Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın arkadaşlar her şey gönlünüzden geçen gibi olsun inş

Günaydın güzel arkadaşlarım.dün akşam dilimin döndüğünce hepimize dua ettim.rabbim bu gece bu sene doğacak bebek listesine benim ve topikteki arkadaşlarımın bebeklerimizin isimlerini yaz diye dua ettim.inşallah.
Filizim ve Cemrem dualarınıza güzel temennilerinize de amin diyorum.
en son cumartesi girip pazartesi eşim Celalettin Hocanın yolcusu demiştim ama eşim bugün gidemedi.işyerinden 2 gün izin çıkmadı.:(( kısmetse Cuma günü gidecek.tabi randevü alabilirsek .bu seferde Cumartesiye sarkacak Hocayla görüşmesi.Cumartesi günü hocanın işi çıkar mı tahlil sonuçlarını gösterebilir mi korkusu kapladı şimdide beni.çok fazla gidişinin uzatılmasını istemiyorum.ne olacaksa olsun artık.belki ömrümüzde ilk defa güzel gelişmeler olur ha (yani çocuk konusunda)
kızlar Cuma günü Celalettin Hocaya gidip te sonuçlarını cumartesi gösteren var mı aramız da.?

Günaydın güzel arkadaşlarım.dün akşam dilimin döndüğünce hepimize dua ettim.rabbim bu gece bu sene doğacak bebek listesine benim ve topikteki arkadaşlarımın bebeklerimizin isimlerini yaz diye dua ettim.inşallah.
en son cumartesi girip pazartesi eşim Celalettin Hocanın yolcusu demiştim ama eşim bugün gidemedi.işyerinden 2 gün izin çıkmadı.:(( kısmetse Cuma günü gidecek.tabi randevü alabilirsek .bu seferde Cumartesiye sarkacak Hocayla görüşmesi.Cumartesi günü hocanın işi çıkar mı tahlil sonuçlarını gösterebilir mi korkusu kapladı şimdide beni.çok fazla gidişinin uzatılmasını istemiyorum.ne olacaksa olsun artık.belki ömrümüzde ilk defa güzel gelişmeler olur ha (yani çocuk konusunda)
kızlar Cuma günü Celalettin Hocaya gidip te sonuçlarını cumartesi gösteren var mı aramız da.?

Merhaba canım.tekrar hoş geldin aramıza.
Allah razı olsun güzel duaların için.
Canım hoca genellikle cuma günleri izinli oluyor.Gitmeden önce bir arayın isterseniz.

canım inş bizde izmire gidip gelmekten kurtuluruz hayırlısıyla...
allahım şifa versin kocişime...
evet canım allah izin verirse ağustos adetimle başlıycaz dondurulmuş tedavisine...
canım öncekinde de bizim dondurulup öyle transfer olmuştu zaten hatırlarsan...
daha kolay oluyor transfere kadar estrofem isimli ilacı kullanıyorsun okadar...
rabbim inş bu denememizde nasip eder bebişlerimizi :emir_bebek::emir_bebek::16::16::16:

çok geçmiş olsun canım rabbim bebişlerinizi size bağışlasın...
çoğu hamişte oluyor bu kanamalar...
özellikle hatırladığım nurdah, mercan ve hasretim01in kanamaları çok olmuştu hastanede falanda yatmışlardı...
ama çok şükür üçüde aldı bebişlerini kucağına :nazar:
darısı senin ve diğer hamişlerin başına inş :16:
sen kendine dikkat et bol bol dinlen...
sende bebişlerinde allaha emanet olun bitanem :16::16::16:

çok şükür herşey yolundaymış dualarım sizinle canım arkadaşım :70:

canım geçmiş olsun inşallah herşey yolundadır
inşallah kanaman da olmaz çok zor gerçekten ben yaşadığım için biliyorum
yeni yeni bitti benim de kanamam 10 gün oluyo biteli
kahverengi lekelenmelerim hala oluyo ama o da bitti gibi şükür
çevremde de hep duyuyorum bu kanama olayını benim de kanamam oldu diyen çok oluyo
yeter ki bebeklerimiz iyi olsun canım napalım
bol bol istirahat et sende bir de 2 bebek var daha fazla dikkat etmen lazım
Allahım tüm gebelerin yardımcısı olsun evlatlarımıza sağlıkla kavuştursun inşallah.

