Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tatlımmmm nasıslın nazımız nasılll :12:
kız uykunuz gelmedi mi izin analı kızlı bakim:54:

iyiyim cnm takılıyorum .nazda iyi artık yerine sığmıyoo teyzesi sert tekmeler atıyoo :1:
uykuu nerde cnm artık geç yatıyorum gece 3-4 ayaktayım şimdiden alıştırma yapıyoruz..
yatakta uyumak bile zor artık .ama bugünüme şükür..:26:
sen nasılsın 95 almışsın tebriklerrrrr:65: yakışır arkadaşımaa
:16::16::16::16:

İnternetten randevu alıp hocaya yarın görünebiliyomuyuz bide muayene ücreti varmı oraya daha önce hiç gitmedim siz gittiğiniz için soruyorum en yakın zamanda gitmemiz gerek ona göre eşimin işyerinden iznini ayarlamalıyız durımumuzu bilelim gerçekten bizi bizden başka kimse anlamaz bu durumu yaşamayan bilemez rabbim sabır versin hepimize inşallah

Pazartesi müsait gibi görünüyor.Randevu alabilirsiniz.google ' a bezmi alem randevu yazdığınızda internetten randevu alabilirsiniz.Bezmiâlem Vakıf Üniv. Tıp Fakültesi Hastanesi - Online Randevu İşlemleri ...Kan testleri kendi çalıştığıdevlet hastanesinde yaptırıyor, ultrason gerek görürse ister 150 tl, spermogram 110 tl . muayene için kendisininde aktif olarak gönüllü hizmet ettiği derneğe 200 tl yardım etmenizi istiyor.Hesap sahibi üst düzey bir Ülker çalışanı, eşimle adamı iki üç tane ortak tanıdığı çıktı.Dernek güvenilir bir dernek.Böylece paranızda hayra gitmiş olacak inşaallah.

Arkadaşlar merhaba,

Maalesef :20: her geçen gün bir azolu daha aramıza katılıyor.Bu arkadaşlarımızda bizim gibi ilk anda büyük bir şok yaşayıp bu azo illetinin ne olduğunu anlamaya çalışıyor bu amaçla topiğimizi ziyaret ediyorlar.

Diyorum ki kızlar bu güne kadar sorulan sorulardan oluşan sıkça sorulanlar diye 10 -15 soru ve cevaptan oluşan bir yazı hazırlasak ve her sabah ve Celalettin PERU' da tedavi olanlar listesi ile birlikte bu yazıyı yayınlasak nasıl olur?

Pazartesi müsait gibi görünüyor.Randevu alabilirsiniz.google ' a bezmi alem randevu yazdığınızda internetten randevu alabilirsiniz.Bezmiâlem Vakıf Üniv. Tıp Fakültesi Hastanesi - Online Randevu İşlemleri ...Kan testleri kendi çalıştığıdevlet hastanesinde yaptırıyor, ultrason gerek görürse ister 150 tl, spermogram 110 tl . muayene için kendisininde aktif olarak gönüllü hizmet ettiği derneğe 200 tl yardım etmenizi istiyor.Hesap sahibi üst düzey bir Ülker çalışanı, eşimle adamı iki üç tane ortak tanıdığı çıktı.Dernek güvenilir bir dernek.Böylece paranızda hayra gitmiş olacak inşaallah.

Canım birde Alper bey yani teseyi yapan doktor eşim bana anlatmıştı 5-6 yıl önce idrar sıkıntısı yaşamış galiba iltihap olmuş onu anlatmıştı bu sorun çıkınca doktora söyleyelim dedim doktorda antibiyotik tedavisi gördün mü dedi ama eşim doktora fln gitmemiş ondan kaynaklı olabilir dedi doktor ama o zaman tahlil sonuçlarına bakıp %50 den yüksek sperm bulma şansı demişti hatta ameliyattan sonr çok şaşkınım bu kadar uzun süreceğini düşnmedim demişti çnkü o kadar çbuk sperm bulacaklarını düşünmüş ki eşim yarısında ayılır gibi olmuş tekrar uyuttular 😓 1 gün sonra da ölü yada diri hücre bulamadık dedi bide elimize tese olduk ne yaptılar hiç bir bilgilendirme kağıdı vermediler öyle bişey vermeleri gerekmiyomuydu sadece faturamız var bana düşündükce sacm geliyo

