Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeni haftadan yeni günlerden hepinize merhabaaaaaaaa
bu hafta hepp güzel haberler alallımm...
inşlhh halaylar çekerizzzzzzzzzzzzzz![]()
cnm umarım öle olsun.. hafatya güzel haberler al ve buraya yaz inşlhhhİnşallah herkes iyi haberler verir.bu haftasonu biz de test yaptiricaz haftaya da sanırım kontrole gidicez hormon tahlilleri yaptiricaz
cnm umarım öle olsun.. hafatya güzel haberler al ve buraya yaz inşlhhh![]()
BBMM İÇİN 70 BİN LEM YELİD
DOĞADANDEVA --------- DERMANNNN --------- YEŞİL34 DEN HABER BEKLİYORUZZZZZZZZZZZZZZZZ
NİYETİ: arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih Saliha
evlatlara sahip olmak.
9 aralık pazartesi den -------------------------- 11 aralık Çarşamba saat 22.00 ye kadar
Nurusima81 = 2300 ..=okudu
Ucubirarada . = 2110 .=okudu
flz01 in eşi =2110 ..=okudu
Alev99 ..=2110 .=okudu
Lamyay .= 2110 =okudu
Nilda015 .=2110 =okudu
Aruna =2110 ..=okudu
Balım1905 .= 2110 .=okudu
Ervae =2110 ..=okudu
Bengusuu .=2110 ..=okudu
Doğadandeva =2110
Papatyainci =2110 ..=okudu
Papatyayarim =2110 .=okudu
Dermannnn =2110
Ecrin23 .=2110 .=okudu
gulerim = 2110 .=okudu
Bbmm ..= 2140
Ecrin_bebek ..=2110 ..=okudu
Eda09 =2110 ..=okudu
Ese44 = 2110 .=okudu
Esma .=2110
Esmerimyarim ..=2110 =okudu
Flz01 . =2110 ..=okudu
huzuryolu .= 2110 .=okudu
İlkbahar_ilkbahar .= 2110 .=okudu
Mavimenekşe =2110 .=okudu
Pıtırcık_43 = 2110
Pıtırcık_43 ün eşi ..=2260
Sonsuz__ ..= 2110 .=okudu
Umut99 .=2110 .=okudu
Yase2 = 2110 .=okudu
Yeşil34 .= 2110
Zaman .=2110 =okudu
Sewwgi .. listeden kısa süreliğine ayrıldıııııııııııııııııııııııııııııı
EDA09 İÇİN 70 BİN LEM YELİD
UCUBİRARADA ------- FLZ01 İN EŞİ ------- ALEV99 ------- DOĞADANDEVA -------- PAPATYAYARİM -------- DERMANNNN
ESMA ------- FLZ01 ------- HUZURYOLU ------- MAVİMENEKŞE ------ YEŞİL34 DEN HABER BEKLİYORUZZZZZZZZZZZZZ
NİYETİ: arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih Saliha
evlatlara sahip olmak.
11 aralık Çarşamba dan ---------------- 13 aralık Cuma saat 22.00 ye kadar
Nurusima81 = 2300 .=okudu
Durudenizderya ...=2260 ..= okudu
Ucubirarada . = 2110
flz01 in eşi =2110
Alev99 ..=2110
Lamyay .= 2110 =okudu
Nilda015 .=2110 .=okudu
Aruna =2110 .=okudu
Balım1905 .= 2110 =okudu
Ervae =2110 ..=okudu
Bengusuu .=2110 .=okudu
Doğadandeva =2110
Papatyainci =2110 .=okudu
Papatyayarim =2110
Dermannnn =2110
Ecrin23 .=2110 ..=okudu
gulerim = 2110 .=okudu
Bbmm = 2110 .=okudu
Ecrin_bebek ..=2110 .=okudu
Eda09 ..=2140
Ese44 = 2110 =okudu
Esma .=2110
Esmerimyarim ..=2110 ..=okudu
Flz01 . =2110
huzuryolu .= 2110
İlkbahar_ilkbahar .= 2110 =okudu
Mavimenekşe =2110
Pıtırcık_43 = 2110
Sonsuz__ ..= 2110 .=okudu
Umut99 .=2110 .=okudu
Yase2 = 2110 .=okudu
Yeşil34 .= 2110
Zaman .=2110 .=okudu
Sewwgi .. listeden kısa süreliğine ayrıldıııııııııııııııııııııııııııııı
Hepinize Merhaba,
9 Aralık pazartesi günü büyük bir heyecan ile gittiğimiz hastaneden eşimin azosperm oldugunu öğrenerek çıktım. Doktor tüp bebek yapılması lazım dedi. Yapılan testte 2 Ml Hacim ve Not olarak 2-3 immotil Sperm görüldü diye yazılmış... Doğru düzgün bir açıklama bile yapılmadı. Spermler hareketsiz yumurtaya ulaşamaz denildi. İnternette araştırmaya çalışıyorum ama hiç bişey anlamıyorum. ben 25 eşim 26 yaşında hemen tüp bebek yaptırmalımıyım başka doktora daha mı gitmeliyim. Ne olur bana bir yol gösterin öyle bir çaresizlikmiş ki elim kolum sanki bağlandı, aklım durdu...![]()
cnm mrb , öncelikle sakin olmaya çalış çok zor biliyorum ama ... bak o 2 3 sperm o kadar önemli ki burda birçok arkadaşa göre şanslısın doğru tedaviyle belki spermleriniz çoğalır...
