Herkesin kafası çorba oluyor bazen. Hepimizin bazı şüpheleri endişeleri var maalesef. Bazen içime bir sıkıntı geliyor bazen bir ferahlama. Hakkımızda hayırlısı olsun, eşlerimize ve bize sağlık versin. Kimse körü körüne inanmıyor hiç bir şeye. Elimizden geldiğince araştırıp yanlış yollara sapmak istemiyoruz. Bir doktor direk tese başka yolu yok %50 şans diyor, bir diğerinin internet sitesinde 2 haftalık tedavi ile bile fsh sı yüksek, testis yetersizliği olan hastalardan olumlu sonuç aldık diyor, bir diğeri bitkiseller, hormon ve tedavi yoluyla çıkış olabilir diyor. Benzer yönler ve hiç benzemeyen yönler var. Bir müddet deneyip sonuç alıp almadığımıza bakmak en mantıklısı gibi geliyor bana. Sonuçta yıllardır çalışmayan bir organ 3 ayda 6 ayda çalışmaz belki de çalışır. Bir arkadaşımız da başka bir profla de 3 aylık iğne tedavisi ile 1500000 çıkış oldu diyor. Biliyorum zaman bizler için çok önemli, iyi ki böyle bir paylaşım alanımız var ki, eğriyi doğruyu görmemize hepimiz yardımcı oluyoruz. Ben kimseye kızmam fikirlerini açıkladığı için , belki de birimizin farkına varmadığını bir diğeri göremimizi sağlayacak. Sonuçtta buradaki hiç kimsenin birimizin bile kötülüğünü istediğine inanmıyorum.
Çaresizliği kabullenmek çok zor, o yüzden bizim için çare olacak her kapıyı aşındırıcaz. Belki yanlış belki doğru onu da zaman gösterecek. Allah kimseyi yanlış kişilerle karşılaştırmasın iyi ve doğruyu nasip etsin hepimize.