Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım öncelikle çokk geçmiş olsun o kadar sevindim ki ameliyatı güzelce atlatmanıza biliyorsun ikimizde aynı durumdayız sendeki güzel bir gelişme bana da umut oluyor ve biliyorum ki bizdeki güzel gelişmeler sana da umut oluyor mutluluk veriyor :)
sadece antibiyotik ve agrı kesici mi verdi doktor vitamindir kürdür bunları sorabildin mi yada başladın mı?
1 ay bana da cok erken geldi ama inş teste de gerek kalmaz bir bakarsın hamilesin 1 ayda :)
bilmiyorum ama inan ben bunun bile hayalini kuruyorum ya 2-3 ayda sperm oluşur ve döllenme olursa ayyy ne güzel olur diye kendimi mutlu da adiyorum ama şunu da düşünüyorum 6 ay sonra hala 0 spermi de görebiliriz testte diye..yani hem dlu hem boş tarafına bakabiliyorum bardagın :)
inş herşey cok guzel ve hayırlı olur tüm isteyenler için..

canım merhaba...
cumartesi ameliyat oldu yaa eşim pazartesi çok işim vardı izin alamamıştım.bugün ve yarın izin alabilmek için dün bütün gün aralıksız çalıştım.sanada yazamadım kusura bakma.şimdi evdeyim.yarında.eşim biraz toparlansın dedim.

canım 1 ay sonra çağırdı bakalım ne olcak.ameliyatın etkisi ne derece olmuş bakcam dedi.sadece tetesteron ve sperm testi istedi.
eve gelince bi daha aradım.biz çok umutlandık sperm çıkarmı 1 aya dedim.siz umutlanın diye çağırmadım.kafamda bişey var onun için çağırdım dedi.ama umutsuzluğa da kapılmayın benim varikosel olup 0 sperm olan ve ameliyattan sonra sperm çıkan hastaların var dedi.adam çok rahat yaaa.bizide rahatlattı.çok hoşumuza gitti tavrı tarzı.zaten yıllrdır bu işle uğraşıyor 2500 ameliyat yapmış.vardır bir bildiği dedik bekliyoruz.

1 ay sonra test sonucuna göre ilaç tedavisine başlıcam dedi.keçi boynuzu pekmezi ve arısütü-bal-polen karışımı aldım.kullanıyoruz bi sakıncası olurmu dedim.fsh ı yükseltiriz diye korktum dedim.yok korkma günde 2 kez sabah akşam kullanabilirsizniz dedi.ama keçi boynuzunun pekmezini kullanın sadece dedi.

hayırlısı artık bakalım bekliyoruz.eşimin moralide sağlığı da iyi allaha şükür.şimdi ameliyatın iyi sonuç vermesi için dua ediyoruz bol bol.canım aklına bişey takılırsa sor.ok?

cevabın için teşekkürler canım , bu laborant celalettin hocanın önerdiği fatihteki yer mi?

canım bizimkinde de hiç hücre falan yazmıyor.sperm sayısı :0 canlı yada ölü sperm bulunamadı yazıyor.
yaa acaba bizmde o labaratuvarda farklı sonuç çıkarmı diye düşünmüyor değilim...?????????????

canım merhaba...
cumartesi ameliyat oldu yaa eşim pazartesi çok işim vardı izin alamamıştım.bugün ve yarın izin alabilmek için dün bütün gün aralıksız çalıştım.sanada yazamadım kusura bakma.şimdi evdeyim.yarında.eşim biraz toparlansın dedim.

canım 1 ay sonra çağırdı bakalım ne olcak.ameliyatın etkisi ne derece olmuş bakcam dedi.sadece tetesteron ve sperm testi istedi.
eve gelince bi daha aradım.biz çok umutlandık sperm çıkarmı 1 aya dedim.siz umutlanın diye çağırmadım.kafamda bişey var onun için çağırdım dedi.ama umutsuzluğa da kapılmayın benim varikosel olup 0 sperm olan ve ameliyattan sonra sperm çıkan hastaların var dedi.adam çok rahat yaaa.bizide rahatlattı.çok hoşumuza gitti tavrı tarzı.zaten yıllrdır bu işle uğraşıyor 2500 ameliyat yapmış.vardır bir bildiği dedik bekliyoruz.

1 ay sonra test sonucuna göre ilaç tedavisine başlıcam dedi.keçi boynuzu pekmezi ve arısütü-bal-polen karışımı aldım.kullanıyoruz bi sakıncası olurmu dedim.fsh ı yükseltiriz diye korktum dedim.yok korkma günde 2 kez sabah akşam kullanabilirsizniz dedi.ama keçi boynuzunun pekmezini kullanın sadece dedi.

hayırlısı artık bakalım bekliyoruz.eşimin moralide sağlığı da iyi allaha şükür.şimdi ameliyatın iyi sonuç vermesi için dua ediyoruz bol bol.canım aklına bişey takılırsa sor.ok?

gamzecim çok sevindim ohh sende atlattın şimdi bekleyelim şu 6 ayı. ama merak etmiyor değilim 1 ay sonra birşey çıkarsa sizde ki inş. sperm çıkışı olur :) biz de bir test yaptırırız . şunu anlamadım keçi boynuzu kürü kullanmayın sadece pekmezi mi kullanın dedi doktor arı bal polen onu kullanmanızı soyledi mi ?
bende çakşır otuna devam ediyordum ya diyorum ki bitince tekrar almayayım keçi boynuzu ve polene devam edelim bir kaç ay sonra vitamin takviyesi yaparız.

slm arkadaşlar yarın hocada konturolumüz var biz tedavide bir yılı bitirdik
hocaya gitmeden önce kan tahlıllerimizi yaptırdık
inhibin b =9
LH =0.01
FSH =4.81
E2= 64.68
prolaktin =6.17
total tes. =5.11
serbest tes.=10.71

Sonuçlar gayet iyi canımm,inşallah spermleride görürsünüz

gamzecim çok sevindim ohh sende atlattın şimdi bekleyelim şu 6 ayı. ama merak etmiyor değilim 1 ay sonra birşey çıkarsa sizde ki inş. sperm çıkışı olur :) biz de bir test yaptırırız . şunu anlamadım keçi boynuzu kürü kullanmayın sadece pekmezi mi kullanın dedi doktor arı bal polen onu kullanmanızı soyledi mi ?
bende çakşır otuna devam ediyordum ya diyorum ki bitince tekrar almayayım keçi boynuzu ve polene devam edelim bir kaç ay sonra vitamin takviyesi yaparız.

keçi boynuzu özü almıştım ben.sadece keçi boynuzu pekmezi kullanın dedi.kürü nasıl oluyor bilmiyorum.
ama keçi boynuzu özüyle pekmezi aynı şey zaten.
arı sütü-bal-polen kullanın dedi.bunlar günde 2 kere yeterli dedi.

arı bal poleni sabah akşam yemeklerden önce, keçi boynuzu pekmezini sabah akşam yemeklerden sonra veriyorum eşime ben.

gulerim için 70 bin lem yelid

niyeti: Arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih saliha
evlatlara sahip olmak. Haftaya eşinin kontrolü var inş hayırlı haberlerle döner aramıza…..