Canım benım cok cok gecmıs olsun rabbım bır daha boyle korkular yasatmasın ınsallah bu gecenın yuzu suyu hurmetıne sen burdakı arkadaslar ummetı muhammed ben hepımız muradımıza naıl oluruz , rabbım hıc bır anneye evlat acısı vermesın bızlerı evlat acısıyla ımtıhan olmaktan korusun evlat ısteyen hıc bır kadını bundan mahrum etmesın ınsallah ,

canım geçmiş olsun rabbim seni ve bebeklerini korusun ,dikkat et kendine.

canım arkadaşım çok ama çok geçmiş olsun Rabbim birdaha yaşatmasın sende meleklerinde Alllah'a emanet olun verilmiş sadakanız varmış bu kandildede sadaka ver birtanem bugün bu sene yaşayacağımız olayların yazılacağı gün Rabbim seni evlatlarına evlatlarınıda sana bağışlasın bir ömür boyu ayırmasın sizleri .sanada hayırlı kandiller birtanem Allah razı olsun:16::16::16::16:

günaydın gönlü güzel kardeşlerim Allah razı olsun Allah ta sizin gönül muradınızı versin hayırlısı ile bebeklerinizi nasip etsin ,bi anda öyle renkli su boşalınca elim ayağım uyuştu bayılacaktım başım döndü hemen eşim doktorla görüştü sonrada şükürler olsun geçti ...hayırlısı inşallah canlarm bu zor yolda Allahım kimseyi koymasın herkesin gönlüne göre versin ,dün dilim döndükce bana destek olan kardeşlerim için dua ettim... Allahım hepimizin yardımcısı olsun Allaha emanet olun:16::16::16::emir_bebek::emir_bebek:

selam canlarımmmmmmmmmmm hepimize güzel bi hafta diliyorummmmmmm :16::16::16:
inş bu haftaya güzel bi giriş yapıcaz nurusimanın :49: haberiyle :64:
enfal33 arkadaşımızında yumoşları toplandı inş hayırlısıyla onunda transferi olacak ve sıkıca tutunacak bebişleri :16::16::16:
biz normalde yarın gidecektik izmire ama eşimin bu ara işleri yoğunmuş haftasonuna doğru kayabilir bakalım hayırlısı artık...
onun dışında bugün güzel bi haber aldım...
arkadaşlar biliyorsunuz ben balıkesirin merkeze yakın bi ilçesinde oturuyorum...
görev yaptığım okulda bu ilçeye bağlı yine yakın bi köydeydi...
biz eşim balıkesirde işe başladığından beri kararımızı vermiştik balıkesire istiyecektim tayinimi puanımda yüksek herşekilde atanırdım...
ama bu hastalık durumu söz konusu olduğundan beri eşim vazgeçmişti tayin istemekten...
tedavi süreci uzarsa benim balıkesirde yalnız kalmamı istemiyordu...
sonuçta buraya alıştık 4,5 sene oldu apartmandakiler ailemizden biri gibi onun için burda kalırsam gözü arkada kalmayacaktı...
çalıştığım köy okulunuda bu sene kapatıyorlar sadece anasınıfı kalacak demişlerdi...
bende tek kalmak istemiyordum çünkü tek olunca müdür yetkili olucam tüm iş bana kalıcaktı tenefüsümüz bile yok bizim...
çocukları ihmal edemem idari işleri hangi arada yapıcam diye istemiyordum orada olmayı...
zar zor ikna etmiştim eşimi tayin isteme konusunda...
bugün öğrendimki anasınıfınıda kapatmışlar beni ilçe merkezindeki anaokuluna atamışlar :52:
nasıl sevindik karı-koca anlatamammmm :16:
kocişimin aklı bende kalmayacak artık tayin istememede gerek kalmadı ev taşıma derdide ortadan kalktı...
1 sene daha idare ederiz burda artık herşey tam eşimin istediği gibi oldu...
şükürler olsun bi sorunumuz daha ortadan kalktı inş tüm sıkıntılarımızdan böyle kolayca kurtuluruz...
dün gece enfall arkadaşımızın tavsiyede bulunduğu şekilde namazımı kıldım...
isim listemdeki herkesin tek tek isimlerini sayarak dualarımı ettim...
rabbim kabul eder inş :16::16::16:
bizim için dua eden herkesten de allah razı olsun canlarım benimmmmmm :16::16::16:

