Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İnşallah Şifa olur canım bende 250 tane tefriciye alayım , Rabbim sağlığına kavuştursun

saol canım ALLAH razı olsunn senden
epey oldu tamamlıyamadıkk
RABBİM tez zamanda şifasını verir İNŞALLAH çok zor bir durum :50:

ARKADAŞLAR HİÇ İYİ HABERLERLE GELMEDİM
KONU SAHİBİMİZ ASEL_K İN RAHATSIZLIKLARI VARMIŞŞ
GÖĞSÜNDE BİR KİTLE VARMIŞ DAHA ÖNCEDE AMELİYAT OLMUŞ ŞUAN KİTLE TEKRAR ETMİŞ İNTİHAPLANMIŞ
KÖTÜ HUYLU OLMA OLASILIĞI VARMIŞ DAHA ÖNCE ALINAN KİTLEDE KÖTÜ HUYLUYMUŞ HASTALIĞI TEKRAR ETMİŞ
KESİN SONUÇ SALI GÜNÜ BELLİ OLACAK
ASEL_k İ TANIYORSUNUZ İLK TEFRİCİYEYİ BİRLİKTE OKUMUŞTUK
TÜP BEBEKLE HAMİLE KALMIŞTI AMA BEBEĞİNİN KALBİ DURDU ALDIRMAK ZORUNDA KALDIı
HERŞEY ÜST ÜSTE GELDİ DEMEKKİ VUCUDU KALDIRAMADII RABBİM ACİL ŞİFASINI VERSİN İNŞALLAH
:5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5:

TEFRİCİYE

ESMA--------------------244=OKUDU
NURSEN------------------200=OKUDU
ASBELOVE----------------200=OKUDU
BAHAR85------------------200=OKUDU
SİYAHKUĞU---------------100=OKUDU
SEVİL61------------------150=OKUDU
BAŞAK569--------------------250=OKUDU
MUHAT----------------------100=OKUDU
DEBUSİ----------------------100=OKUDU
ALEV99----------------------250=
CEMREM29-------------------100=

KALAN=2450

YA ŞAFİ
ESMA------------------------1000=
BAHAR85---------------------1000=
SİYAHKUĞU------------------1000=OKUDU
SEVİL61---------------------500=OKUDU
BAŞAK569--------------------500=OKUDU
ASBELOVE--------------------1000=
TULAY------------------------1000=OKUDU

EL FETTAH
SEVİL61----------------------500=OKUDU
BAŞAK569--------------------500=OKUDU
ASBELOVE--------------------1000=OKUDU

EL HALİM
SEVİL61----------------------500= OKUDU
BAŞAK569--------------------500=
ASBELOVE--------------------1000=OKUDU

Son düzenleme:
cemrem fıstığım şimdi neye karar verdiniz bir dahaki sefere inanılmaz çok olsun spermcikler inş.belki normal yoldan gelir bebişlerin ....:16:
yeşil34 ben seni hatırladım hoş geldin canım .hakkınızda herşeyin hayırlısı olur inşallah bir dahaki tedavide Allah yüzünüzü güldürsün canım :16:
tatlım şimdi kararımız 2 ay daha tedavi süreci ondan sonra sperm testtine göre ya tüp bebek yada bekleme..
bakalım şu 2 ay çabucak geçse diye bakıyoruım cnm benden böle sizler nasılsınız kızzz ayyy tatlım bişeyler hissetmeye başladın mı ikizlere yani aşerme olsun ne bilim yoksa erken mi...:26:
nasılsın canım bişey sorucam biz cuma günü sperm tahlilini yaptırmayı düşünüyoruz.2 gün çarşamba perşembe perhiz yeterlimi acaba canım cuma sabahı tahlil verecez :17:
cnm 3 yada 4 gün cinsel perhiz ii diyorlar genelde bzide 4 .cü günde verdi eşim testti
inş güzel sonuçlar çıkar sizlerde de....:16::16:
bakalım size neler göndercek kürleriniz geldiğinde yaz cnm
cemremlerinde bugün gelecek hadi şifa olsun inşlh

bizim dün kfrex sabah 2 akşam 2 kapsül olan kür bitti
sabah ersel beyle konuştum

sertoli ye geçtik sabah aç 1 çay kaşığı suyla sertoli

4 saat sonra yine 1 çay kaşığı bi miktar suyla sertoli

4 saat sonra 2 adet hprex kapsül

4 saat sonra yine aynı miktarda sertoli

bu şekilde kullanacağımızı söyledi ersel bey
bende çok heycanlanıyorum inşlh şifa olur...

