Ben de yeni üyeyim, 2,5 yıllık evliyiz, 1 yıldır çocuk istiyorduk ama Eylül ayında eşimde azospermi çıktı, nasıl bir yıkım olduğunu buradaki kimseye söylemem gerekmiyor zaten herkes aynı yıkımı yaşadı. Biz biraz acele ettik ve hemen microtesse yaptırdık, maalesef sperm çıkmadı. Umudumuz yok, ama boşa kürek çekmekten de vazgeçmiyoruz, nohut kürü, keçiboynuzu kürü, çakşır otu kürü uyguluyoruz, düzenli sperm testi yaptıracağız her ay. Bu arada tabi kimse de bu durumu bilmiyor ailelerimize bile söyleyemedik sadece eşimle ben biliyoruz, eşim azospermiyi öğrendiğimizden beri geceleri sürekli kabus görüyor, her gece bir iki kere uyandırmak zorunda kalıyorum, zor durumdayız yani evde bitiğiz ama dışarıda normal yaşantımızı sürdürmeye de devam ediyoruz. Çok karamsar yazdım farkındayım ama kimseye duygularımı anlatamadığım için burada içimi dökmek istedim, Allah hepimize yardım etsin.
canım Rabbiim kolaylık versin buradakı butun arkadaslarımız senı anlayabılır hepımız anlattıgın gıbıyız.. eğer gecmısı okuduysan buradakı coğu arakadasımız gbı bızde celalettın perunun hastasıyız canım.. ve hıc hucre bıle olmayan bızlerde hucrelerımız cıktı hatta sperm cıkısı baslayanlarımızda var..ıstersenız celalettın beye cıkın sızde.. cunku hem moral destegı hem bıtkısel tedavı hemde ılaç tedavısıyle ılerlıyo cok şükür Allah razı olsun hocamızdan