- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
canım arkadaşım inan biran bile aklımdan çıkmıyorsun bugün yine kontrolümde senin için dua ettimselam canlar biz dün akşam evimize döndük…
dün eşim drunun istediği göğüs filmini çektirdi…
dru çok öksürdüğü için tüberkülozdan şüphelenmişti ama sonuç temiz çıktı şükürler olsun…
biliyorduk zaten çünkü öksürüğü üşütmekten olmuştu geçti oda…
pazartesi günü ablası ve erkek kardeşi gelecek saat 9 da hepsinden doku araştırma laboratuarında kan alınacak uyumluluk testi için…
dua edin canlarım inş kardeşleriyle uyum sağlanır…
uyumluluk testinin sonucu belli olunca tekrar görüşücez druyla tüm tedavi süreci o zaman belli olacak…
bu arada işi şansa bırakmamak için gelecek ay histeroskopiyi olup bi sonraki ayda dondurulmuş bebişlerimi alıcam göbüşüme…
pgt de yaptırabiliriz eşimle uyumluluk taşıyan embriyonun seçilmesi için…
merkeze gidince drumuzunda fikrini alıp ona göre hareket ederiz artık…
8 tane dondulmuş embriyomuz var zaten...
inş bebişim sıkıca tutunur, dünyaya gelip babasına şifa olur…
bizim ilk tüp bebek tedavimizden kimsenin haberi yoktu…
önceki kanser tedavisi nedeniyle eşimin azosperm olduğunu sonradan çıkış olduğunu biliyorlardı tabi…
bizim sperm sayısını yükseltip doğal yoldan hamile kalmak için tedavi gördüğümüzü sanıyorlardı…
eşimin hastalığı nedeniyle tedavi olacağını öğrenince ablam(görümcem) ve annem(kayınvalidem) beklemeyin bu arada hemen tedavinize başlayın diye ısrar ettiler…
bizde zaten aynı fikirde olduğumuzu söyledik artık yeni tedavi sürecimizden onlarında haberi var…
inş her şey yolunda gider ve en kısa zamanda bu sıkıntıyı da atlatırız…
hakkımızda hayırlısı neyse rabbim onu nasip eder inş…
canlarım dualarınızı eksik etmeyin hem eşim hem bebişimiz için…
Rabbim inşallah sana bebeğini en yakın zamanda nasip etsin hem size hayırlı evlat olsun hemde babasına şifa kaynağı olsun
dualarım seninle bunu heran hisset canım Rabbim seninde yüzünü güldürecek hemde iki taraftanda
bebeğinde gelecek eşinde iyileşecek Allah'ın izniyle

senin sevincinle bizlerde mutlu olacağız Rabbim çektiğin sıkıntılara son versin inşallah

baharcığım bu arada bebişlere pgt uygulanamaz .biliyorsun benim eşim genetik azolu olduğu için pgt yaptırmamız lazımdı
emre bey dondurmadan önce pgt yapılıyor sonrasında istesenizde yapamayız demişti
ben bu şekilde biliyorum ama yinede doktoruna danış canımcım
Son düzenleme: