Yorumlari okursak ve Bakanligin aciklamarini dikkate alirsak cok iyi olacak.
Haberim Türkiye Sağlık Bakanlığı?ndan yapılan açıklamada, Dr. Mustafa Eraslan ve Dr. Ömer Coşkun Hakında Açıklama yaptı...
haberin altinda ki son yorum. Dikkatimi cekti paylasmak istedim sizlerle.
Hulya hanim tarafindan yazilmis
Ben 3 sene önce tv den dinleyip çok yüksek olmıyan seker ve hipertyansiyon için aldım bu ilaçları tel çıkan şahıs mustafa beye danışıp size döneceğiz dedilerve döndüler 3 ürün kullanmam gerektiğini 8oo tl tuttuğunu söylediler bir kürmüş bende memnun kalmazsam paramı iade edecekmisiniz dedim evet dediler ürünler geldi kullanmaya başladım15 gün sonra kendimde bir değişiklik hisstemeye başladım kendimi kontrol ettiğimde şekerim 147 tansiyon 18 gözlerime ,nanmadım tel açtım bana ürünleri satanı istiyorumkarşıma çıkmıyor yemekte falan dedirtiyor zorladım karşıma çıktı fakat pis pis konuşmalar o ürünleri satana kadar kibar konuşan gitmiş yerine bir pislik gelmişti ürünleri kullanmayı kestim ama bu arada mustafaya ulaşmaya çalışıyorum ne mümkün hep yurt dışında bir arayani tv de seyretmesem böyle biri yok diye düşüneceğim neyse ona ulaşamayınca defalarca face de karşım çıkıyor hep mesaj attım hem kötü şeyler yazdım yok yok en sonunda sağlık bakanlığına tel ettim karşım çıkan şahsa şikayette bulundum ne yapmam gerektiğini sordum aynen cevap şu sizin gibi şikayet eden çok ama birşey yapamıyoruz adam 10 tane avukat tutmuş bişey yapamıyorlarmılş bende dedimki koskoca sağlık bakanlığı bir şey yapamıyor ha bu nasıl iş bizim hakkımızı kim arıycak peki dr ları ve eczacıları alaşağı eden sağlık bakanlığı sahtekarlık yapan bu adamla başa çıkamıyor deyip tel kapattım olan 800 tlme oldu Allahtan çabuk kestim sağlığıma daha çok zarar verdirtmedim şimdi o faydasını gördüm diyen vatandaşlara soruyorum nasıl faydasını görmüşler önceki ve sonraki tahlilş ve anjiyoları filmleri ile gelsinler görelim ancak öyle inanırım ki öyle birşey olduğunu sanmıyorum kesin onu yazanlar kendi satıcıları ve adamları yani hepsi yalan yalan olmasaydı o mustafa denen zat neden hastalarınn karşısına çıkmıyor kaçak dövüşüyor.Herkezin duyarlı olup bu adamdan şikayetçi olmasını istıyorum.Memnuniyet duyanlara gelince ispatını istiyorum.HODRİ MEYDAN