7 aralık cumartesi den ---------------- 9 aralık pazartesi saat 22.00 ye kadar

nurusima81 ……………………………………= 2300 …….=okudu
durudenizderya ………………………………...=2260 …….=okudu
ucubirarada ……………………………………. = 2110 ……=okudu
flz01 in eşi ………………………………………=2110
alev99 …………………………………………..=2110
lamyay ………………………………………….= 2182 ……=okudu
nilda015 ………………………………………….=2110
aruna ……………………………………………=2110
balım1905 ……………………………………….= 2110
ervae ……………………………………………=2110 …….=okudu
bengusuu ……………………………………….=2110 ……..=okudu
doğadandeva ……………………………………=2110
papatyainci ………………………………………=2110
papatyayarim ……………………………………=2110 …….=okudu
dermannnn ………………………………………=2110
ecrin23 ………………………………………….=2110
gulerim ……………………………………………………= 2140
ecrin_bebek ……………………………………..=2110 ……….=okudu
eda09 ……………………………………………=2110
ese44 ……………………………………………= 2110
esma …………………………………………….=2110 …….=okudu
esmerimyarim …………………………………..=2110
flz01 ………………………………………….…=2110
huzuryolu ……………………………………….= 2110
ilkbahar_ilkbahar ……………………………….= 2110
mavimenekşe ……………………………………=2110
pıtırcık_43 ………………………………………= 2038
sonsuz__ ………………………………………..= 2110
umut99 ………………………………………….=2110
yase2 ……………………………………………= 2110
yeşil34 ………………………………………….= 2110
zaman …………………………………………….=2110 ……..=okudu
bbmm ……………………………………………..= 2110 …….=okudu
sewwgi…….. Listeden kısa süreliğine ayrıldıııııııııııııııııııııııııııııı

gülerim için lem yelidleri okudum rabbim niyetini kabul etsin

gulerim için 70 bin lem yelid

niyeti: Arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih saliha
evlatlara sahip olmak. Haftaya eşinin kontrolü var inş hayırlı haberlerle döner aramıza…..

7 aralık cumartesi den ---------------- 9 aralık pazartesi saat 22.00 ye kadar

nurusima81 ……………………………………= 2300
durudenizderya ………………………………...=2260
ucubirarada ……………………………………. = 2110
lamyay ………………………………………….= 2110
ervae ……………………………………………=2110
bengusuu ……………………………………….=2110
papatyayarim ……………………………………=2110
gulerim ……………………………………………………= 2140
ecrin_bebek ……………………………………..=2110
esma …………………………………………….=2110
pıtırcık_43 ………………………………………= 2110
zaman …………………………………………….=2110
bbmm ……………………………………………..= 2110

canım ben gulerim için lem yelıdlerı okudum rabbım dualarını kabul etsın inş.

s.a. Kızlar.geçmişi okumaya fırsat bulamadım çünkü bebişler bırakmıyor.evet 37 haftanın sonunda sezeryan oldum herşey normal gidiyodu sadece diğer bebeğim doğduğunda oksijen sıkıntısı çekiyordu.ve oksijen verdiler.neyse odama götürüldüm ağır sancılar gelmeye başladı.ağlamaktan acıdan yanıma getirilen bebeklerime bakamadım bile.drlar toplandı ve öyle acı verici müdahaleler yapıldı ki hiç anlatmak istemiyorum.ve kan kaybından ölmek üzereydim.iki tür kan bağlayıp ambulansla fakülte hastanesine gütürüldüm ve yoğun bakıma alındım.o sırada bilincim açıktı siz değerli arkadaşlarıma o haldeyken dua ettim.inş allah kabul eder.çocuklarımdan ayrı çok acı çektim az daha rahmim alınıyordu.rabbime şükürler olsun ki rabbim beni kuzularıma bağışladı.tekrar etmez inşallah.şimdi bütün gün gece onlarla ilgileniyorum.sarılık problemleri var.allahın izniyle onu da bi atlatsak.şu an sıfır uykuyla yazıyorum.allah hepinize hayırlı hamilelik ve hayırlı doğumlar nasip etsin güzel teyzelerimiz.dualaarınızda bizi unutmayın.çooook öpüyoruz sizi.:54::54::54:

rabbım hayırlı ugurlu etsın bebeklerını ıns.sağlıklı sıhhatlı buyutursun allahın ıznıyle.sanada cokkk gecmış olsun.dualarınızda bızlerede yer verın inş.aeo.

rabbim kabul ederse 1000 ya safi okudum.listede olan herkes tek tek okuyarak dua ediyorum.rabbim bu haftada herkese sifa versin.
Hastaneye gidecekler guzel bol bol spermli sonuclariniz mucizeleriniz olsun.
Hamilelerimiz rabbim guzel saglikli hayirli dogumlar nasip etsin.
Dogum yapanlar rabbim saglikla anali babali buyutmeyi nasip etsin guzel mevlammm.