bügün öğreneli 1 hafta oldu ama sanki asırlar geçmiş ve biz bir arpa boyu ilerlememiş zaman durmuş gibi hissediyoruz. Allahı bu konuda imtihan edilen herkesin dualarını kabul etsin. İnşallah hepimiz sonunda mutlulugu yakalarız. 15 gün sonra tekrar gelip örnek vermemizi istediler. Sabırla o günü bekliyoruz. Keçiboynuzu ve çakşır kullanıyor şuan bunlar işe yarıyormu yoksa boşa mı kürek çekiyoruz. Beni bilgilendirin ne olurrrr :18:
kızlar şu hoca daha iyi bu hoca daha iyi, bana da yanlış geliyor bu kadar ısrarla savunmak ,burda herkes düşüncesini yazabilir ,önerilerini paylaşabilir ama nedir bu kadar ısrarla savunmak herkes hata yapabilir, hepsinin başarıları var ama sonucuna ulaşamadığı hastalarda var , Emre bey azospermin sebebinin çok çeşidi olduğuna bu çeşitliliğinden kişiden kişiye bile değişiklik gösterdiğini söylemişti. yani inmemiş testis rahatsızlğına bağlı iki hastanın tüm değerleri yakın olsa da birinde sperm çıkabiliyorken diğerin de çıkmayabilir bu sadece bir örn.. aynı rahatsızlığa sahip biri tedaviye olumlu cvp verirken diğerinde tedavi işe yaramayabilir..
bnm de anladığım kadarıyla tedavi yöntemi tek gibi ve herkese neredeyse aynı şeyler uygulanıyor ben bir fark göremiyorum inşallah tedaviye hepimiz olumlu cevaplar veririz.. Rabbim ol desin ve doğru insanlarla karşılaştırsın çünkü biz zorun da zoru hastalarız Rabbim isterse olacak.. zaman zaman karamsarlığa kapılsakta buna yürekten inanmaya çalışalım..
ikonlar yanlış yerde olmuş![]()
arkadaşlar merhaba , ben dün kayınvaldemden eşimin bebekken çok şiddetli bir şekilde kızamık geçirdiğini öğrendim doktora goturdukleri zamana doktor cocuk havale gecırecekmış neden bu kadar gec kaldınız demiş![]()
![]()
çok fazla ateşlenmiş.
sanırım bizim azosperm sebebimiz bu , bunu duyunca kafam iyice karıştı , bunun düzelme şansı var mıdır , ateşli hastalığın sebep olduğu azosperm ile cocuk sahibi olan var mı bildiğiniz![]()
![]()
eda09 için 70 bin lem yelid
niyeti: Arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih saliha
evlatlara sahip olmak.