canlarımmmm hepimiz için dualr ettim etmekteyimm allahım kabul etsin inşşşş BAHARIMMMM SENİN VE EŞİN İÇİN AYRICA DUALR ETTİM KUZUM BÜTÜN SIKINTILARDAN RABBİMBİR AN ÖNCE KURTARSIN SİZİ DİYE İNŞŞ KABUL EDER ALLAHIM TÜM DUALRIMIZI

saol duaların için canım arkadaşım allah razı olsun...
rabbim hepimizin gönlünden geçeni nasip etsin inş :16::16::16:

Canım ne kadar güzel bir haber bu.
Bak ne güzel her şey rayına oturuyor.
Çok sevindim inan ki.
Bundan sonra da her şey daha da güzel olacak RABBİMİN izni ile.
Sıra bebekte ve sonra eşinin sağlığına kavuşmasında.

Merhaba canım.tekrar hoş geldin aramıza.
Allah razı olsun güzel duaların için.
Canım hoca genellikle cuma günleri izinli oluyor.Gitmeden önce bir arayın isterseniz.

merhaba Tülaycım.uzun zaman oldu yazışamadık senle de.bende ki durumlar malum.patronumun nette nerelere takıldığımı bilmesi canımı acıtsa da kızgınlığım daha ağır bastığı için şuan girdim topiğe.
ne düşünürse düşünsün umrumda değil.
neyse işte.
ya demek Cuma Hoca izinli oluyor.hastanenin randevü portalını takıp ediyorum cuma gününe randevü açılmadı.dediğin doğrudur.desene haftaya pazartesini bekleyecez.beklemek çok sıkıcı.istiyordum ki biran önce gitsin nasip olmadı.ne yapalım bekleriz biraz daha zaten ömrümüz beklemekle geçmiyo mu:))
sen nasılsın canım.tedaviniz ne aşamada.

topiğe girer girmez güzel haberini aldım.
yeni yerin hayırlı uğurlu olsun canım.allah utandırmasın.
Bu gelişme güzel şeylerin başlangıcı olsun inşallah.
arka arkaya çok güzel haberlerini almak dileğiyle
kandil mesajın için de ayrıca teşekkürler,

canım doğum günün kutlu olsunnnnnn :71::71::71::71::71::71::16::16::16:
Eşinle sevdiklerinleeeee geçireceğin güzel bi sene olur..
Yeni yaşında herşey dileğin gibi olur inşallahhhhhh.canımm :54::54::54::54::54:

saol cnm benim tşkr ederim inşlh bu yaşımda bütün yaşamak istediğim güzellikleri yaşayıp bende evladıma kavuşabilirim :43:
Bebişimiz gayet iyi sağlıklıymış inşlh hepde öyle devam eder sağlıkla kavuşup sağlıkla büyütürsün tatlım :)

cnm doğum günün kutlu olsunnnnn:71::119::119::119::119:
Inşllh bi daha ki doğum günüde bebişin göbişinde olsunnnnnnnnnn:49::40:
Yuvanda huzur ,mutluluk eksik olmasın cnm benim:16::16::16:

saol cnm güzel dilek ve temennilerin için tşkr ederim cnm inşlh hepimizin yuvası bebek sesleriyle şenlenir ...:25:

kızlar benden bi anda bi su boşaldı rengide koyuydu çok üzüldüm doktoru aradık kanamaya çevirirse hast.yatırın hemen demiş eşime lütfen bize dua edin allahım bebeklerimi bize bağışlasın allahım bu yolda kimseyi koyma:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

cnm çok geçmiş olsun önemli bişey değildir inşlh
istiraat et tatlım çalışmaya devam ediyormusun hala
allahım seni ve bebeklerini korusun inşlh...:25:

canım sizlerde arif bende ilk yaptınız testlerde immatür germ hücre çıkmışmiydi yoksa bi takım şeyleri kullandıktan sonrami çıktı

cnm bizde zaten germ hücreler çıkıyordu hocaya ilk gittiğimizde arif beyde yapılan testte 980 bin immatür germ hücre görülmüştü....

