Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba kızlar uzun zaman oldu topiğe girmeyeli.biliyorsunuz evde netim yok işyerinde de patron nerelere giriyoruz netten takip etmeye başladı.çok incitici bir durum ama yapacak bişey yok neyse.umarım herkes iyidir.Filizimin,Durudenizderya nın,Nzln’in,Enfalin bebekleri iyidir.
Cemrem güzel haberini okudum geçenlerde çok mutlu oldum.inşallah artarak devam ederler de sende kendiliğinden hamile kalırsın canım.
Tülayım sende iyisindir umarım.yeni tedaviniz hayırlı olsun inş.
Baharım hep aklımda,dualarımdasın.rabbim inşallah mucizenizi verir ve hem eşine bebeğiniz dermen olur hemde bütün sıkıntılarınız bebeğinizle son bulur.
Benim eşimde işlerini toparlayabilirse bu pazartesi Celalettin Hocanın yolunu tutacak.İlaçlarımız ve bitkisellerimizde bitti sayılır.bakalım rabbim mucizesini bizlerede gösterecek mi.
Size bir sorum olacak sperm testini bir günde alabilir miyiz?malum testi İstanbul da Hocanın dediği yerde verecek.pazartesi günü testi verip,hocaylada görüşüp gelemez mi acaba yoksa 2. Güne sarkar mı? sizin ki nasıl olmuştu?

kızlar dualarınız bekliyorum.sonucu alır almaz birşekilde sizlere haber edeceğim inş.
dönüşüm muhteşem olur inş.:))

sevalciğim hoş geldin tatlım düşünüp bizleri sormuşsun çok duygulandım Allah razı olsun şimdilik şükür herşey yolunda gibi yakında kontrole gidecez o zaman nasıllar görecez yaramazları :emir_bebek::emir_bebek:sevalciğim inş.sizde hayırlısı ile ist.gider gelirsiniz bize hayırlı haberler getirirsiniz eşinde bol bol tohumçuklar oluşmuştur inş.dualarımız dilimiz döndükçe hep sizlerle :16::16:

allah senden de razı olsun canım benim :16:
canım demek doğum anında bile ismimi söyledin inan çok duygulandım şimdi :5:
aminnnnnnn canım rabbim hayırlısıyla evlatlarıma kavuşmayı ve eşimin sağlığına kavuşmasını nasip eder inşşşş :16::16::16:
hamişlerin duası kabul olurmuş dualarını eksik etme canım...

hoşbulduk tatlımmmmmmmmmmmm aminnnnnnnnn esmacımmmmmmmmmmmm :16::16::16:

hoşbulduk güzel annemizzzzz :16:
canım allah büyük ne büyük hastalıkla uğraşanlar şifa buluyor...
şükür bizim durumumuzda tedaviye çok çabuk cevap veriliyor...
evet o süreç çok zor çok acılı...
ama elden gelen bişey sonrasında sağlığına kavuşması için bunlar gerekiyorsa dayanıcaz yapıcak bişey yok...
allah hakkımızda hayırlısını versin eşim bian evvel sağlığına kavuşsun inşşşşşşşş :16::16::16:
allah razı olsun tatlım sizde benim dualarımdasınızzzzzzzzzzz :54::54::54:

saol canım allah razı olsun...
allahın izniyle herşeyin üstesinden geliriz biz...
bu günlerin sonunda çok güzel bi gelecek bekliyor bizi inanıyorummmmmm :38::emir_bebek::emir_bebek: :16::16::16:

baharcığım hoş geldin tekrar canım ,siz her izmire gidecez dediğinde kendi gidiş gelişlerimiz aklıma geliyor hep izmir bursa arası o kadar çok gittik ki maddi manevi çok yorulmuştuk ....hayırlı bir şekilde bu günleri atlatacaksınız Allahın izniyle hepimiz buna inanıyoruz ,yakında tüp bebeğe tekrar başlıyorsun inş.değil mi dondurulmuşlarla deniyeceksin galiba onun tedavisi daha kolaymış yumurta toplama falan yok inş.bu sefe herşey yolunda gider sonuda :49::16::16::16::16::16::16::16:

