evt bitanem herkes diyodu bu sefer olucakkkkkkk ama ben tabiii hiç inanamıyodummmmmmmmm..
bugün değeri gördüm hala inanamıyorumm:1::1::1:
ahhhhh ahhhhhhh 9 sene beklmişimmmmmm 9 ay geçerrrrrr sayılı günnnn..:52::52::52::52::52::52:
cnm ben sana mesaj attımmmm demekki telefonun eşindeeeeeee dedimm görmedi herhaldeeeee:34::34::34:
bende seniiiiii çokkkkkkkkkkkkkkkkk :54::54::54::54::54:

canım ne zamandır girmiyordum forma,okulda okudumeve gelip yazayım dedim.
çok sevindim inan bebşiNE sana Allah sağlık versin:)
darısı bizlerin başına inşallah:)

canım eşin işe girmiş hayırlı olsun.Rabbim her sıkıntının ardından bir mutluluk veriyo,inşallah herşety dahagüzel olur bundan sonra ,
sırada bebiş var hadi baklaım güzel haberlerini bekliyoruz:)

teşekkürrrrrrr ederimmmmmmmm tatlımm bende dedimmmm nerde bizim sarlivaaaaaa:52::52::52::52::52:
ne mutlu bana sizlere umut oldum cnmm..tekrardann...inşallah cnmm sende yazacaksınnnnn hamileyimmmmm diyeee..:52::52::52::52:
Allah razı olsun cnmmmm sizde benim dualarımdasınız..:16::16::16::16::16:

ben ilk yazdıgında gördüm haberini canımın içi kendi kendime sevindim:D:D:D ama aksilik işte kaç kez yazdım sana :))))

sende beni tebrik edicen inş bigün o gün çok uzak değildir inşşşş:)))

arkadşlarım beni listee eklememişsiniz aşkolsun size bilgilerimi göremedinz herlde ben tekrardan yazıyım :)))

23 yaşındayım eşim 26 1 yıllık evliyim 6 aydır korunmuyorum 2 ay önce öğrendik eşimin azospermi oldugunu nedeni bilinmiyor ateşli yada kaba kulakta geçirmedi ilk normal testinde 4 tane sperm bulundu sonra 2 kez daha test yapıldı ama sayısını bilmiyorum yeterli dediler brüksel tüp bebk merkezinde 20 mayısta adetiml birlkte başlıcam inş olumlu güzel sonuçlar veriim sizlere Allaha emanet olsunnn
hayalaylarımız bol olsun inşşşşş :54::16:
:64::64::64:

arkadşlarım beni listee eklememişsiniz aşkolsun size bilgilerimi göremedinz herlde ben tekrardan yazıyım :)))

23 yaşındayım eşim 26 1 yıllık evliyim 6 aydır korunmuyorum 2 ay önce öğrendik eşimin azospermi oldugunu nedeni bilinmiyor ateşli yada kaba kulakta geçirmedi ilk normal testinde 4 tane sperm bulundu sonra 2 kez daha test yapıldı ama sayısını bilmiyorum yeterli dediler brüksel tüp bebk merkezinde 20 mayısta adetiml birlkte başlıcam inş olumlu güzel sonuçlar veriim sizlere Allaha emanet olsunnn
hayalaylarımız bol olsun inşşşşş :54::16:
:64::64::64:

canımm listeyi bahar85 arkadaşımız yapıyo bi süredir girmiyodu görmemiştir..
görünce ekleyecektir seninde bilgileriniiiiiii tatlımm benimmmmm:16::16:

sarliva ben de veryim sen yazınca hatırladım,

azoyu öğreneli 3ay oldu tedaviye celaleddin hocayla başladık,sorunumuz testis yetersizliği ve fsh yüksekliği.
hoca şimdilik 2 tane nebido verdi birini vurulduk birini de kısmetse pazartesi vurulacak eşim.
ermiş aktardan g5 macunu ve böğürtlen kökü kullanıyoruz ayrıca her ayın ilk haftaları antibiyotik kullandık beraber.
2.kontrol 27 haziran değerlere tekrar bakılıp preglny e geçilecek.

canlarımmmm benimm kader arkdaşlarımmmmmmmmmmmm bugün 10.günümmm ben dayanamayıp kan testi
yaptım ve değerimmmmmmmm 160 :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:52::52::52::52::52::52::52:
ŞÜKÜRLERRRRRRRRRRRRRRR OLSUN RABBİME BUGÜNLERİDE GÖRDÜMMMMMMMMMMMM.
DARISI SİZLERİN BAŞINA TÜM İSTEYENLERE RABBİM NASİP ETSİN...............
ŞİMDİ arkadaşımdayımm eve geçince görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:54::54::54::54::54::54::54::54::54:

canım hayırlı uğurlu olsun çok güzel bir haber buradaki hamileyim yazılarını görünce çok mutlu oluyorum darısı evlat hasreti çeken bütün arkadaşlarıma allah tamamına erdirsin inşaallah haydi halaya:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::62::62::62::62::52::52::52::64::64::64::64::64:

canım hayırlı uğurlu olsun çok güzel bir haber buradaki hamileyim yazılarını görünce çok mutlu oluyorum darısı evlat hasreti çeken bütün arkadaşlarıma allah tamamına erdirsin inşaallah haydi halaya:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::62::62::62::62::52::52::52::64::64::64::64::64:

canım ne zamandır girmiyordum forma,okulda okudumeve gelip yazayım dedim.
çok sevindim inan bebşiNE sana Allah sağlık versin:)
darısı bizlerin başına inşallah:)

sağolunnnnnnnn kızlarrrrrrrr...:16::16::16::16::16::16:
darısı sizlerin başınaaaaaa sıraylaa hamiş olalımmmmmmmm inş.:52::52::52:

canım kusura bakma haber veremedim özelden msj atamıyorum
ben enfal33 arkadaşım için duamı okudum ecrin23 arkadaşım için okuyacağım
şimdi adet oluyorum canım onuda bitince okusam olurmu evet duaları aksattık
eşin iş bulmuş hayırlı olsun rabbim hep mutlu etsin inşallah...

