• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam canlarim ben anne oldum cok sukur suan hastanedeyim oglum kucagimda suan inanilmaz mutluyum ruyada gibiyim duygularimi ifade edicek kelime yok harfler yetrsiz kaliyor , sag salim kurtulduk cok sukur ikimizde iyiyiz dogumum sezeyanla oldu 31 ekim persembe gecesi saat 1:46 oglum dunyaya geldi 3 gun suni sanci cektim cilma olmadi cok zordu 4 santim acilma olduktan sonra ben ateslendim yavrumun kalp atislari zayifladi oyuzden hemen sezeryana aldilar teyzeleri ama olsun suan kucagimda ya sag salim ben herseye raziyim , hepinize coooook cook dua ettim hatta o 3 gun suni sanci cektigim zaman hepiniz icin dua ediyodum sonra dedmki rabbim bana arkadaslarima dua etmem icin 3 gun muhlet verdi :16: cok sukur :) 10 gun kalicam hastanede sezeryan da cok kan kaybettim oyuzden hemen taburcu etmiyolar zaten kimsem yok burda aileden hastanede kalmam daha iyi cok guzel bakiliyor burda canlar aslinda yazacak cok sey var insallah evime gecince size yazicam herseyi ayrintisiyla durun daha teyzeleri oglusumu anlaticam sze :emir_bebek::emir_bebek: rabbim su yasadigim ani hepinize yasatsin insallah en kisa zamanda ben o sanciyi cekerken allahim bu ani arkadaslarima nasib et ama onlarinki kolay olsun suni sanci cekmeden olsun dedim canlarm :9: hepiniz allaha emanet olun insalah sizlerin guzel haberlerinizide alarak sevincimi ikiye katlar rabbim :16::16::16::16::16::16::16:
ömürlü olsun cnm bebeğin anneliğinde hayırlı olsun darısı başımıza ...bak dert ediyordun yanlızım sezeryanlı olmasın doğumum diye, hastanede inş. daha güzel bakılıcaksınız Allaha şükür ikinizinde sağlığı yerindeymiş çok sevindim yavruna kavuşmana sağlıcakla büyüt oğluşunu benim içinde öp bebeğini ;)
herkese hayırlı akşamlar kızlar

tabloya elimden geldikçe güncellemeye çalışıyorum gerek özelden yazarak gerekse burdan yazarak ayarlıyorum. inşallah hem bize

hemde yeni gelen arkadaşlara bir faydası olur. tabloda yanlış yada eksikleri bana bildirirseniz güncellemeye devam ederim.

bide yarın çokkk misafirim var.. evli çocuklu mutlu arkadaşlarım lütfedip ziyarete gelecekler :50: aylarrr sonra... zor bir gün beni

bekliyor.bende gidip öncesinde eve legolar arabalar ne bileyim işte bir sürü oyuncak aldım sırf çocukları oyuncak isteyince

anneleri yavrum, bu evde çocuk yok, oyuncak ne arasın. demesinler diye bir sürü şey aldım..

:19: işte böyle.... bu dünya düzenine ayak uydurmaya çalışıyorumm

evli ,mutlu,çocuklu olanlardan oluruz birgün bizde inş. cnm bu evde çocuk yokki oyuncak ne arasın diyeceğine o arkadaşların çocuklarının oyuncaklarından 1 parça yanlarında getirmeleri daha mantıklıca buluyorum.evde oynamaları için koyduğum oyuncaklarıda çocuklar evlerine götürmek istiyorlardı ;))hayır bırak bi dahaki gelişinde bidaha oynarsın

Hepinizin iyi hafta sonları olsun inşaalllah.

