Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
herkese hayırlı gecelerr
kızlar ben yarın inş kısmetse ayyy yarın değil bugün olmuş bile:37::9: )
dr. celalettin beye gidiyoruz önce sperm testti vericek eşim cuma sonucu alıp dr a o zaman göstericez bakalım ne çıkacak:18::18:
hormon testti yaptırıdı eşim yarın sonucunu da alıcaz ben size anca cuma akşamı haber verebilirim çünki yarın babamlarda kalıcam orda nette yok birilerini de arayamam müsait olamıcam için
cuma dönücem zaten herşey cuma öğleden sonra beli olucak
iinşllh güzel haberler vermek nasip olur uffff sanki ilk defa testt vericek eşim ne kadar stres yaptım be:26::26:
biliyorum hepiniz dualarınıza benide katıcaksınız hepinizi çokkkk seviyorum allaha emanet olun
cuma akşamı görüşmek üzere ii haberlerle inşllhhh......:54:

Hayırlı haberler inşallah... Güzel şeyler yaz bize burdan :))

canım arkadaşlarım benden bir haber falan yok biliyorsunuz yarın transferim olacaktı ama henüz merkezden bir haber gelmedi.ben aradım biz sizi ararız dediler ama yine aramadılar gözüm telefonda heran haber gelmesini bekledim çok moralim bozuldu nedense bir cevap gelmedi hakkımızda hayırlısı neyse o olsun kısmetten öteye gidilmiyormuş:14:

Canım endişelenme, tüp bebek konusunda hiç deneyimim yok ama herşey yolunda gidecek. Hamiş haberini de vereceksin burdan... Rabbim işlerinizi kolaylaştırsın inşallah.

herkese hayırlı gecelerr
dr. celalettin beye gidiyoruz önce sperm testti vericek eşim cuma sonucu alıp dr a o zaman göstericez bakalım ne çıkacak:18::18:
hormon testti yaptırıdı eşim yarın sonucunu da alıcaz ben size anca cuma akşamı haber verebilirim çünki yarın babamlarda kalıcam orda nette yok birilerini de arayamam müsait olamıcam için
iinşllh güzel haberler vermek nasip olur uffff sanki ilk defa testt vericek eşim ne kadar stres yaptım be:26::26:
biliyorum hepiniz dualarınıza benide katıcaksınız hepinizi çokkkk seviyorum allaha emanet olun

slm canım hakkında hayırlısı olur inşallah bizde cuma günü hoca orda olursa gelicez şimdi tel konuştum hocayla yarın haberleşelim dedi müsait olup olmadığını inşallah sende hayırlı haberlerle gelirsin siz ne kadardır tedavidesiniz sizin sorun neydi

canım nasılsın mesajın yeni gördüm kusura bakma emi eee ne yaptınız sizin sorununz neydi bizim sorun 47 xxy istanbuldayız biz Mevla hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin

Biraz önce konuştukkkkk saat 2'de transferi varmışş.:52::52::52::52:
yoldalardı gidiyolar umut tüp bebeğe..:34:
ohh çok şükür rahatladım bende valla..
Alda gel dedim bebişlerini..sizlere haber vermemi istedi.dua edelimm kızlarr:26:
inşallah herşeyy güzel geçerrrrr ..Allahın izniyleee hamile haberlerini verir.

kızlar ben geldim ama sarhoş gibiyim dün celaleddin hocadaydık tahlillerimizi verdik spermiogram yaptırdık sonuçtan hiç birsey anlamadım sağolsun deniz bulut yetişti imdadıma immatür germ hücre sayımı 960 000 cc oranı %64 lökosit sayısı 540 000cc %36çıkmış inşallah sonumuz hayır olur cuma aksamı görücek doktor dün orada bizden birileri vardı ama konuşamadım sarısın bir bayandı bilginiz varmı

cnm tebrik ederim gerçekten bu çok güzel birşey
darısı spermleri görmeye olsun inşlh

ocak ayında ilk hocaya gittiğimizde
andromerde yapılan sperm testinde
22.01.2013 de yapılan 4 günlük perhiz
840 bin immatür germ hücre oranı % 56
660 bin lökosit oranı % 44 dü

