Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam canlar biz dün akşam evimize döndük…
dün eşim drunun istediği göğüs filmini çektirdi…
dru çok öksürdüğü için tüberkülozdan şüphelenmişti ama sonuç temiz çıktı şükürler olsun…
biliyorduk zaten çünkü öksürüğü üşütmekten olmuştu geçti oda…
pazartesi günü ablası ve erkek kardeşi gelecek saat 9 da hepsinden doku araştırma laboratuarında kan alınacak uyumluluk testi için…
dua edin canlarım inş kardeşleriyle uyum sağlanır…
uyumluluk testinin sonucu belli olunca tekrar görüşücez druyla tüm tedavi süreci o zaman belli olacak…
bu arada işi şansa bırakmamak için gelecek ay histeroskopiyi olup bi sonraki ayda dondurulmuş bebişlerimi alıcam göbüşüme…
pgt de yaptırabiliriz eşimle uyumluluk taşıyan embriyonun seçilmesi için…
merkeze gidince drumuzunda fikrini alıp ona göre hareket ederiz artık…
8 tane dondulmuş embriyomuz var zaten...
inş bebişim sıkıca tutunur, dünyaya gelip babasına şifa olur…
bizim ilk tüp bebek tedavimizden kimsenin haberi yoktu…
önceki kanser tedavisi nedeniyle eşimin azosperm olduğunu sonradan çıkış olduğunu biliyorlardı tabi…
bizim sperm sayısını yükseltip doğal yoldan hamile kalmak için tedavi gördüğümüzü sanıyorlardı…
eşimin hastalığı nedeniyle tedavi olacağını öğrenince ablam(görümcem) ve annem(kayınvalidem) beklemeyin bu arada hemen tedavinize başlayın diye ısrar ettiler…
bizde zaten aynı fikirde olduğumuzu söyledik artık yeni tedavi sürecimizden onlarında haberi var…
inş her şey yolunda gider ve en kısa zamanda bu sıkıntıyı da atlatırız…
hakkımızda hayırlısı neyse rabbim onu nasip eder inş…
canlarım dualarınızı eksik etmeyin hem eşim hem bebişimiz için…
canım arkadaşım inan biran bile aklımdan çıkmıyorsun bugün yine kontrolümde senin için dua ettim
Rabbim inşallah sana bebeğini en yakın zamanda nasip etsin hem size hayırlı evlat olsun hemde babasına şifa kaynağı olsun
dualarım seninle bunu heran hisset canım Rabbim seninde yüzünü güldürecek hemde iki taraftanda
bebeğinde gelecek eşinde iyileşecek Allah'ın izniyle:49::49::49::49::123::123::123:
senin sevincinle bizlerde mutlu olacağız Rabbim çektiğin sıkıntılara son versin inşallah:54::54::54::54:
baharcığım bu arada bebişlere pgt uygulanamaz .biliyorsun benim eşim genetik azolu olduğu için pgt yaptırmamız lazımdı
emre bey dondurmadan önce pgt yapılıyor sonrasında istesenizde yapamayız demişti
ben bu şekilde biliyorum ama yinede doktoruna danış canımcım

Son düzenleme:
Günaydınn kızlarrrrrrrr..:16::16::16:
mutluuu haftasonlarıı herkese..
Evt nurusimanın kontrolü var artık sayılı günlerr kaldı transferine inşallahhhhhh:52::52::52:

cnm nerelerdesinnn
merak ettim seni yaaaa
hadi gir de yaz kızzzzzzzzzzzzz:26::44::44:

nasılsınız gerçi hallerinizden anlıyorum ama nee yapalım imtihan dünyası bizde üçüncü kontorolümüz celaleddin hocayla Mevla nasip ederse salı günü gideceğiz ama nedense bugün içimde karamsarlık var olmayacakmış gibi artık ağlayamıyorumda önceden ağlıyodum rahatlıyodum nurusima ne yaptı acaba aklım onda kaldı inşallah ayrılı haberlerle gelir hepinize hayırlı akşamlar hayırlı haberlerle buluşmak dileğiyle insallah
hepinizden Allah razı olsun beni merak etmiş hayırlı dileklerde bulunmuşsunuz Rabbim hepinizin gönlünün muradını versin inşallah

