Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın güzel arkadaşlarım.dün akşam dilimin döndüğünce hepimize dua ettim.rabbim bu gece bu sene doğacak bebek listesine benim ve topikteki arkadaşlarımın bebeklerimizin isimlerini yaz diye dua ettim.inşallah.
Filizim ve Cemrem dualarınıza güzel temennilerinize de amin diyorum.
en son cumartesi girip pazartesi eşim Celalettin Hocanın yolcusu demiştim ama eşim bugün gidemedi.işyerinden 2 gün izin çıkmadı.( kısmetse Cuma günü gidecek.tabi randevü alabilirsek .bu seferde Cumartesiye sarkacak Hocayla görüşmesi.Cumartesi günü hocanın işi çıkar mı tahlil sonuçlarını gösterebilir mi korkusu kapladı şimdide beni.çok fazla gidişinin uzatılmasını istemiyorum.ne olacaksa olsun artık.belki ömrümüzde ilk defa güzel gelişmeler olur ha (yani çocuk konusunda)
kızlar Cuma günü Celalettin Hocaya gidip te sonuçlarını cumartesi gösteren var mı aramız da.?
canım inş bizde izmire gidip gelmekten kurtuluruz hayırlısıyla...
allahım şifa versin kocişime...
evet canım allah izin verirse ağustos adetimle başlıycaz dondurulmuş tedavisine...
canım öncekinde de bizim dondurulup öyle transfer olmuştu zaten hatırlarsan...
daha kolay oluyor transfere kadar estrofem isimli ilacı kullanıyorsun okadar...
rabbim inş bu denememizde nasip eder bebişlerimizi
çok geçmiş olsun canım rabbim bebişlerinizi size bağışlasın...
çoğu hamişte oluyor bu kanamalar...
özellikle hatırladığım nurdah, mercan ve hasretim01in kanamaları çok olmuştu hastanede falanda yatmışlardı...
ama çok şükür üçüde aldı bebişlerini kucağına
darısı senin ve diğer hamişlerin başına inş
sen kendine dikkat et bol bol dinlen...
sende bebişlerinde allaha emanet olun bitanem
çok şükür herşey yolundaymış dualarım sizinle canım arkadaşım![]()
canım geçmiş olsun inşallah herşey yolundadır
inşallah kanaman da olmaz çok zor gerçekten ben yaşadığım için biliyorum
yeni yeni bitti benim de kanamam 10 gün oluyo biteli
kahverengi lekelenmelerim hala oluyo ama o da bitti gibi şükür
çevremde de hep duyuyorum bu kanama olayını benim de kanamam oldu diyen çok oluyo
yeter ki bebeklerimiz iyi olsun canım napalım
bol bol istirahat et sende bir de 2 bebek var daha fazla dikkat etmen lazım
Allahım tüm gebelerin yardımcısı olsun evlatlarımıza sağlıkla kavuştursun inşallah.
Canım benım cok cok gecmıs olsun rabbım bır daha boyle korkular yasatmasın ınsallah bu gecenın yuzu suyu hurmetıne sen burdakı arkadaslar ummetı muhammed ben hepımız muradımıza naıl oluruz , rabbım hıc bır anneye evlat acısı vermesın bızlerı evlat acısıyla ımtıhan olmaktan korusun evlat ısteyen hıc bır kadını bundan mahrum etmesın ınsallah ,
canım geçmiş olsun rabbim seni ve bebeklerini korusun ,dikkat et kendine.
canım arkadaşım çok ama çok geçmiş olsun Rabbim birdaha yaşatmasın sende meleklerinde Alllah'a emanet olun verilmiş sadakanız varmış bu kandildede sadaka ver birtanem bugün bu sene yaşayacağımız olayların yazılacağı gün Rabbim seni evlatlarına evlatlarınıda sana bağışlasın bir ömür boyu ayırmasın sizleri .sanada hayırlı kandiller birtanem Allah razı olsun![]()
canlarımmmm hepimiz için dualr ettim etmekteyimm allahım kabul etsin inşşşş BAHARIMMMM SENİN VE EŞİN İÇİN AYRICA DUALR ETTİM KUZUM BÜTÜN SIKINTILARDAN RABBİMBİR AN ÖNCE KURTARSIN SİZİ DİYE İNŞŞ KABUL EDER ALLAHIM TÜM DUALRIMIZI
saol duaların için canım arkadaşım allah razı olsun...
Rabbim hepimizin gönlünden geçeni nasip etsin inş![]()
Merhaba canım.tekrar hoş geldin aramıza.
Allah razı olsun güzel duaların için.
Canım hoca genellikle cuma günleri izinli oluyor.Gitmeden önce bir arayın isterseniz.
canım doğum günün kutlu olsunnnnnn
Eşinle sevdiklerinleeeee geçireceğin güzel bi sene olur..
