• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cnm hakkınıza hayırlısı olsun ameliyattan sonra gör bak bütün spermler ve morfolojileri kalitesi % 100 artacak inşlhhh :16:

Siz ne güzel ne büyük insanlarsınız ya burdan ve özel mesajlarım doldu taştı.
Allahım hepinizden razı olsun....
nasıl güzel yüreklisiniz böyle cansınız can ötesiniz.cemrem çok sağol inşh.

Benim için yapılan duanın misli hepinize dönsün.Çok sağol.

canım yasini şerifleri dagıttım haber bekliyorum.daha süresi var demi.yazacam sana hep aklımda,dualarımdasın sende böyle gün say inş.

canımm arkadaşım Allah senden razı olsun rabbım bebeklerıne sana ve eşine uzunnn mutlu saglıklı ömurler nasıp etsın ınsallah.. hastanede uğrasırken benım ıcınde caba verıosun.. ay sonuna kadar muddetım var canım bana yardım ettıgın ıcın ALLAH razı olsun.. sende hep dualarımdasın ınankı.. ınsallah bende dedıgın gbı meleğimi yada meleklerımı beklerımm inş.

canım günaydın...
hakkınızda hayırlısı olsun...
inşallah herşey kolay ve sonu çok güzel olur.okuyunca çok heyecanlandım.bizde de varikosel var.ama daha 1 kez gittik doktora.kan verdik.hormon sonuçları belli oldu.kromozon analizini bekliyoruz.3. sperm testinde ölü yada canlı hiç sperm yok ayrıca.haftaya hepsini beaber değerlendircek hoca.bizede ameliyat diyebilir.
dua edicem size.bol sanş...

canım çok sağol...
hakkında hayırlısı ne ise o olsun.
daha fazla beklemek istemedik.bir yerden başlamak lazım...
eşimde çift taraflı ve son seviyede ben bile görebiliyorum o derece...bunun daha iyi olacağını hocayla birlikte düşündük.

aynı sonuçta da kalabiliriz.ama neden olmadık kısmını çıkarmak istedi eşim kafasından.bu onu rahatlatacaktı.
bende birşey demedim anladım bunu yaparsa kafası daha rahat olacak.Emre beyde desteleyince bu karara gittik kromozon testindede birşey çıkmadı bizde inşh sizde de çıkmaz güzel sonuçlar alırsınız.

başımdan geçeceği için ameliyat vs ne sormak istersen burdayım her zaman cevap veririm canım.

hakkınızda hayırlısı olsun sizinde inşh güzel sonuçlara hayırlı haberlerde buluşuruz canım.

canım hiç korkma sizin durumunuz bizimkilerden farklı sonuçta sperm var ve bu ameliyat eşin için iyi olacak düşüncesindeyim:34:
Allah kolaylıklar versin:16::16:

canım yaşınız çok genç daha yolun başındasınız inşallah herşey yoluna zamanla girecektir.
arada topiğe katıl sohbet et birçok yenişeyler öğrenirsin burda Rabbim sizlere de genç yaşta anne baba olmayı nasip etsin

sağol yeşilim inşh güzelliklere gideriz.
vitaminler kullanmadan 7 milyon ve 3 milyon....kürler ve vitaminlerle en son 157 milyon oldu varikolsel varken.
şimdi doktor hepsini kestirdi ameliyatın ne kadar işe yaradığını ölçülecek.

ameliyattan 3 ay sonra sperm testi vericelecek bakalım.

Rabbim inşh sizlere de nasip etsin tez zamanda canım benim.

herkese meraba eşimle evleneli 2 sene oldu evliliğimin ilk günü öğrendim bu durumu inmemiş testis yüzündenmiş çocuğumumuzun olamama sebebi teki alınmış diğeride gelişememiş yani mikrotse bile çözüm deil bizim için buna alışmalımıyım yoksa donör seçeneğinimi düşünmeliyim bilmiyorum 2 senedir yorumdum artık düşünmekten

canım çok sağol...
hakkında hayırlısı ne ise o olsun.
daha fazla beklemek istemedik.bir yerden başlamak lazım...
eşimde çift taraflı ve son seviyede ben bile görebiliyorum o derece...bunun daha iyi olacağını hocayla birlikte düşündük.

aynı sonuçta da kalabiliriz.ama neden olmadık kısmını çıkarmak istedi eşim kafasından.bu onu rahatlatacaktı.
bende birşey demedim anladım bunu yaparsa kafası daha rahat olacak.Emre beyde desteleyince bu karara gittik kromozon testindede birşey çıkmadı bizde inşh sizde de çıkmaz güzel sonuçlar alırsınız.