Canim kusura bakma cepten girfigim icin yazamadim gordum merhaba
Dedigini carsambadan beri evdeyim artik izne ciktim gun sayiyorum
Ve insallah dogum esnasinda hepiniz icin dua edicem isyerinden de bir iki ark rica etti bize de dile diye
Allahim daha cok aratmasin insallah.ben gelismeleri okumaya calisiyorum
Samsunda tedavi olduk biz kim ne derse desin ey buyuk allahim o istedi
O verdi diyorum.burdaki hoca sertac bey fena degil cok kalabalik
Oldugundan burasi haliyle kafasi yogun oyle birebir ozel muamele yok
Hoca da muayene edince her ihtimal iyi olsun istiyo ben 5 ay gittim geldim
En sonunda baslatti biraz bazen asabi oluyodu.cok sukur fszla
Ugrasmadik bizde en son testte 24bin cikmisti her ihtimale karsi esim
De ac gelmisti opu gunu ise yarar bulamazlarsa mikro tese yapicaklardi
Ama gerek kalmadi cok sukur o yuzden tese konusunda pek bilgim yok
Ama benim le beraber iki kisi daha vardi yani o gun ucumuzunde oldu ayni gun
Yani sperm azdi onlarda da.hocanin da tabi ki transfer tecrubesi onemlidir ama allah istedi
O verdi.insallah sizler de yasarsiniz bu mutlulugu.
hayırlı doğumlar sanada bebğine de sağlıklı ve sıhhatli olsun cnm :16:
nasılsınız gerçi hallerinizden anlıyorum ama nee yapalım imtihan dünyası bizde üçüncü kontorolümüz celaleddin hocayla Mevla nasip ederse salı günü gideceğiz ama nedense bugün içimde karamsarlık var olmayacakmış gibi artık ağlayamıyorumda önceden ağlıyodum rahatlıyodum nurusima ne yaptı acaba aklım onda kaldı inşallah ayrılı haberlerle gelir hepinize hayırlı akşamlar hayırlı haberlerle buluşmak dileğiyle insallah
a.s cnm salı bi arkadaşta gidecek celalettin beye ikinizden de hayırlı haberler alırız umarım güzel şeyler duyarsınız:16::16:

arkadaşlar biliyorsunuz bugün kontrolüm vardı sabaha kadar uyuyamadım sabahta dalmışım bir uyandım saat 10.30 :1::1::1:neyse hemen hazırlandık yola çıktık umut tüpbebeğe gittik doktorum kan vermemi istemiş hemen acil kan verdim sonucu 1.30 saat sonra çıkacak tedavinizin devam edip etmeyeceği buna göre belli olacak dediler.belki iptal ederiz 1 ay sonra tekrar denersiniz dediler.tabi ben çok üzüldüm .sonucun çıkmasını bekledim suratımdan düşen bin parça neyse biraz gezdik geri merkeze döndük sonuçlar çıkmşıtı doktorum beni bekliyormuş.neyse çıktım yukarı kalbim güm güm atıyor sonuç iyi çıktı dedi hemşire hazırlan doktor muayene edecek dedi .bir baktım odaya süleyman bey girdi ulun bey yurt dışındaymış doktor herşey yolunda üzülmeyin dedi .daha sonra miyomu sordum ne durumda dedim oda miyomun var ama bunu kafaya takmayın daha büyük miyomla gelen hatta hamile olanların bile olduğunu söyledi.bana hiç kafana takma dedi içime su serpti kaç aydır çok üzgündüm.bu durumu sorun etmemem gerektiğini söyledi ve ilaçlarımı kullanmaya devam etmemi söyledi bugün 2 tane hap kullanacktım ama süleyman bey 3 tane kullanmam gerektiğini söyledi biraz ulun beyin tedavisine ekleme yaptı.bebişlerimi yarın çözeceklermiş teyzeleri inşallah sağlıklı çözünürlerse perşembe günü transferim olacak dualarınızı eksik etmeyin can yoldaşlarım .Rabbim inşallah hepinize en yakın zamanda bu aşamalara gelmenizi ve hamiş olmanızı nasip etsin amin