Kızlar eşimin kan tahlili sonuçları açıklanmış , iyimi kötü mü anlayamadık. Celalettin Hoca ya da ulaşamadık. Sonuçların nasıl olduğu ile ilgili Sizin bilginiz var mı acaba?

lh 1,03 (Normal Değerler 1,7-8,6 Eşimin önceki testteki sonucu 4,03)
fsh 1,36 (Normal Değerler 1,5-12,4 Eşimin önceki testteki sonucu 6,03)
Estradiol 81,34 (Normal Değerler 11-44 )
Total Testesteron 581 (Normal Değerler 249-836 Eşimin önceki testteki sonucu 472)

Yorumlarınızı bekliyorummmmmmmmmmmmmmmmm...

selam canlarim ben anne oldum cok sukur suan hastanedeyim oglum kucagimda suan inanilmaz mutluyum ruyada gibiyim duygularimi ifade edicek kelime yok harfler yetrsiz kaliyor , sag salim kurtulduk cok sukur ikimizde iyiyiz dogumum sezeyanla oldu 31 ekim persembe gecesi saat 1:46 oglum dunyaya geldi 3 gun suni sanci cektim cilma olmadi cok zordu 4 santim acilma olduktan sonra ben ateslendim yavrumun kalp atislari zayifladi oyuzden hemen sezeryana aldilar teyzeleri ama olsun suan kucagimda ya sag salim ben herseye raziyim , hepinize coooook cook dua ettim hatta o 3 gun suni sanci cektigim zaman hepiniz icin dua ediyodum sonra dedmki rabbim bana arkadaslarima dua etmem icin 3 gun muhlet verdi :16: cok sukur :) 10 gun kalicam hastanede sezeryan da cok kan kaybettim oyuzden hemen taburcu etmiyolar zaten kimsem yok burda aileden hastanede kalmam daha iyi cok guzel bakiliyor burda canlar aslinda yazacak cok sey var insallah evime gecince size yazicam herseyi ayrintisiyla durun daha teyzeleri oglusumu anlaticam sze :emir_bebek::emir_bebek: rabbim su yasadigim ani hepinize yasatsin insallah en kisa zamanda ben o sanciyi cekerken allahim bu ani arkadaslarima nasib et ama onlarinki kolay olsun suni sanci cekmeden olsun dedim canlarm :9: hepiniz allaha emanet olun insalah sizlerin guzel haberlerinizide alarak sevincimi ikiye katlar rabbim :16::16::16::16::16::16::16:

Canım senin anneliğin ve eşinin de babalığı hayırlı olsun inşaallah. Bebeğini sağ salim bir şekilde kucağına almana çok sevindim.Darısı benim , buradaki tüm arkadaşlarımızın ve anne olmayı isteyen tüm kadınların başına...Bebeğini güle güle büyüt inşallah.

Kizlar bu durumla yeni karsilastim ve şoktayiz hala:( 14aylik evliyim 4aydir bebek istiyoruz kontroller icin gittik brnde sorun yok esimde azospermi cikti. Ne yaoariz ne ederiz nasil bi süreç ve hamile kalanlar nasıl oldu nolur yardim edin ben görev mecburiyetyle igdirdym ve burda iyi biyer yok haftaya bi urologa gitcez sebebini ogrenmek icin ama tedavi icin ank.ya gidecek olsak ne kdr sürüyor sürekli git gelle yapabilirmiyiz yorumlarinizi bekliyorum cok kötüyüm:43::43::43::43::43::43:

Kizlar bu durumla yeni karsilastim ve şoktayiz hala:( 14aylik evliyim 4aydir bebek istiyoruz kontroller icin gittik brnde sorun yok esimde azospermi cikti. Ne yaoariz ne ederiz nasil bi süreç ve hamile kalanlar nasıl oldu nolur yardim edin ben görev mecburiyetyle igdirdym ve burda iyi biyer yok haftaya bi urologa gitcez sebebini ogrenmek icin ama tedavi icin ank.ya gidecek olsak ne kdr sürüyor sürekli git gelle yapabilirmiyiz yorumlarinizi bekliyorum cok kötüyüm:43::43::43::43::43::43:

Canım merhaba,

Öncelikli olarak geçmiş olsun diyorum canım. Bu süreç maalesef biraz sabır istiyor.Siz önce nedenini öğrenin belki tıkanıklık kaynaklı olabilir. Ameliyat sonucu çıkış olup, doğal yoldan hamile kalabilirsin belki de canım. Azospermin nedenini öğrenip , buraya yazarsanız size ben ve diğer arkadaşlarımda nerede nasıl tedavi olacağınız konusunda fikirlerini yazacaklardır emin olun...İnşaallah en kısa zaman da ve kolay bir şekilde istemiş olduğunuz bebeğinizi kucağınıza alırsın canım...