Canım birde Alper bey yani teseyi yapan doktor eşim bana anlatmıştı 5-6 yıl önce idrar sıkıntısı yaşamış galiba iltihap olmuş onu anlatmıştı bu sorun çıkınca doktora söyleyelim dedim doktorda antibiyotik tedavisi gördün mü dedi ama eşim doktora fln gitmemiş ondan kaynaklı olabilir dedi doktor ama o zaman tahlil sonuçlarına bakıp %50 den yüksek sperm bulma şansı demişti hatta ameliyattan sonr çok şaşkınım bu kadar uzun süreceğini düşnmedim demişti çnkü o kadar çbuk sperm bulacaklarını düşünmüş ki eşim yarısında ayılır gibi olmuş tekrar uyuttular 😓 1 gün sonra da ölü yada diri hücre bulamadık dedi bide elimize tese olduk ne yaptılar hiç bir bilgilendirme kağıdı vermediler öyle bişey vermeleri gerekmiyomuydu sadece faturamız var bana düşündükce sacm geliyo

Canım, benim eşim hiç tese olmadı.Biz 7 yıllık evliyiz.Eşim 3 yıllık çok fazla yanaşmadı tedavi olmak için.3.yıl biterken inmemiş testis ameliyatı oldu ve sonrasında bitkisellerdi İstanbul'du , Ankaray'dı, İzmir'deki aktardı derken 3,5 yıl daha geçti.Eşim tam tese olmaya karar vermişken bu siteyi bulduk.Sonra buradaki arkadaşlarımızın yazdıklarını okuduktan sonra eşim 2,5 ay önce Celalettin Hoca'ya gitti ve biz şimdi o hoca da tedavideyiz.

Dediğiniz doktorun ismini ben hiç duymadım...

Biz önceki yaşadıklarımızdan sadece ders çıkartıp önümüze bakmaya ve bu illetten sağlıklı , maddi ve manevi açıdan en az zararla nasıl kurtulabilirizi sorguluyoruz.Ve doktorumuzun söylediklerini bir gün bile vakit kaybetmeden hemen yapıyoruz.

flzaşk canım hadi ben malum sebepten dolayı uyumadım sana ne oluyor uyusana şekerim az kaldı uykusuz gecelerine bu günlerinin tadını çıkar:16::16::54::54::54::54::54::54::54:

kızlar size bir şey sorucam bizlerde antibiyotik kullanıyoruz ya sadece bir aylık mı kullancaktık yoksa bizde eşlerimiz gibi her ay birer kutumu kullanıcağız lütfen bana yardım edin

iyiyim cnm takılıyorum .nazda iyi artık yerine sığmıyoo teyzesi sert tekmeler atıyoo :1:
uykuu nerde cnm artık geç yatıyorum gece 3-4 ayaktayım şimdiden alıştırma yapıyoruz..
yatakta uyumak bile zor artık .ama bugünüme şükür..:26:
sen nasılsın 95 almışsın tebriklerrrrr:65: yakışır arkadaşımaa
:16::16::16::16:
oo artık başlamış sert tekmeler:9::9:
ama ii bari uykusuzluğa alışırsın ne kadar olsa da alışılmaz ama rabbim sağlıklı kurtarsın cnm seni ve cümle hamişleri..
evet 95 aldım nasıl sevindim anlatamam cocuk gibi mutlu oldum:17::9:

hayırlı günler hayırlı işler herkese hayırlar dolu bi gün olsun
rabbim herşeylerin hayırlısını nasip etsin biz kullarına...:16::16:

olmaz mı canım bir sürüyüz maalesef :50: :50: bu forumdaki herkesin eşi azosperm. bende senin gibi pko luyum. biz sorunun bende olduğunu, pko yüzünden çocuğumuz olmadığını zannederken azo süprizi ile karşılaştık :50::50: biz tedavi sürecinin başında sayılırız, biraz yavaş ilerliyoruz:9: henüz tese filan olmadı eşim.

canım ben 4 yıldır ugrasıyorum... esım tese oldu sperm bulundu... 4 kez tüp denedık ama maleseff sonuc negatıf.... kısmetse 5 . deneme aralık ayında... bakalım rabbım bu sefer nasıp edecekmı:26::26:

kızlar eşime üroloji dr.u Padutin 100 KE yazdı eczaneden 200 TL ye aldık. bir miktar kullandıktan sonra kullanmamıza gerek kalmadı çok şükür. kutudaki 100 haptan 57 hap kalmış ihtiyacı olana cüzi bir ücretle vermek istiyorum. Allah hepinize hayırlı evlatlar versin.

canım ben 4 yıldır ugrasıyorum... esım tese oldu sperm bulundu... 4 kez tüp denedık ama maleseff sonuc negatıf.... kısmetse 5 . deneme aralık ayında... bakalım rabbım bu sefer nasıp edecekmı:26::26:

Hayırlısıyla inş bu sefer olur canım. İlk tesede dondurdunuz mu spermleri?