Son düzenleme:
arkadaşlar biliyorsunuz bugün kontrolüm vardı sabah kadar uyuyamadım sabahta dalmışım bir uyandım saat 10.30 :1::1::1:neyse hemen hazırlandık yola çıktık umuttüpbebeğe gittik doktorum kan vermemi istemiş hemen acil kan verdim sonucu 1.30 saat sonra çıkacak tedavinizin devam edip etmeyeceği buna göre belli olacak dediler.benlki iptal ederiz 1 ay sonra tekrar denersiniz dediler.tabi ben çok üzüldüm .sonucun çıkmasını bekledim suratımdan düşen bin parça neyse biraz gezdik geri merkeze döndük sonuçlar çıkmşıtı doktorum beni bekliyormuş.neyse çıktım yukarı kalbim güm güm atıyor sonuç iyi çıktı dedi hemşire hazırlan doktor muayene edecek dedi .bir baktım odaya süleyman bey girdi ulun bey yurt dışındaymış doktor herşey yolunda üzülmeyin dedi .daha sonra miyomu sordum ne durumdadedim oda miyomunuz var ama bunu kafaya takmayın daha büyük miyomla gelen hatta hamile olanların bile olduğunu söyledi.bana hiç kafana takma dedi içime su serpti kaç aydır çok üzgündüm.bu durumu sorun etmemem gerektiğini söyledi ve ilaçlarımı kullanmaya devam etmemi söyledi bugün 2 tane hap kullanacktım ama süleyman bey 3 tane kullanmam gerektiğini söyledi biraz ulun beyin tedavisine ekleme yaptı.bebişlerimi yarın çözeceklermiş teyzeleri inşallah sağlıklı çözünürlerse perşembe günü transferim olacak dualarınızı eksik etmeyin can yoldaşlarım .Rabbim inşallah hepinize en yakın zamanda bu aşamalar gelmenizi ve hamiş olmanızı nasip etsin amin
cnm hakikaten ben seni çok merak ettim arayacaktım dedim zaten akşam yazar
cnm ayy korkulmaz mı kız gene kalacak tedavi diye kalbin ağzında gezmişsindr sen:18::18:
ama sonuç güzel çıkmış gözünaydın oo miyom da korkulacak gibi değilmiş demek işte bu haber hepsinden de ii:46::46::46:
veeeeee yarın bebişler çözülüyoooooooooooo:52::52::52::52:bakalım annelerine gelince ne yapacaklarrrrrrrr:16:
perşembe günü senin için ve o günden sonrası için umut dolu olsun bebişin seninle 9 ay göbişinde dursun inşallah güzelim benim:54:

dru çok öksürdüğü için tüberkülozdan şüphelenmişti ama sonuç temiz çıktı şükürler olsun…
pazartesi günü ablası ve erkek kardeşi gelecek saat 9 da hepsinden doku araştırma laboratuarında kan alınacak uyumluluk testi için…
uyumluluk testinin sonucu belli olunca tekrar görüşücez druyla tüm tedavi süreci o zaman belli olacak…
bu arada işi şansa bırakmamak için gelecek ay histeroskopiyi olup bi sonraki ayda dondurulmuş bebişlerimi alıcam göbüşüme…
önceki kanser tedavisi nedeniyle eşimin azosperm olduğunu sonradan çıkış olduğunu biliyorlardı tabi…
bizim sperm sayısını yükseltip doğal yoldan hamile kalmak için tedavi gördüğümüzü sanıyorlardı…
eşimin hastalığı nedeniyle tedavi olacağını öğrenince ablam(görümcem) ve annem(kayınvalidem) beklemeyin bu arada hemen tedavinize başlayın diye ısrar ettiler…
bizde zaten aynı fikirde olduğumuzu söyledik artık yeni tedavi sürecimizden onlarında haberi var…

