Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Karli bir sabaha uyandik.ne guzel ozlemisiz bu goruntuyu bu gun esim ve kardesim hastanedeler rabbim herkesin yuzunu guldursun.hayirli sonuclar versin herkese.aksam uyku girmedi gozume esim de uyuyamadi allahim ne olur hayirli sonuclar verrrr.

Amin inşallah hayırlı sonuçlar olsun. İnşallah rabbim hiç kimseyi hastane kapılarında boynu bükük gözü yaşlı bırakmasın, her zaman duamdır.

canm ben
gülerim 2110
ecrinbebek 2110
bbm 2110
eda09 2110
okudum Allah şifalar versin evleri şenlensin kucakları dolsun taşsın inşallah

Karli bir sabaha uyandik.ne guzel ozlemisiz bu goruntuyu bu gun esim ve kardesim hastanedeler rabbim herkesin yuzunu guldursun.hayirli sonuclar versin herkese.aksam uyku girmedi gozume esim de uyuyamadi allahim ne olur hayirli sonuclar verrrr.

Günaydın herkese....

Amin cnm Allah hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin ... Güzel haberler alacaksın inşallah ... sen duanı esirgeme, iyi düşün ki iyi şeyler olsun . haberlerini bekliyoruz....

böceeeeekciğim geçmiş olsun.ablamında doğumdan sonra bel fıtığı azmıştı iki büklüm çocuğun ne altını temizleyebiliyodu ne kucağına alabiliyordu.sadece emziriyordu.üstelik çalışıyordu.sonra hacamatçıya sadece 1 kere gitti ve maşallah barekallah ondan sonra ne ağrı ne sızı.üstüne bir bebek daha doğurdu biz çok korktuk tekrar nükseder diye ama hamdolsun çok iyi.üstelik ablamı zorla götürdük böyle şeylere asla itimat etmezdi.ameliyat olmadan bir dene dedik ve anneciğim zorla götürdü.

böceeeeekciğim geçmiş olsun.ablamında doğumdan sonra bel fıtığı azmıştı iki büklüm çocuğun ne altını temizleyebiliyodu ne kucağına alabiliyordu.sadece emziriyordu.üstelik çalışıyordu.sonra hacamatçıya sadece 1 kere gitti ve maşallah barekallah ondan sonra ne ağrı ne sızı.üstüne bir bebek daha doğurdu biz çok korktuk tekrar nükseder diye ama hamdolsun çok iyi.üstelik ablamı zorla götürdük böyle şeylere asla itimat etmezdi.ameliyat olmadan bir dene dedik ve anneciğim zorla götürdü.

saol cnm .sanki beni duydun yine belim kötü sızlanıp duruyordum :( hacamatı eşimde araştırıyor ya temiz iyi bir yer bulursam aslında neden olmasın ???? aynen ya iki büklüm geziyorum evde sürahi nine gibi doğrulamıyorum dik durmaya çalışınca ahlamalar başlıyor, ki gün geçtikçe azaldığı da yok iyi olmuyor.. biraz toparlanayım da bugün bir doktora çıkayım en azında ağrıyı acıyı dindirsin:( geçen sene bu zamanlarda böyleydim soğuk iyi gelmiyor :( her gün ağrıdan acilde iğne olurdum sanki eskiye döndü yine ... neyse inşallah bir ilerleme yoktur yada çaresi neyse bir an önce olmak lazım . dün bebek görmeye gittik küçücük kucağıma aldım tabi ama gezdiremedim bile çocuğu o ufacıktı bide büyüyecek ...( ilk zamanlar hamileleri görmeye tahammülüm yoktu yeni doğum yapmış birini ziyarete gitmek hele imkanı yok derdim .. hadi gittim gelince yaşadığım moral bozukluğu ki eşime de öyle belli ederdim ki çok şükür Allahım'a bununla yaşamayı sabretmeyi öğretiyor insana pes etmiyorum tabi ki zamanı gelince benimde olacak ben inanıyorum...)

kısacası bir an önce çözümünü bulup iyi olmalıyım ki bebişimiz olunca böyle sızlanmayalım dimi ama:)

Zekeriyya, "Rabbim!" "Hanımım kısır ve ben de ihtiyarlığın son noktasına ulaşmış iken, benim nasıl çocuğum olur?"
(Vahiy meleği) dedi ki: "Evet, öyle. (Ancak) Rabbin diyor ki: "Bu bana göre kolaydır. Nitekim daha önce, hiçbir şey değil iken seni de yarattım."