Merhaba canım. Acil şifalra diliyorum annene. Ben okumak istiyorum lem yelid.

Allah razı olsun tatlım.
ekledim seni listeye....

canım Allah yardımcınız olsun bende okudum 1 fatiha 3 ihlas. Allah kabul etsin niyetini
inşallah bu tedavinde yüzün güler sevinç gözyaşları ile bize anlatırsın artık Rabbim yolunuzu açık etsin
kalbimiz dualarımız seninle

slm pıtırcık annene acil şifalar diliyorum inş. herşey yolundadır.
70.000 lem yelid'e bende katılmak isterim eklersen sevinirim kendine iyi bak:54:

Allah razı olsun canım.
duaların kat kat sana mükafat olarak dönsün.....

cnm çok geçmiş olsun acil şifalar.. ben yeni listeye dahil olmak isterim.. bu arada ben listeyi tamamladım belki gözünden kaçmıştır.. ayrıca ne kusuru canım Allah razı olsun senden

canımcımmmm Allah razı olsun.....ne mükammel insanlarsınız sizzzz yaaa :54::54:

canım beni ekle listeye.. Annene çok geçmiş olsun ınsallah bi rahatsızlığı yokturda bıan önce iyileşir

canım Allah razı olsun melek arkadaşlarım benim.
bir sancıyla hastaneye almışlar.
taş düşürüyormuş.şu an iyi şükür....
Rabiim bütün hastalara şifa versin.amin....

Canim annene gecmis olsun.rabbim sifalar versin.

Listede bende olmak istiyoruum.

allah razı olsun canımmm. dualarınız yeter inş....

bana ve eşime 2000+2000 yaz canım...Allah dualarımızı kabul etsin...

canım eşine ve sana ayrı okuyalım ozaman.
sayı 2000 mi olur bilemem ama .
listeye katılım sayısına bakar .
tamam mı tatlım.
sayı artar yada azalır.bilgin olsun.
listeyi oluşturalım yayınlarım sayıyı inş.

flz01 in eşi diye yazıyorum listeye .
seni ayrı ekliyorum.
bilgine canım :16:

Canım merhaba,

Öncelikli olarak geçmiş olsun diyorum canım. Bu süreç maalesef biraz sabır istiyor.Siz önce nedenini öğrenin belki tıkanıklık kaynaklı olabilir. Ameliyat sonucu çıkış olup, doğal yoldan hamile kalabilirsin belki de canım. Azospermin nedenini öğrenip , buraya yazarsanız size ben ve diğer arkadaşlarımda nerede nasıl tedavi olacağınız konusunda fikirlerini yazacaklardır emin olun...İnşaallah en kısa zaman da ve kolay bir şekilde istemiş olduğunuz bebeğinizi kucağınıza alırsın canım...
Saol canim dr.dan sonra yazarim tekrar bide sonucta lökosit 4-5 yaziyodu normali 1in alti, bundan dolayı olabilirmi

Canım annen için çok geçmiş olsun.
Rabbim tez zamanda şifa versin İnşallah
Fazla özletme kendini seni burada görmeye çok alıştık ona göre.

canım Allah razı olsun...
RAbbim inş bütün hastalara şifa versin.
melek arkadaşım... saol ...
sevmek ve sevilmek güzel...Allah razı olsun....
sende özletme kendini .fazla yazışamıyoruz senle
arayacak oluyorummm .
müsaitmiisin bilemiyorum...rahatsız ederim diye vazgeçiyorummmm.