Baharcığım hoş geldin canım Allah eşin için bebeğinizi nasip eder inşallah ,benim eşiminde ne annesi ne babası var kimsesi yok herşeyi içine atar ben hep diyorum Allahım senin için bebeğimizi nasip etti diyorum inşallah sizinde öyle olur canım babası için bebişiniz geliverir hemencik sonrada annesiyle babasıyla mutlu mesut yaşarlar inşallah ,ayrıca histeraskobi şart mıymış tüplerle ilgili değil mi ay canım benim hepsinden alnınızın akıyla çıkarsınız inşallah dualarımız senin ve eşin için :16::16:hayırlı haberlerini bekliyoruz

cnm hakikaten ben seni çok merak ettim arayacaktım dedim zaten akşam yazar
cnm ayy korkulmaz mı kız gene kalacak tedavi diye kalbin ağzında gezmişsindr sen:18::18:
ama sonuç güzel çıkmış gözünaydın oo miyom da korkulacak gibi değilmiş demek işte bu haber hepsinden de ii:46::46::46:
veeeeee yarın bebişler çözülüyoooooooooooo:52::52::52::52:bakalım annelerine gelince ne yapacaklarrrrrrrr:16:
perşembe günü senin için ve o günden sonrası için umut dolu olsun bebişin seninle 9 ay göbişinde dursun inşallah güzelim benim:54:
:16::16::16::16::16::16::16:canımbenim mesajını gördüm o zaman sonuç bekliyordum sonra haber verecektim ama hastaneden çıkınca annemlere uğradım evde birsürü misafir vardı sana dönemedim kusra bakma birtanem hakkını helal et.
sonuç güzel çıktı şükürler olsun ulun beyin orda olmamasıda iyi oldu süleyman bey özellikle korkmam gerektiğini söyledi evet miyom var büyük ama rahim dışında bu bebeğin tutunmasına ve hamile kalmana engel değil kesinlikle dedi çok mutlu oldum şükürler olsun.şimdide bebişlerimin çözünmesi bekliycez teyzesi inşallah üzmezler anneleri onlarda benim gibi mücadeleci olurlar beni ömüzr boyu terk etmezler inşallah.Rabbim sanada nasip etsin amin

arkadaşım aramızda bu durumu yaşamayan insan çok azdır sanırım.boş ver vız gelir tırs gider.hem neden üzülüyorsunki aynı yerde artık çalışmıyormuşsun.böyle insanlara nedenir inan bilmiyorum.:47:

Evet canim her gun yasiyoruz bu seyleri ayni kisinin tekrralamasi etkiledi beni,ne yazikki o kisiyi hep gorucem offf

