Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
TÜLAYYYY canım tayin işinizle ilgili bir sürü şey yaşamışsınız Allah kolaylıklar versin .müftüyle sen gidip konuşsan biz tedavi görüyoruz moralimizin yüksek olması lazım eşimle aynı çatı altında olmamız gerek bizi anlayın eşimi o köyden çıkartın desen belki vicdana gelir ,çünkü biz tayin işini böyle çözmüştük Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin bu sıkıntılı dönemden refaha kavuştursun eşinle ve çoçuklarınla aynı çatı altında yuva nasip etsin:emir_bebek::16:

ENFALL33 canım tekrar Allah sabrını ve azmini versin tekrar yakın zamanda başlamayı düşünüyormuşsun ,yumurtalar gittikce kalitesizleşiyor diyorsun fakat bencu vücüdunu ve rahmini dinlendirmem lazım bir süre çünkü sürekli ilaç kullanmak vücüdu yıpratıyor .belkide hep üst üstte deneme yapmamam lazım bence ruhen ve bedenen biraz dinlen doktorlar hiç beklemeden hemen tekrar tedaviye başlıyor fakat bir makalede demelerden sonra vücudun dinlenmesi gerektiğini okumuştum birde bu yönden bak.dualarımız sizlerle hayırlı haberlerini bekliyoruz :16:

FİLİZZZZ gözün aydın olsun canım testinizin sonucu güzel çıkmış maşallah.Allah kavuştursun:nazar::emir_bebek: biz henüz kontrole gitmedik ense ölçümleri yapılmadı doktorumuz yurt dışındaymış .fakat ben hep hareketlerini hissediyorum ilk konuldukarı günden beri içimde kıpır kıpır geziyorlar sanki :emir_bebek::emir_bebek: Allahım onları bize bağışlasın tüm bebekleri korusun:16:

BAHARRRRR canım maşallah seninde şimdilik herşey yolundaymış hep öyle gider inş.maşallah süpriz yumurtaya :emir_bebek: şu anda evde olmanda baya avantaj iş hamileyken baya zorluyor insanı .ben rapor almak istiyorum ama doktorum hareket etmen lazım diyor ...bulantıların falan yok galiba çok güzel benimde hiç olmadı ama şu sıralar miğdem yanıyor biraz Allahım hepimizin yardımcısı olsun .

AYRICAAA yeni hamişler gelmişler maşallah maşallah hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin hayırlı hamilelikle hayırlı bebekler olsun....

CANLARIM unutduğum arkadaşlar varsa hakkınızı helal edin .dilim döndükce dualrımdasınız .gönlünüzü temiz tutun,azminiz ve sabrınız bol olsun Allah gönlünüze göre versin .MUTLULUKLARIN EN GÜZELİĞLE SEVİNMEYİ NASİP ETSİN :16:

Sağol cnm çok şükürr iyi çıktı..:16::16::16::16:
Ense ölçümüm cuma günü iyi çıkınca ben kan sonucununda iyi çıkıcağını tahmin ediyodum öylede oldu
inşallah cnm sende atlatırsın hayırlısyla:34:
bende seni merak ediyodum bu hafta içi gidicem demiştin doktora
artık çalıştığın için çok göremiyoruzda seni demek doktorun yurt dışındaymış ne zaman gelicek bellimi
senin bebişler şimdiden kıpır kıpırsa ilerleyen aylarda nasıl olucaklarrrrrrrrrr:52::52::52::52:
maaşallah onlaraaaaa..bende arada bişey hissediyorum ama :1::1::1::1::1::44::44:.
..