Allah analı babalı büyürsün inş.
yazını gözlerim dolarak okudum inan.
ikinizde iyiymişsiniz şükür.
paşa ailesine, dinimize ,vatana hayırlı evlat olarak büyüsün inş....
RAbbim dualrını duyar inş hepimize ama hepimize o güzel anları yaşatır inş.amin....
içine çeke çeke bizim için de kokla canım paşayı.....

UCUBİRARADA İÇİN besmele okuyoruz
NİYETİ: eşinden sağlıklı spermin çıkması ve hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.
15 ekim salı dan ------------------------- 17 ekim perşembe saat 22.00 ye kadar

70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz ……………………………. 2000 …….=okudu
2--- pıtırcık_43 ………………………….. 1930 ……=okudu
3-- tülay20 …………………………… 2000 ……=okudu
4—cemrem29 …………………………… 2070 ……=okudu
5—denizbulutu …………………………… 2000 …….=okudu
6—zambak06 ……………………………. 2000 …….=okudu
7—aruna …………………………… 2000 ……=okudu
8—alev99 ……………………………. 2000 …….=okudu
9—ecrin23 ……………………………. .. 2000 …….=okudu
10—cicek00 ……………………………. 2000 ……=okudu
11—balım1905 ……………………………. 2000 …….=okudu
12—ervae ……………………………. 2000 ……=okudu
13—huzuryolu …………………………… 2000 ……=pıtırcık_43 okudu
14—bengusuu ……………………………. 2000 ……..=okudu
15—esma ……………………………… 2000 ……=okudu
16—hasretim01 ………………………….. 2000 ……=okudu
17—her şeygüzelolcak …………………… 2000 ……=okudu
18—ilkbahar_ilkbahar ………………….. 2000 ……=okudu
19—ese44 ……………………………... 2000 ……=okudu
20—kader60 ……………………………… 2000 ………………pıtırcık_43 okudu
21—doğadandeva…………………………. 2000 ……=okudu
22—lamyay ……………………………… 2000 …….=okudu
23—mavimenekşe ……………………….. 2000 ……=okudu
24—seval0817 …………………………… 2000 ……=okudu
25—papatyainci ………………………….. 2000 ……=okudu
26—pembe85 …………………………….. 2000 ……=okudu
27—yeşil034 ……………………………… 2000 …..=okudu
28-- ecrin_bebek ………………………….. 2000 …….=okudu
29—eda09 ………………………………… 2000 …….=okudu
30—derya06……………………………….. 2000 …….=okudu
31—edebal………………………………… 2000 …….=okudu
32—esmerimyarim ………………………… 2000 …….=okudu
33-- ucubirarada …………………………… 2000 ……=okudu
34—papatyayarim …………………………… 2000 ……=okudu
35—yase2 …………………………………… 2000 ……=okudu

canım besmelelrin bitti.Allah kabul etsin.
Rabbim gönlünden ne geçiriyorsan versin.evini çifter çifter çocuk sesleriyle şenlendirsin.amin.

Allahım!
Okumuş olduğumuz Besmele_i Şerifi yüce katında kabul eyle,
O’ndan hasıl olan sevabı iki cihan güneşi olan sevgili peygamberimizin(s.a.v.)ruh-u şeriflerine hediye eyledik yüce katında kabul eyle!
Ya Rabbi
Bütün peygamberlerin,sahabelerin,evliyaullahın ve şehitlerinde ruhlarına hediye eyledik kabul eyle.
Yüce Allah’ım
Besmelenin şifasını bize ver; besmeleyi okuduğumuz UCUBİRARADA NİKLİ ARKADAŞIMIZIN Muradını ver ve hayırlı Salih Saliha evlatlar nasip eyle.Kolay bir hamilelik geçirmesini ve evlatlarını zamanında ve sağlıklı sıhhatlı kucağına almasını nasip eyle.amin.