Inş bu haftaya güzel bi giriş yapıcaz nurusimanın :49: Haberiyle :64:
Enfal33 arkadaşımızında yumoşları toplandı inş hayırlısıyla onunda transferi olacak ve sıkıca tutunacak bebişleri :16::16::16:
Biz normalde yarın gidecektik izmire ama eşimin bu ara işleri yoğunmuş haftasonuna doğru kayabilir bakalım hayırlısı artık...
Onun dışında bugün güzel bi haber aldım...
Arkadaşlar biliyorsunuz ben balıkesirin merkeze yakın bi ilçesinde oturuyorum...
Görev yaptığım okulda bu ilçeye bağlı yine yakın bi köydeydi...
Biz eşim balıkesirde işe başladığından beri kararımızı vermiştik balıkesire istiyecektim tayinimi puanımda yüksek herşekilde atanırdım...
Ama bu hastalık durumu söz konusu olduğundan beri eşim vazgeçmişti tayin istemekten...
Tedavi süreci uzarsa benim balıkesirde yalnız kalmamı istemiyordu...
Sonuçta buraya alıştık 4,5 sene oldu apartmandakiler ailemizden biri gibi onun için burda kalırsam gözü arkada kalmayacaktı...
çalıştığım köy okulunuda bu sene kapatıyorlar sadece anasınıfı kalacak demişlerdi...
Bende tek kalmak istemiyordum çünkü tek olunca müdür yetkili olucam tüm iş bana kalıcaktı tenefüsümüz bile yok bizim...
çocukları ihmal edemem idari işleri hangi arada yapıcam diye istemiyordum orada olmayı...
Zar zor ikna etmiştim eşimi tayin isteme konusunda...
Bugün öğrendimki anasınıfınıda kapatmışlar beni ilçe merkezindeki anaokuluna atamışlar :52:
Nasıl sevindik karı-koca anlatamammmm :16:
Kocişimin aklı bende kalmayacak artık tayin istememede gerek kalmadı ev taşıma derdide ortadan kalktı...
şükürler olsun bi sorunumuz daha ortadan kalktı inş tüm sıkıntılarımızdan böyle kolayca kurtuluruz...
Dün gece enfall arkadaşımızın tavsiyede bulunduğu şekilde namazımı kıldım...
Isim listemdeki herkesin tek tek isimlerini sayarak dualarımı ettim...
Rabbim kabul eder inş :16::16::16:
Bizim için dua eden herkesten de allah razı olsun canlarım benimmmmmm :16::16::16:

cnm benimmm sizin adınıza çok sevindim gönlünüzden geçenlerin dilediğiniz gibi kendiliğinden olması çok güzel:52: Zor olan bütün işlerinizi rabbim kolaylaştırsın inşlh:25: Kandil mesajın ve duaların içinde ayrıca allah razı olsun cnm ...:25:tatlım her zaman aklımdasınız bence iş yüzünden zaman kaybetmeyin biran önce izmire gidip sonucu öğrenip tedaviye başlayın bu günleride atlatacaksınız inşlh siz çok güçlüsünüz ve çok iyisiniz herşeyin üstesinden gelip bütün sınavlarınızı sabırla atlatıp mutlu günlerinize bebeklerinizle kavuşacaksınız inşlh cnm ...:25: Herzaman güzel haberlerle gelmen dileği ile cnm a.e.o :54::54::54::16:

merhaba Tülaycım.uzun zaman oldu yazışamadık senle de.bende ki durumlar malum.patronumun nette nerelere takıldığımı bilmesi canımı acıtsa da kızgınlığım daha ağır bastığı için şuan girdim topiğe.
ne düşünürse düşünsün umrumda değil.
neyse işte.
ya demek Cuma Hoca izinli oluyor.hastanenin randevü portalını takıp ediyorum cuma gününe randevü açılmadı.dediğin doğrudur.desene haftaya pazartesini bekleyecez.beklemek çok sıkıcı.istiyordum ki biran önce gitsin nasip olmadı.ne yapalım bekleriz biraz daha zaten ömrümüz beklemekle geçmiyo mu:))
sen nasılsın canım.tedaviniz ne aşamada.