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:53::53::53::53::53:
şok şok şok şokkk içindeyim şuan
adet ağrılarım beni benden almışşşşş:9::9:
kızzzz e durudeniz derya ise ben yazdım da bana niye kız o benim demedi ayyyy
resemen salak oldum şuan:9::9::9:
durudenizderya kız alalh seni ne etmesin emi ben yazdım sende kafamı buluyorsun benimle:9::9::9:
baharım tatlım kurban olurum ben seni yaradana sağol kızzz anladımmmm geç oldu ama sağol :17::17::60::60::60:

bidenemmmmmm o da farketmedi sanırım bide altta ona da ayrı yazmışsın ya devam etti oda sohbete heralde :1:
farkettim bende hemen olaya açıklık getireyim dedim :9::9::9:
bende sana kurban olurummmmmm pamuğummmmmm :70:

Son düzenleme:
merhaba cnm aramıza hoşgeldin yazını okuyunca çokkk duygulandım cnmgenede sevinmen lazım çünki çıkış olmuş 3.cü ameliyatta çıkmamması sperm yok değil belkide normal yolla çıkışınız olacak
ben celallettin beyde tedavideyim cnm bizim de tedavimiz yaklaşık 6 cı ayında evliliğim boyunca ilk defa ilk dEFASPERM BULUNDU HEMDE NORMAL TESTTE:nazar::nazar: CNM BENCE Bİ GİDİN DR. BEYLE KONUŞUN İNŞ ŞİFA BULURSUNUZZZ:16:ERSEL BEY BİTKİSEL İLAÇLARI HAZIRLAYIP YAPAN KİŞİ CNM:34:
cok teşekkürederim cevabınız için celalettin beyi 1hafta oldu öğreneli araştırırken sizlerden öğrendim emre bey üretim yapan hücreleri ben görmedim dedi önceki amelitlarda alınmış herhalde çok umutsuzum celalettin beyin sizde tefon veya mail adresi varmı ön görüşmeyapalım belki umut verir

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:53::53::53::53::53:
şok şok şok şokkk içindeyim şuan
adet ağrılarım beni benden almışşşşş:9::9:
kızzzz e durudeniz derya ise ben yazdım da bana niye kız o benim demedi ayyyy
resemen salak oldum şuan:9::9::9:
durudenizderya kız alalh seni ne etmesin emi ben yazdım sende kafamı buluyorsun benimle:9::9::9:
baharım tatlım kurban olurum ben seni yaradana sağol kızzz anladımmmm geç oldu ama sağol :17::17::60::60::60:

kız ne kafa bulması bahar yazana kadar ben farketedim sen beni tanıdın sandım aşk olsun hiç kafa bulurmuyum canım ya olur mu öyle şey .şimdi tekrar dönüp okudum baharın yazdığı gibiymiş asıl sen kusura bakma tatlım yaaaaaaa hakkını helal et

BAHARRRRR canım maşallah seninde şimdilik herşey yolundaymış hep öyle gider inş.maşallah süpriz yumurtaya :emir_bebek: şu anda evde olmanda baya avantaj iş hamileyken baya zorluyor insanı .ben rapor almak istiyorum ama doktorum hareket etmen lazım diyor ...bulantıların falan yok galiba çok güzel benimde hiç olmadı ama şu sıralar miğdem yanıyor biraz Allahım hepimizin yardımcısı olsun .

çok şükür şimdilik öyle canım :16:
öyle bi zamanlama oldu ki anlatamam...
eylül başında 13 haftalık olucaz allah izin verirse en riskli dönemleri evde geçirmiş olucam...
canım allah kolaylık versin ikizlerle zor tabi...
yok canım bulantı falan çok şükür...
negüzel seninde olmamış flzaskında olmadı hep böyle devam eder inş...

