• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Baharım canım ya çok sevindim.bak güzel şeylerin devamı geliyor rabbimin izniyle.bebeğinizin gelişiyle her şey yoluna giriyor.inşallah canım ya büyümez nödül ve tedaviye de gerek kalmaz.bu hikayede böyle mutlu sonla biter.dualarımız seninle inşallah.
ha buarada cinsiyetini sabırsızlıkla bekliyorum.:))

Baharım canım ya çok sevindim.bak güzel şeylerin devamı geliyor rabbimin izniyle.bebeğinizin gelişiyle her şey yoluna giriyor.inşallah canım ya büyümez nödül ve tedaviye de gerek kalmaz.bu hikayede böyle mutlu sonla biter.dualarımız seninle inşallah.
ha buarada cinsiyetini sabırsızlıkla bekliyorum.:))

sevalimmmmmm uzun zamandır yazışamıyoruz seninle gerçekten çok özledim seni :70:
saol bitanemmmmm bu kontrolü atlattık hayırlısıyla inş diğer kontrolde küçüldüğünü öğreniriz :16:
aminnnnnnn canım inş hepimizin hikayesi mutlu sonla biter :16::16::16:
bi öğreneyim hemen haber veririm size...
inş sizlerde yaşarsınız bu günleri bitanemmmmmmm :16::16::16:

Maaşallah prensenlere hep iyi olsunlar inşallah..
tabi cnm 2 bebek taşıyosun hamilelik ilerledikçe böyle sorunlar çıkıcaktır ama dediğin gibi değer onlar için çok şükür bugünümüze
Rabbim diğer arkadaşlarımızda bu aşamalara getirsin inş.sağol cnm dikkat ediyodum ama kaptım şifayı..:5:

Sağol tatlımm.evt ilaç kullanamıyorum sıcak şeyler içiyorum
bakalımm inşallah çabuk geçer.
naz iyi teyzesii onun keyfi yerindee içerdennnn vuruyooooo tekmeleri.:1:
sen nasılsın nasıl gidiyoo okull ..

Canım bende seni merak ettim test sonucunuzu öğrenmek için girdim ama çıkmamışş üzüldüm..
cnm orda 1 tüp sperminiz var en azından..:26:

okul yoğun tempo devam tatlım.
ilk günler bizde biraz yorucu geçiyor.
yaş küçük ,minikler yeni tanışıyor okulla.
sıfırdan eğitim başlıyor anlıcan.

sen nasıl oldun tatlım?
maşallah hızlı olacak naz :1:

kızlaaaar ,bugün kese randevumuz vardı.Allah'ıma binlerce şükürler olsun ,keseyi gördük.miniğimin kalp atımları bile başlamış.doktor hanım"ayyy,kalp atımı bile görünüyo"dedi.ama yine de 2 hafta sonraya kalp atımı için gün verildi.inşallah sonuna kadar gidip,kucağımıza da almak nasip olur.Allah'ım burdaki tüm arkadaşlarıma önce kaliteli kaliteli bol bol spermler ve yumurtalar nasip etsin.sonra minicik minicik bebekler...:)hepimize bu duyguları tattır yarabbim...

hadi gözün aydınnnn :46::46::46::46::32::32:
canım kalp atışları da başlamış miniğin maşallah:nazar::nazar::nazar:
canım bütün aşamaları sağlıklı bir şekilde atlatırsın ve kucağına bebişini sağ salim alırsın inş....
amin canım duaların için de..inş hepimiz tadarız bu güzel duyguları .amin..

Son düzenleme:
merhaba kızlar celalettin hoca haftaya eşimi çağırdı istanbula gidecek
tahlillerimizi yaptırdık
fsh 3.04
lh 3.87
serbest testosteron 10 çıktı normal sınıra 2 puan kaldı
testisler yukarıda olduğu için testis mrı çektirdi
sonuçları gönderdik istanbula çağırdı
inşallah güzel haberlerle gelir
spermiyogram yaptırmadık daha ekimde yaptıracak

canım sonuçlarınız gayet güzel ama bakalım doktor ne diyecek.
inş güzel şeyler söyler ...
test ister belki ve bol bol hücre sperm çıkışı olur...
Rabbim inş ol desin tatlımm.
dualarla hayırlı haberlerini bekliyorummm.