PAPATYAYARİM İÇİN besmele okuyoruz
NİYETİ: eşinden sağlıklı spermin çıkması ve hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.
17 ekim PERŞEMBE dEn ------------------------- 19 ekim CUMARTESİ saat 22.00 ye kadar

70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz ……………………………. 2000 ……=okudu
2--- pıtırcık_43 ………………………….. 1962 ……=okudu
3-- tülay20 …………………………… 2000 …….=okudu
4—cemrem29 …………………………… 2000 …….=okudu
5—denizbulutu …………………………… 2000 …….=okudu
6—zambak06 ……………………………. 2000 ……..=okudu
7—aruna …………………………… 2000 …….=okudu
8—alev99 ……………………………. 2000 ……..=okudu
9—ecrin23 ……………………………. .. 2000 …….=okudu
10—cicek00 ……………………………. 2005 …….=okudu
11—balım1905 ……………………………. 2000 …….=okudu
12—ervae ……………………………. 2000 ……=okudu
13—huzuryolu …………………………… 2000 …..PITIRCIK_43 OKUDU
14—bengusuu ……………………………. 2000 …….=okudu
15—esma ……………………………… 2000
16—hasretim01 ………………………….. 2000 ……=okudu
17—her şeygüzelolcak …………………… 2000 ……=okudu
18—ilkbahar_ilkbahar ………………….. 2000 …….=okudu
19—ese44 ……………………………... 2000 …….=okudu
20—kader60 ……………………………… 2000 ……PITIRCIK_43 OKUDU
21—doğadandeva…………………………. 2000 …….=okudu
22—lamyay ……………………………… 2000 ……..=okudu
23—mavimenekşe ……………………….. 2000 ……=okudu
24—seval0817 …………………………… 2000 …….=okudu
25—papatyainci ………………………….. 2000 ……=okudu
26—pembe85 …………………………….. 2033 …..=okudu
27—yeşil034 ……………………………… 2000 ……=okudu
28-- ecrin_bebek ………………………….. 2000 ……=okudu
29—eda09 ………………………………… 2000 ……=okudu
30—derya06……………………………….. 2000 …….=okudu
31—edebal………………………………… 2000 ……=okudu
32—esmerimyarim ………………………… 2000 …….=okudu
33-- ucubirarada …………………………… 2000 …….=okudu
34—papatyayarim …………………………… 2000 …….=okudu
35—yase2 …………………………………… 2000 ……=okudu

ESMA OKUMUŞSUNDUR AMA HABER BEKLİYORUM TATLIMMMMMMMMMMMMMMMMMM

kızlar merhaba bizde Celalettin hocanın hastasıyız 1 yıldır tedavi oluyoruz eşim 10 aydır iğne oluyor 10 yıllık evliyim tüm umutlarımızı kesmiştik ki hocayı duyduk Celalettin hoca bizi tekrar umutlandırdı son tahlillerimiz ilk tahlillere göre çok daha iyi olmasına rağmen sperm yok lökosit yüksek germ hücre oranı düşük inşallah hepsi düzelcek allah hepimizin yardımcısı olsun

arkadaşlar bahsettiğiniz sıvı ilaç bitkisel bir ilaç mi ? rengi nasıl bordo gibi mi rengi?
sıvılar bitkisel tabiiki rengi sarımsı bi rengi var cnm
arkadaşlarım hepinize selamlar ;

yardımınızı ihtiyacım var.

doktor eşimden tunll testi istemiş.daha önce yaptırmış olan var mı?

dna testi demiş açıklamasına...
tatlım merhaba dna acaba genetik test mi demek istdi dr.unuz:26: inşlh sonucu temiz ve ii çıkar..
Hepinizin iyi hafta sonları olsun inşaalllah.

Kızlar eşimin kan tahlili sonuçları açıklanmış , iyimi kötü mü anlayamadık. Celalettin Hoca ya da ulaşamadık. Sonuçların nasıl olduğu ile ilgili Sizin bilginiz var mı acaba?

lh 1,03 (Normal Değerler 1,7-8,6 Eşimin önceki testteki sonucu 4,03)
fsh 1,36 (Normal Değerler 1,5-12,4 Eşimin önceki testteki sonucu 6,03)
Estradiol 81,34 (Normal Değerler 11-44 )
Total Testesteron 581 (Normal Değerler 249-836 Eşimin önceki testteki sonucu 472)