Bu hafta biz de hormon testi verecegiz.rabbim bizede guzel sonuclar nasip et.
Persembe gunu kardesim ultrason cekilecek onada yardim et.yuzumuzu guldur guzel sonuclar almayi nasip et.

Hepiniz allha emanet olunnn. Yar ve yardimciniz olsun.

allah dualarını kabul etsın gönlunu ferahlatsın inş.tekrar allah razı olsun guzel duaların için.aeo.

slm arkadaşlar ....
Nasılsınız?

Arkadaşlar bbmm listeye yeni girdi biliyorsunuz.
Bu hafta kontrolleri var . Ecrin_bebek sırasını verdi saolsun.:16:
O yüzden şimdi onun ve ecrin _bebek in listesini birlikte yayınlayacağım.

Arkadaşlar hepiniz o kadar melek kalplisiniz kiiiiii... Iy ki varsınız diyorummmmmm.....:16::16:

Sizden bir ricam olacak lem yelidleri biraz hızlandıralım mı?
Yeni duaya geçeriz inş bir an önce........
Dualrda buluşmak dileğiyle..........:16::16:

biliyorsun canım benım için hiç sorun değil ben listenın sonundada olabılırım öncelikli arkadaşlarımız her zaman bana göre öne alınabılır.aklında bulunsun inş.aeo :)

BBMM İÇİN 70 BİN LEM YELİD

NİYETİ: arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih Saliha
evlatlara sahip olmak. Bu hafta içi eşinin kontrolü var inş hayırlı haberlerle döner aramıza…..

9 aralık pazartesi den -------------------------- 11 aralık Çarşamba saat 22.00 ye kadar

Nurusima81 ……………………………………= 2300
Durudenizderya ………………………………...=2260
Ucubirarada ……………………………………. = 2110
Alev99 …………………………………………..=2110
Lamyay ………………………………………….= 2110
Nilda015 ………………………………………….=2110
Aruna ……………………………………………=2110
Balım1905 ……………………………………….= 2110
Ervae ……………………………………………=2110
Bengusuu ……………………………………….=2110
Doğadandeva ……………………………………=2110
Papatyainci ………………………………………=2110
Papatyayarim ……………………………………=2110
Dermannnn ………………………………………=2110
Ecrin23 ………………………………………….=2110
gulerim …………………………………………= 2110
Bbmm …………………………………………………………..= 2140
Ecrin_bebek ……………………………………..=2110
Eda09 ……………………………………………=2110
Ese44 ……………………………………………= 2110
Esma …………………………………………….=2110
Esmerimyarim …………………………………..=2110
Flz01 ………………………………………….…=2110
İlkbahar_ilkbahar ……………………………….= 2110
Mavimenekşe ……………………………………=2110
Pıtırcık_43 ………………………………………= 2110
Sonsuz__ ………………………………………..= 2110
Umut99 ………………………………………….=2110
Yase2 ……………………………………………= 2110
Yeşil34 ………………………………………….= 2110
Zaman …………………………………………….=2110
Sewwgi…….. listeden kısa süreliğine ayrıldıııııııııııııııııııııııııııııı

LEM YELİD LİSTEDEN KİME OKUNACAKSA O KİŞİ:

Önce 7 adet “EuzubillahimineşşeytanirracimBismillahirrahmanirr a him Kulhüvallâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüvenehad” okuyacak

sonra 7 adet : ” Lailahe illallahü vahdehû la şerike lehû ehaden sa-medel lem yelid velem yûledvelem yekül lehû küfü-ven ehad” okuyacak . sonra "LEM YELİD" denilerek başlanacak.