bidenemmmmmm o da farketmedi sanırım bide altta ona da ayrı yazmışsın ya devam etti oda sohbete heralde :1:
farkettim bende hemen olaya açıklık getireyim dedim :9::9::9:
bende sana kurban olurummmmmm pamuğummmmmm :70:
evet cnm neyse ki farketmemmiş :1::1:
oyy yerim seni dayanamadı aydınlattı bizi gene :16:nasılsınız bakim anne adayı:49:
cok teşekkürederim cevabınız için celalettin beyi 1hafta oldu öğreneli araştırırken sizlerden öğrendim emre bey üretim yapan hücreleri ben görmedim dedi önceki amelitlarda alınmış herhalde çok umutsuzum celalettin beyin sizde tefon veya mail adresi varmı ön görüşmeyapalım belki umut verir
cnm umudunu kaybetme rabbim yazmışsa olur inşlh da olur güzelim bu uğraşlar çabalar hepsinin mukafatımnı alırsın
cnm telefonunu bakamıyo yoğunluktan herhalde bende nosu yok da ama mail adresini bilenler yazar eğer gitmek isterseniz bezmi alem hast. celallettin peru adına randevu alın cnm yoksa gidin ce görüşemessin yoğunluktan :34:
kız ne kafa bulması bahar yazana kadar ben farketedim sen beni tanıdın sandım aşk olsun hiç kafa bulurmuyum canım ya olur mu öyle şey .şimdi tekrar dönüp okudum baharın yazdığı gibiymiş asıl sen kusura bakma tatlım yaaaaaaa hakkını helal et
hııııı farketmemeişsin anladımmmm yok kızzz ne kızması şaka yaptım ben küsermiyim seni bebeişleri üzermiyim hiçç
hakkım herkeslere helal olsun cnm benim:54:

Selamm cnm hoşgeldinnn..
iyiyim ben koçiş çarşıya giddi..kaldım bebişle :31::31::31::31:
pazartesi ankara yolcusu yinee koçiş alıcakları varmışş..:1:
sen nasılsın işler ne alemde..:34::34:

hımm sende gel ankaraya canım misafir ederiz yerleştik nasıl olsa
işler iyi canım bitti sayılır
mübarek gün çok yormuyorum kendimi zaten sarsıyor yoksa

Selamm cnm hoşgeldinnn..
iyiyim ben koçiş çarşıya giddi..kaldım bebişle :31::31::31::31:
pazartesi ankara yolcusu yinee koçiş alıcakları varmışş..:1:
sen nasılsın işler ne alemde..:34::34:
tatlım nasılsınız bebişle bakimmm
aa eşin gene mi gidecek olsun güle güle gidip güle güle gelsin..:34:

cnm kullandığınız ilaçlar şifa olsun iş size:16:
Cnm benim eşimde ocak ayında varikosle ameliyatı oldu eğer eşine rahatsızlık veriyorsa dr. Ol derse olsun çünki varikoselden sonra çoğu kişide sperm çıkışı oluyormuş öle okuyorum..
Ah cnm o şokları yılalrdır üzerimizden atamadık desem doğrudur inş bebeğin olurda unutursun bu günleri..cnm bizler yılalrdır evlat hasreti çeken burda birbiirimizle kardeş gibi olan kişileriz
yaşadıklarımız zor şeyler ama burda hepimizin acısı aynı olunca dertlerimizi konuşmak bizi rahatlatıyo sende ara sıra gel konuşalım

ne güzel hep böyle iyi düşün olumlu olmaya çalış sonu güzel olsun cnm :34:
Bende seni tanııdığıma çokk mutlu oldum senin yaşın kaç cnm
?

malasef yaşlıyım 32 yaşındayım eşim 34..

canım son profilin uğurlu gelmiş sana gerçektennnn :nazar:
hem biz durudenizderyayı daha çok seviyoruz :1:
canım buarada yöneticilere haber ver eski üyeliğini kapatsınlar...
şimdi diğerinide açıp kullandığın için 2. üyelikten ceza alıp banlanabilirsin :26:
onun için sen mesaj at yöneticilere eski profilini kapatsınlar :34:
öylemi diyorsun nasıl haber verecem canım,ya sorma eski profilim şifresini unutmuştum çok üzülmüştüm yeniden üye oldum ve şükürler olsun Rabbime bu günleride gösterdi .eskiden ne kadar umutsuzmuşum yaaaa

Sağol cnm çok şükürr iyi çıktı..:16::16::16::16:
Ense ölçümüm cuma günü iyi çıkınca ben kan sonucununda iyi çıkıcağını tahmin ediyodum öylede oldu
inşallah cnm sende atlatırsın hayırlısyla:34:
bende seni merak ediyodum bu hafta içi gidicem demiştin doktora
artık çalıştığın için çok göremiyoruzda seni demek doktorun yurt dışındaymış ne zaman gelicek bellimi
senin bebişler şimdiden kıpır kıpırsa ilerleyen aylarda nasıl olucaklarrrrrrrrrr:52::52::52::52:
maaşallah onlaraaaaa..bende arada bişey hissediyorum ama :1::1::1::1::1::44::44:.
..