s.a canım 2 hafta sonra testler için gideceksin :emir_bebek: ,ben 12 .haftamda gidecem evet onları çok özledim geçen sefer keseleri üstüste idi çok komiklerdi şimdi çok merak ediyorum nasıl pozizyondalar diye evet ayrıca hep doğurduğumu ve onlarla ilgilendiğimi görüyorum rüyası bile çok güzel Allahın ne olur bir sorun çıkmasın onları bize bağışlasın :emir_bebek::emir_bebek: bu süreç dahada zor ikili ve üçlü test ikizlerde farklıymış keseden iğneyle su falan alınıyormuş riski varmış biz yaptırmayı düşünmüyoruz doktor ne diyecek bakalım :18:

merhaba cnm aramıza hoşgeldin inşllh sende hamile olup tablomuza yazdırısın kendini..:16::16:
benim eşimde çocukken ateşli kabakulak geçirmiş o yüzden azosperm olmuş,eşim 1 tese 1 micro tese oldu sperm bulunamadı.
şimdi yeni bi dr. da tedavi oluyor eşim ocak ayında varikosel ameliyatı oldu ve ardından 5 ay sonra şükürler olsun ki sperm çıkışı oldu:nazar::nazar::nazar:
cnm sakın umudunu yitirme rabbim nasip ediyo zamanı gelince eşin biyopsi olucak derken teseden mi bahsediyorsun.keşke ameliyat olmadan bi bitkisel tedavi görseydiniz yaşın kaç cnm...gel burda paylaş destek olalım birbirimize...:16:

inşallah canım çok sağol. tese mi bilmiyorumki doktor öyle dedi biyopsi yaparız dedi ama bi tahlil daha verecek belki dönemseldir dedi. bendeki kistlerdn dolayı doğum kontrol hapı kullanıyorum şimdi bitipde adet olunca gidicez bu haftaiçinde bakalım nolucak. ama şunu anladımki uzun bi süreç beni bekliyor:( rabbim hepimizi bebişlerine kavuştursun inşallah... bu arada yaşım 28

Son düzenleme:
inşallah canım çok sağol. tese mi bilmiyorumki doktor öyle dedi biyopsi yaparız dedi ama bi tahlil daha verecek belki dönemseldir dedi. bendeki kistlerdn dolayı doğum kontrol hapı kullanıyorum şimdi bitipde adet olunca gidicez bu haftaiçinde bakalım nolucak. ama şunu anladımki uzun bi süreç beni bekliyor:( rabbim hepimizi bebişlerine kavuştursun inşallah... bu arada yaşım 28
anladım cnm inşllh yolunuz hep açık olur
senin kistlerinde düzelir inşlh yok cnm öle uzun süreç deme hiç belli olmuyo belkide sen hemen güzel sonuca ulaşırsın inşlllh bizler gibi beklemezsin cnm süreç ne olursa olsun sen sabret gönlünü ferah tutmaya bak cnm inş güzel haberler duyarsınız dr.dan:34:
cnm yaşında genç hiç sıkma kendini:40:dualarla olucak inşlh hepimizin bebişi:emir_bebek::16:

anladım cnm inşllh yolunuz hep açık olur
senin kistlerinde düzelir inşlh yok cnm öle uzun süreç deme hiç belli olmuyo belkide sen hemen güzel sonuca ulaşırsın inşlllh bizler gibi beklemezsin cnm süreç ne olursa olsun sen sabret gönlünü ferah tutmaya bak cnm inş güzel haberler duyarsınız dr.dan:34:
cnm yaşında genç hiç sıkma kendini:40:dualarla olucak inşlh hepimizin bebişi:emir_bebek::16:

çok çok teşekkür ederim çok sağoll iyiki bu klübe üye olmuşum iyi geliyor burda sizlerle yazışmak iyi haberler almak... desteğin ve umutların ve deee duaların için çok teşekkürler....

