Merhaba kızlar uzun zaman oldu topiğe girmeyeli.biliyorsunuz evde netim yok işyerinde de patron nerelere giriyoruz netten takip etmeye başladı.çok incitici bir durum ama yapacak bişey yok neyse.umarım herkes iyidir.Filizimin,Durudenizderya nın,Nzlnin,Enfalin bebekleri iyidir.
Cemrem güzel haberini okudum geçenlerde çok mutlu oldum.inşallah artarak devam ederler de sende kendiliğinden hamile kalırsın canım.
Tülayım sende iyisindir umarım.yeni tedaviniz hayırlı olsun inş.
Baharım hep aklımda,dualarımdasın.rabbim inşallah mucizenizi verir ve hem eşine bebeğiniz dermen olur hemde bütün sıkıntılarınız bebeğinizle son bulur.
Benim eşimde işlerini toparlayabilirse bu pazartesi Celalettin Hocanın yolunu tutacak.İlaçlarımız ve bitkisellerimizde bitti sayılır.bakalım rabbim mucizesini bizlerede gösterecek mi.
Size bir sorum olacak sperm testini bir günde alabilir miyiz?malum testi İstanbul da Hocanın dediği yerde verecek.pazartesi günü testi verip,hocaylada görüşüp gelemez mi acaba yoksa 2. Güne sarkar mı? sizin ki nasıl olmuştu?
kızlar dualarınız bekliyorum.sonucu alır almaz birşekilde sizlere haber edeceğim inş.
dönüşüm muhteşem olur inş.:))
sevalciğim hoş geldin tatlım düşünüp bizleri sormuşsun çok duygulandım Allah razı olsun şimdilik şükür herşey yolunda gibi yakında kontrole gidecez o zaman nasıllar görecez yaramazları