• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar benim eşimde hala inmemiş testisler var tüp bebek şansımız var mı ben hemen tüp bebeğe gitmek istiyorum fakat eşim ameliyat olup öyle gidelim diyor acaba hangisi doğru micro tese ile inmemiş testisler iniyor mu????????

Canım Merhaba, geçmiş olsun allah acil şifalaer versin inşaallah.
Mikro tese ameliyatı ile inmemiş testisler inmez , sadece testislerde sperm aranır. İnmemiş testis ameliyatı olması gerekir eşinizin.Bildiğim kadarıyla inmemiş testis te hasar oluşmadıysa olması gereken yerine indiriyorlar ameliyatla, eğer hasar varsa alınıyor ve alınırken de ameliyata girmeden önce doktorunuza söyleyin sperm arama işlemini de yapsınlar.

Ancak bu söylediklerimin hepsine yine doktorlar karar verecek tabiki. Bu tür rahatsızlıklar ağır rahatsızlıklar olup, genelde bu tedavilerin merkezi İstanbul'dur.Buradaki arkadaşlarımızın çoğunun eşi Celalettin PERU hoca da tedavideler.

Allah acile şifalar versin canım.Bu sabır isteyen bir süreçtir, eşinle birlikte birbirinize destek olursanız inşaallah tez zamanda sıkıntılarınızdan kurtulursunuz. Çok acele etmeden , geçte bırakmadan bir an önce doğru doktorla tedaviye başlamanızı öneririm canım...Benim eşim 3 yıl önce inmemiş testis ameliyatı oldu.Soracağın varsa her türlü soruna cevap verebilirim canım.Her zaman yarımcı olurum...

Arkadaşlar ecrin23 ve ucubirarada arkadaşımızın vesilesi ile 70 BİN LEM YELİD okuyacağız.
Listeye katılmak isten varsa Salı gününe kadar yazarlarsa sevinirim.

Arkadaşlar , tereddütlerimizi gidermek için bir bilgi ekleyim istedim...

Dini kitaplarda, ilmihalde ve çoğu yerde açıklama şöyledir.

1- Her çeşit dua edilebilir
Hayızlı ve nifaslı kadınların veya cünüplerin kunut vesaire gibi çeşitli duaları okumalarında, tesbih ve tehlil kelimelerini söylemelerinde ve Hazret-i Peygamber’e salât ve selâm getirmelerinde hiçbir mahzur yoktur (Diyanet İlmihali, I, 213)Dua ve zikir niyetiyle dua âyetlerini, Fâtiha, İhlâs gibi sûreleri besmeleyi, kelime-i tevhid ve şehâdeti okuyabilirler.
2-Kuran-ı Kerimi Okuyabilirmi,Mâlikî mezhebi fakihlerine göre okuyabilir. Hanefi mezhebi fakihlerine göre adetli olarak okuması caiz değildir.

3-İstediği kadar Kuranı Kerim dinleyebilir.
4-İstediği kadar peygamber efendimize salavat getirebilir.
5-Günahlarının affı için Seyyidül İstiğfar Duasını okuyabilir
6-La İlahe illal.lah,Allahu Ekber, Elhamdülillah,Sübhanallah çekilebilir
7-Esma’ul Hüsnâ çekilebilir
8-Tesbih duası edilebilir

LEM YELİD ZATEN TESBİHTİR HER ZAMAN ÇEKİLEBİLİR

YÜCE RABBİM dualarımızı kabul etsin inşallah.

70 BİN LEM YELİD LİSTESİ

Nurusima81
durudenizderya
Alev99
Balım1905
Bbmm
bengusuu
Doğadandeva
Ecrin23
Ecrin_bebek
Eda09
Ese44
Flz01
flz01 in eşi
İlkbahar_ilkbahar
lamyay
Pıtırcık_43
Sonsuz__
Ucubirarada
Yase2
Yeşil34

canım beni de ekle ben de okumak istiyorum

Canlarım celalettin hocaya gidenler bir şey soracaktım.
Biz salı günü anca 10,30 da hastanede olacağız.
Uçakla geleceğimiz için 9,30 da Atatürk Havaalanında olacağız
Hastanede kaça kadar tahliller yapılıyor.Haberiniz var mı hiç.
Havaalanından fatih kaç dakika sürer acaba hep metro ile geliyorduk.
Yakınsa taksi ile mi gidelim.
Yoksa tahlilleri gelmeden burda bir hastanede mi yaptırsak.
Karar veremedik.