Arkadaşlar 29 ağustosda sezeryanla kızım selin doğdu. Darısı hepinizin başına inşallah.

amin...
Allah bağışlasın kızını.analı babalı büyütsün RAbbim.amin
ailesine , vatana ve dinimiz için hayırlı bir evlat olur inş....
kızınla mutluluğuna mutluluk katılsın inşşşşşşş

Son düzenleme:
cnm öncelikle vardır hayır diyorum bizde öel böle olucak derken bak kaldı beklemedeyiz:26:
evet emre bey 19 unda gelicek dedilerdi bi daha görüşmedim ben cnm bildiğim kadarıyla seminerler oluyormuş o yüzden günler uymaya bilir süleyman bey bile bayramdan sonra yok galiba bende tam net bilmiyorum da:44:
deme öle cesaret bulursun meleğine kavuşmak için neler neler cesaret ediyoruz bilsen cnm inşlhh bi daha ki adetinde başlarsın belki o zamana kadar eşin test yapar ameliyata gerek kalmaz sizin spermcikler size merhabaa der.. inşlh eşin ikna olur test yapmaya de cnm sende ameliyat ve tedavi öncesi bi baktırsın belki süprizlerle karşılaşacaksınız blli olmaz:34:

cnm biz bekelmedeyiz eylül sonu ekim başı gibi test yapıcak eşim bakalım çıkarsa dondurulacak çıkmazsa da takdir alalhın biz bekliyoruz zaten ben raporumu almadım dondurdum bekletiyorum eğer sperm çıkarsa alıcam raporu çıkmazsa bari aylarım boşa gitmesin inşlh çıkarda hemen kullanırım şu raporu cnm senin rapor çıkalı ne kadar oldu ki sen rapor yanıcak diye korkuyorsun

yeşilim cnm seni anlıyorum haklısın ama bu kadar üzme kendini genede denemelik dondurulmuşların var bununla meleğine kavusacaksın işnşlhhhh:16:

ayy cnm meleğinin kalp atışları bile başlamış maşalhh:nazar::nazar::52::52:
cnm darısı kalp atışını duymaya , cinsiyetini öğrenmeye, doğuma ,hayırlısıyla kucağına almaya olsun güelim sağlıklı ve huzurlu bi gebelik geçirmen dileğiyle tatlım bizeri unutma dua et bize sıra artık inşlh bizlere gelsin:25:

cnm sonuçlar güzel bence de inşlh güzel haberler alır eşin bizde burda seviniriz seninle belki test te veriri eşin gittiğinde inşlhh testte de rakamlar bol bol yazar:16::16:
canım sgl dedigin gibi hayırlısı olsun insallah sizin spermler coook cook gelir hemen tedaviye baslarsınız canım sizin test yaptıracanız zaman emre bey orda die biliyorum ayın 5 den sonra yokmuş yada dolu dedi esim . benim adetime denk gelen günlerde yokmuş .canım valla akıllık etmiş raporu almamakla sükür ben yanış biliyormuşum kasımda rapor bitiyo sanıyoprdım aralıgın 28 de bitiyormuş ha bu arada esimi razı ettim sperm testi vermesine tamam dedi bakalım caymazsa. ayyy insallah bende görürüm bu testte spermleri.ama özelde vermiyecekmiş fakültede de verecem dedi hayırlısı canım

canım sıkma canını her işte vardır bi hayır demek ki daha zamanı var...
keşke tedaviye başlamadan hemen raporunuzu çıkarmasaydınız...
rapor aldığınız onaylandıktan sonra raporu istediğiniz zaman alabiliyorsunuz ve rapor süresi o tarihten itibaren başlıyor...
sizinde tedaviye başlayacağınız zaman kesinleştikten sonra alsaydınız daha iyi olurdu...
tahmini bi hesaplama yaptın mı nasıl oluyor bayram sonu başladığında daha zamanın var mı rapor için ??
inş hayırlısıyla sizin için en uygun zamanda başlarsınız tedaviye ve olumlu sonuçlar alırsınız :16:
canım senin öncesinde ulun hocaya muayene olmanda fayda var...
durumuna göre kullanmanı isteyecekleri olabilir...
bi problem yoksada tedavi öncesi vitamin ve folik asite başlatır...
bence uygun bi zamanda ulun hocaya muayene ol...
senden tedavi öncesi bi test istemiyor...
zaten rapor alırken bi sürü test yapılıyor tüm test sonuçlarınla gidersin muayeneye ona göre bakar dr sonuçlarına...