Yeni yaşında herşey dileğin gibi olur inşallahhhhhh.canımm![]()
cnm doğum günün kutlu olsunnnnn:119::119::119::119:
Inşllh bi daha ki doğum günüde bebişin göbişinde olsunnnnnnnnnn
Yuvanda huzur ,mutluluk eksik olmasın cnm benim![]()
kızlar benden bi anda bi su boşaldı rengide koyuydu çok üzüldüm doktoru aradık kanamaya çevirirse hast.yatırın hemen demiş eşime lütfen bize dua edin allahım bebeklerimi bize bağışlasın allahım bu yolda kimseyi koyma![]()
canım sizlerde arif bende ilk yaptınız testlerde immatür germ hücre çıkmışmiydi yoksa bi takım şeyleri kullandıktan sonrami çıktı
selam canlarımmmmmmmmmmm hepimize güzel bi hafta diliyorummmmmmm
Inş bu haftaya güzel bi giriş yapıcaz nurusimanınHaberiyle
Enfal33 arkadaşımızında yumoşları toplandı inş hayırlısıyla onunda transferi olacak ve sıkıca tutunacak bebişleri
Biz normalde yarın gidecektik izmire ama eşimin bu ara işleri yoğunmuş haftasonuna doğru kayabilir bakalım hayırlısı artık...
Onun dışında bugün güzel bi haber aldım...
Arkadaşlar biliyorsunuz ben balıkesirin merkeze yakın bi ilçesinde oturuyorum...
Görev yaptığım okulda bu ilçeye bağlı yine yakın bi köydeydi...
Biz eşim balıkesirde işe başladığından beri kararımızı vermiştik balıkesire istiyecektim tayinimi puanımda yüksek herşekilde atanırdım...
Ama bu hastalık durumu söz konusu olduğundan beri eşim vazgeçmişti tayin istemekten...
Tedavi süreci uzarsa benim balıkesirde yalnız kalmamı istemiyordu...
Sonuçta buraya alıştık 4,5 sene oldu apartmandakiler ailemizden biri gibi onun için burda kalırsam gözü arkada kalmayacaktı...
çalıştığım köy okulunuda bu sene kapatıyorlar sadece anasınıfı kalacak demişlerdi...
Bende tek kalmak istemiyordum çünkü tek olunca müdür yetkili olucam tüm iş bana kalıcaktı tenefüsümüz bile yok bizim...
çocukları ihmal edemem idari işleri hangi arada yapıcam diye istemiyordum orada olmayı...
Zar zor ikna etmiştim eşimi tayin isteme konusunda...
Bugün öğrendimki anasınıfınıda kapatmışlar beni ilçe merkezindeki anaokuluna atamışlar
Nasıl sevindik karı-koca anlatamammmm
Kocişimin aklı bende kalmayacak artık tayin istememede gerek kalmadı ev taşıma derdide ortadan kalktı...
1 sene daha idare ederiz burda artık herşey tam eşimin istediği gibi oldu...
şükürler olsun bi sorunumuz daha ortadan kalktı inş tüm sıkıntılarımızdan böyle kolayca kurtuluruz...
Dün gece enfall arkadaşımızın tavsiyede bulunduğu şekilde namazımı kıldım...
Isim listemdeki herkesin tek tek isimlerini sayarak dualarımı ettim...
Rabbim kabul eder inş
Bizim için dua eden herkesten de allah razı olsun canlarım benimmmmmm![]()
merhaba Tülaycım.uzun zaman oldu yazışamadık senle de.bende ki durumlar malum.patronumun nette nerelere takıldığımı bilmesi canımı acıtsa da kızgınlığım daha ağır bastığı için şuan girdim topiğe.
ne düşünürse düşünsün umrumda değil.
neyse işte.
ya demek Cuma Hoca izinli oluyor.hastanenin randevü portalını takıp ediyorum cuma gününe randevü açılmadı.dediğin doğrudur.desene haftaya pazartesini bekleyecez.beklemek çok sıkıcı.istiyordum ki biran önce gitsin nasip olmadı.ne yapalım bekleriz biraz daha zaten ömrümüz beklemekle geçmiyo mu:))
sen nasılsın canım.tedaviniz ne aşamada.
seval cnm inş bu sefer güzel haberler verceksin bizlere ertelenmesinde de vardır bi hayır cnm kendini üzme inşllh çıkacak o spermler sizde de..Günaydın güzel arkadaşlarım.dün akşam dilimin döndüğünce hepimize dua ettim.rabbim bu gece bu sene doğacak bebek listesine benim ve topikteki arkadaşlarımın bebeklerimizin isimlerini yaz diye dua ettim.inşallah.