flzciğim evet ya işe başladım hep siz aklımdasınız en çok burayı özlüyorum ,aslında iş iyi geldi ama çok yoruluyorum sanki akşam yemekten sonra olduğum yere uyuyup kalmışım eşim gülmekten ölüyor her akşam aynı şey ...evet ya çok ilginç benimkiler ilk kondukları günden beri sanki hep içimde dolaşıyorlar yada benim hayalim bilmiyorum ki .insan benim gibi sonradan görme olursa olacağı bu:1: evet doktorumuz şimdide yurtdışına gitmiş ama pztsi salı gelecek ogün Allahtan bir mani olmazsa gidecez .aslında doktorun yardımcısı doktorda var ama ben kendi doktorumu bekliyeyim diyorum inş.dönüşte hayırlı haberlerle geliriz:emir_bebek::emir_bebek::16:

malasef yaşlıyım 32 yaşındayım eşim 34..
aaa malesef bende 31 yaşındayım bende yaşlıyım cnm:9::9:
aslında daha çokkk genciz de bazzen yaşadığımız sorunlar yüzünden kendimizi çok yaşlı hissediyoruz
yok ya biz dah genciz daha evlat doğruırup onlara bakıcazzz inşlhhhh:16::16:

hımm sende gel ankaraya canım misafir ederiz yerleştik nasıl olsa
işler iyi canım bitti sayılır
mübarek gün çok yormuyorum kendimi zaten sarsıyor yoksa

biraz daha ilerlemiş olsaydı hamilelik gelirdim
şimdi çok uzun süre oturamıyorumm
sağol cnm bi gün kısmet olur geliriz inş.:16::16::16:
yorma tabii.:34:

tatlım nasılsınız bebişle bakimmm
aa eşin gene mi gidecek olsun güle güle gidip güle güle gelsin..:34:

İyiyim tatlımmmmmm gerçekten sen çok tatlısın topiğimizzzz en tatlısııııııı .:1::16::16::16::16::16:
Evt cnm yine gidicekkkk pazartesi tek kalıcammm:25::25::25:
sağol cnmmm ..

biraz daha ilerlemiş olsaydı hamilelik gelirdim
şimdi çok uzun süre oturamıyorumm
sağol cnm bi gün kısmet olur geliriz inş.:16::16::16:
yorma tabii.:34:

İyiyim tatlımmmmmm gerçekten sen çok tatlısın topiğimizzzz en tatlısııııııı .:1::16::16::16::16::16:
Evt cnm yine gidicekkkk pazartesi tek kalıcammm:25::25::25:
sağol cnmmm ..
şükür hep iyi olun:nazar::nazar:
tabii en tatlısı bide en:37: delisi oluyorum aslında:9::9:
olsun cnm gitsin gelsiin şimdi size daha çok para lazım eee bebiş geliyo artık sorumluluk artacak sizde ne güzel:emir_bebek::nazar::16:

evet cnm neyse ki farketmemmiş :1::1:
oyy yerim seni dayanamadı aydınlattı bizi gene :16:nasılsınız bakim anne adayı:49:

napıyım tatlımmmmm görünce dayanamadımmm bitanesin sen bitaneeeeeeee :70:
iyiyim canım çok şükür...
her sabah aynı erken kalkıyorum bira forumda dolaşıp iğne saatim gelince çıkıyorum...
iğneden sonra kahvaltımı yapıp biraz tv izliyorum...
sıkılıp geri geliyorum tapiğe :1:
çok şükür hiç bi problemim yok...
valla sizin test gününüz yaklaştıkça benide heyecan basıyor gerçi daha 1 ay var ama bide günler kala nasıl oluruz bakalım :52:

Back
X