Yorumlarınızı bekliyorummmmmmmmmmmmmmmmm...
cnm aslında değerler güzel çünki hoca önce hormonları harekete geçirip düşürüp sonra düzene girmesi için alışıyor bence sonuçlar çokk ii:34: esradiol yüksek gibi ama onuda hoca bilir size muhakka bilgilendirir ....
kızlar merhaba bizde Ce lalettin hocanın hastasıyız 1 yıldır tedavi oluyoruz eşim 10 aydır iğne oluyor 10 yıllık evliyim tüm umutlarımızı kesmiştik ki hocayı duyduk Celalettin hoca bizi tekrar umutlandırdı son tahlillerimiz ilk tahlillere göre çok daha iyi olmasına rağmen sperm yok lökosit yüksek germ hücre oranı düşük inşallah hepsi düzelcek allah hepimizin yardımcısı olsun
merhaba cnm inşlh spermi de görürsünüz herkeste aynı olmuyo güzelim kimi hemen görüyo spermi kimi yıllar:34:ca uğraştıktan sonra geliyo nazlı spermler ama yolunuz doğru yol ya nasılsa çıkacak o spermler bizi de haberdar et ara sıra gel yazz...

pıtırcık cnm annen taş düşürmüş demek çok çok geçmiş olsun anneciğine :))

Son düzenleme:

cnm ağlayarak okudum yazını..Rabbim hayırlı ömürler versin sizi birbirinize bğışlasınn, nazarlardan korusun..
Allah razı olsun duaların için Rabbim inşallah bizleri de görür duyar, çevremde bu ay hamilelik düşünüyorum diyip pat diye hamile kalan insanlar o kadar çok ki inşallah bizim zorumuzu da kolaylaştırı rabbimm,, çok çok geçmiş olsun inşallah çabucak toparlarsın

iyi aakşamlar kızlar kafama takılan bişey varda bilginiz varsa aydınlatırsanız sevinirim. Biz bayram sonrası gnk ve hyprex haplara başladık haplar bitince leyding ve sertoliye başlıyacak eşim bu süreçteki hormon tahlillerini ne zaman yaptırmamız gerekiyor bilemedim:44:

kızlar merhaba bizde Celalettin hocanın hastasıyız 1 yıldır tedavi oluyoruz eşim 10 aydır iğne oluyor 10 yıllık evliyim tüm umutlarımızı kesmiştik ki hocayı duyduk Celalettin hoca bizi tekrar umutlandırdı son tahlillerimiz ilk tahlillere göre çok daha iyi olmasına rağmen sperm yok lökosit yüksek germ hücre oranı düşük inşallah hepsi düzelcek allah hepimizin yardımcısı olsun
Canim bu Celalettin hoca kimdir nerdedir gecmiste bakayim dedim ama bulamadim

Saol canim dr.dan sonra yazarim tekrar bide sonucta lökosit 4-5 yaziyodu normali 1in alti, bundan dolayı olabilirmi

Canım inan bilmiyorum en iyi doktorun bilir.....Ben dahil buradaki arkadaşların çoğu İstanbul'da bulunan Celalettin PERU da tedavi oluyoruz. Aşağıya sorabileceğin bazı soruların cevaplarını daha önce verdiğim için buraya yapıştırdım.Cümle eksikliği olabilir canım, kusura bakma olurmu.

1-) CELALETTİN PERU KİMDİR?