Canım merhaba, havaalanından metroyla Fatih en fazla 25 dk sürer, ancak trafik varsa taksiyle bu süre uzar.Eşim 12 ye kadar yaptrımıştı tahlilleri, Celalettin hoca müsaitse eğer odasına girip erkenden kayıt açtırabilirseniz iyi olur.kan tahlilleri için son saati bilmiyorum canım.Yalnız spermogram testini Celalettin hoca fatih te bir yerde yaptırıyor, onun için oradaki beyfendinin de yerinde olup olmadığını öğrenin ve hatta ondan da randevu alın derim canım.ve tabi 3-4 günlük cinsel perhiz de şart.

İnşaallah güzel sonuçlar alırsınız canım.

günaydın arkadaşlar....
bizde dün gittik doktora...çok yoğun bir gündü yazamadım size.bayağı ilgiliydi doktor.anlattık herşeyi.zaten elimizde 2 tane sperm testi(ikisinde de ölü yada canlı hiç sperm yok.) birde ultrason sonucu vardı.ultrasonda 2,5 mm sol varikosel yazıyordu.çok önemli değil dedi önce ama daha fazlaysa muayede anlarım dedi.nitekim öyle oldu kesinlikle 2,5 mm değil ultrason hatalı daha fazla çünkü ele geliyor dedi.kan verdi eşim.hormonlara bide genetik birşeye bakacaklar.hormonlarda fsh,lh,total testesteron falan yazıyordu.sonuçlar 15 gün sonra çıkıcak.birde sperm testi istedi.onun sonucu 2 saat içinde çıktı.bize mail attılar.yine 1 tane bile sperm yok.:-(((( hoca tüm sonuçları birlikte değerlendirelim ilaçla tedavi, ameliyat söz konusu olabilir dedi.

sanırım bizim sorunumuz varikosel...net olarak görüşmemiz 15 gün sonra ama şimdilik öyle duruyor.
Ama doktor olumsuz hiçbirsey söylemedi.(tabi şimdilik)
ilk gittiğimizde eşimin elleri titriyodu.o kadar heyecanlıydıki anlatamam.çıkışta morali daha iyiydi.
inşallah şu kan tathlileri iyi çıkar.

SİZ NE DİYORSUNUZ BU DURUMA?????

HERKESE İYİ PAZARLAR....

Anlattığın kadarıyla canım, eşinizin durumu iyi .Güzel haberlerinizi alırız inşaallah.

Anlattığın kadarıyla canım, eşinizin durumu iyi .Güzel haberlerinizi alırız inşaallah.

yaaaa şimdilik durum böyle...sonuçlar çıksın hemen yazcam size,sorcam.

çok mutlu ettin yorumunla beni, allahta seni mutlu etsin.hepimiz güzel sonuçlar alalım.hepimiz bu savaşı kazanalım inşallah...

selam arkadaşlar nasılsınız ben iyi sayılırım amcamı ziyarete gittim ama pek iyi görünmüyor malesef akciğer ca Rabbim inşallah şifa versin amcama ve bütün hasta kullarına Rabbim kimseyi hastalıkla sınamasın insanın sevdiklerinin gözlerinin önünde eriyip gitmeleri acı çekmeleri çok kötü bir durum ölüm hepimiz için ama kişinin ölümünün geldiğini bilmesi kadar kötü bir şey yok sanırım.benim amcamdan yana halen umudum var doktor kemoterapi görmesi gerektiğini söylemiş :14::14::14::14:inşallah ömründe ölümünde hayırlısını versin Rabbim hepimize.bunun haricinde hayat devam ediyor arkadaşlar bugünlerde çok yoğunum eşimin teyzeside vefat etti kv memlekete gitti yarın dönüyor yine koşuşturmaca içerisine giricem bu arada bu ay tedaviye başlamak istiyorum arkadaşlar tüpbebek merkezini aramadım bugünde haftasonu arayamam acaba süleyman beyden haberi olan varmı bu ay konferansı yada tüpbebek merkezinde olmama durumu varmı bilgisi olanlar lütfen cevap yazınız