çok çok teşekkür ederim çok sağoll iyiki bu klübe üye olmuşum iyi geliyor burda sizlerle yazışmak iyi haberler almak... desteğin ve umutların ve deee duaların için çok teşekkürler....
ne demek cnm burda ufacık bişey bile öğrensek paylasınca kocaman oluyo
her zaman paylaşırız dualarım her daim tatlım:16:
hepimiz anne olacağız mevlam nasip ederse inşallahhhhhhhhhhhhhhh:49::34:

ßiz üç arkadaşız...
MutLuLuk, acı ve ben..!
Herqün sakLambaç oynuyoruz...
MutLuLuk hep mızıkçı , sakLanıyor bizden. ßazen .........ben ebe oLuyorum, acıyı buLuyorum. ßazen de acı beni buLuyor sakLandıqım yerden... ßazen mutLuLuqu buLduqumu zannediyorum... Çanak çömLek patLadı diyor acı, sakLandıqı yerden. Gün bitmek üzere... Ama MutLuLuk hâLâ ortada yok.
Gel artık mutluluğum.

canım nasılsın neler yapıyorsunuz. biz bugün eşimin sperm tahlili için doktora gittik. tahlil verdik pazartesi günü sonucu alıcaz. inşAllah güzel sonuçlar görürüz çok korkuyom ya yine düzelme yoksa:18: herkese selamlar.yarın berat kandili şimdiden kandiliniz mübarek olsun dualarda buluşmak dileğiyle lütfen dualarda beni de unutmayın :70:

canım çok üzüldümmmmm allah güç kuvvet versin hayırlısıyla bunuda atlatırsınız inş :26:
neyseki 1 deneme yapacak kadar sperminiz daha varmış...
maddi manevi kendinizi hazır hissetiğiniz anda tekrar dener bebişinize kavuşursunuz inş...
allah yardımcınız olsun canım...

canım sıkma canını yeterli sperme ulaşınca tekrar süreç başlar hayırlısıyla yumoşların çözülür döllenir ve göbşünde yerini alırlar :16:
allah en kısa zamanda hamiş haberini vermeyi nasip etsin inş :16::16::16:

inşallah canım kendiliğinden çıkış yaptığında ne kadar sevinmiştim ilk kez sevinçten çığlık atasım gelmişti sonra niye böyle oldu bilmiyorum tekrar hiç çıkmaz diye çok korkuyorum eşimin doktoru hayatının bir evresinde çıkıp sonra hiç çıkmayabilir demişti o aklıma geliyor.gecen seneki yumurtalarım dondurulmuş olsaydı şimdi şansımızı denemiş olacaktık ama demek hayırlısı böyleymiş

canım bizim de fsh 19 testeron düşük ,martta başladık biz de macun nebido vs kullandık işte macunlar bitince bursadaki ersel beyin ilaçlarını kullanmaya başladık problemlerimiz aynı sanırım.biz de hocayla başladık ilk olarak,temmuzun başında gideceğiz bakalım değerlere bakılacak duruma göre pregnly ve menogon kullanacağız dedi hoca.bakmışız bitkiseller fayda etmiş iğneye gerek kalmamış ne güzel olur demi:)

hayrlısı olsun..

inşallah canım allahım dualarımızı kabul eder bizede evlat nasip eder,kullandıktan sonra hiç sperm tahlili yada hormon tahlili yaptırdınızmı marttan beri yoksa temmuzda gidincemi yaptırcaksınız inşallah faydası olmuştur.Eşim o kadar umutlandı ki hep çocuğumuz olursa şöyle yaparım böyle yaparım diye hayaller kurmaya başladı daha önceden bu konuda hiç konuşmazdı inşaallah emeklerimizi boşa çıkarmaz hepimizinde.