Hprex bitincede leyding 1 çay kaşığı bi miktar suyla ona başlanacak cnm..
tatlım bizim kürler geldi aynısı hprex,kprex,sercoli ve leydi inş hepimize şifalar getiriirrrrrrrrrrrrr:16::16::16:

esmacım cnm ben 1000 tane tefriciyue alayım nurusimanın kinide bitirdim unttum yazmayı...:(

Son düzenleme:
bakalım size neler göndercek kürleriniz geldiğinde yaz cnm
cemremlerinde bugün gelecek hadi şifa olsun inşlh

bizim dün kfrex sabah 2 akşam 2 kapsül olan kür bitti
sabah ersel beyle konuştum

sertoli ye geçtik sabah aç 1 çay kaşığı suyla sertoli

4 saat sonra yine 1 çay kaşığı bi miktar suyla sertoli

4 saat sonra 2 adet hprex kapsül

4 saat sonra yine aynı miktarda sertoli

bu şekilde kullanacağımızı söyledi ersel bey
bende çok heycanlanıyorum inşlh şifa olur...

Hprex bitincede leyding 1 çay kaşığı bi miktar suyla ona başlanacak cnm..

canım bizim kürlerde yeni geldi 3 kutu Hprex,1 kutu Kfrex ,3 şişe sertoli ve 1 şişede leyding geldi ersel beyi aradım ama müsait değilmiş daha sonra arayıp nasıl kullanmamız gerektiğini söyleyecek allahım inşallah hepimize şifa olur çok heycanlandım nedense sanki içime bir umut doğdu allahım inşallah umudumuzu söndürme yarabbim şafi isminle şifa ver hepimize..

tatlım şimdi kararımız 2 ay daha tedavi süreci ondan sonra sperm testtine göre ya tüp bebek yada bekleme..
Bakalım şu 2 ay çabucak geçse diye bakıyoruım cnm benden böle sizler nasılsınız kızzz ayyy tatlım bişeyler hissetmeye başladın mı ikizlere yani aşerme olsun ne bilim yoksa erken mi...:26:

Cnm 3 yada 4 gün cinsel perhiz ii diyorlar genelde bzide 4 .cü günde verdi eşim testti
inş güzel sonuçlar çıkar sizlerde de....:16::16:

Tatlım bizim kürler geldi aynısı hprex,kprex,sercoli ve leydi inş hepimize şifalar getiriirrrrrrrrrrrrr:16::16::16:

Esmacım cnm ben 1000 tane tefriciyue alayım nurusimanın kinide bitirdim unttum yazmayı...:(

canımm 100 tane mi almak istiyorsun hemen eklerim 1000 yazmışsın çok olur sana nasıl okuyacaksın :44:

:nazar:maşallah :nazar:Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına alırsın inşallah biz 2. m teseyi acıbademde düşünüyoruz sizin normal yolla mı teseyle mi oldu nerde tedavi oldunuz?acıbademde tese olup memnun kalan var mı?

mormenekşe canım merhaba teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim sizlerede nasip edecek inş.canım evet eşim azo ırsı diğer abilerindede var 6 yıl savaştık normal yoldan çıkmadı tese de oldu ayrıca bıcaklada kestiler ,eşimde sperm kanalı yokmuş spermler farklı yoldan dışarıya atılıyormuş doktorların geneli bunu söyledi ayrıca benimde tüplerim tıkalıymış doktor birbirinizi tam bulmuşsunuz dedi .biz önceden bursada oturuyorduk bu konuda bursada doktor bulamadık diyebilirim yıllarca izmire ege ünive gittik oradanda fena soçunlar almadık ama bu iş için istanbul ankara bence biz şimdi ankarada centrum klinik prof recai pabuccunun hastasız o ilgileniyor herşeyi kendisi yaptı çok masraflı ama öncelikle Allahın izniyle 6 yıllık özlemimizi dindinrdi.heryerin artı eksi yönleri var inş.rabbim karşınıza hayırlı insanlar çıkartsın şifasını versin