arkadaşlar biliyorsunuz bugün kontrolüm vardı sabaha kadar uyuyamadım sabahta dalmışım bir uyandım saat 10.30 :1::1::1:neyse hemen hazırlandık yola çıktık umut tüpbebeğe gittik doktorum kan vermemi istemiş hemen acil kan verdim sonucu 1.30 saat sonra çıkacak tedavinizin devam edip etmeyeceği buna göre belli olacak dediler.belki iptal ederiz 1 ay sonra tekrar denersiniz dediler.tabi ben çok üzüldüm .sonucun çıkmasını bekledim suratımdan düşen bin parça neyse biraz gezdik geri merkeze döndük sonuçlar çıkmşıtı doktorum beni bekliyormuş.neyse çıktım yukarı kalbim güm güm atıyor sonuç iyi çıktı dedi hemşire hazırlan doktor muayene edecek dedi .bir baktım odaya süleyman bey girdi ulun bey yurt dışındaymış doktor herşey yolunda üzülmeyin dedi .daha sonra miyomu sordum ne durumda dedim oda miyomun var ama bunu kafaya takmayın daha büyük miyomla gelen hatta hamile olanların bile olduğunu söyledi.bana hiç kafana takma dedi içime su serpti kaç aydır çok üzgündüm.bu durumu sorun etmemem gerektiğini söyledi ve ilaçlarımı kullanmaya devam etmemi söyledi bugün 2 tane hap kullanacktım ama süleyman bey 3 tane kullanmam gerektiğini söyledi biraz ulun beyin tedavisine ekleme yaptı.bebişlerimi yarın çözeceklermiş teyzeleri inşallah sağlıklı çözünürlerse perşembe günü transferim olacak dualarınızı eksik etmeyin can yoldaşlarım .Rabbim inşallah hepinize en yakın zamanda bu aşamalara gelmenizi ve hamiş olmanızı nasip etsin amin
:nazar::nazar:Ne guzel bir kisi daha azodan kurtuluyor...buradan sizlerden boyle hamile haberleri almam,sperm cikti haberlerini almam bana o kadar
Umut veriyorki ...cok sevindim senin adina arkadasim ins transferin basariyla gerceklesir,senden sonrada ins bizde kurtulup boyle guzel haberleri veririz burdan

BAHRACIĞIM HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK ALLAHIN İZNİ İLEE BEBİŞTE GELECEK HEM SANA HEM BABAYA (eşine ) UMUT OLACAK CAN OLACAK GÖRECEKSİN SENDE BU GÜNLERİ SIKINTISI OLAN YOL ARKADAŞLARINA UMUT OLSUN DİYE ANLATACAKSINN

arkadaşlar biliyorsunuz bugün kontrolüm vardı sabaha kadar uyuyamadım sabahta dalmışım bir uyandım saat 10.30 :1::1::1:neyse hemen hazırlandık yola çıktık umut tüpbebeğe gittik doktorum kan vermemi istemiş hemen acil kan verdim sonucu 1.30 saat sonra çıkacak tedavinizin devam edip etmeyeceği buna göre belli olacak dediler.belki iptal ederiz 1 ay sonra tekrar denersiniz dediler.tabi ben çok üzüldüm .sonucun çıkmasını bekledim suratımdan düşen bin parça neyse biraz gezdik geri merkeze döndük sonuçlar çıkmşıtı doktorum beni bekliyormuş.neyse çıktım yukarı kalbim güm güm atıyor sonuç iyi çıktı dedi hemşire hazırlan doktor muayene edecek dedi .bir baktım odaya süleyman bey girdi ulun bey yurt dışındaymış doktor herşey yolunda üzülmeyin dedi .daha sonra miyomu sordum ne durumda dedim oda miyomun var ama bunu kafaya takmayın daha büyük miyomla gelen hatta hamile olanların bile olduğunu söyledi.bana hiç kafana takma dedi içime su serpti kaç aydır çok üzgündüm.bu durumu sorun etmemem gerektiğini söyledi ve ilaçlarımı kullanmaya devam etmemi söyledi bugün 2 tane hap kullanacktım ama süleyman bey 3 tane kullanmam gerektiğini söyledi biraz ulun beyin tedavisine ekleme yaptı.bebişlerimi yarın çözeceklermiş teyzeleri inşallah sağlıklı çözünürlerse perşembe günü transferim olacak dualarınızı eksik etmeyin can yoldaşlarım .rabbim inşallah hepinize en yakın zamanda bu aşamalara gelmenizi ve hamiş olmanızı nasip etsin amin

inşşşş her şey yolunda gitmeye devam eder ve bebiş göbüşünede konar:49::49::49::49::49::49::49::49:

arkadaşlar umarım herkes çok iyidir benim kız kardeşim doğum yaptı bir kızı oldu oğlundna sonra ama bebekte sarılık var 2 gün arayla kan veriyor gerekirse hastaneye yatacak inşşş değerleri düşer ve hastaneye yatmak zorunda kalamz her gün yanlarına gidiyorum oğlana bakmak için ve kızı sevmek için o kadar tatlıkı her kucağıma aldığımda hepiniz için dua ediyorum tüm yol arkadaşlarıma böyle mis kokulu evlatlar nasip et diye