pıtırcık tatlım yeni dua listesini yayınlamışsın benide öne almışsın Allah hepinizden razı olsun hakkı geçen tüm arkadaşlarım hepiniz hakkınızı helal edin.inşallah edilen dualar hatırına Rabbim hepimizin gönlünün muradını versin amin.pıtırcık benim sorum olacak kaç günde ve kaçar adet okuycaz bunu açıklarmısın ben pek anlayamadım geçmişide okuma fırsatım olmadığı için sormak istedim:34::34:

selam arkadaşlar nasılsınız ben iyi sayılırım amcamı ziyarete gittim ama pek iyi görünmüyor malesef akciğer ca Rabbim inşallah şifa versin amcama ve bütün hasta kullarına Rabbim kimseyi hastalıkla sınamasın insanın sevdiklerinin gözlerinin önünde eriyip gitmeleri acı çekmeleri çok kötü bir durum ölüm hepimiz için ama kişinin ölümünün geldiğini bilmesi kadar kötü bir şey yok sanırım.benim amcamdan yana halen umudum var doktor kemoterapi görmesi gerektiğini söylemiş :14::14::14::14:inşallah ömründe ölümünde hayırlısını versin Rabbim hepimize.bunun haricinde hayat devam ediyor arkadaşlar bugünlerde çok yoğunum eşimin teyzeside vefat etti kv memlekete gitti yarın dönüyor yine koşuşturmaca içerisine giricem bu arada bu ay tedaviye başlamak istiyorum arkadaşlar tüpbebek merkezini aramadım bugünde haftasonu arayamam acaba süleyman beyden haberi olan varmı bu ay konferansı yada tüpbebek merkezinde olmama durumu varmı bilgisi olanlar lütfen cevap yazınız

canım benim daha öncede yazdım ama yine yazaım dedim.
çok geçmiş olsun tatlı.
RAbbim yardımcınız olsun.
dediğin gibi Rabbim ölümün de hayırlısını versin.
amcanın acılarını hafifletsin RAbbim inş.
sizlere bağişlasın.
kemoterapi inş şifa olur ....

ayrıca başınız saolsun tatlım.
eşiyin teyzesinin mekanı cennet olsun inş.

pıtırcık tatlım yeni dua listesini yayınlamışsın benide öne almışsın Allah hepinizden razı olsun hakkı geçen tüm arkadaşlarım hepiniz hakkınızı helal edin.inşallah edilen dualar hatırına Rabbim hepimizin gönlünün muradını versin amin.pıtırcık benim sorum olacak kaç günde ve kaçar adet okuycaz bunu açıklarmısın ben pek anlayamadım geçmişide okuma fırsatım olmadığı için sormak istedim:34::34:

canımcım salı günü başlayacağız.
inş sayıyı o zaman tekrar yayınlayacağım.

PAPATYAYARİM İÇİN besmele okuyoruz
NİYETİ: eşinden sağlıklı spermin çıkması ve hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.
17 ekim PERŞEMBE dEn ------------------------- 19 ekim CUMARTESİ saat 22.00 ye kadar