kızlar benden bi anda bi su boşaldı rengide koyuydu çok üzüldüm doktoru aradık kanamaya çevirirse hast.yatırın hemen demiş eşime lütfen bize dua edin Allahım bebeklerimi bize bağışlasın Allahım bu yolda kimseyi koyma:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

kızlar benden bi anda bi su boşaldı rengide koyuydu çok üzüldüm doktoru aradık kanamaya çevirirse hast.yatırın hemen demiş eşime lütfen bize dua edin Allahım bebeklerimi bize bağışlasın Allahım bu yolda kimseyi koyma:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

Canımmm çokk geçmiş olsunn.inşallah kanamaya dönmez..Allahım bebeklerinizi korusunnn size bağışlasınn.
inşallah hiç bişey olmaz yavrularınaaaa..cnm:26: iyi haberlerini bekliyorumm.Rabbim tümm anne karnındaki yavruları korusun
onların acılarını göstermesin..:26:

canımm hemen kötü düşünmee
hamilelikte oluyor böyle durumlar tedbir için kontrole git istersen inşallah bişey yoktur
bebişlerine hiiiç bişey olmaz dualarımız seninle
ALLAH yardımcın olsun

Canımmm çokk geçmiş olsunn.inşallah kanamaya dönmez..Allahım bebeklerinizi korusunnn size bağışlasınn.
inşallah hiç bişey olmaz yavrularınaaaa..cnm:26: iyi haberlerini bekliyorumm.Rabbim tümm anne karnındaki yavruları korusun
onların acılarını göstermesin..:26:

canımmm bebişi görmüşşün herşey yolunda olmasına çok sevindim
senin kuzuyu gördümm nekadar küçükn öyle ama herşeyi çok belli kocaman kafası varr
ALLAHIM ne güzel yaratmışş biz bu kadar etkileniyorsak sen neler yaşıyorsundurr ALLAHIm herkese tattırsın İNŞALLAH
ŞİMDİDEN FOTOJENİK SENİN MİNİKK :1:

canım geçmiş olsun inşallah bişey olmaz allah bebeklerini ve seni korusun inşallah..allah yardımcın olsun

kızlar benden bi anda bi su boşaldı rengide koyuydu çok üzüldüm doktoru aradık kanamaya çevirirse hast.yatırın hemen demiş eşime lütfen bize dua edin allahım bebeklerimi bize bağışlasın allahım bu yolda kimseyi koyma:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

canım geçmiş olsun üzme kendini gebeliğin ilk zamanlarında yaşanabiliyor böle şeyler hele bir de tüp bebek yöntemiyse daha sık karşılaşılıyor inş sıkıntısız atlatacaksın bu günleri

çok geçmıs olsun cnm insallah korkulcak bısey yoktur dualarımız senınle Rabbım insalh bebeklerınızı sıze bagıslıycak..

canım nasılsın neler yapıyorsunuz. biz bugün eşimin sperm tahlili için doktora gittik. tahlil verdik pazartesi günü sonucu alıcaz. inşAllah güzel sonuçlar görürüz çok korkuyom ya yine düzelme yoksa:18: herkese selamlar.yarın berat kandili şimdiden kandiliniz mübarek olsun dualarda buluşmak dileğiyle lütfen dualarda beni de unutmayın :70:
cnm inş güzel sonuçlar alırsınız testten merakla bekliyorum
evet yarın berat nasipse beratımızı inşllh sağdan alırız hepimiz
beratımızda heppp iiilikler ,yazarburda kimse unutulmaz emin ol herkes kendi kadar düşünüp birbirine dua eder cnm benim hepimizin duaları kabul olur inşllhhh:16::16:
ayyy cnm ebnim yok yok hiççç bişey olmaz inşllhhhh bebişler sadece seni korkutmuştur
dua edicez tabi güzelim rabbim meleklerini sana bağışlasın emi...
güzel hayırlı haberlerle gel inş aminnnnnnnnnnnn:26:

Canım korkma ben hamileyken 3 ay süren kanamam olmuştu ama allahın izniyle bisey olmadı kuzuma ama tabi endişelenmemek elde degil sen yinede bi doktora görün için rahat etsin kendini yorma bolca dinlen

Back
X