Canlarım hepinize iyi geceler.Aramıza yeni gelen arkadaşlar zaman zaman Celalettin hocamızdan tereddüt ettikleri için bu yazıyı yazmaya karar verdim.
Biz 7 yıllık evliyiz. Daha önce de belirtmiştim kızlar, biz emre hoca ve kaan hoca (bir spermogram testi için bile Ankaraya çağırıyor - ayrıntılı spermogram testi değil) ya da gittik.iki si de azosperm rahatsızlığımızı tedavi etmek yerine 1 kaç aylık tedavilerden sonra tese yapmayı tercih ettiler .Tese sonrasında sperm çıkmaması sonucunda eşimin hayal kırıklığına uğramaması için tese yaptırmayı hiç düşünmedik. Bundan yaklaşık 2 ay önce Celalettin hoca hakkında yazılanları eşim okuyunca hiç düşünmeden İstanbul'a gitti ve muayene oldu. Celalettin hoca öğlen arası yemek arası bile vermeden ve son hastaya da bakmadan hastaneden çıkmamış.(Diğer doktorlar 4 de çıkıyormuş).Celalettin hoca , eşimin hangi testleri yapması gerektiğini tek, tek ve çok kibar bir şekilde anlatmış.Ayrıca ne yapması gerektiği ile ilgili bir de liste vermiş.Onlarca kez sperm testi yaptırdı eşim, hiç bu kadar ayrıntılı spermogram testi isteyen doktor görmedik.Celalettin hoca, azospermin tedavi edilmesi yolunu tercih ediyor.Eşim o gün duyduğu bir olayı anlattı bana, bende sizlerle paylaşmak istedim kızlar.Muayene olmak için Sıra beklerken dahiliye muayene olmak için içeri giren ve testleri yaptırdıktan sonra test sonuçlarını hocaya göstemek için sıra bekleyen bir hasta içeride duyduklarını eşime anlatmış.İçeri de Celalettin hoca sperm bulunan bir hastası ile konuşuyormuş. Hastası tüb bebek yaptırmaya karar verdiğini ancak işsiz olduğunu söylemiş hoca ya.Hoca da paran yoksa nasıl tedavi olacaksın deyip ehliyetinin olup, olmadığını sormuş hemen.E sınıfı ehliyetin olsaydı iki binliraya bizim arkadaşlarımızın yanında tır şöförü olarak işe başlatırdık seni demiş.Düşünebiliyor musunuz arkadaşlar hastasının derdi ile bile dertlenip, çözüm arayabilen bir doktor.Bir de 2 doktor da eşime rapor vermedi celalettin hoca dahiliye uzmanı olmasına rağmen hemen rapor çıkarttı ve 30 tane pregnyl iğnesini bedavaya aldık.Bu güne kadar her bir pregnyl iğnesi için enaz 10 tl ye alıyorduk.Tabi karaborsaya düşmezse.Celalettin hoca bir eczane ile anlaşmış ve her zaman orada pregnyl iğnesi bulunuyor.Allah ondan razı olsun.Burada okuduklarımızdan anladığımız kadarıyla Celalettin hoca da bu illet azo dan dertli olup, kurtulan biri ve bu konu ile gerçekten mücadele eden biri.Eşimin cep numarasını hemen cep telefonuna kaydetmiş ve ben hastalarıma moral olsun diye, diğer hastalarda sperm çıkışı olduğunda onlara mesajla bildiriyorum ve böylece bütün hastalarıma moral veriyorum demiş.9 eylülden beri gelen mesaj sayısı şimdilik bir.Arkadaşlar hiç birimiz hocamızın avukatı falan değil, ayrıca kendisi devlet hastanesinde muayene ediyor.(Yapılması gereken testleri verip, test sonuçlarını inceliyormuş muayene dediğimiz bu).Eşimin anlattığına göre hiç bir şekilde hastalarına kızmayan, çok güler yüzlü biri ve ayrıntılı bilgi veren biriymiş.
Aslında bizler birbirimiz için dua ederken, kesinlikle Celalettin hoca ya da dua etmemiz gerekir diye düşünüyorum.Kısacası Allah ondan razı olsun...

2-) NASIL ULAŞILABİLİR? VE HANGİ TESTLERİN YAPILMASINI İSTİYOR?