Meryem suresi ve Vakıa süresi beni çok etkileyen sureler. Zaman zaman türkçesinden de okurum. Bu sabah her tarafı bembeyaz seyrederek işe gelirken. Bir an da herşeyin O'nun dilemesiyle değişebileceğini, Bir durumdan bir duruma geçmenin O'na zor olmadığını düşündüm. Sonra bizleri düşündüm. Bir sabah kalkıcaz ve Allah'ın izniyle hamile olduğumuz bir sabah olacak bu. Mucizemizi bekleyeceğimiz 9 ayın belki de ilk sabahı.

Eşimle Celalettin Hoca'ya gittiğimizde onkolojide kontrolümün olduğu haftaydı herşey üstüste gelmişti, biraz da sinirlerim bozuk bir şekilde gözlerim dolu dolu ne zaman sonuç alabiliriz diye sorduğumda, hoca bana sabırlı olmam gerektiğini söyledi. Sonra biraz kendi rahatsızlığımıdan bu sorunu 6 yıldır yaşadığımızdan bahsettim aslında ne kadar sabırlı olduğumu anlattım ve en son dedim ki, Azospermi o bu şu herşey hikaye, O'na zor yoktur.

İnanıyorum ki, ettiğimiz duaların hiç biri boşa gitmiyor, rabbime zor yoktur. Haşa sıfır spermimiz var bizim çoçuğumuz olmaz diye bir an bile düşünmedim. Bu hastalığı öğrendiğimden beri yine de her ay ümitle bekledim. Ve sizlerle de gerçekten ümitle sabırla ve tevekkülle bekliyoruz. İnanıyorum bu yıl bizim yılımız olacak, kalpten inanıyorum buna. Sırası gelen çok olacak bu sene :)

Zekeriyya, "Rabbim!" "Hanımım kısır ve ben de ihtiyarlığın son noktasına ulaşmış iken, benim nasıl çocuğum olur?"
(Vahiy meleği) dedi ki: "Evet, öyle. (Ancak) Rabbin diyor ki: "Bu bana göre kolaydır. Nitekim daha önce, hiçbir şey değil iken seni de yarattım."

Meryem suresi ve Vakıa süresi beni çok etkileyen sureler. Zaman zaman türkçesinden de okurum. Bu sabah her tarafı bembeyaz seyrederek işe gelirken. Bir an da herşeyin O'nun dilemesiyle değişebileceğini, Bir durumdan bir duruma geçmenin O'na zor olmadığını düşündüm. Sonra bizleri düşündüm. Bir sabah kalkıcaz ve Allah'ın izniyle hamile olduğumuz bir sabah olacak bu. Mucizemizi bekleyeceğimiz 9 ayın belki de ilk sabahı.

Eşimle Celalettin Hoca'ya gittiğimizde onkolojide kontrolümün olduğu haftaydı herşey üstüste gelmişti, biraz da sinirlerim bozuk bir şekilde gözlerim dolu dolu ne zaman sonuç alabiliriz diye sorduğumda, hoca bana sabırlı olmam gerektiğini söyledi. Sonra biraz kendi rahatsızlığımıdan bu sorunu 6 yıldır yaşadığımızdan bahsettim aslında ne kadar sabırlı olduğumu anlattım ve en son dedim ki, Azospermi o bu şu herşey hikaye, O'na zor yoktur.

İnanıyorum ki, ettiğimiz duaların hiç biri boşa gitmiyor, rabbime zor yoktur. Haşa sıfır spermimiz var bizim çoçuğumuz olmaz diye bir an bile düşünmedim. Bu hastalığı öğrendiğimden beri yine de her ay ümitle bekledim. Ve sizlerle de gerçekten ümitle sabırla ve tevekkülle bekliyoruz. İnanıyorum bu yıl bizim yılımız olacak, kalpten inanıyorum buna. Sırası gelen çok olacak bu sene :)
inşallah canım 2014 bizlerin yılı olur da hamilelik patlaması yaşarız.Rabbim büyük umudumuz hiçbirzaman sönmeyecek

merhba aranıza yeni katıldım..eşim azosprm hastası.her şeyimiz normal fakat sperm yok..sebebını bulamadılar..varikosel amelıyatı olduk,bıtkeller kullandık 1 seneye yakın..en son yapılan testte 1-2 canlı sperme rastlandı.bızde hemen tüp bebeğe başladık.fakat olmadı..spermın kalıtesının ıyı olmadığından dolayı negatif olduğu soylendı..burdan,sizlerden cellallettin hocayı öğrendim..bızde 2 hafta once cellalettın hocaya gittik..bıze ersel beye yönlendırdı..ersel bey bıze bır suru ilaç gönderdi..hprex,perrex,ferex ve sıvı bir ilaç göndermiş..bu ilaçları kullanıpta sonuç alan var mı?

canım ecrin bebek ve bbmm arkadaşlarım için lem yelidlerimi okudum rabbim kabul etsin inşallah amin...