11 aralık çarşamba dan ---------------- 13 aralık cuma saat 22.00 ye kadar
nurusima81 ……………………………………= 2300
durudenizderya ………………………………...=2260 ……..= okudu
ucubirarada ……………………………………. = 2110
flz01 in eşi ………………………………………=2110
alev99 …………………………………………..=2110
lamyay ………………………………………….= 2110
nilda015 ………………………………………….=2110
aruna ……………………………………………=2110 …….=okudu
balım1905 ……………………………………….= 2110
ervae ……………………………………………=2110 ……..=okudu
bengusuu ……………………………………….=2110
doğadandeva ……………………………………=2110
papatyainci ………………………………………=2110 …….=okudu
papatyayarim ……………………………………=2110
dermannnn ………………………………………=2110
ecrin23 ………………………………………….=2110 ……..=okudu
gulerim …………………………………………= 2110 …….=okudu
bbmm ……………………………………………= 2110
ecrin_bebek ……………………………………..=2110
eda09 …………………………………………………………..=2140
ese44 ……………………………………………= 2110 ……=okudu
esma …………………………………………….=2110
esmerimyarim …………………………………..=2110
flz01 ………………………………………….…=2110
huzuryolu ……………………………………….= 2110
ilkbahar_ilkbahar ……………………………….= 2110
mavimenekşe ……………………………………=2110
pıtırcık_43 ………………………………………= 2110
sonsuz__ ………………………………………..= 2110
umut99 ………………………………………….=2110
yase2 ……………………………………………= 2110 …….=okudu
yeşil34 ………………………………………….= 2110
zaman …………………………………………….=2110 …….=okudu
sewwgi…….. Listeden kısa süreliğine ayrıldıııııııııııııııııııııııııııııı
ese44 için 70 bin lem yelid
niyeti: Arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih saliha
evlatlara sahip olmak.
13 aralık cuma dan ---------------- 15 aralık pazar saat 22.00 ye kadar
durudenizderya ……………………………….=2260 ........=okudu
ucubirarada ……………………………………. = 2045
flz01 in eşi ………………………………………=2045
alev99 …………………………………………..= 2045
lamyay ………………………………………….= 2045
nilda015 ………………………………………….=2045
aruna ……………………………………………=2045
balım1905 ……………………………………….= 2045
ervae ……………………………………………=2045
bengusuu ……………………………………….=2045
doğadandeva ……………………………………=2045
papatyainci ………………………………………=2045
papatyayarim ……………………………………=2045
dermannnn ………………………………………=2045
ecrin23 ………………………………………….= 2045
gulerim …………………………………………= 2045
bbmm ……………………………………………= 2045
ecrin_bebek ……………………………………..=2045
eda09 …………………………………………….=2045
ese44 ……………………………………………=2045
esma …………………………………………….= 2045
esmerimyarim …………………………………..= 2045
flz01 ………………………………………….…= 2045
huzuryolu ……………………………………….= 2045
ilkbahar_ilkbahar ……………………………….= 2045
mavimenekşe ……………………………………=2045
pıtırcık_43 ………………………………………= 2045
sonsuz__ ………………………………………..= 2045
umut99 ………………………………………….=2045
yase2 ……………………………………………= 2045
yeşil34 ………………………………………….= 2045
zaman …………………………………………….=2045
sağanak …………………………………………. = 2045
lem yelid listeden kime okunacaksa o kişi:
önce 7 adet “euzubillahimineşşeytanirracimbismillahirrahmanirr a him kulhüvallâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüvenehad” okuyacak
sonra 7 adet : ” lailahe illallahü vahdehû la şerike lehû ehaden sa-medel lem yelid velem yûledvelem yekül lehû küfü-ven ehad” okuyacak . Sonra "lem yelid" denilerek başlanacak.
Not: Isteyen zemzem suyu veya temiz suya lem yelidi bitince üfürebilir ve eşiyle bu sudan içebilir.
Suya okunup içilse daha iyiymiş .öyle duymuştum…
esma için 70 bin lem yelid
evlatlara sahip olmak.
15 aralık pazar dan ------------- 17 aralık salı saat 22.00 ye kadar
durudenizderya ………………………………...=2260 ……..= okudu
ucubirarada ……………………………………. = 2045
flz01 in eşi ………………………………………=2045
alev99 …………………………………………..= 2045
lamyay ………………………………………….= 2045
nilda015 ………………………………………….=2045
aruna ……………………………………………=2045
balım1905 ……………………………………….= 2045
ervae ……………………………………………=2045
bengusuu ……………………………………….=2045
doğadandeva ……………………………………=2045
papatyainci ………………………………………=2045
papatyayarim ……………………………………=2045
dermannnn ………………………………………=2045
ecrin23 ………………………………………….= 2045
gulerim …………………………………………= 2045
bbmm ……………………………………………= 2045
ecrin_bebek ……………………………………..=2045
eda09 …………………………………………….=2045
ese44 ……………………………………………=2045
esma …………………………………………….= 2045
esmerimyarim …………………………………..= 2045
flz01 ………………………………………….…= 2045
huzuryolu ……………………………………….= 2045
ilkbahar_ilkbahar ……………………………….= 2045
mavimenekşe ……………………………………=2045
pıtırcık_43 ………………………………………= 2045
sonsuz__ ………………………………………..= 2045
umut99 ………………………………………….=2045
yase2 ……………………………………………= 2045
yeşil34 ………………………………………….= 2045
zaman …………………………………………….=2045
sağanak …………………………………………. = 2045
lem yelid listeden kime okunacaksa o kişi:
önce 7 adet “euzubillahimineşşeytanirracimbismillahirrahmanirr a him kulhüvallâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüvenehad” okuyacak
sonra 7 adet : ” lailahe illallahü vahdehû la şerike lehû ehaden sa-medel lem yelid velem yûledvelem yekül lehû küfü-ven ehad” okuyacak . Sonra "lem yelid" denilerek başlanacak.
