arkadaşlar mrb.ben bu siteye 2009 da üye olmuştum.yani eşimin azo olduğunu öğrendiğimde.burdan çok şey öğrendim ve uyguladım.3 kez m tese oldu eşim.1. de hiç hücre çıkmadı.emre bakırcıoğlu yapmıştı.sonra kaan aydos u bulduk.2. ve 3. tesede elonge hücre çıktı.denemk istedik. 1 tanesi iyi 4 embriyo oluştu.ama malesef transferden 2 gün sonra babamı kaybettim.üzüntüden mi yoksa olmıcandan mı bilmem ama gebelik oluşmadı.2011 de denedik bunu ve o günden sonra herşeyi bıraktık.ama şimdi 4. teseyi düşünüyoruz.sizin yardımınıza ihtiyacım var.çünkü herşeyden çok uzak kaldım. yeni gelişmeler var mı? tam olarak eşi benmki gibi olanlar neler kullanıyo? paylaşırsanız çok sevinirim.
Canım merhaba ,
Bu sitedeki arkadaşlarımızın çoğunun eşi şu anda İstanbul'da vakıf guraba olarak bilinen yeni adıyla bezmi alem vakıf hastanesi olan devlet hastanesinde dahiliye bölümü uzmanı olan Celalettin peru hoca'da tedavide.
Celalettin hoca'da yıllarca bizim eşlerimizin rahatsızlığıyla mücadele etmiş ve şu anda 2 çocuk babası olan bir doktor, kendi deyimiyle bu işi Allah rızası için yapıyor.
Bizde 7 yıllık evliyiz.3-3,5 yılı bir tedavi olmadık.sonra Emre hoca'ya gittik ve pregnyl haftada bir kez vuruldu sonra tese tavsiye etti, eşim tese olmak istemediği için bir ara ara verdi ve sonra Kaan hoca'ya gitmeye karar verdi.
Kaan hoca'da yine pregnyl ve klomen tedavi ile tedavi etmeye çalıştı sonra mikro tese yi tavsiye etmeye başlayınca eşim yeni arayışlara başladı.
Bu sene ağustos ayı sonunda bu siteyi buldum ben.Eşime de yazılanları okutunca eşim çok çabuk ikna oldu(o bu konuyla ilgili çok sayıda makale ve yazı okumuş biridir , araştırmayı çok sever) ve hemen Celalettin peru'ya muayene olmaya karar verdi ve İstanbul'a gitti.
Celalettin Peru; azosperm rhatsızlığını mikro tese ile değil tedavi ederek çözmeye çalışıyor.Bitkisel, tıbbi ve psikolojik tedaviyi bir arada uyguluyor.Belki de başarısının altında yatn bizlere vermş olduğu umudu yitirmeme bilinci.(Hastalarının telefon numarasını kendi cep telefonuna kaydedip,her iyileşen hastayı diğer hastalara bilgi veriyor.Örneğin; Hüseyin G. sperm çıkışı oldu gibi, veya Hipo Vedat gebelik haberi geldi, çok kısa sürdü maaşalah gibi)
Bu arada çok özel değilse eşinizin azo sebebi nedir? Sizin durumunuzda olan arkadaşlarımızda sana burada yardımcı olabilirler canım.Aklına ne takılıyorsa sorabilrsin, herkes sana burada yardımcı olur.Biz bu sitedeki arkadaşlardan çok önemli bilgiler öğrendik.
Son olarak size ve diğer tüm arkadaşlarım şunu söylemek istiyorum, ne olursa olsun asla ÜMİDİNİZİ KAYBETMEYİN.