28.05.2013 yine andromerde yapılan sperm testinde
580 bin immatür germ hücre oranı %29
1 420 000 lökosit oranı % 71

çıktı bizde bayaa bi gerileme olmuş
arif bey hormonlarla alakalı birde 9 günlük perhizden dolayıda olabilir dedi
hücreler spermin ilk evreleriymiş
bunların hangi evrede olduğunu anlamak içinde fısh testi yapılması gerekiyormuş
immatürün olması bile çok güzel dedi
allahım inşlh artık şu spermler olgun olgun geliversin artık yaa:18::18:

herkese hayırlı gecelerr

cnmhadi güzel haberlerle gel inşlh
arayıp rahatsız etmek istemiyorum müjdeli haberi çok bekletme hemen haber ver olurmu
inşlh spermlerin halayını çekeriz artık..:52:

Son düzenleme:
Biraz önce konuştukkkkk saat 2'de transferi varmışş.:52::52::52::52:
yoldalardı gidiyolar umut tüp bebeğe..:34:
ohh çok şükür rahatladım bende valla..
Alda gel dedim bebişlerini..sizlere haber vermemi istedi.dua edelimm kızlarr:26:
inşallah herşeyy güzel geçerrrrr ..Allahın izniyleee hamile haberlerini verir.

hadi bakalım inşlh emekleri yer bulsun:25::25:
önce göbüşünde can bulsun
sonrda sağlıklı bi şekilde kucağında görsün
darısıda bizlere olsun inşlh amin....:25:

slm canım nasılsın ben yine araştırma içersindeyim eşim bugün eser labaratuvarla görüştü normal sperm sayımı 70 tl,ileri derece de bakıyoruz dediler o da 180 tl cik miş,bana biraz uçuk geldi acaba iyi inceleme yaparlar mı ki.....

slm canlarım eşim önümüzdeki hafta içinde hormon ve sperm tahlili yaptıracak,inş yüzümüzü güldürecek haberler alırız hakkımızda hayırlısı dualarınızı eksik etmeyin bizden allahım tüm arkadaşlarıma mutlu haberler vermek nasip etsin inş...:26::26::26:

cnm tebrik ederim gerçekten bu çok güzel birşey
darısı spermleri görmeye olsun inşlh

ocak ayında ilk hocaya gittiğimizde
andromerde yapılan sperm testinde
22.01.2013 de yapılan 4 günlük perhiz
840 bin immatür germ hücre oranı % 56
660 bin lökosit oranı % 44 dü

28.05.2013 yine andromerde yapılan sperm testinde
580 bin immatür germ hücre oranı %29
1 420 000 lökosit oranı % 71

çıktı bizde bayaa bi gerileme olmuş
arif bey hormonlarla alakalı birde 9 günlük perhizden dolayıda olabilir dedi
hücreler spermin ilk evreleriymiş
bunların hangi evrede olduğunu anlamak içinde fısh testi yapılması gerekiyormuş
immatürün olması bile çok güzel dedi
allahım inşlh artık şu spermler olgun olgun geliversin artık yaa:18::18:

cnmhadi güzel haberlerle gel inşlh
arayıp rahatsız etmek istemiyorum müjdeli haberi çok bekletme hemen haber ver olurmu
inşlh spermlerin halayını çekeriz artık..:52:

denizbulut canım sizde daha önceleride hücre yokmuydu.gerçekten bayağı gerilemiş.ben burda söyleyince kızıyorsunuz ama bu defa dilimi tutacağım.allah spermleri görmenizi nasip etsin.

selam arkadaşlar ben şu anda tüpbebek merkezindeyim kısmetse saat 2 gibi transferim var dualarınızı eksik etmeyin inşallah herşey yolunda gider bebişlerimi alır evime giderim ve 9 ay beni terk etmez inşallah:49::49::49::49::49::49:

arkadaşlar ben ayşe hanımla görüştüm.çok muzdarip.burdan arayıp kür isteyip mail gönderiyorsunuz diye doktor bey ayşe hanıma çok kızmış.arkadaşlar aradığınız yer hastane aktar değil.randevu için arayabilirsiniz ama kür için değil.zaten öyle kürde gönderilmiyor haberiniz ola.burdan randevu alan arkadaşlar varmış.gidip gelirlerse sonucuda bize yaamayı unutmayın.celallettin peru doktor beyin kendisi ile özel görüşmek için randevu almış.bakalım ne çıkacak bu işin sonucunda.