Canım bizim burda da face ve bazı siteler kapalı.Allahtan burası açık.Yoksa iyice sıkılacaktım.
Evet epey zaman oldu seninle görüşmeyeli.
Tedavimiz şimdilik iyi gidiyor.890 000 germ hücre çıkışı var ama sperm yok.Pregnil devam ve ayrıca bazı bitkiselleri kullanıyoruz.2 ay sonra da kontrol var.
Ömrümüz hep beklemekle geçiyor zaten dediğin gibi.Ama yapacak bir şey yok ne yazıkki.Sonucu güzel olsun ki biz beklemeye razıyız zaten.

seval cnm inş bu sefer güzel haberler verceksin bizlere ertelenmesinde de vardır bi hayır cnm kendini üzme inşllh çıkacak o spermler sizde de..
o patronun da özel hayata saygısı yokmuş o zaman . boşverrrr sen takıl cnm ne düşünürse dşüşünsün:63::63:
enfal33 arkadaşımızında yumoşları toplandı inş hayırlısıyla onunda transferi olacak ve sıkıca tutunacak bebişleri :16::16::16:
biz normalde yarın gidecektik izmire ama eşimin bu ara işleri yoğunmuş haftasonuna doğru kayabilir bakalım hayırlısı artık...
arkadaşlar biliyorsunuz ben balıkesirin merkeze yakın bi ilçesinde oturuyorum...
biz eşim balıkesirde işe başladığından beri kararımızı vermiştik balıkesire istiyecektim tayinimi puanımda yüksek herşekilde atanırdım...
ama bu hastalık durumu söz konusu olduğundan beri eşim vazgeçmişti tayin istemekten...
sonuçta buraya alıştık 4,5 sene oldu apartmandakiler ailemizden biri gibi onun için burda kalırsam gözü arkada kalmayacaktı...
bende tek kalmak istemiyordum çünkü tek olunca müdür yetkili olucam tüm iş bana kalıcaktı tenefüsümüz bile yok bizim...
bugün öğrendimki anasınıfınıda kapatmışlar beni ilçe merkezindeki anaokuluna atamışlar :52:
kocişimin aklı bende kalmayacak artık tayin istememede gerek kalmadı ev taşıma derdide ortadan kalktı...
bizim için dua eden herkesten de allah razı olsun canlarım benimmmmmm :16::16::16:
tatlım merhaba oyyy bu gün neşeliyiz ne güzel her daim neşen eksilmesin:34:
bak sennnn allahın işine istediğiniz gibi olmuş hayırlı olsun yeni okulun sınıfın cnm
ettiğin duaları kabul olur inşllh bizide unutmadığın için rabbim razı olsun senden

ayyyyy enfall yeniden mi başladı aşk olsun niye yazmadı yaaaaaa
çok mutlu oldummmmmmmmmm:52::52::52::52::52:
hadi inşşh gelecek ramazan ayı ona bebğinide getirirrrrrrrr:49::16::16:

Cnm merhaba nasılsın
eşin kontrol için gidecekmiş inşlh güzel sonuçlarla döner cnm
sen garanti olsun diye hocayı ara eşinin cuma günü geleceğini cumartesi görüşme şanslarının olup olmadığını hocanın kendisinden öğren...
Patronunun yaptığıda çok ayıp ama özel sektörde herşey mümkün cnm çünkü onlar için bi makinayız...
Tatlım bunun içinde bak sağda üstte güvenlik diyor orayı tıkla
hemen ilk sırada gözatma geçmişini sil diyor ya onu tıkla sil de bütün geçmişi siler oda bişey göremez :)

kandiliniz mübarek olsun
ben adetliydim kandilde namaz kılamadım
namaz kılan ve dua eden arkadaşlarım Allah hepinizden razı olsun
ben hafta sonu mersindeydim görümcem sınava girdi

bizim bu hafta pregnyl tedavisi bitiyor
testleri yaptırıp yollayacağız maille
Celalettin hoca nasıl devam etti tedaviye sizlerde pregnyle devam etti mi şimdiden ilacı aramaya başlayalım diye soruyorum

baharcım çok sevindim canım sizin adınıza
hayırlı olsun yeni okulun
inşallah bebişin de kolaylıkla geliverir
eşin de şifalar bulur ve bir daha hiç böyle sıkıntılar yaşamazsınız.

Back
X