- 19 Nisan 2013
- 1.087
- 918
- 208
canım öncelikle çokk geçmiş olsun o kadar sevindim ki ameliyatı güzelce atlatmanıza biliyorsun ikimizde aynı durumdayız sendeki güzel bir gelişme bana da umut oluyor ve biliyorum ki bizdeki güzel gelişmeler sana da umut oluyor mutluluk veriyor :)
sadece antibiyotik ve agrı kesici mi verdi doktor vitamindir kürdür bunları sorabildin mi yada başladın mı?
1 ay bana da cok erken geldi ama inş teste de gerek kalmaz bir bakarsın hamilesin 1 ayda :)
bilmiyorum ama inan ben bunun bile hayalini kuruyorum ya 2-3 ayda sperm oluşur ve döllenme olursa ayyy ne güzel olur diye kendimi mutlu da adiyorum ama şunu da düşünüyorum 6 ay sonra hala 0 spermi de görebiliriz testte diye..yani hem dlu hem boş tarafına bakabiliyorum bardagın :)
inş herşey cok guzel ve hayırlı olur tüm isteyenler için..
canım merhaba...
cumartesi ameliyat oldu yaa eşim pazartesi çok işim vardı izin alamamıştım.bugün ve yarın izin alabilmek için dün bütün gün aralıksız çalıştım.sanada yazamadım kusura bakma.şimdi evdeyim.yarında.eşim biraz toparlansın dedim.
canım 1 ay sonra çağırdı bakalım ne olcak.ameliyatın etkisi ne derece olmuş bakcam dedi.sadece tetesteron ve sperm testi istedi.
eve gelince bi daha aradım.biz çok umutlandık sperm çıkarmı 1 aya dedim.siz umutlanın diye çağırmadım.kafamda bişey var onun için çağırdım dedi.ama umutsuzluğa da kapılmayın benim varikosel olup 0 sperm olan ve ameliyattan sonra sperm çıkan hastaların var dedi.adam çok rahat yaaa.bizide rahatlattı.çok hoşumuza gitti tavrı tarzı.zaten yıllrdır bu işle uğraşıyor 2500 ameliyat yapmış.vardır bir bildiği dedik bekliyoruz.
1 ay sonra test sonucuna göre ilaç tedavisine başlıcam dedi.keçi boynuzu pekmezi ve arısütü-bal-polen karışımı aldım.kullanıyoruz bi sakıncası olurmu dedim.fsh ı yükseltiriz diye korktum dedim.yok korkma günde 2 kez sabah akşam kullanabilirsizniz dedi.ama keçi boynuzunun pekmezini kullanın sadece dedi.
hayırlısı artık bakalım bekliyoruz.eşimin moralide sağlığı da iyi allaha şükür.şimdi ameliyatın iyi sonuç vermesi için dua ediyoruz bol bol.canım aklına bişey takılırsa sor.ok?