arkadaşlar benden çok daha deneyimlisiniz.geçen sayfaların hepsini okumak mümkün değil mutlaka bilirsiniz.tese sonucumda OLGUNLAŞMAMIŞ SPERMATİTLER BULUNDU ÇOK SAYIDA SİZCE BUNLAR OLGUNLAŞIR MI .İLAÇ TEDAVİSİNE BAŞLICAZ VE DE BİTKİSELE TEDAVİYE.cevap bekliyorum

arkadaşlar benden çok daha deneyimlisiniz.geçen sayfaların hepsini okumak mümkün değil mutlaka bilirsiniz.tese sonucumda OLGUNLAŞMAMIŞ SPERMATİTLER BULUNDU ÇOK SAYIDA SİZCE BUNLAR OLGUNLAŞIR MI .İLAÇ TEDAVİSİNE BAŞLICAZ VE DE BİTKİSELE TEDAVİYE.cevap bekliyorum

canım öncelikle gözün aydın.en azından üretim var.sana cevap vermeyişimiz kasıtlı değil.bizde 2011 yılında microtese ameliyatı olduk.sizin gibi elegon spermatid çıktı.ben hazır olmadığım için onları kullanamadık.ve hala tedavilerimiz devam ediyor.inşallah sperme dönüşecek.doktorunu dinle canım.çünkü biz kaan hoca yı bırakıp başka arayışlara girdik.sanırım dönüş tekrar ona olacak.kaan haoca eskisi gibi olsaydı bırakmayacaktık ama ısrarla tesye çağırıyor ama en azından sonuç alanlar oldu.ben komşumu kaan hocaya yönlendirmiştim.onların microteselerini emre bey yapmıştı ve sertoli çıktı.kaan hocaya onlar güvendiler ve sperm fısh testi sonucu yüzde doksan haploid yani olgun hücre çıktı.yaza teseleri var ve inşallah rabbim onları sevinenlerden eder.

deren canım merhaba.
canım biz 2011 şubat ayında kaan hocada m.tese olduk.
bizede aynı şeyi söyledi çok sayıda elonge yani spermatid var dedi.
6 ay tedavi görüp sonra tüp bebeğe geçebiliriz dedi.
bizde baya sevinmiştik ama sevincimiz kursağımızda kaldı diyebilirim.
patoloji sonucunu istedik gerek yok dedi.
bende hastanenin laboratuar bölümünü arayıp patoloji sonucunu istediğimiz söyledim.
onlarda internet üzerinden bir şifre verdiler ve sonucumuz sertoly cell yazıyordu.
daha sonra kaan hocaya mail attım sonucumuz sertoly spermatid görülmemiş diye.
oda siz ona bakmayın ben gördüm falan dedi.
tabi biz inanmadık tedaviyi bıraktık buarada kullandığımız iğnelerle ilgili sıkıntı olmuştu tedaviyi bırakmamızda iğnelerinde payı vardı.
canım ben hiç spermatidle hamile kalan birini duymadım açıkcası.
benim sana tavsiyem patoloji sonucuna göre hareket et.
eğer patoloji sonucundada spermatidlere rastlandı yazıyorsa tedavine devam et.
belki zamanla olgunlaşırlar.
kaan hocadan sonra hiç boş durmadık sürekli bitkisel kullandık.
yanı sıra evicap, l arginine falan kullandık ama spermiogramda hiç spermatide rastlanmadı.
eğer kaan hoca gerçekten spermatid görmüş olsaydı spermiogramdada bukadar kullanılan şeyden sonra spermatid görünürdü diye tahmin ediyorum.
inşallah sizin patoloji sonucunuz da spermatid görüldüğü yazıyordur.
hakkınızda hayırlısı olsun canım ...

Back
X