başımdan geçeceği için ameliyat vs ne sormak istersen burdayım her zaman cevap veririm canım.

hakkınızda hayırlısı olsun sizinde inşh güzel sonuçlara hayırlı haberlerde buluşuruz canım.

canım çok teşekkür ederim...
ankarada mı yaşıyosunuz sizde?doktorunuz emre beymı?memnunmusunuz?
bende bir kez mail atmıştım ona.tüm sonuçlaruımız çıkınca yine mail atayım diyorum.
ameliyatı onu yapcak?birde nerde yapcak?

çok soru sordum ama...

Benim esimde lenfoma yani kanser tedavisi gormus.ama bize hic ilac igne tedavisi onermediler.ameliyatin hepsi
.bizim gibi durumlarda para tuzagi hic inanmasinlar canim o yuzdelere sakinn.biz simdi celalettin bey ve ersel beyde tedavideyiz.insaalah rabbim dogal yoldan sperm cikmasini istiyoruz.onlarda sanlilar senin gibi bilinki takip eden bir tanidiklari var.dkt lar en kestirme yol
olarak goruyorlar micro teseyi ac kapa sonuc sifir.evlatlik edinin yada donor kullanin cok kolay..insanin psikolojisinin
kaldiramayacagi cevaplar buyuk bir husran ve icinde atesle hastaneden ayriliyorsun.bu arada benide hazirladilar tup bbege
yazik benim aldigim hormon ilaclarina.oda tuzak tam.oyle oyunlar var ki bu isin icinde akrabamiz kadin dogumcu sasirisin.keske bizimde basimizda yada zamanimizda bilen tecrubeli birileri olsayydi.maddi yasanan zorlugu anlatmama gerek yok.insan cok zor topalaniyor.keske maddi kaybetseydik ama evlatkarimizi kucagimiza alsaydik.para her zaman kazaniliyor ama biz cok yipraniyruz isteee.icimi doktum kusura .ne olur once tedavi olsunlar sonra micro olurlar.

ilgilenip cevap verdiğin için çoook teşekkür ederim canım. Yani şu aşamada sperm oluşması için bir tedaviye ihtiyaç var.Ameliyat çözüm değil. Bence doktorlar bu konuda hastaların ne hissettiğinden zerre kadar haberdar değiller. evlatlık al, donör kullan ne kadar kolay geliyor. Hiç birşey yapılamıyorsa tabi ki ailesiz bir çocuğa yuva vermek güzel bir şey ama her insan öncelikle kendi canından, kanından bir çocuğu olsun ister.

canım çok teşekkür ederim...
ankarada mı yaşıyosunuz sizde?doktorunuz emre beymı?memnunmusunuz?
bende bir kez mail atmıştım ona.tüm sonuçlaruımız çıkınca yine mail atayım diyorum.
ameliyatı onu yapcak?birde nerde yapcak?

çok soru sordum ama...

sor canım sor yaa olur mu öyle şey.
Hayır canım Kocaelide yaşıyoruz.İstanbulda Emre Bey e gidiyoruz.Son derece memmunuz Şuana kadar birşey yaşanmadı.İnşh böylede devame eder.

Ameliyatı o yapacak evet.İstanbulda yapacak karşıda gene.
sormak istediğin birşey olursa burdayım canım gene :):)

merak etme sor sen...ben cevaplarım severek.

Gun gectikce armiza katilnlr cogaliyor.canim olmazlari olduran buyuk allhim sizede veriri insallah.burada cogunlugumuz ayni sekildeyiz.hepimiz umutsuz vaka ama bir yol cizmelisin kendin ve esin icin ilk muayene olup cellatin beye gidmenizi oneririm.o en azindan tedavi sekli ile vucudu uyarriyorr.herkesin cevabi tabiiki farkli ama en azindan kafan vucudun rahatlar.sonra bizim gibi gunleri sayarsin aende insallah.bizde umut kapisindayiz iste.benimde esim de hic hucrre yok ama milyonlarca sperm umit ediyoruz.cok yeni evlisiniz erken yol alin ne olur.

UCUBİRARADA İÇİN 70 BİN LEM YELİD

NİYETİ:salih saliha hayırlı evlatlara sahip olmak ….