Canım merhaba,

Yukarıda da yazmışsın azo nun sebebi belli değil diye.Bir de sizin durumunuzla arkadaşınızın durumu aynı durumu aynı değil.Diyelim ki , sizin dişiniz ağrıyor doktorunuz iltihap tan dolayı diş ağrısı olduğunu söylüyor ve doktorunuz size iltihap kurutucu bir hap veriyor ve iyileşiyorsunuz.Arkadaşınızın dişi de ağrıyor diyelim ama arkadaşınızın dişinin ağrımasının nedeninin ne olduğunu bilmeden iltihap kurutucu bir hap kullanması doğru mudur? Tabi ki değildir.

Arkadaşınızın eşinin rahatsızlığına iyi gelen bitkisel tedaviler eşiniz belki de zarar verecek veya hiç bir fayda sağlamayacak ve 6 hafta daha kaybetmiş olacaksınız.Her sıfır çıktığında eşiniz biraz daha tedaviden soğıyacak ve moraliniz bozulacak.

Bir de bence o gittiğinizi doktora bir daha gitmenizi önermem.Bir doktorun azo sebebinizi bilememesi anlaşılır gibi değil doğrusu.

Buradaki arkadaşlarımızın eşlerinin bir kısmı yurtdışından bir kısmı da uzak şehirlerden İstanbul'a gelerek Celalettin hoca da tedavi oluyor.Hem sizin eviniz de çok yakın.

Celalettin hoca, eşinizi fiziki olarak muayene etmiyor ve eşiniz bundan dolayı da gayet rahat bir şekilde doktora gidebiliyor üzülmeden.

Celalettin hoca, ilk kez muayeneye gelen hastalarından genelde fsh, lh, total testesteron, inhibin B (kan testlerini ücretsiz bir şekilde kendi çalıştığı devlet hastanesinde yaptırtıyor), ultrason filmi (Şirinevler de bir yer) ve spermogram (eşim bu güne kadar 10 dan fazla spermogram testi yaptırdım, hiç bu kadar ayrıntılı spermogram testi görmedim diyor)(Fatih te biryer) testlerini istiyor.Belki sizden farklı bir iki test daha isteyebilir.Bu testleri (inhibin b ve spermogram hariç) akşama doğru eşim hocaya götürdü , Akşamda spermogram mail olarak hocaya gitti.Hoca da akşam mesajla durumunu bildirdi.

Muayene sırasında da bir tane eczanenin telefon numarasını bir de aktarın telefon numarasını ve bir de ayrıntılı spermogram yaptıraacağı yerin telefn numarasını vermiş.İğneleri bedavaya almak için eşime hemen rapor çıkartmış ve iğneleri bir gün sonra kendi reçeteyle yazıp bize gönderdi.

Canım Celalettin hocanın tedavi yöntemi özetle;

1-) Azonun neden kaynaklı olduğunu tespit ediyor.
2-) Hormon düzenlemesi yapıyor.
3-) Germ hücresi çıkışını sağlamaya çalışıyor.(Germ hücresi yoksa).Bitkisellerle
4-) Germ hücresi varsa sperm üretimi için iğne ve bitkisel tedaviyi bir arada kullanıyor.
5-) Sperm üretimi olduğunda ise tüp bebekten ziyade sperm sayısını arttırarak doğal yoldan hamileli gerçekleştirmeye çaba gösteriyor.
6-) Yukarıdaki aşamaların hepsinde ise eşlerimizin ve bizim MORALİMİZİ YÜKSEK TUTMAK için çaba da gösteriyor.(Bütün hastalarının cep telefonunu kendi cebine kaydetmiş ve sperm çıkışı olduğunda veya birinin hamilelik haberinde herkese mesaj atıyor ve böylece o hastalara ve eşlerine moral vermiş oluyor.)

Kısacası ; Tıbbi tedavi, bitkisel tedavi bir arada yürütülürken aynı zaman da psikolojik tedavide yapılmış oluyor.