Allah hakkınız da hayırlısını versin
İnşallah bebeğini bu kez kucağına alırsın bebek eşine sağlık ve evinize şenlik getirır
Dualarım sizinle

Perşembe büyük gün
İnşallah bu kez hamile haberini alırız :emir_bebek::emir_bebek:

:nazar::nazar:Ne guzel bir kisi daha azodan kurtuluyor...buradan sizlerden boyle hamile haberleri almam,sperm cikti haberlerini almam bana o kadar
Umut veriyorki ...cok sevindim senin adina arkadasim ins transferin basariyla gerceklesir,senden sonrada ins bizde kurtulup boyle guzel haberleri veririz burdan
şükürler olsun Rabbime darısı sizlere olsun inşallah canım gönülden dua ediyorum her zaman ben azoyla 8.5 sene mücadele ettim bu dert kemiklerime kadar işledi halen kurtulduğumun farkında değilim sanki bir rüyaydaymışım gibi geliyor inşallah bu rüyanın sonunda bebişimde mucize olarak gelir.inşallah sizlerde kurtulacaksınız şu azo illetinden Rabbim daha fazla bekletmesin biran evvel evlatlarımıza kavuştursun hepimizi inşallah:49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Perşembe büyük gün
İnşallah bu kez hamile haberini alırız :emir_bebek::emir_bebek:
evet canım perşembe büyük gün halen inanamıyorum inşallah sonucu güzel olur:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah zaten bahrım isim listesini gönderdi hepiniz için ayrı ayrı dua edicem inşallah sizde bu aşamalara gelir ve bebişlerinize kavuşurusunuz aminnnnnnnnnnnnnnnnn

inşşşş her şey yolunda gitmeye devam eder ve bebiş göbüşünede konar:49::49::49::49::49::49::49::49:
inşallah birtanem Allah razı olsun inşallah en yakın zamanda sende tekrar bebişin için tedaviye başlar ve hamiş olursun Rbbim yardımcın olsun.yiğenine de acil şifalar birtanem Rabbim sıkıntınızı gidersin inşallah:16::16::16::16::16:

inşallah birtanem allah razı olsun inşallah en yakın zamanda sende tekrar bebişin için tedaviye başlar ve hamiş olursun rbbim yardımcın olsun.yiğenine de acil şifalar birtanem rabbim sıkıntınızı gidersin inşallah:16::16::16::16::16:

canım sağol inşş güzel haberler alırız senden bende allah izin verirse eylül ekim gibi deneyecem bir kez daha

canım güzel gelişmeler olmuş:nazar::nazar:hayırlısı ile taransferinde yapılır inşallah ve bebişin seni bırakmaz hepimizin umudu bu ...hayırlı haberlerini bekliyoruz :16:

şükürler olsun Rabbime darısı sizlere olsun inşallah canım gönülden dua ediyorum her zaman ben azoyla 8.5 sene mücadele ettim bu dert kemiklerime kadar işledi halen kurtulduğumun farkında değilim sanki bir rüyaydaymışım gibi geliyor inşallah bu rüyanın sonunda bebişimde mucize olarak gelir.inşallah sizlerde kurtulacaksınız şu azo illetinden Rabbim daha fazla bekletmesin biran evvel evlatlarımıza kavuştursun hepimizi inşallah:49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Amin insaalah bizde kurtuluruz bu dertten
Dedigin gibi azo kemiklerime kadar isledi
Azodan kurtulup artik dolabimda kurler,ilaclar,caylar gormek istemiyorum

Back
X