Canım merhaba, gelmeden önce Bezmiâlem Vakıf Üniv. Tıp Fakültesi Hastanesi - Online Randevu İşlemleri adresinden Celalettin hocadan (Gece 11.00-11.30 arası internettten randevu almak kolay ve istediğiniz saate alabilirsiniz randevunuzu.) randevunuzu muhakkak alın.Randevunuzu erken saate alırsanız, işiniz aynı günde bitebilir. Celalettin hoca eşimden ayrıntılı spermogram testini (diğer spermogram testlerinden çok farklı bir test - 100 veya 110 tl) Fatih te bir yerde yaptırmasını istemiş.(Taksi ile tabi trafik yoksa 5 dk da ulaşılabliyormuş.).Eşim 4-5 günlük cinsel perhizden sonra gitmişti Celalettin hoca ya randevuya , spermogram testi isterlerse yaptırırım düşüncesiyle.Sizinde eşiniz 4-5 günlük cinsel perhizle gitsin istanbula . ikici olarak ultrasyon filmi istemiş.Ultrasyoncu da erkek doktor. Hastalarının rahat hareket etmesi için özellikle erkek bir doktora gönderiyor.100-150 tl arası bi şey ultrason filmi.Bizim ki yarım saat te almış testi. Şirinevlere de hastanenin çok yakınından metro gidiyor.Metroyla 25 dk falan sürüyor.üçüncü olarak lh-fsk kan testlerini ve son olarak da inhibin kan testinin devlet hastanesinde yaptırmış.Ama doktor sizden farklı bir şey ister mi bilmiyorum.Eşinizdeki azonun sebebi muhtemelen inmemiş testis.Ama belki doktor y kromozomu mikro delesyanu testi isteyebilir. veya belki başka bir test isteyebilir onu doktorunuz bilir.Ama Celalettin hoca nın elinde bi liste var, o listede bu testler var..Benim eşim aynı gün halletmiş hepsini.Kalacak yer bulamazsanız gelin Bursa ya , bursa da evimizde misafir ederiz sizi ve eşinizi.Kalacak yeri dert etmeyin canım, vakit kaybetmeden bir an önce başlayın tedaviye canım.Allah yar ve yardımcınız olsun inşaallah.Buradan herşeyi sorabilirsin bütün arkdaşlar size yardımcı olacaklardır emin olun.

3-)SPERMOGRAM TESTİNİ NERDE YAPTIRIYOR?

Arkadaşlar adresi paylaşmışlar.

Akdeniz Cad.No: 86/4 Çehiz Apt. Fatih/İSTANBUL Tel.: 635 18 24 Fax: 531 98 63
canım adres bu istersen telefon açın ayrıntılı tarif alırsınız şimdi tam hatırlayamadım ama hemen yanında bi otel vardı büyük.

Bezmialem alem hastanesinden eğer trafik yoksa taksi ile sadece 3-4 dk.imiş. Hastaneden çıkıp sağ yönünüze doğru (Fatih) ilerlediğinizde 1. değil 2. lambalardan sola döndüğünüzdeki caddede imiş.Gitmeden önce telefon açmıştı eşim. Oradaki bir yetkili saat 5 gibi gelin demişti. Muhakkak eşiniz arasın gitmeden...Bir de cinsel perhiz de gerekli bildiğim kadarıyla canım

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:gozun aydin canim Rabbim hayirli evlat etsin insaallah:16::16::16:

iyi aakşamlar kızlar kafama takılan bişey varda bilginiz varsa aydınlatırsanız sevinirim. Biz bayram sonrası gnk ve hyprex haplara başladık haplar bitince leyding ve sertoliye başlıyacak eşim bu süreçteki hormon tahlillerini ne zaman yaptırmamız gerekiyor bilemedim:44:

Canım merhaba, Bizim ki ne 35. günde yaptır demiş Celalettin Hoca. 35. günde Ersel beyi aradı eşim yaptırayım mı diye o da 45. günde yaptırırsın dedi.(Sertoli ve Leydig yarıya geldiği zamanlar).Bizimki de 43. günde yaptırdı.Bazılarına da tedaviye başladıktan 2 ay sonra kan tahlili yapın demişler.

Kafaya takma canım, muhakkak ERSEL METİ Beye bi telefon açıp sorun, çünkü Ersel Bey karar veriyor ve size de muhakkak bilgi verecektir.

Back
X