9 kasım cumartesi den ------------------------- 11 kasım pazartesi saat 22.00 ye kadar

Nurusima81 ……………………………………=2258 ……=okudu
Durudenizderya ………………………………...=2260 ……..=okudu
Ucubirarada ……………………………………. =2258 …….=okudu
Alev99 …………………………………………..=2258 …….=okudu
Aruna …………………………………………….=2258
Balım1905 ………………………………………=2258
Bengusuu ………………………………………..=2258 …….=okudu
Doğadandeva ……………………………………=2258
Ecrin23 ………………………………………….=2258
Ecrin_bebek ……………………………………..=2258 …….=okudu
Eda09 ……………………………………………=2258
Ervae ………………………………………….…=2258
Ese44 ……………………………………………=2258 …….=okudu
Esma …………………………………………….=2258
Esmerimyarim …………………………………..=2258 ……..=okudu
Flz01 ………………………………………….…=2258
flz01 in eşi ………………………………………=2258
gulerim ………………………………………….=2258
huzuryolu ……………………………………….=2258
İlkbahar_ilkbahar ……………………………….=2258
Lamyay ………………………………………….=2258 ……..=okudu
Mavimenekşe ……………………………………=2258 ……=okudu
Nilda015 …………………………………………=2258
Papatyainci ………………………………………=2258
Papatyayarim ……………………………………=2258 ……=okudu
Pıtırcık_43 ………………………………………=2258
Sewwgi ………………………………………….=2258
Sonsuz__ ………………………………………..=2258
Umut99 ………………………………………….=2258 ……=okudu
Yase2 ……………………………………………=2258 ……=okudu
Yeşil34 ………………………………………….=2258 ……..=okudu

Pitircik canim ben ucubirada icin lem yelidlerini okudum Allah kabul etsin gonlunun muradini tez zamanda versin insallah.....canim ben 2280 tane okumusum sayi oyle kalmis aklimda sıkıntı olmaz insallah

herkese meraba eşimle evleneli 2 sene oldu evliliğimin ilk günü öğrendim bu durumu inmemiş testis yüzündenmiş çocuğumumuzun olamama sebebi teki alınmış diğeride gelişememiş yani mikrotse bile çözüm deil bizim için buna alışmalımıyım yoksa donör seçeneğinimi düşünmeliyim bilmiyorum 2 senedir yorumdum artık düşünmekten

Merhaba arkadaşım,durumunuz bizimle aynı benimde eşimin tek testisi alınmış,diğeride gelişmemiş, tam olarak olması gerektiği yerdede değil,biz mikrotese olduk tabiki sperm bulunamadı,sperm üretecek ana hücre bile çıkmamıştı.Şimdilerde Celalettin peruda tedavideyiz 6 aylık tedavi sonucunda sperm çıkmadı ama sperm üretecek ana hücreler çıkmaya başladı,spermleride görürüz inşallah,mikrotese olmadan celalettin hocaya gidip tedavi olmanızı öneririm.

Merhaba arkadaşım,durumunuz bizimle aynı benimde eşimin tek testisi alınmış,diğeride gelişmemiş, tam olarak olması gerektiği yerdede değil,biz mikrotese olduk tabiki sperm bulunamadı,sperm üretecek ana hücre bile çıkmamıştı.Şimdilerde Celalettin peruda tedavideyiz 6 aylık tedavi sonucunda sperm çıkmadı ama sperm üretecek ana hücreler çıkmaya başladı,spermleride görürüz inşallah,mikrotese olmadan celalettin hocaya gidip tedavi olmanızı öneririm.

Ne güzel olumlu cevap veriyor demek ki vücut.. Bana da umut oldun kardeşim.. Tedaviye başladıktan sonra ilk ne zaman test verdiniz ve ilk ne zaman sonra germ hücreler çıkmaya başladı.. Biz de de durum malesef hiç germ yok..

sağol canım ekledim daha sonra yayınlarım ama bir soruyu unutmuşum bir sonraki kontrolunuz ne zaman???:34:

canım benim merhaba eşim şuan lökosit için antibiyotik kullanıyor haftaya ersel beyin gönderdiği sıvılara başlıcak sanırım şubat gibi kontrolümüz olur bu arada biz 2009da mikrotese olduk eşimde elengo hücreler çıktı iki embriyo oluştu fakat tutunamadı bebekelrim patoloji sobnucu maturasyon arresti tekrar teşekkürler Allahınm bu mübarek muharrem ayı yüzü suyu hürmetine hepimizin muradını versin tez zamanda inşallah hepimiz evlatlarımıza kavuşuruz Amin