70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz ……………………………. 2000 ……=okudu
2--- pıtırcık_43 ………………………….. 1962 ……=okudu
3-- tülay20 …………………………… 2000 …….=okudu
4—cemrem29 …………………………… 2000 …….=okudu
5—denizbulutu …………………………… 2000 …….=okudu
6—zambak06 ……………………………. 2000 ……..=okudu
7—aruna …………………………… 2000 …….=okudu
8—alev99 ……………………………. 2000 ……..=okudu
9—ecrin23 ……………………………. .. 2000 …….=okudu
10—cicek00 ……………………………. 2005 …….=okudu
11—balım1905 ……………………………. 2000 …….=okudu
12—ervae ……………………………. 2000 ……=okudu
13—huzuryolu …………………………… 2000 …..PITIRCIK_43 OKUDU
14—bengusuu ……………………………. 2000 …….=okudu
15—esma ……………………………… 2000 …….=okudu
16—hasretim01 ………………………….. 2000 ……=okudu
17—her şeygüzelolcak …………………… 2000 ……=okudu
18—ilkbahar_ilkbahar ………………….. 2000 …….=okudu
19—ese44 ……………………………... 2000 …….=okudu
20—kader60 ……………………………… 2000 ……PITIRCIK_43 OKUDU
21—doğadandeva…………………………. 2000 …….=okudu
22—lamyay ……………………………… 2000 ……..=okudu
23—mavimenekşe ……………………….. 2000 ……=okudu
24—seval0817 …………………………… 2000 …….=okudu
25—papatyainci ………………………….. 2000 ……=okudu
26—pembe85 …………………………….. 2033 …..=okudu
27—yeşil034 ……………………………… 2000 ……=okudu
28-- ecrin_bebek ………………………….. 2000 ……=okudu
29—eda09 ………………………………… 2000 ……=okudu
30—derya06……………………………….. 2000 …….=okudu
31—edebal………………………………… 2000 ……=okudu
32—esmerimyarim ………………………… 2000 …….=okudu
33-- ucubirarada …………………………… 2000 …….=okudu
34—papatyayarim …………………………… 2000 …….=okudu
35—yase2 …………………………………… 2000 ……=okudu

canım besmelelrin bitti.Allah kabul etsin.
Rabbim gönlünden ne geçiriyorsan versin.evini çifter çifter çocuk sesleriyle şenlendirsin.amin.

Allahım!
Okumuş olduğumuz Besmele_i Şerifi yüce katında kabul eyle,
O’ndan hasıl olan sevabı iki cihan güneşi olan sevgili peygamberimizin(s.a.v.)ruh-u şeriflerine hediye eyledik yüce katında kabul eyle!
Ya Rabbi
Bütün peygamberlerin,sahabelerin,evliyaullahın ve şehitlerinde ruhlarına hediye eyledik kabul eyle.
Yüce Allah’ım
Besmelenin şifasını bize ver; besmeleyi okuduğumuz PAPATYAYARİM NİKLİ ARKADAŞIMIZIN Muradını ver ve hayırlı Salih Saliha evlatlar nasip eyle.Kolay bir hamilelik geçirmesini ve evlatlarını zamanında ve sağlıklı sıhhatlı kucağına almasını nasip eyle.amin

EDEBAL İÇİN besmele okuyoruz
NİYETİ: eşinden sağlıklı spermin çıkması ve hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.
Arkadaşımızın annesi ameliyat olacak .inş annesinin ameliyatının iyi geçmesi ve şifa bulması için de dua edin arkadaşlar…..
13 ekim Pazar dan ------------------------- 15 ekim salı saat 22.00 ye kadar