CEMREM canım 2 aylık bekleme süresinde inş.hayırlı gelişmeler olur şimdiden maşallah ucu göründü daha çok gelecek Allahın izniyle .canım aşerme bilmiyorum ama canım hiç tatlı istemiyor hatta talıdan tiksindim bile diyebilirim ama açı,ekşi,tuzlu şeyleri çok istiyor ağzıma limon sıkıyorum :1::1::1: hamilelikle ilgili herne yaşarsam hep dualarımdasınız Allahın izniyle buradaki herkesin yüzü gülecek nazlı bebişleri gelecek :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım şimdi hast.geldim burada yatış yaptığımda ki tahlilerin sonuçlarını istiyorum dedim aldık ,doktora gösterdik bir sürü tahlil yapılmış maşallah hepsi güzel olması gerek aralıkta dedi sadece kan değerim düşük çıkmış onada ilaç verdi .doktora benim guatırım vardı dedim baktı guatır tahlilide yapılmış normale düşmüş dedi şu anda normalmiş en çok ona sevindim.kızamık kızamıkçık geçirmemişsin güzel dedi hepatit de yokmuş şükürler olsun şimdilik herşey normal miş .inş.seninkilerde gayet normal çıkar .sen nasılsın :49: nasıl gidiyor inş.herşey yolundadır göbüşün büyüdü mü :1:

canım bizim de kfrex bitmişti sertoli sabah akşam 1 çay kaşığı seklinde kullanın dedi niye bize farklı söyledi acaba

valla cnm bilmiyorumki belki herkeste farklı uygulanıyordur sen yeniden görüş istersen

canım bizim kürlerde yeni geldi 3 kutu Hprex,1 kutu Kfrex ,3 şişe sertoli ve 1 şişede leyding geldi ersel beyi aradım ama müsait değilmiş daha sonra arayıp nasıl kullanmamız gerektiğini söyleyecek allahım inşallah hepimize şifa olur çok heycanlandım nedense sanki içime bir umut doğdu allahım inşallah umudumuzu söndürme yarabbim şafi isminle şifa ver hepimize..

hadi gözün aydın cnm inşlh şifa olur
akşam üstü ara cnm daha rahat konuşursun heralde
bizede aynıları gelmişti bu heycanın hiç bitmesin inşlh bende çok ama çok heycanlıyım eşim bugün sertoliye başladı şimdi işten çıkınca koşarak dükkana gidicem bakıcam bi gelişme varmı:1::1::1:
ne aceleciyim yaaa:52::52:

canım şimdi hast.geldim burada yatış yaptığımda ki tahlilerin sonuçlarını istiyorum dedim aldık ,doktora gösterdik bir sürü tahlil yapılmış maşallah hepsi güzel olması gerek aralıkta dedi sadece kan değerim düşük çıkmış onada ilaç verdi .doktora benim guatırım vardı dedim baktı guatır tahlilide yapılmış normale düşmüş dedi şu anda normalmiş en çok ona sevindim.kızamık kızamıkçık geçirmemişsin güzel dedi hepatit de yokmuş şükürler olsun şimdilik herşey normal miş .inş.seninkilerde gayet normal çıkar .sen nasılsın :49: nasıl gidiyor inş.herşey yolundadır göbüşün büyüdü mü :1:

canımmm ne güzell sonuçların iyi çıkmışş maaşallah.kan düşüklüğü oluyo sanırımm.ben geçen hafta sağlık ocağında yaptırmıştım iyidi.
ama bakalım şimdiki sonuçlar nasıl çıkıcak..inşallah benimde temiz olması gereken aralıklarda çıkar..
iyiyim cnm çok şükür..yiyip içip yatıyorummmm :1::1:
ilk zamanlar çok yiyememiştim yemek zayıflamıştım göbeğimde inmişti ama şimdi iştahım açıldı artık istediğimi yiyebiliyorum.bende senin gibiydi .ilk haftalarda normalde çok tatlı seven birisiyim ama tatlıdan uzaklaştım cnm hiç istemedi.canın çekermi cnm ama erik yemiştim tuzlayıp..meyve çok yerdim.göbüşüm biraz çıktı.hafta sonu hamile pantolunu aldımm ilk defa bi kaç bişey daha aldım.bi hoç oluyo insan bi dükkana girdim ordaki bayan göbeğime bakıp hamilemisiniz dedi çok hoşuma giddi.
Rabbimm tüm arkadaşlarıma yaşatsın inşallah..