merhaba canım ya çok özürdileyerek bir şey sormak istiyorum evlenmeden önce eşin bu durumdan sana bahsetmemişmiydi acaba merak ettim yazından sanki evlendikten sonra öğrendin gibi anladımmm

pıtırcık canım arkadaşım senden bir ricam olacak.her zaman listeyi takip etme fırsatı bulamayabilirim ben bu sebepten dolayı her sırası gelene 2300adet okuyayım olurmu tatlım hergün sayı kaç diye bakamayabilirim hak geçsin istemiyorum. biliyorsun ben bugünlerde çok yoğunum ve bazen okuduğumu bile yazma fırsatı bulamayabilirim ama bu okumadığım anlamına gelmesin sakın sırası gelen arkadaşa okuycam yazmasamda liste aksamasın benim yüzümden :34::34:

tatlım anlıyorum seni .

sayıyı flz01 in eşi için 2258 oku tatlım.
diğer liste alev99 için olacak .
alev99 dan 2300 adet okumaya başla tatlım.
yalnız canım telefonum var sende .mesaj olarak
arada bana kimlere okuduğunu yazarsan sevinirim.
malum bazen liste sırası değişebiliyor .bende tereddütte kalmayayım olur mu canım?

NURUSİMA81 İÇİN LEMYELİD OKUYORUZ…
NİYETİ: Arkadaşımız kısa bir süre sonra tüp bebek tedavisine başlayacak.niyeti, tedavisinin başarılı geçmesi ve bu sefer hayırlı evlatlarına kavuşması …..

5 kasım salıdan ---------------- 7 kasım Perşembe saat 22.00 a kadar.

Nurusima81 ……………………………………= 3000 ……=okudu
Durudenizderya ………………………………...=2560 …….=okudu
Ucubirarada ……………………………………. =2560 ……=okudu
Alev99 …………………………………………..=2560 ……=okudu
Balım1905 ………………………………………=2560 ……..=okudu
Bengusuu ………………………………………..=2560 ………=okudu
Doğadandeva ……………………………………=2560 ………=okudu
Ecrin23 ………………………………………….=2560 ……...=okudu
Ecrin_bebek ……………………………………..=2560 ……...=okudu
Eda09 ……………………………………………=2560 ….….=okudu
Ervae ………………………………………….…=2560 ….….=okudu
Ese44 ……………………………………………=2560 ….….=okudu
Esma …………………………………………….=2560 …….=okudu
Flz01 ………………………………………….…=2650……..=okudu
flz01 in eşi ………………………………………=2650 ……..=okudu
gulerim ………………………………………….=2560 ……….=okudu
İlkbahar_ilkbahar ……………………………….=2600 ……….=okudu
Lamyay ………………………………………….=2560 ……..=okudu
Mavimenekşe ……………………………………=2560 ………=okudu
Nilda015 …………………………………………=2560 ……=okudu
Papatyainci ………………………………………=3000 ……...=okudu
Papatyayarim ……………………………………=2560 ……..=okudu
Pıtırcık_43 ………………………………………=2340 …….=okudu
Sewwgi ………………………………………….=2560 ………..=okudu
Sonsuz__ ………………………………………..=2560 ……….=okudu
Yase2 ……………………………………………=2560 ………=okudu
Yeşil34 ………………………………………….=2560 ………=okudu

canım LEMYELİD’ LERİN bitti.Allah kabul etsin.
Rabbim gönlünden ne geçiriyorsan versin.evini çifter çifter çocuk sesleriyle şenlendirsin.amin.

DUAMIZ
Allahım!
Okumuş olduğumuz LEM YELİD ‘İ yüce katında kabul eyle,
O’ndan hasıl olan sevabı iki cihan güneşi olan sevgili peygamberimizin(s.a.v.)ruh-u şeriflerine hediye eyledik yüce katında kabul eyle!
Ya Rabbi
Bütün peygamberlerin,sahabelerin,evliyaullahın ve şehitlerinde ruhlarına hediye eyledik kabul eyle.

Yerleri vegökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldik, senden diliyor ve dileniyoruz,
Eşlerimize şifa ver. hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eyle. sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ.MUHAMMED MUSTAFA(S.A.V)hürmetine, NURUSİMA81 nikli arkadaşımıza ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyoruz. AMİN.

DURUDENİZDERYA İÇİN 70 BİN LEM YELİD

NİYETİ: arkadaşımız ikiz bebişlerine hamile.inş sağsalim bebişleri tam zamanında arkadaşımızın kucağına doğarlar.