Not: isteyen zemzem suyu veya temiz suya lem yelidi bitince üfürebilir ve eşiyle bu sudan içebilir.
Suya okunup içilse daha iyiymiş .öyle duymuştum…[/Q

CANIM BEN BBMM İÇİN LEM YELIDLERI OKUDUM RABBIM DUALARINI KABUL ETSIN İNŞ.

ecrin_bebek için 70 bin lem yelid

evlatlara sahip olmak.

9 aralık pazartesi den --------------------- 11 aralık çarşamba saat 22.00 ye kadar

nurusima81 ……………………………………= 2300
durudenizderya ………………………………...=2260 ……=okudu
ucubirarada ……………………………………. = 2110
lamyay ………………………………………….= 2110
ervae ……………………………………………=2110
bengusuu ……………………………………….=2110
papatyayarim ……………………………………=2110
gulerim …………………………………………= 2110
bbmm …………………………………………= 2110
ecrin_bebek ……………………………………………………….=2140
esma …………………………………………….=2110
pıtırcık_43 ………………………………………= 2110
zaman …………………………………………….=2110

lem yelid listeden kime okunacaksa o kişi:

önce 7 adet “euzubillahimineşşeytanirracimbismillahirrahmanirr a him kulhüvallâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüvenehad” okuyacak

sonra 7 adet : ” lailahe illallahü vahdehû la şerike lehû ehaden sa-medel lem yelid velem yûledvelem yekül lehû küfü-ven ehad” okuyacak . Sonra "lem yelid" denilerek başlanacak.

Not: Isteyen zemzem suyu veya temiz suya lem yelidi bitince üfürebilir ve eşiyle bu sudan içebilir.
Suya okunup içilse daha iyiymiş .öyle duymuştum…

ecrin_bebek için lem yelıdlerı okudum inş.allah dularını kabul etsın.

Ecrin bebek yerine tekrar gulerime 1300 tane okumusum.
Okumayanlardan sadece 810 daha okuyup sayiyi tamamlayabilir.

Bbmm lem yelidini okudum.yuce allahim esine sifalar verip bol bol spermler versinnn.hayirli sonuclar ile donersiniz.
Rabbim sizede analigi babaligi yasatsin.evine kucagina hayirli saglikli evlatlar nasip etsinn.
2014 bizim yilimiz olucakkkkk.

kızlar bu akşam yola çıkcaz yarın celalettin hocada randevumuz var bizim buralarda kar yağıyo yollar nasıl bilmiyorum inşallah bi aksilik olmaz işlerimiz yolunda gider güzel haberler alırız heyecan korku duygularım birbirine karıştı ailelerimizden hiç kimse bilmiyo tedavi gördüğümüzü bize dua edin canlarım..

kızlar bu akşam yola çıkcaz yarın celalettin hocada randevumuz var bizim buralarda kar yağıyo yollar nasıl bilmiyorum inşallah bi aksilik olmaz işlerimiz yolunda gider güzel haberler alırız heyecan korku duygularım birbirine karıştı ailelerimizden hiç kimse bilmiyo tedavi gördüğümüzü bize dua edin canlarım..

Yolunuz açık olsun canım,bir aksilik olmaz Allahın izniyle,Allahım güzel haberler almanızı,mutlu mesut birşekilde evinize dönmenizi nasib etsin,hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmasın.HAYIRLI YOLCULUKLAR

Yolunuz açık olsun canım,bir aksilik olmaz Allahın izniyle,Allahım güzel haberler almanızı,mutlu mesut birşekilde evinize dönmenizi nasib etsin,hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmasın.HAYIRLI YOLCULUKLAR

Allah razı olsun canım inşaallah birgün hepimiz evlatlarımıza kavuşur onlardan bahsediyo oluruz bu topikte..

canım allah yolunuzu açık etsin ,hayırlısıyla gidip dönersiniz inşallah burda da bugün kar yağıyor inşallah yollarda zorluk çekmezsiniz
güzel haberlerle gelirsiniz inşallah allaha emanet olun dualarım sizinle...

Back
X