- 12 Temmuz 2013
- 1.211
- 783
- 108
cnm hayırlısı dualarım seninle![]()
sağol canım benim çok sağol hem de..
Allah razı olsun hepinizden.Güzel yürekli dostlarsınız siz...
Hiçbir gerçeğe değişilmeyecek kadar gerçeksiniz sanal değilisiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm hayırlısı dualarım seninle![]()
cnm hakkınıza hayırlısı olsun ameliyattan sonra gör bak bütün spermler ve morfolojileri kalitesi % 100 artacak inşlhhh![]()
canım yasini şerifleri dagıttım haber bekliyorum.daha süresi var demi.yazacam sana hep aklımda,dualarımdasın sende böyle gün say inş.
canım günaydın...
hakkınızda hayırlısı olsun...
inşallah herşey kolay ve sonu çok güzel olur.okuyunca çok heyecanlandım.bizde de varikosel var.ama daha 1 kez gittik doktora.kan verdik.hormon sonuçları belli oldu.kromozon analizini bekliyoruz.3. sperm testinde ölü yada canlı hiç sperm yok ayrıca.haftaya hepsini beaber değerlendircek hoca.bizede ameliyat diyebilir.
dua edicem size.bol sanş...
canım hiç korkma sizin durumunuz bizimkilerden farklı sonuçta sperm var ve bu ameliyat eşin için iyi olacak düşüncesindeyim
Allah kolaylıklar versin
canım yaşınız çok genç daha yolun başındasınız inşallah herşey yoluna zamanla girecektir.
arada topiğe katıl sohbet et birçok yenişeyler öğrenirsin burda Rabbim sizlere de genç yaşta anne baba olmayı nasip etsin
canım çok sağol...
hakkında hayırlısı ne ise o olsun.
daha fazla beklemek istemedik.bir yerden başlamak lazım...
eşimde çift taraflı ve son seviyede ben bile görebiliyorum o derece...bunun daha iyi olacağını hocayla birlikte düşündük.
aynı sonuçta da kalabiliriz.ama neden olmadık kısmını çıkarmak istedi eşim kafasından.bu onu rahatlatacaktı.
bende birşey demedim anladım bunu yaparsa kafası daha rahat olacak.Emre beyde desteleyince bu karara gittik kromozon testindede birşey çıkmadı bizde inşh sizde de çıkmaz güzel sonuçlar alırsınız.
başımdan geçeceği için ameliyat vs ne sormak istersen burdayım her zaman cevap veririm canım.
hakkınızda hayırlısı olsun sizinde inşh güzel sonuçlara hayırlı haberlerde buluşuruz canım.
Benim esimde lenfoma yani kanser tedavisi gormus.ama bize hic ilac igne tedavisi onermediler.ameliyatin hepsi
.bizim gibi durumlarda para tuzagi hic inanmasinlar canim o yuzdelere sakinn.biz simdi celalettin bey ve ersel beyde tedavideyiz.insaalah rabbim dogal yoldan sperm cikmasini istiyoruz.onlarda sanlilar senin gibi bilinki takip eden bir tanidiklari var.dkt lar en kestirme yol
olarak goruyorlar micro teseyi ac kapa sonuc sifir.evlatlik edinin yada donor kullanin cok kolay..insanin psikolojisinin
kaldiramayacagi cevaplar buyuk bir husran ve icinde atesle hastaneden ayriliyorsun.bu arada benide hazirladilar tup bbege
yazik benim aldigim hormon ilaclarina.oda tuzak tam.oyle oyunlar var ki bu isin icinde akrabamiz kadin dogumcu sasirisin.keske bizimde basimizda yada zamanimizda bilen tecrubeli birileri olsayydi.maddi yasanan zorlugu anlatmama gerek yok.insan cok zor topalaniyor.keske maddi kaybetseydik ama evlatkarimizi kucagimiza alsaydik.para her zaman kazaniliyor ama biz cok yipraniyruz isteee.icimi doktum kusura .ne olur once tedavi olsunlar sonra micro olurlar.
canım çok teşekkür ederim...
ankarada mı yaşıyosunuz sizde?doktorunuz emre beymı?memnunmusunuz?
bende bir kez mail atmıştım ona.tüm sonuçlaruımız çıkınca yine mail atayım diyorum.
ameliyatı onu yapcak?birde nerde yapcak?