Allah gönlüne göre versin canım

Canım ben izinli olduğum için yazamadım. Sana özelden tel nomu bırakmıştım ama görmedin galiba. Listeyi de takip edemedim ama en son ecrin23 ve gülerim için okudum Allah kabul etsin. Diğerlerini en kısa zamanda okuyacağım.

derman ve bengisudan haberi olan varmı kızlar???
bu soğuk hava şartlarında güzel haberlerle gelirler inşallah.
rabbim onların, hepimizin emeğini boşa çıkarmasın. aminnnn

Bbmm lem yelidini okudum.yuce allahim esine sifalar verip bol bol spermler versinnn.hayirli sonuclar ile donersiniz.
Rabbim sizede analigi babaligi yasatsin.evine kucagina hayirli saglikli evlatlar nasip etsinn.
2014 bizim yilimiz olucakkkkk.

canım çok teşekkür ediyorum sana ve diğer arkadaşlarıma güzel dualarıniçinde ayrıca teşekkür ederim bil mukavela canım

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:24::21::32:

tünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn .16:
ancak yetiştim canımmmmmm :1::9:

canım inş hayırlı haberlerle dönecekler evinize.
Rabbim kimseyi ama kimseyi zorda bırakmasın canım.

Canim ben 3000 ya hayy daha aliyorum.rabbim kabul etsin.insallah
bitiririz sayiyi haber aldin mi annesinden nasil gecti ameliyat sifasini versin guzel mevlamm.

ekledim canım sana 3.000 .
herşeygüzelolcakla görüştüm canım.
ameliyatı uzun ama güzel geçmiş.
parça almışlar .
onun sonucunu bekliyorlardı en son görüştüğümde.
inş sonuçları iyi gelir.Rabbim yüzlerine bakar...

topikten biraz uzak kaldım yeni gelişmelerden haberim yok ben yokken
inşlh tedavide olan herkesten güzel sonuçlar alınmış ve süpriz hamişlerimiz olmuştur..
biz ani bi kararla evimizi taşıdık 10 günü geçti daha yerleşemedim
hava çok soğuk işten gidince gece yarısına kadar biraz evi yerleştirmeye çalışıyorum
antalyada hava çok soğuk çok sert rüzgar var soğuktan hastada oldum
kendimi çok yorgun güçsüz ve çaresiz hissediyorum
geçen cumartesi saat 12 de eltim sezaryanla doğum yaptı sağlıklı güzel tombiş bir kızı var çok tatlı:nazar::nazar:
ben doğumuna gidemedim 1 hafta öncesinden zaten içim sızlıyordu o anda yanında olamadım
orda bana acınmasını banada iyi niyetle gibi söylenen sözlerle tartılmak istemedim:43::43::43::43::14::14::14:
o akşam 8de eşimle gittik eşim yolda giderken baya sitresliyli biraz gerildik
kendine biraz zarar verdi çok üzüldüm :14::14::14:
oraya vardık bebeği kucağına aldı ve hüngür hüngür ağladı:14::14:
kendimi çok çaresiz zavallı hissettim:43::43::43:
biz mutluyuz nolursa olsun onlara bu zayıflığımı hiç hissettirmedim:14::14::14:
herşeyi içimde yaşarım:40::40:ama ailede olunca insan ister istemez etkileniyor üzülüyor
bunun adı kıskançlık değil sizler zaten biliyorsunuz
ama eşimin ben naptım benim suçum neydi diye avazlarıda kulaklarımdan gitmiyor
biran için ölmek istedim:43::43::43:dedimya yakınında olunca insana daha bi koyuyor
eve gelince ben sürekli mutfakta yemek bulaşıkla ilgilendim içerdeki havadan bebek ilgisinden eltimin prenses gibi davranılmasından uzak kalmak için :43::43::43:
ama bunlar yaşanması gereken olağan şeyler olmalıda
bu isyan değil ama neden biz suçumuz çokmu büyüktü
bi yerde insan çaresizleşip sormadan edemiyor:41::41::41:
yani ben bu günlerde hiç iyi değilim eşiminde sesi çıkmıyor bi sessizlik yaşıyoruz
ama herşeye olduğu gibi zamanla bunlara hem üzülüp hem alışacağız
ne yapalım diyorum sağlıklı olsunda kaderimiz böyleymiş diyorum
uzun zamandır bulamadığım havyarı buldum eşime 1 haftadır ondanda yediriyorum inşlh şifa olur
yazacak çok şeyim var içimi dökecek ama sizlerinde canını sıkmak istemiyorum
beni rahatlatan tek şeyin sizler olduğu için yazdım:43::43::43:
rabbim sesimizi duysun bu çilelerimiz bitsin inşlh daha fazla bu yüreklerimizi yakmasın
çünkü dayanacak yüreğimizde kalmadı...:43::43::43:

Canım ben izinli olduğum için yazamadım. Sana özelden tel nomu bırakmıştım ama görmedin galiba. Listeyi de takip edemedim ama en son ecrin23 ve gülerim için okudum Allah kabul etsin. Diğerlerini en kısa zamanda okuyacağım.

canım görmemişim kusura bakma .
yeni gördüm.
duaları ayarlayıp çıkıyorum hemen .
dikkat etmemişim inan ....
hakkını helal et.
ararım istersen.
telimi yazayım özelden sana . ne zaman istersen haberleşiriz tatlımmm:16:

ECRİN23 İÇİN 70 BİN LEM YELİD

NİYETİ: arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih Saliha
evlatlara sahip olmak.

3 aralık Salı dan ------------------- 5 aralık Perşembe saat 22.00 ye kadar

Nurusima81 ……………………………………= 2300 ……=okudu
Durudenizderya ………………………………...=2260 …….=okudu
Ucubirarada ……………………………………. =2182 ……=okudu
flz01 in eşi ………………………………………=2182 …….=okudu
Alev99 …………………………………………..=2182 …….=okudu
Lamyay ………………………………………….=2182 …….=okudu
Nilda015 ………………………………………….=2182 ……=okudu
Aruna ……………………………………………=2182 …….=okudu
Balım1905 ……………………………………….=2182 …….=okudu
Ervae ……………………………………………=2182 ……..=okudu
Bengusuu ………………………………………..=2182 ……=okudu
Doğadandeva ……………………………………=2182 …….=okudu
Papatyainci ………………………………………=2182 ……=okudu
Papatyayarim ……………………………………=2182 …….=okudu
Dermannnn ……………………………………...=2182 …….=okudu
Ecrin23 …………………………………………=2162 ……..=okudu
Ecrin_bebek ……………………………………..=2182 …….=okudu
Eda09 ……………………………………………=2182 …….=okudu
Ese44 ……………………………………………=2182 …….=okudu
Esma …………………………………………….=2182 …….=okudu
Esmerimyarim …………………………………..=2182 ……=okudu
Flz01 ………………………………………….…=2182 …….=okudu
gulerim ………………………………………….=2182 ……..=okudu
huzuryolu ……………………………………….=2182 ……..=okudu
İlkbahar_ilkbahar ……………………………….=2182 ……..=okudu
Mavimenekşe ……………………………………=2182 …….=okudu
Pıtırcık_43 ………………………………………=2182……..=okudu
Sonsuz__ ………………………………………..=2182 ……..=okudu
Umut99 ………………………………………….=2182 ……..=okudu
Yase2 ……………………………………………=2182 …….=okudu
Yeşil34 ………………………………………….=2182 ……..=okudu
Zaman …………………………………………….=2182 …….=okudu
Sewwgi…….. listeden kısa süreliğine ayrıldıııııııııııııııııııııııııııııı

canım LEMYELİD’ LERİN bitti.Allah kabul etsin.
Rabbim gönlünden ne geçiriyorsan versin.evini çifter çifter çocuk sesleriyle şenlendirsin.amin.

DUAMIZ

Allahım!
Okumuş olduğumuz LEM YELİD ‘İ yüce katında kabul eyle,
O’ndan hasıl olan sevabı iki cihan güneşi olan sevgili peygamberimizin(s.a.v.)ruh-u şeriflerine hediye eyledik yüce katında kabul eyle!
Ya Rabbi
Bütün peygamberlerin,sahabelerin,evliyaullahın ve şehitlerinde ruhlarına hediye eyledik kabul eyle.

Yerleri vegökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldik, senden diliyor ve dileniyoruz,
Eşlerimize şifa ver. hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eyle. sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ.MUHAMMED MUSTAFA(S.A.V)hürmetine, ECRİN23 nikli arkadaşımıza ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyoruz. AMİN.

Back
X