2--- pıtırcık_43 ………………………….. 2000…….=okudu
3-- tülay20 …………………………… 2000 ……=okudu
4—cemrem29 …………………………… 2000 …..=okudu
5—denizbulutu …………………………… 2000 ……=okudu
6—zambak06 ……………………………. 2000 …….okudu
8—alev99 ……………………………. 2000 …….=okudu
10—cicek00 ……………………………. 2000 …….=okudu
11—balım1905 ……………………………. 2000 ……..=okudu
12—ervae ……………………………. 2000 ………=okudu
13—huzuryolu …………………………… 2000 ………….pıtırcık_43 okudu
14—bengusuu ……………………………. 2000 ……=okudu
15—esma ……………………………… 2000 ……=okudu
16—hasretim01 ………………………….. 2000 ……..=okudu
17—her şeygüzelolcak …………………… 2000 ……=okudu
18—ilkbahar_ilkbahar ………………….. 2000 ……=okudu
19—ese44 ……………………………... 2000 …….=okudu
20—kader60 ……………………………… 2000 ……………….pıtırcık_43 …=okudu
21—doğadandeva…………………………. 2000 ……=okudu
22—lamyay ……………………………… 2000 ……=okudu
23—mavimenekşe ……………………….. 2000 …….=okudu
24—seval0817 …………………………… 2000 ……=okudu
26—pembe85 …………………………….. 2000 …….=okudu
28-- ecrin_bebek ………………………….. 2000 ……=okudu
29—eda09 ………………………………… 2000 …….=okudu
31—edebal………………………………… 2000 …….=okudu
33-- ucubirarada …………………………… 2000 ……=okudu
34—papatyayarim …………………………… 2000 …….=okudu
35—yase2 …………………………………… 2000 …….=okudu

Rabbim gönlünden ne geçiriyorsan versin.evini çifter çifter çocuk sesleriyle şenlendirsin.amin.

CANIM ANNENE ACİL ŞİFALAR.
BU ARADA NASIL OLDULAR ANNE BABAN.?
RABBİM ZORDA BIRAKMASIN İNŞ...AMİN..

Allahım!
O’ndan hasıl olan sevabı iki cihan güneşi olan sevgili peygamberimizin(s.a.v.)ruh-u şeriflerine hediye eyledik yüce katında kabul eyle!
Ya Rabbi
Bütün peygamberlerin,sahabelerin,evliyaullahın ve şehitlerinde ruhlarına hediye eyledik kabul eyle.
Yüce Allah’ım
Besmelenin şifasını bize ver; besmeleyi okuduğumuz EDEBAL NİKLİ ARKADAŞIMIZIN Muradını ver ve hayırlı Salih Saliha evlatlar nasip eyle.Kolay bir hamilelik geçirmesini ve evlatlarını zamanında ve sağlıklı sıhhatlı kucağına almasını nasip eyle.amin.

YASE2 İÇİN besmele okuyoruz
17 ekim perşembeden ------------------------- 19 ekim cumartesi saat 22.00 ye kadar

2--- pıtırcık_43 ………………………….. 2000 …..=okudu
3-- tülay20 …………………………… 2000 ……=okudu
4—cemrem29 …………………………… 2000 ……=okudu
5—denizbulutu …………………………… 2000 ……=okudu
6—zambak06 ……………………………. 2000 ……..=okudu
8—alev99 ……………………………. 2000 …….=okudu
10—cicek00 ……………………………. 2000 ……=okudu
11—balım1905 ……………………………. 2000 ……=okudu
12—ervae ……………………………. 2000 ……..=okudu
13—huzuryolu …………………………… 2000 ……=pıtırcık_43 okudu
14—bengusuu ……………………………. 2000 …….=okudu
15—esma ……………………………… 2000 ……..=okudu
16—hasretim01 ………………………….. 2000 ……………..PITIRCIK_43 okudu
17—her şeygüzelolcak …………………… 2000 …..=okudu
18—ilkbahar_ilkbahar ………………….. 2000 …….=okudu
19—ese44 ……………………………... 2000 ……=okudu
20—kader60 ……………………………… 2000 ………………pıtırcık_43 okudu
21—doğadandeva…………………………. 2000 ……=okudu
22—lamyay ……………………………… 2000 …….=okudu
23—mavimenekşe ……………………….. 2000 ……=okudu
24—seval0817 …………………………… 2000 ……=okudu
26—pembe85 …………………………….. 2000 ……=okudu
28-- ecrin_bebek ………………………….. 2000 …..=okudu
29—eda09 ………………………………… 2000 ……=okudu
31—edebal………………………………… 2000 …..=okudu
33-- ucubirarada …………………………… 2000 …….=okudu
34—papatyayarim …………………………… 2000 ……=okudu
35—yase2 …………………………………… 2000 ……=okudu