Filizim ve Cemrem dualarınıza güzel temennilerinize de amin diyorum.
en son cumartesi girip pazartesi eşim Celalettin Hocanın yolcusu demiştim ama eşim bugün gidemedi.işyerinden 2 gün izin çıkmadı.( kısmetse Cuma günü gidecek.tabi randevü alabilirsek .bu seferde Cumartesiye sarkacak Hocayla görüşmesi.Cumartesi günü hocanın işi çıkar mı tahlil sonuçlarını gösterebilir mi korkusu kapladı şimdide beni.çok fazla gidişinin uzatılmasını istemiyorum.ne olacaksa olsun artık.belki ömrümüzde ilk defa güzel gelişmeler olur ha (yani çocuk konusunda)
kızlar Cuma günü Celalettin Hocaya gidip te sonuçlarını cumartesi gösteren var mı aramız da.?
tatlım merhaba oyyy bu gün neşeliyiz ne güzel her daim neşen eksilmesinselam canlarımmmmmmmmmmm hepimize güzel bi hafta diliyorummmmmmm
inş bu haftaya güzel bi giriş yapıcaz nurusimanınhaberiyle
enfal33 arkadaşımızında yumoşları toplandı inş hayırlısıyla onunda transferi olacak ve sıkıca tutunacak bebişleri
biz normalde yarın gidecektik izmire ama eşimin bu ara işleri yoğunmuş haftasonuna doğru kayabilir bakalım hayırlısı artık...
onun dışında bugün güzel bi haber aldım...
arkadaşlar biliyorsunuz ben balıkesirin merkeze yakın bi ilçesinde oturuyorum...
görev yaptığım okulda bu ilçeye bağlı yine yakın bi köydeydi...
biz eşim balıkesirde işe başladığından beri kararımızı vermiştik balıkesire istiyecektim tayinimi puanımda yüksek herşekilde atanırdım...
ama bu hastalık durumu söz konusu olduğundan beri eşim vazgeçmişti tayin istemekten...
tedavi süreci uzarsa benim balıkesirde yalnız kalmamı istemiyordu...
sonuçta buraya alıştık 4,5 sene oldu apartmandakiler ailemizden biri gibi onun için burda kalırsam gözü arkada kalmayacaktı...
çalıştığım köy okulunuda bu sene kapatıyorlar sadece anasınıfı kalacak demişlerdi...
bende tek kalmak istemiyordum çünkü tek olunca müdür yetkili olucam tüm iş bana kalıcaktı tenefüsümüz bile yok bizim...
çocukları ihmal edemem idari işleri hangi arada yapıcam diye istemiyordum orada olmayı...
zar zor ikna etmiştim eşimi tayin isteme konusunda...
bugün öğrendimki anasınıfınıda kapatmışlar beni ilçe merkezindeki anaokuluna atamışlar
nasıl sevindik karı-koca anlatamammmm
kocişimin aklı bende kalmayacak artık tayin istememede gerek kalmadı ev taşıma derdide ortadan kalktı...
şükürler olsun bi sorunumuz daha ortadan kalktı inş tüm sıkıntılarımızdan böyle kolayca kurtuluruz...
dün gece enfall arkadaşımızın tavsiyede bulunduğu şekilde namazımı kıldım...
isim listemdeki herkesin tek tek isimlerini sayarak dualarımı ettim...
rabbim kabul eder inş
bizim için dua eden herkesten de allah razı olsun canlarım benimmmmmm![]()
selam canlarımmmmmmmmmmm hepimize güzel bi hafta diliyorummmmmmm
inş bu haftaya güzel bi giriş yapıcaz nurusimanınhaberiyle
enfal33 arkadaşımızında yumoşları toplandı inş hayırlısıyla onunda transferi olacak ve sıkıca tutunacak bebişleri
biz normalde yarın gidecektik izmire ama eşimin bu ara işleri yoğunmuş haftasonuna doğru kayabilir bakalım hayırlısı artık...
onun dışında bugün güzel bi haber aldım...
arkadaşlar biliyorsunuz ben balıkesirin merkeze yakın bi ilçesinde oturuyorum...
görev yaptığım okulda bu ilçeye bağlı yine yakın bi köydeydi...
biz eşim balıkesirde işe başladığından beri kararımızı vermiştik balıkesire istiyecektim tayinimi puanımda yüksek herşekilde atanırdım...
ama bu hastalık durumu söz konusu olduğundan beri eşim vazgeçmişti tayin istemekten...
tedavi süreci uzarsa benim balıkesirde yalnız kalmamı istemiyordu...
sonuçta buraya alıştık 4,5 sene oldu apartmandakiler ailemizden biri gibi onun için burda kalırsam gözü arkada kalmayacaktı...
bende tek kalmak istemiyordum çünkü tek olunca müdür yetkili olucam tüm iş bana kalıcaktı tenefüsümüz bile yok bizim...
zar zor ikna etmiştim eşimi tayin isteme konusunda...
bugün öğrendimki anasınıfınıda kapatmışlar beni ilçe merkezindeki anaokuluna atamışlar
nasıl sevindik karı-koca anlatamammmm
kocişimin aklı bende kalmayacak artık tayin istememede gerek kalmadı ev taşıma derdide ortadan kalktı...
dün gece enfall arkadaşımızın tavsiyede bulunduğu şekilde namazımı kıldım...
isim listemdeki herkesin tek tek isimlerini sayarak dualarımı ettim...
rabbim kabul eder inş
bizim için dua eden herkesten de allah razı olsun canlarım benimmmmmm![]()