amin canım inş rabbim yüzümüze bakar sıyrılırız şu illetten...
ah ah baharım dedigin gibi demekki daha zamanı var hayırlısı gerci bende beklemek istiyordum 6 ay dolana kadar sükür rabbim bekletti .belki cıkış olur die hala umudum var.baharım ben bilmiyordum raporun dondurulacagını .hemde ben 2,3 ayda alırız die düşünüyordum .bize raporu 3 günde verdiler.eşim üniversite personeli oldugundan galiba canım sasırdım.rapor tarihini ben yanlış biliyormuşum canım aralıgın 28 de bitiyormuş yetişir insallah.bana test falan hiç bir sey yapmadılar ki. bende dün merkezle konuştum.adetin 2 günü gel dediler.bende gitmeden burdan hormon tahlilimi falan yaptırıyım dedim canım benim istanbula gitmem biraz zor önceden .okula kayıt yaptıracam veee bayramı nasipse memlekette gecirecem .bakalım bu arada gide bilirsem görüşecem ulun beyle .neslihan hanımla konuştugumda adetlerin düzenli ise pek bir sey isteyecegini sanmıyorum demişti o yüzden ilaclar bozulmasın die muhane olmamıştım vardır demi elbet bir hayır
ben inanıyorum canım rabbim sizi tamamen bu hastalıktan kurtaracak bebişim sans getirecek size

canım benimmm. hayırlısı neyse o olsun .
bundada vardır bir hayır. belki de normal yolla geliverir bebişin bu zaman zarfında..:49: hamiş haberini verirsin bizlere.
canım bu arada bence sen doktora muayene ol.
vitamindir folikasittir verir .
başlarsın tedaviden önce .
sen hazırlanmış olursun...

yüreği büyük arkadaşım.
sen nasıl istersen.
diğer listeye eklerim seni.
Allah dualarının karşılığını kat kat versin.amin...
ayyy tatlım ya insallah .haklısın umudumuzu kesmemek lazım çölde bile bitki yeserten o büyük rabbim deyilmi ben de inanıyorum aslında .vakit bulabilirsem ben de gitmeye calısacam canım muhane için ama bakalım ama zor.canım benim senin yüregin daha büyük cok tsk ederim tamam canım sen ekle listeye birbirimize o kadar ihtiyacımız varki insallah rabbimin yardımıyla asacagız hepimiz bu sorunu veeeeeeeeee bir gün bebeklerimizin yaramazlıklarını anlatacaz insallah buralardan .bazen düşünüyorumda bizim bebekler anne karnındayken internet kuşu olup cıkacaklar:)

kızlar nasılsınız ev temizleyeceğim başlayamadım bir türlü:31::31::31::31::31::31::31::31:

kızlar nasılsınız ev temizleyeceğim başlayamadım bir türlü:31::31::31::31::31::31::31::31:

kolay gelsin canım.bende senin gibi temizlik yaparım diyorum sonra bir türlü başlayamıyorum.ne yapalım sağlık olsun değilmi.bende yalnız olmadığımı öğrenmiş oldum.:1:

Son düzenleme:
ESE44 İÇİN besmele okuyoruz

NİYETİ: eşinden sağlıklı spermin çıkması ve hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.

13 eylül cumadan -------------- 15 eylül Pazar saat 22.00 ye kadar

70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz ……………………………. 2055 ….=okudu
2--- pıtırcık_43 ………………………….. 2120
3-- tülay20 …………………………… 2055 …..=okudu
4—cemrem29 …………………………… 2055 …..=okudu
5—denizbulutu …………………………… 2055 …..=okudu
6—zambak06 ……………………………. 2055 ….=okudu
7—aruna …………………………… 2055
8—alev99 ……………………………. 2120 …..=okudu
9—ecrin23 ……………………………. .. 2055 …..=okudu
10—cicek00 ……………………………. 2055 …..=okudu
11—balım1905 ……………………………. 2055 …..=okudu
12—ervae ……………………………. 2055 ….=okudu
13—huzuryolu …………………………… 2055 ….=okudu
14—bengusuu ……………………………. 2055 ….=okudu
15—esma ……………………………… 2055
16—hasretim01 ………………………….. 2055 …..=okudu
17—her şeygüzelolcak …………………… 2055 …..=okudu
18—ilkbahar_ilkbahar ………………….. 2055 ….=okudu
19—ese44 ……………………………... 2055 …..=okudu
20—lamyay ……………………………… 2055 ….=okudu
21—mavimenekşe ……………………….. 2055
22—seval0817 …………………………… 2055 …….=okudu
23—papatyainci ………………………….. 2055
24—pembe85 …………………………….. 2055 …..=okudu
25—yeşil034 ……………………………… 2055 …..=okudu
26-- ecrin_bebek ………………………….. 2055
27—eda09 ………………………………… 2055
28—derya06……………………………….. 2055 …..=okudu
29—doğadandeva…………………………. 2055 ….=okudu
30—edebal………………………………… 2055 …..=okudu
31—sağanak ………………………………. 2055
32—esmerimyarim ………………………… 2055 …..=okudu
33-- ucubirarada …………………………… 2055 …..=okudu
34—papatyayarim …………………………… 2055 ……=okudu
cnm gözünden kaçtı sanırım ben okudum:16: Allah razı olsun senden ilgilendiğin için bize rehberlik yaptığın için