Son düzenleme:
CEMREM canım 2 aylık bekleme süresinde inş.hayırlı gelişmeler olur şimdiden maşallah ucu göründü daha çok gelecek Allahın izniyle .canım aşerme bilmiyorum ama canım hiç tatlı istemiyor hatta talıdan tiksindim bile diyebilirim ama açı,ekşi,tuzlu şeyleri çok istiyor ağzıma limon sıkıyorum :1::1::1: hamilelikle ilgili herne yaşarsam hep dualarımdasınız Allahın izniyle buradaki herkesin yüzü gülecek nazlı bebişleri gelecek :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
inşllhhhhhhhhhhh cnm devamı gelirrrrrrrrr
oo aşerme işte ya olsun ye güzelim yediklerin bebişlerine şifa ,bal ,şeker, kan olsun emi:13::16:

slm kızlar nasılsınız,hatırlarsanız biz 7 aydır saraçoğlunun kürlerini kullanıyoruz eşim bugün hormon ve sperm tahlili yaptırdı
sonuç yine sıfır malesef imtihanımız bitmiyor:50::50::50:
fsh kürlerden önce 14,94 iken 12,91 olmuş
testosteron önce 4,87 iken 3,1olmuş saraçoğlu hoca fsh yı düşürmemiz lazım demişti fakat yine düşmemiş moralim çok bozuldu
bide sperm testini yapan andralog alta not yazmış size aktarayım;
SAHALARDA 7-8 LÖKOSİT VE HER SAHADA SPERMATOGENEZ HÜCRE MEVCUT OLUP,SAHALARDA KÜME LÖKOSİTLER OLUP CANLI VE CANSIZ SPERM HÜCRELERİ YOKTUR diye not yazmış canlar bilginiz varmı bu konuda sizde de böyle yazmış mıydı?

canımmm ne güzell sonuçların iyi çıkmışş maaşallah.kan düşüklüğü oluyo sanırımm.ben geçen hafta sağlık ocağında yaptırmıştım iyidi.
ama bakalım şimdiki sonuçlar nasıl çıkıcak..inşallah benimde temiz olması gereken aralıklarda çıkar..
iyiyim cnm çok şükür..yiyip içip yatıyorummmm :1::1:
ilk zamanlar çok yiyememiştim yemek zayıflamıştım göbeğimde inmişti ama şimdi iştahım açıldı artık istediğimi yiyebiliyorum.bende senin gibiydi .ilk haftalarda normalde çok tatlı seven birisiyim ama tatlıdan uzaklaştım cnm hiç istemedi.canın çekermi cnm ama erik yemiştim tuzlayıp..meyve çok yerdim.göbüşüm biraz çıktı.hafta sonu hamile pantolunu aldımm ilk defa bi kaç bişey daha aldım.bi hoç oluyo insan bi dükkana girdim ordaki bayan göbeğime bakıp hamilemisiniz dedi çok hoşuma giddi.
Rabbimm tüm arkadaşlarıma yaşatsın inşallah..

kız biz senle aynı mı doğuracağız ne aramızda iki üç gün var :46:aldığın giysileri güle güle giy ben baya kilo aldım ,inş.sonuçların güzel çıkar .:38:

inşllhhhhhhhhhhh cnm devamı gelirrrrrrrrr
oo aşerme işte ya olsun ye güzelim yediklerin bebişlerine şifa ,bal ,şeker, kan olsun emi:13::16:

fıstığım teşekkürler canım benim .Rabbim bizim gibi yıllarca bebek özlemi çeken tüm kardeşlerime bu günleri göstersin .hepinizden hayırlı haberler bekliyorum .7 ayımızıda hayırlısı ile atlatsaydık heran içim pırpır :18:

slm kızlar nasılsınız,hatırlarsanız biz 7 aydır saraçoğlunun kürlerini kullanıyoruz eşim bugün hormon ve sperm tahlili yaptırdı
sonuç yine sıfır malesef imtihanımız bitmiyor:50::50::50:
fsh kürlerden önce 14,94 iken 12,91 olmuş
testosteron önce 4,87 iken 3,1olmuş saraçoğlu hoca fsh yı düşürmemiz lazım demişti fakat yine düşmemiş moralim çok bozuldu
bide sperm testini yapan andralog alta not yazmış size aktarayım;
SAHALARDA 7-8 LÖKOSİT VE HER SAHADA SPERMATOGENEZ HÜCRE MEVCUT OLUP,SAHALARDA KÜME LÖKOSİTLER OLUP CANLI VE CANSIZ SPERM HÜCRELERİ YOKTUR diye not yazmış canlar bilginiz varmı bu konuda sizde de böyle yazmış mıydı?