Not: Isteyen zemzem suyu veya temiz suya lem yelidi bitince üfürebilir ve eşiyle bu sudan içebilir.
Suya okunup içilse daha iyiymiş .öyle duymuştum…
yenıden merhaba arkadaslar uzun bı aradan sonra yenıden yazma ıhtıyacı hıssettım 6 ay önce ılk olarak bu tartısmayı ben acmıstım suphecı bı yapım oldugundan dolayı bazı gerceklerı cabuk farkedebılıyorum kaan hoca hakkında yazılanlar benı o kadar sogutmustukı tedavıyı bıraktık onunla bu yazdıklarıma ragmen celalattın beyde tedavı sansımızı denemek ıstemıstım fakat kendısı ne msjları ma nede maıllerıme cvp yazdı çunku cok zor bı vakayız sonra önerdıgı bıtkısellerı ben kendı kendıme getırttım buradan duydugum kadarıyla ıcerıgının ne oldugunu bılmedıgımız bıtkısellerı ınsalh esıme kötuluk yapmamısımdır esım kullandı fakat soylenenlerın hıc bırı olmadı ne adem elması ne asırı kıllanma nede baska seyler sonra hapların uzerınde ıcerısınde neler oldugu yazıyordu arastırdım fakat sperm ıcın ıyı gelebılcek uzaktan yakından hıc bı alakası olmayan seyler bunlara ragmen yınede gıtmek ıstıyordum cunku baska caremız kalmamıstı ama hocaya ılgılenmek ıstemedı zaten esımınde hıc bı sekılde guvenı yoktu ıstemıyordu anlatıgım seylere guluyordu devamlı yuzunden anlıyormus falan dedıgımde cok sukur bende ınanclı bı ınsanım fakat bazı seylerın cok abartıldıgını dusunuyorum hocanın para talep etmedıgı soylenıyor sızce bu aktarın aldıgı paralar tumuyle kendısınemı kalıyor?bu kullandıgınız menagon ıgneler ılerıde nelere yol acabıldıgını bılıyormusunuz?ustelık ayda deıl haftada deıl haftanın kac gunu kullanıyorsunuz.bırde sunu soylemek ısterım burada yazılanlar bızım gıbı umutlarıyla yasayan ınsanlar ıcın cok önemlı çabuk etkılenebılıyoruz su an bız acıkta kaldık o hoca boyle bu hoca soyle ne yapıcaz sımdı nereden tekrar tutuncaz kendımı cok buyuk bı boslukta hıssedıyorum 24 yasındayım ve son zamanlarda o hocamı bu hocamı derken saclarıma beyazlar düşmüş şok oldum bence buradakı herkez gerceklerı görebılıyor ama umut bagladıkları seyın bozulması ıstemıyor bu yuzden konusmuyor yada görmezden gelıyor belkıde kesınlıkle su doktor derken bırbırımıze kotuluk yapıyoruz arkadaslar cok sukur rabbım hepımızı akıl fıkır vermıs herkez dogruyu yanlısı gorebılcek olgunlukta ve tecrubede emınım hıc bırınızın suan benım bulundugum durumda olmanızı ıstemem hıc bır seye guvenım kalmadı.Ayrıca bukadar ıgnenın kullanımınada cok karsıyım urolojı dalında buyuk basarıları ve tecrubelerı olan doktorların hıc bırı akıl edemezmıydı yanı bu ıgnelerı bır arada bu kadar cok kullandırtmayı her seyden önce saglık dıyorum ben çunku eslerımızı bız yonlendırıyoruz arkadaslar bız nedesek tmm dıyolar yeterkı olsunda rabbımden her zaman hayırlısını ıstedım ne taraf hayırlıysa dedım çok sukur kı ıstanbulda olmadı belkıde esıme kötuluk yapıcaktım yanlıs anlamayın amacım kımseyı kotulemek deıl belkıde dogru yoldasınız ama bunlar benım goruslerım bunları düşünürken bıle burada yazılanlardan etkılenıp gıtmek ıstedım rabbım bılıyorya esimi ikinci plana