- 12 Kasım 2012
- 467
- 83
- 123
Kafam karmakarışık ne yapacağımı kime gideceğimi şaşırdım, burda anlatılanlarla Celalettin hocaya hayran kalmıştım
ocakta kesin ona gideceğiz derken arkadaşların yazdığıyla allak bullak oldumİlk defa gitces doktora ve doğru yerden başlamak
istiyorum, zaman kaybetmek istemiyorum, korkuyorum![]()
Canim bu cok onemli bi konu ben bir dr ile 9 ay tedaviden sonra daha kotu sonuc alinca anladim ki bi kac dr ile gorusup oyle tedavine devam edeceksin.
Kendi dr um varken Celalettin peru ile gorustum emre bakircioglu ile gorustum yetmedi selehattin cayan ile gorustum.
Diyecegim o ki zaman kaybi yasamayin
Biz eger selehattin cayan ile baslasaydik belki suan bebegim vardi.
3 ay icinde cikis milyonlar oldu.
Buarada en kolay azo problemi hipolu olanlarmis bende yeni ogrendim selehattin hoca ile
testis kaynakli olanlar aman zaman kaybi olmasin.
Buarada selehattin cayani eyinas63 e anlatmistim.
Hoca adanaya tup bebek merkezine tese icim giden biri oldugunu soyledi bizde sperm cikisi oldugu gin gittigimiDe
ve takdir ettigim nokta suydu : bize tedavi ile 3 secenek sundu ve dusunelim dedik. kesinlikle merkezi soylemedigi gibi bizden gelen cevaba gore tedaviyi sekillendirecegini soyledi.
Biz tup bebege karar verdik merkez arastirirken tesadufi ogrendik sonuclari bi merkeze gosterdigimizde de aaa biizim hocanin hastasiymissiniz dediler oyle ogrendik.