Nildacığım sonuçlardaki sıfırlar senide eşinide üzmesin bizlerde çok zor yollardan geçtik.Rabbim zamanı gelince bebeğinizi nasip edecek inş.kendinide eşinide üzme biraz zamana bırak .biz nişanlıyken herkes bana eşimden için onunla evlenme görmüyormusun ailesi sorunlu abilerinin çoçuğu olmuyor dedi ama ben eşimi seviyordum:43: Allahın izniyle dualarla ,azimle ,sabırla sizde bu azo illetinden kurtulaçaksınız canım kardeşim lütfen üzülme burada neler okuduk .bir arkadaşa dönmelerin bile çoçuğu olur sizin olmaz demişti doktor ama şimdi çoçuğunu büyütüyor.zamana bırakın biraz :16:

kız biz senle aynı mı doğuracağız ne aramızda iki üç gün var :46:aldığın giysileri güle güle giy ben baya kilo aldım ,inş.sonuçların güzel çıkar .:38:

inşallahhhhh cnmmmm..:52:
Rabbim o günleride gösterir inşallah.:26:
sağol cnmmm ..ben hiç kilo almadım .67 ile başladım 65.5 e kadar düştüm şimdi de 66 filanım .
ee cnm sen iki bebek taşıyosunnnn:34: kilo biraz olsunn.
sağol cnm sonuçlar çıkmış eşim yarın döktürücek bende bekliyorum bilgisayardanda bakamıyorum sorun var.

inşallahhhhh cnmmmm..:52:
Rabbim o günleride gösterir inşallah.:26:
sağol cnmmm ..ben hiç kilo almadım .67 ile başladım 65.5 e kadar düştüm şimdi de 66 filanım .
ee cnm sen iki bebek taşıyosunnnn:34: kilo biraz olsunn.
sağol cnm sonuçlar çıkmış eşim yarın döktürücek bende bekliyorum bilgisayardanda bakamıyorum sorun var.

flzciğim demi Allahım o günleride gösterir inş.önümüzde 7 ay ikizleri birazda erken alıyorlarmış ben ocak diyorum ama aralık gibi alabilirler sanki hayırlısı onlarda bizde sağlıklı olalımda .yarına garantimiz yok ayrıca ikiz gebelik baya riskli okudukca moralim bozuldu Allaha emanetler ....ben kilo alıyorum çok yiyorum çünkü çok :56:

flzciğim demi Allahım o günleride gösterir inş.önümüzde 7 ay ikizleri birazda erken alıyorlarmış ben ocak diyorum ama aralık gibi alabilirler sanki hayırlısı onlarda bizde sağlıklı olalımda .yarına garantimiz yok ayrıca ikiz gebelik baya riskli okudukca moralim bozuldu Allaha emanetler ....ben kilo alıyorum çok yiyorum çünkü çok :56:

canım okuma olumsuz şeyleri kafanı niye bulandırıyosun..Allaha emanetler..inşallah sağlıklı bi şekildede doğacaklar..
bak kaç arkadaşımız ikizlerini dünyaya getirdi belki hamilelikleri biraz zor geçti ama olsun sonu güzellllll :emir_bebek::emir_bebek:

selam şekerler nasılsınız:16::16::16:ben iyi sayılırım ateşim halen devam ediyor ilaç falanda kullanamıyorum bebişim için.
teyzeleri bugün bebişim beni üzdü size şikayet edeyim bari:43::43:bugün biraz lekelenmem oldu çok korktum inşallah bebişim beni terk etmez:14::14::14::14::14:.arkadaşlarım ben bebeğimin bana sıkı sıkı tutunması ve hayırlısıyla hamile kalmak ve bebeğimi kucağıma alabilmem için salavatı tefriciye başladım bana yardımcı olabilirmisiniz:34::34::34::34::34::34:

Back
X