cnm yine denedim ama olmuyoooo gitmiyo mesajj anlamadımm..:44:
ay çok az kalmışş haftaya perşembeeeeee bebişin kollarında olucak inşallahhhhhhh:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Rabbim sağ sağlimm hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin cnmm:26::26::26:
Allah razı olsun cnmm duaların içindeeeee..inşallah bizlerede nasip olurr..:49::49::49::49:

ben temizlemeyi becerememişim ondandır şimdi temizledim.duan için teşekkürler çok ihtiyacım var,bende herkezi not almaya çalıştım. dua edicem Rabbim hiçbirimizin kollarını evlatsız bırakmasın.hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.:49::emir_bebek::nazar:

canlarımmmm benimm kader arkdaşlarımmmmmmmmmmmm bugün 10.günümmm ben dayanamayıp kan testi
yaptım ve değerimmmmmmmm 160 :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:52::52::52::52::52::52::52:
ŞÜKÜRLERRRRRRRRRRRRRRR OLSUN RABBİME BUGÜNLERİDE GÖRDÜMMMMMMMMMMMM.
DARISI SİZLERİN BAŞINA TÜM İSTEYENLERE RABBİM NASİP ETSİN...............
ŞİMDİ arkadaşımdayımm eve geçince görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:54::54::54::54::54::54::54::54::54:

flzaşk cım gözün aydın olsun cnm çok sevindim halayı kaçırmışım ama olsun bi ucundanda ben tutayım halayın ;)):64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64: inş. ikizlerin olur sağlıklı,siğatli bir gebelik geçirirsin.... yaşasın yiğenlerim olucak ;))

anca gelebildim dershaneden halayın sonuna kaldım ama olsun haydaaa teyyy teyyyy :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

cnm eşin iş bulmuş çok sevindim inş bebeğin gelmeden kısmeti gelmiş olsun ve rabbim seni en güzeliyle müjdelesin hani derler ya iyi şeyler birdenbire olur diye inş sıra yavrunda tekrar gözün aydın rabbim mutluluğunu daim etsin :16::16::16::16::16::16:

canım gözünaydın çook sevindim çok mutlu oldum allah emeklerinin ve sabrının karşılğını verdi kucağına almayıda nasip eder inşallah..

selam kızlar kusura bakmayın flzaşkın haberini alınca selam bile vermeden halaya katıldım uzun zamandır yazmıyorum kendime göre sıkıntılarım oldu ve herkesin derdi zaten kendine yetiyor birde benim sıkıntım eklenmesin diye düşündüm bir sürede olsa uzak durmaya çalıştım topikten.kendimden bahsedeyim biraz biliyorsunuz benim tedavim miyom dolayısıyla iptal edilmiş ve embriyo transferim yapılamamıştı.ameliyat olacaktım iyileştikten sonra bebişimi transfer edeceklerdi.bundan 2 hafta önce bana telefon açtılar haziranın 3nde raporunuzun süresi doluyor bu süre içerisinde trasferiniz gerçekleşmediği takdirde verdiğiniz ücrette yanacak tekrar ücret vermek zorunda kalacaksınız dediler.bende raporumu uzatmak için rapor aldığım hastaneye gittim aynı zamanda muayene oldum doktor miyomumun küçüldüğünü söyledi bizde tekrar tüpbebek merkezine gittik ve doktorumla konuştuk biraz küçüldüğünü söyledi bende ameliyat olmak istemediğimi hem maddi olarak hemde psikolojik olarak hazır olmadığımı söyledim doktorumda bir paketi açalım ne çıkarsa şansına transfer ederim ama miyomdan dolayı tutunma olmazsa üzülmek yok diye söz aldı bende.kısmetse adetimin 2 .günü başlıyorum kısmet inşallah sağlıklı bebişlerim olur ve bana sıkı sıkı tutunurlar miyoma inat benimle olurlar.dualarınızı eksik etmeyin Rabbim hepinize bu günleri görmeyi nasip etsin inşallah:49::49::49::49:

cnm tedaviye başlıcakmışsın hayırlısı olsun...inş. tedavin hayırlısıyla güzel başlar ve güzel devam eder ve senide hamişler kervanında görürüz...

cnm tedaviye başlıcakmışsın hayırlısı olsun...inş. tedavin hayırlısıyla güzel başlar ve güzel devam eder ve senide hamişler kervanında görürüz...

evet canım tedaviye başlıycam kısmetse inşallah sonucu güzel olur amin Allah razı olsun Rabbim sizede en yakın zamanda tedaviye başlamanızı ve hamile olmanızı nasip etsin dualarınızı eksik etmeyin:16::16::16:

Back
X