attım daha bır cok sey var soylemek ıstedıgım ama eyinas arkadasım cok guzel anlatmıs her seyı zaten kusura bakmayın amacım aklınızı bulandırmak deıl rabbım hepımızı tez zamanda bu ılletten kurtarsın ısyanlara düşmeden bunlar bırer vesıle iş Rabbımın ol demesınde...kızlar slm uzun bı aradan sonra gerı döndüm acım her gun tazelendıgı ve psıkoljım ıyıce bozuldu dıye topıge gırmeme kararı almıstım ama gerı dondum yınede takıp edıyordum tabı burayı yenı gelısmelerı öncelıkle hamile arkadaslarımız adına cok sevındım Rabbım tamamına erdırsın insallh darısı bızlerın basına yanlız son zamanlarda okudugum kadarıyla mıdemı bulandıran bazı seyler gordum sızı üzmememek kafanızı karıstırmamak adına yazmak ıstemıyordum bırde ne kadar sevındıgınızı gordukce hıc sesımı cıkarmayayım dedım fakat hepımız aynı kaderı paylasıyoruz neler hıssettıgımızı en ıyı bız bılırız bırımızın üzüntüsüyle hepımız üzülüyıruz kardes gıbı olduk artık cogu zaman kardesımıze anlatamadıgımız seylerı burda paylasıyoruz bu yuzden ıcımdekılerı soylemek ıstıyorum umut tacırlerının elınde oyuncak olduk çünkü hepsi bılıyor yeterkı olsunda ne yaparsanız ne dersenız tamam dedıgımızı kobay gıbı kullanılıyoruz bız bır bucuk senedır tedavıdeyız ılerleme kateddık cok sukur fakat burda okudukca ıstanbuldakı hocaya sızler gıbı bende buyulendım acık konuscam tepkı alacagımı bıle bıle bızde esımle ıstanbulda devam etme kararı aldık yanına hıc gıtmedık fakat kullandırdıgı macunları cayları getırtdık kullandık duydumkı bazı haplarda önerıyormus bızde alalım dedık esımın arkadası eczacı kesınlıkle kullanmamamızı soyledı bu ılacların toplatıldıgını ve baska bı ısımle yenıden pıyasaya suruldugunu arastırabılırsınız netten sonra bazı seyler uyandı zaten kafamda ve vazgectık gıtmekten daha sonra duydumkı hoca kendıde bıraktırmıs yok sonuc alınmamıs ot cıkmıs çöp cıkmıs yok dıger aktar ruyada gormus bu nedır ya yapmayın arkadaslar bu zamana kadar ıyıydı sımdı ne oldu bılıyorum umut dunyası ama bu kadarda kor olmaya gerek yok hem bu gozdem kım basından berı takıgım ben buna bı geldı herkezı topladı gıttı tamam belkı yardımcı olmaya calısıyorlar ama resmen hocanın asıstanı gıbıler hıcmı dıkkatınızı cekmedı bu hoca ıcın konusmuyorum sadece hepsı boyle bırı dın adı altında hayırsever gıbı aktarlardan ılac fırmalarından parayı goturur dıgerı kesıp bıcer goturur öburu bılmem ne napcamızı sasırdım he dersenızkı baska caremız varmı HAYIR YOKKK Rabbım cumlemızın yardımcısı olsun ıyılerle karsıastırsın hayallerımız kırılmasın ne dıyım ınsalh ben yanılıyorumdur ınsalh sıfanız bu bıtkısellerdedır ama cok soru ısaretı var hakkınızı helal edın sızı uzmek ıstemem
arkadaşım kızamık mikrobunun böyle bir şey yaptığını bilmiyorum.kabakulak ayrı bir şey.ateş testisleri çürütebilir ama doktora danışırsan teşhis edebilir.ama çocukken ateşlenmeyen çocuk yok sanırım.herkesde azosperm değil zaten olmasında.insan hastalığının teşhini bilmeyince gerçekten zor.ama bunu muhakkak doktorunuza söyleyin.gözden kaçmasın bence.