çok soru sordum ama...
UCUBİRARADA İÇİN 70 BİN LEM YELİD
NİYETİ:salih saliha hayırlı evlatlara sahip olmak .
9 kasım cumartesi den ------------------------- 11 kasım pazartesi saat 22.00 ye kadar
Nurusima81 =2258 =okudu
Durudenizderya ...=2260 ..=okudu
Ucubirarada . =2258 .=okudu
Alev99 ..=2258 .=okudu
Aruna .=2258
Balım1905 =2258
Bengusuu ..=2258 .=okudu
Doğadandeva =2258
Ecrin23 .=2258
Ecrin_bebek ..=2258 .=okudu
Eda09 =2258
Ervae . =2258
Ese44 =2258 .=okudu
Esma .=2258
Esmerimyarim ..=2258 ..=okudu
Flz01 . =2258
flz01 in eşi =2258
gulerim .=2258
huzuryolu .=2258
İlkbahar_ilkbahar .=2258
Lamyay .=2258 ..=okudu
Mavimenekşe =2258 =okudu
Nilda015 =2258
Papatyainci =2258
Papatyayarim =2258 =okudu
Pıtırcık_43 =2258
Sewwgi .=2258
Sonsuz__ ..=2258
Umut99 .=2258 =okudu
Yase2 =2258 =okudu
Yeşil34 .=2258 ..=okudu
herkese meraba eşimle evleneli 2 sene oldu evliliğimin ilk günü öğrendim bu durumu inmemiş testis yüzündenmiş çocuğumumuzun olamama sebebi teki alınmış diğeride gelişememiş yani mikrotse bile çözüm deil bizim için buna alışmalımıyım yoksa donör seçeneğinimi düşünmeliyim bilmiyorum 2 senedir yorumdum artık düşünmekten
Merhaba arkadaşım,durumunuz bizimle aynı benimde eşimin tek testisi alınmış,diğeride gelişmemiş, tam olarak olması gerektiği yerdede değil,biz mikrotese olduk tabiki sperm bulunamadı,sperm üretecek ana hücre bile çıkmamıştı.Şimdilerde Celalettin peruda tedavideyiz 6 aylık tedavi sonucunda sperm çıkmadı ama sperm üretecek ana hücreler çıkmaya başladı,spermleride görürüz inşallah,mikrotese olmadan celalettin hocaya gidip tedavi olmanızı öneririm.
sağol canım ekledim daha sonra yayınlarım ama bir soruyu unutmuşum bir sonraki kontrolunuz ne zaman???![]()
herkese meraba eşimle evleneli 2 sene oldu evliliğimin ilk günü öğrendim bu durumu inmemiş testis yüzündenmiş çocuğumumuzun olamama sebebi teki alınmış diğeride gelişememiş yani mikrotse bile çözüm deil bizim için buna alışmalımıyım yoksa donör seçeneğinimi düşünmeliyim bilmiyorum 2 senedir yorumdum artık düşünmekten
pıtırcık canım arkadaşım senden bir ricam olacak.her zaman listeyi takip etme fırsatı bulamayabilirim ben bu sebepten dolayı her sırası gelene 2300adet okuyayım olurmu tatlım hergün sayı kaç diye bakamayabilirim hak geçsin istemiyorum. biliyorsun ben bugünlerde çok yoğunum ve bazen okuduğumu bile yazma fırsatı bulamayabilirim ama bu okumadığım anlamına gelmesin sakın sırası gelen arkadaşa okuycam yazmasamda liste aksamasın benim yüzümden![]()