Benim eşimin yemediği bitki kalmadı nerdeyse.Gitmedi aktar kalmadı.Zavallı benim kocama ya. :1:Canım tabiki de karar sizin, ben yaşadıklarımı anlattım, sadece size bir nebze de faydalı olabilmek için...
canım Merhaba , o kadar güzel anlatmışsın ki dayanamadım sormak istedim benim eşim de azosperm çıktı sperm testinde 1 tane bile sperm yoktu sonra ileri derece varikosel teşhisi konuldu geçen cuma ameliyat oldu mikro cerrahi , doktorumuzu çok beğeniyor eşim çok ilgili anlayışlı fakat tüp bebek merkezi doktoru değil medicana hastanesinde üroloji doktoru , bize ameliyattan 6 ay sonra sperm testi yaptırın sperm cıkısı olacak mı kontrol edelim dedi. benim kafana takılan soru hiç ilaç vermedi, sperm cıkısı olması için. biz 6 ay boyunca ne kullanacağız ne yapacağız bende kendi kafamdan kadınlar klubunde ne duyduysam ondan yapıyorum eşime çakşır otu bal, çakşır suyu , arı sutu bal polen propolis bir de keci boynuzu kürü..
doktorumuz herhangi bir sebep belirtmediği için bende şüphede kaldım Celalettin Bey'e gidelim diye düşünüyorum fakat ameliyat henüz oldu acaba bir kaç ay bekleyip en azından 3 ay sonra sperm çıkışı olma ihtimali varken mi gtsek? Celalettin Bey nerede hangi hastane de nereye gidilmesi gerekiyor? muayene ücretleri nasıl ? sigorta yada özel sigorta karsılıyor olabilir mi?bu konuda yardımcı olabilirsen çok sevinirim.
eşime arginmax da almayı istiyorum ama kendi kafama göre bu kadar yukleme yapmak ne kadar dogru olur bilemiyorum.

canım hg.
azolularda hormon değerlerinde inişler çıkışlar olabiliyor
takılma fazla hormonlara. hücrelerin artması oldukça sevindirici bir haber :52:
lökositler eninde sonunda bırakacak eşlerimizi... kaçarı yok tatlım.
sabır ve dua ile bir dahaki kontrolünüzde hücreler sperme dönüşmüş olacak inş....:16:

sağolasın cnın fsh yükselinde panik yaptım sanırım ,
hoca da hücrelre güzel %200 artmış dedi sıra lökasitlerin azalmasında o da rabbimin yardımıyla olacak inşallah.
haklısın dua ve sabırla inşalllah caım..

Allahın slm üzerinize olsun.canlar biliyorsunuz ben 21 gündür hast.yatıyorum.bekliyoruz.burası devlet hast.burada birsürü acı hikaye duydum,gördüm.şu anda da bir bayan dogum yaptı.bebegi ortada kaldı.kadının hayati tehlikesi var.kanaması durmuyormuş.çoçuk mahsum mahsum uyuyor.hastalar ilgileniyor.lütfen o kadın için dua edin...hepinizi öpüyorum A.e.olun
canım Rabbim sana ve tüm hamişlere kolay doğumlar nasip eylesin.
inş. oradaki bayanada Rabbim acil şifalar versin en kısa zaman da bebeğine sımsıkı sarılır Rabbim bebeği annesiz anneyi de yavrusundan ayırmasın:43:

kızlar benım eşimde azospermı ... 2 kez tese oldu... bende de pko var... 4 kez tüp bebek denedık sonuc negatıf ... benım durumumda olan arkadaslar varmı? :50:
canım benim eşim de 1 kez mikrotese oldu 2 kez tüp bebek denedik ve olmadı yakın bir zamanda tekrardan deneyeceğiz vee bende de pko var durumlarımız biraz benzer siz de tutunmama nedeni nedir acaba?

sana da hayırlı günler canım derslerinde kolaylıklar versin Rabbim:16::16:

Rabbim inşallah bu defa nasip eder..tedavini güzel sonuçlanır.:26::26::26::49::49:

günaydın kızlarrr nasılsınız hepimizin günü güzel geçsin inşallah..
Aramıza katılan yeni arkadaşlar olmuş Allahım hepimizin yardımcısı olsun ilk günler çok zor kızlar bu foruma sık sık uğrayın inanın beni ayakta tutan sağolsun burdaki güzel yürekli arkadaşlar oldu, dualarımız tek değil hepimizin oldu, unutmayın umudumuz var:16::16::16::16:

Back
X