kolay gelsin canım.bende senin gibi temizlik yaparım diyorum sonra bir türlü başlayamıyorum.ne yapalım sağlık olsun değilmi.bende yalnız olmadığımı öğrenmiş oldum.:1:

halettim ben canım bitti çok şükür

arkadaşlar iyisinizdir umarım.ben hem sevinip hemde üzülüyorum.bugün kadın doğuma gittim.kimyasal gebelik geçirmişim.doktora eşimin azosperm olduğunu söylemedim.sağlıklı olmayan sperm veya yumurtanın döllenememesinden kaynaklandığını söyledi.yalnız içerden kanama yapan kistim olduğunu söyledi.bunun için ilaca gerek yok dedi.adet ile birlikte atılırmış.ben bunlara rağmen çok ama çok sevinçliyim.azosperme rağmen demek ki kimyasalda olsa hamile kalabilmişim.ya menegon yada eşimin kullandığı macun işe yaramış.ben aslında bebeğin içerde kist olarak kaldığını düşünüyorum.çünkü ben hala adet olmadım ve adetle beraber atılacağını düşünüyorum.

selam kızlar celalettin hoca eşime pregenly 5000 verdi bugün başladık hastanede yaptırdık bu iğneyi evde kendimiz öğrenip yapabilirmişiz dedik sağlık memuru bizi azarladı öyle saçmalıkmı olur diye burdan okumuştum ben daha önce iğneyi kendi uygulayanlar vardı evde yapılsada oluyo yani demi onu öğrenmek istedim eşim resmi formayla çalıştığı için sürekli haastaneye gidip iğne yaptırmak istemiyo evde yaptırmak bizim için daha iyi olcak..

arkadaşlar iyisinizdir umarım.ben hem sevinip hemde üzülüyorum.bugün kadın doğuma gittim.kimyasal gebelik geçirmişim.doktora eşimin azosperm olduğunu söylemedim.sağlıklı olmayan sperm veya yumurtanın döllenememesinden kaynaklandığını söyledi.yalnız içerden kanama yapan kistim olduğunu söyledi.bunun için ilaca gerek yok dedi.adet ile birlikte atılırmış.ben bunlara rağmen çok ama çok sevinçliyim.azosperme rağmen demek ki kimyasalda olsa hamile kalabilmişim.ya menegon yada eşimin kullandığı macun işe yaramış.ben aslında bebeğin içerde kist olarak kaldığını düşünüyorum.çünkü ben hala adet olmadım ve adetle beraber atılacağını düşünüyorum.

nasıl yani olabilirmi böyle birşey cnm çok şaşırdım:44:

selam kızlar celalettin hoca eşime pregenly 5000 verdi bugün başladık hastanede yaptırdık bu iğneyi evde kendimiz öğrenip yapabilirmişiz dedik sağlık memuru bizi azarladı öyle saçmalıkmı olur diye burdan okumuştum ben daha önce iğneyi kendi uygulayanlar vardı evde yapılsada oluyo yani demi onu öğrenmek istedim eşim resmi formayla çalıştığı için sürekli haastaneye gidip iğne yaptırmak istemiyo evde yaptırmak bizim için daha iyi olcak..

merhaba canım yeni tedaviniz hayırlı uğurlu olsun. inşallah en kısa zamanda bol bol sperm görürsünüz. evde kendi iğne yapan arkadaşların iğneleri sizinkiyle aynımı belki farklıdır. inşallah kendiniz yapabilirsiniz hergün gidip gelmek baya sıkıntı. biz de beklemedeyiz şimdilik nasıl ilerleyeceğimiz belli değil. :31: :31:

Canim dogadandeva icin okudum allah kabul etsin
Allahim ne muradi varsa versin

kızlar başınıza geliyor mu ya da bununla ilgili bilginiz varmı? benim bir sıkıntım var yaklaşık 3 yıldır adet günümden 3,4 gün bazende 5 gün önce lavoboda kan görüyorum takip eden günlerdede leke şeklinde oluyor daha sonra adet oluyorum dr a gittim ama önemli bişey olmadığını söyledi çoğu kadında olurmuş, düzenli kontrol yaptırıyorum 6 ayda bir falan smear testi falanda verdim bişey yok ama yinede kafama tkılıyor:( ramazanda çok orucum gidiyor üzülüyorum

Back
X