Allahım!
Ya Rabbi
Yüce Allah’ım
Besmelenin şifasını bize ver; besmeleyi okuduğumuz YASE2 NİKLİ ARKADAŞIMIZIN Muradını ver ve hayırlı Salih Saliha evlatlar nasip eyle.Kolay bir hamilelik geçirmesini ve evlatlarını zamanında ve sağlıklı sıhhatlı kucağına almasını nasip eyle.amin.

slm canım ...
1 fatiha 3 ihlas okutuyorsun sanırsam ...
eksiğin varsa okuyabilirim.

özel mesajına bakarsan sevinirim....:16:

slm arkadaşlar.
70 bin besmelelerimiz tamamlandı.
okuyan arkadaşların diline yüreğine sağlık.
besmele hürmetine RAbbim tez zamanda dileklerimizi muratlarımızı hayırlı evlatlarımızı bize nasip etsin.amin.

besmele hürmetine bütün hamişlerimiz sağlıklı sıhhatli bir hamilelik geçirerek evlatlarını kucaklarına bir çırpıda alıversin.amin.
besmele hürmetine evlat hasreti çeken evlatsız bütün evlere hayırlı salih saliha evlatlar nasip etsin RAbbim.amin.

arkadaşlar iyki varsınız.
birlikten kuvvet doğar...karşılıksız toplu yaptığımız dualarımız inş Rabbime ulaşır ve kavuşuruz mis kokulularımıza.amin.

Arkadaşlar ecrin23 ve ucubirarada arkadaşımızın vesilesi ile 70 BİN LEM YELİD okuyacağız.
Listeye katılmak isten varsa Salı gününe kadar yazarlarsa sevinirim.

Arkadaşlar , tereddütlerimizi gidermek için bir bilgi ekleyim istedim...

Dini kitaplarda, ilmihalde ve çoğu yerde açıklama şöyledir.

1- Her çeşit dua edilebilir
Hayızlı ve nifaslı kadınların veya cünüplerin kunut vesaire gibi çeşitli duaları okumalarında, tesbih ve tehlil kelimelerini söylemelerinde ve Hazret-i Peygamber’e salât ve selâm getirmelerinde hiçbir mahzur yoktur (Diyanet İlmihali, I, 213)Dua ve zikir niyetiyle dua âyetlerini, Fâtiha, İhlâs gibi sûreleri besmeleyi, kelime-i tevhid ve şehâdeti okuyabilirler.
2-Kuran-ı Kerimi Okuyabilirmi,Mâlikî mezhebi fakihlerine göre okuyabilir. Hanefi mezhebi fakihlerine göre adetli olarak okuması caiz değildir.

3-İstediği kadar Kuranı Kerim dinleyebilir.
4-İstediği kadar peygamber efendimize salavat getirebilir.
5-Günahlarının affı için Seyyidül İstiğfar Duasını okuyabilir
6-La İlahe illal.lah,Allahu Ekber, Elhamdülillah,Sübhanallah çekilebilir
7-Esma’ul Hüsnâ çekilebilir
8-Tesbih duası edilebilir

LEM YELİD ZATEN TESBİHTİR HER ZAMAN ÇEKİLEBİLİR

YÜCE RABBİM dualarımızı kabul etsin inşallah.

70 BİN LEM YELİD LİSTESİ

Nurusima81
durudenizderya
Alev99
Balım1905
bengusuu
Doğadandeva
Ecrin23
Ecrin_bebek
Eda09
ervae
Ese44
esma
Flz01
flz01 in eşi
İlkbahar_ilkbahar
lamyay
Pıtırcık_43
Sonsuz__
Ucubirarada
Yase2
Yeşil34

canım az önce yazmayı unuttum :1:

tedavinde inş hayırlı olur .
bu sefer sorunsuzca inş kavuşursun meleğine .amin.
dualarımdasın.....