07 kasım Perşembe den ----------- 9 kasım cumartesi saat 22.00 a kadar

Nurusima81 ……………………………………= 2260 ……=okudu
Durudenizderya ………………………………...=2000 .........=okudu
Ucubirarada ……………………………………. =2260 ……=okudu
Alev99 …………………………………………..=2260 …..=okudu
Aruna …………………………………………….=2260 ……=okudu
Balım1905 ………………………………………=2260 …..=okudu
Bengusuu ………………………………………..=2260 …..=okudu
Doğadandeva ……………………………………=2260 …..=okudu
Ecrin23 ………………………………………….=2260 ……=okudu
Ecrin_bebek ……………………………………..=2260 ……=okudu
Eda09 ……………………………………………=2260 ……=okudu
Ervae ………………………………………….…=2260 ……=okudu
Ese44 ……………………………………………=2260 …….=okudu
Esma …………………………………………….=2260 …….=okudu
Esmerimyarim …………………………………..=2260 ……=okudu
Flz01 ………………………………………….…=2260 ……=okudu
flz01 in eşi ………………………………………=2260 …….=okudu
gulerim ………………………………………….=2260 …….=okudu
huzuryolu ……………………………………….=2260 ……..=okudu
İlkbahar_ilkbahar ……………………………….=2260 …….=okudu
Lamyay ………………………………………….=2260 ……..=okudu
Mavimenekşe ……………………………………=2260 ……..=okudu
Nilda015 …………………………………………=2260 …….=okudu
Papatyainci ………………………………………=2260 …….=okudu
Papatyayarim ……………………………………=2260 …….=okudu
Pıtırcık_43 ………………………………………=2460 …….=okudu
Sewwgi ………………………………………….=2260
Sonsuz__ ………………………………………..=2260 ……=okudu
Umut99 ………………………………………….=2260 ……..=okudu
Yase2 ……………………………………………=2260 …….=okudu
Yeşil34 ………………………………………….=2260 …….=okudu

UCUBİRARADA İÇİN 70 BİN LEM YELİD

NİYETİ:salih saliha hayırlı evlatlara sahip olmak ….

9 kasım cumartesi den ------------------------- 11 kasım pazartesi saat 22.00 ye kadar

Nurusima81 ……………………………………=2258 ……=okudu
Durudenizderya ………………………………...=2260 ……..=okudu
Ucubirarada ……………………………………. =2258 …….=okudu
Alev99 …………………………………………..=2258 …….=okudu
Aruna …………………………………………….=2258 …..=okudu
Bengusuu ………………………………………..=2258 …….=okudu
Doğadandeva ……………………………………=2258 ……..=okudu
Ecrin_bebek ……………………………………..=2258 …….=okudu
Eda09 ……………………………………………=2258
Ervae ………………………………………….…=2258 …….=okudu
Ese44 ……………………………………………=2258 …….=okudu
Esma …………………………………………….=2258
Esmerimyarim …………………………………..=2258 ……..=okudu
Flz01 ………………………………………….…=2258 …….=okudu
flz01 in eşi ………………………………………=2258 …….=okudu
gulerim ………………………………………….=2258 …….=okudu
huzuryolu ……………………………………….=2258 …….=okudu
İlkbahar_ilkbahar ……………………………….=2258
Lamyay ………………………………………….=2258 ……..=okudu
Mavimenekşe ……………………………………=2258 ……=okudu
Nilda015 …………………………………………=2258 …….=okudu
Papatyainci ………………………………………=2258
Papatyayarim ……………………………………=2258 ……=okudu
Pıtırcık_43 ………………………………………=2236
Sewwgi ………………………………………….=2258
Sonsuz__ ………………………………………..=2280 …….=okudu
Umut99 ………………………………………….=2258 ……=okudu
Yase2 ……………………………………………=2258 ……=okudu
Yeşil34 ………………………………………….=2258 ……..=okudu

Flz01 in eşi İÇİN 70 BİN LEM YELİD

NİYETİ: arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih saliha evlatlara sahip olmak.

11 kasım pazartesi den -----------13 kasım çarşamba saat 22.00 ye kadar

Nurusima81 ……………………………………= 2258
Durudenizderya ………………………………...=2260 …….=okudu
Ucubirarada ……………………………………. =2258
flz01 in eşi ………………………………………=2258
Alev99 …………………………………………..=2258
Aruna …………………………………………….=2258
Bengusuu ………………………………………..=2258
Doğadandeva ……………………………………=2258 …….=okudu
Ecrin_bebek ……………………………………..=2258