SELAM KIZLAR:3::3::3:
BEN GELDİİMMMMM NASILSINIZ BAKIYIMM NELER YAPIYORSUNUZ ?
PITIRCIK CANIMM LİSTELER BİTMİŞ ELİNE SAĞLIK :29::29:
ANNEN RAHATSIZMIŞ GEÇMİŞ OLSUNN RABBİM acil şifalar versin anneciğineee
seninle konuştuktan sonra dayanamadım soluğu burada aldım:1:
ben pek giremiyorum girsemde pek yazmıyorumm eskisi gibiii:17:

Pıtırcık 2 gün önce bu şokla karşılaşan biri olarak aranıza yeni katıldım:( Dua listenize beni de eklersen sevinirim, dualarımla bende destek olmak istiyorum. Ama ne zaman, ne, ne kadar okucaz soylersen okurum mutlaka. İnşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz birgün...

selam canlarim ben anne oldum cok sukur suan hastanedeyim oglum kucagimda suan inanilmaz mutluyum ruyada gibiyim duygularimi ifade edicek kelime yok harfler yetrsiz kaliyor , sag salim kurtulduk cok sukur ikimizde iyiyiz dogumum sezeyanla oldu 31 ekim persembe gecesi saat 1:46 oglum dunyaya geldi 3 gun suni sanci cektim cilma olmadi cok zordu 4 santim acilma olduktan sonra ben ateslendim yavrumun kalp atislari zayifladi oyuzden hemen sezeryana aldilar teyzeleri ama olsun suan kucagimda ya sag salim ben herseye raziyim , hepinize coooook cook dua ettim hatta o 3 gun suni sanci cektigim zaman hepiniz icin dua ediyodum sonra dedmki rabbim bana arkadaslarima dua etmem icin 3 gun muhlet verdi :16: Cok sukur :) 10 gun kalicam hastanede sezeryan da cok kan kaybettim oyuzden hemen taburcu etmiyolar zaten kimsem yok burda aileden hastanede kalmam daha iyi cok guzel bakiliyor burda canlar aslinda yazacak cok sey var insallah evime gecince size yazicam herseyi ayrintisiyla durun daha teyzeleri oglusumu anlaticam sze :emir_bebek::emir_bebek: Rabbim su yasadigim ani hepinize yasatsin insallah en kisa zamanda ben o sanciyi cekerken allahim bu ani arkadaslarima nasib et ama onlarinki kolay olsun suni sanci cekmeden olsun dedim canlarm :9: Hepiniz allaha emanet olun insalah sizlerin guzel haberlerinizide alarak sevincimi ikiye katlar rabbim :16::16::16::16::16::16::16:

canımm oğluşunu kucağına almışsın allahım uzun sağlıklı ömürler versin oğlunaaa
yazını ağlıyarak okudum ne güzel şeyler yaşamışsınn imrendim bir gün bizde yaşayacakmıyız acaba bu duyguları rabbimim izniyle :16:

SELAM KIZLAR:3::3::3:
BEN GELDİİMMMMM NASILSINIZ BAKIYIMM NELER YAPIYORSUNUZ ?
PITIRCIK CANIMM LİSTELER BİTMİŞ ELİNE SAĞLIK :29::29:
ANNEN RAHATSIZMIŞ GEÇMİŞ OLSUNN RABBİM acil şifalar versin anneciğineee
seninle konuştuktan sonra dayanamadım soluğu burada aldım:1:
ben pek giremiyorum girsemde pek yazmıyorumm eskisi gibiii:17:

oooo hg :42::42::42::42::42:
iyi de yaptın gelmekle.
özletiyorsun kendini kızıyorum haberin olsunnnn:20::20::20::20:
canım iş kadınısın artık ...haklısın yoğunlukta.
sen hele bebiş gelince inş o zaman gör koşturmacayı.....:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Allah hepinizden razı olsun canım.
sizler olmasanız nasıl okuyacaktık duaları...
amin canım taş düşürüyor anneciğim.
inş şifa olur kullandığı ilaçlar...amin.

Back
X