• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet cnm zaten tüp bebek dr.umada öyle dedim üzüldüm ama inanın ki çabuk geçti biz bi tane hucre görürsek sevinçten havalara ucarız diyorduk şimdi spermimiz var çok şükür hamdolsun dedim insan işte hele bide sperm görüp ilaçlarımı iğnelerimi eve getirince annelik duygularım fazlasıyla depreşti:25:hemen başlayasım geldi tedaviye ama beklemek benim adıma da i,i şimdi denerim bebek tutunmaz bu sefer işte niye acele ettim derim sebeb ara dururum o yüzden ya sabır hiç ummadığım anda spermleri gördük ummadığım anda da tedaviye başlarım inşlh
hepimiz bu güzel yoldan geçelim ..
menapur bakalım nasıl tepki yapıcak eşime spermlere görücez ama hoca kısa sürede etki eder dedi ..
ah sperm çıkınca tmm diyosun ama olmuyor sonrası hem daha zor hem daya sabırsız yapıyor biz kadınları
artık sırayla güzel haberler alallım hepinizden bu yaz burası çıkışlarla dolsun taşsın inşlhhhhhhhhhhh

Amin canım inşALLAH
Her şey daha güzel olacak merak etme
Rabbim üç ayların yüzü suyu hürmetine
Okuduğumuz duaların yüzü suyu hürmetine
Hayırlı güzel haberler almak nasip edecek hepimize:16::16::16::16::16:
Biz daha menapura geçmedik.Haftaya kontrol var dr o zaman geçin der inşALLAH:16::16:
Menapur raporla mı alnıyor fark çıkıyor mu yani
Bazı arkadaşlar 500 tl fark çıkıyo demişlerdi:26:

Amin canım inşALLAH
Her şey daha güzel olacak merak etme
Rabbim üç ayların yüzü suyu hürmetine
Okuduğumuz duaların yüzü suyu hürmetine
Hayırlı güzel haberler almak nasip edecek hepimize:16::16::16::16::16:
Biz daha menapura geçmedik.Haftaya kontrol var dr o zaman geçin der inşALLAH:16::16:
Menapur raporla mı alnıyor fark çıkıyor mu yani
Bazı arkadaşlar 500 tl fark çıkıyo demişlerdi:26:
aminnn bu 3 aylar bizim güzel günlerimiizn başlangıcı olsun inşlhh....
olabilir sizide menapura geçirebilri hoca menapur menegondan daha etkiliymiş deneyip görücez gerçi
evet raporla oluyor ama fark çıkarıyor....
sizden de güzel spermli haberler alalım haftayaaaaaa:52::52:

günaydın kızlarr,daha önce de sordum ama cevap alamamıştım konyada detaylı sperm testi yaptırabileceğimiz bir hastane var mı ?

aminnn bu 3 aylar bizim güzel günlerimiizn başlangıcı olsun inşlhh....
olabilir sizide menapura geçirebilri hoca menapur menegondan daha etkiliymiş deneyip görücez gerçi
evet raporla oluyor ama fark çıkarıyor....
sizden de güzel spermli haberler alalım haftayaaaaaa:52::52:

Hayırısı ne ise olsun inşALLAH:16::16::16:
İnşallah bende hayırlı güzel haberler verebilirim

Kaç para fark çıktı canım merak ettim:18:

Hayırısı ne ise olsun inşALLAH:16::16::16:
İnşallah bende hayırlı güzel haberler verebilirim

Kaç para fark çıktı canım merak ettim:18:
aminnnnnnnnnnnnnnnnn................
fark aşağı yukarı 300 tl ye yakın tuttu tabi bide eşim ufak tefek bişey aldı eczaneden hepsi o kadar tuttu...

ben çıkıyorum gene görüşürüz ev işlerini yapayım ardından derslere bi göz atayım allaha emanet olun :54::54:

öncelikle herkese hayırlı akşamlar kızlar...
inşlh sınavlarımı atlatayım buralarda olacağım..
biliyorsunuz bizde sperm çıkışı oldu donduruldu
eşim şubat ayından bu yana ara sıra sperm testti vermeye devam ediyor çıkan olurda dondurulur diye .
ve bizde dondurulan spermden hariç 2 defa daha sperm çıkıp donduruldu
ve biz bu ay tüp bebek denemesi yapalım istedik tüp bebek dr.umla görüştük ( BU ARADA TÜP BEBEK RAPORUM ÇIKTI İĞNELERİMİ DR. YAZDI ALDIM EVDE)
dr.umuz bize bu dondurulanlarla tüp bebek yapılabilir ama sağlıklı sonuç alamayız dedi bizim spermlerin morfolojileri bozukmuş içlrerinde muhakkak kaliteli sperm vardır ama tedaviyi riske atmayalım dedi. ben biraz üzüldüm bu ay tedaviye başlarım derken kısmette bu çıktı olsun buralara gelmek bile beni sevindiriyor :16:
bizde bunu celalelttin hocayla konuşmak için bugün hastaneye gittik hormon testleri yaptırdı eşim sonuçlarla birlikte görüştük..
celalettin hoca menegon yerine menapur verdii pregly e devam dedi inşlh bir ay sonra daha sorunsuz spermler görürüz dedi ..şimdi bugün menapura başladık inşlh şifa olur bi kaç ay sonra kaliteli morfolojileri düzelmiş spermler görürüz... sperm çıkınca da iş bitmiyor kızlar ya allah sizlerede tez vakitte göstersin bakın buralarda daha stres oluyor insan .. artık bi ay sonra sperm testtinde neler görücez
hepimizin eşlerine ilaçlar iğneler şifa olsun inşlhh....:16::16:

cemrem canım benim:16::16:
tedavin ertelendiği için moralini bozma sakın eğer bu denemeyi gerçekleştirip tüp bebekde olumlu sonuç alamasaydın daha çok moralin bozulurdu
onun için birazcık daha sabret canım spermleriniz kaliteli de olacak inşallah
yeni bir iğneye de geçmişsiniz inşallah etkisini hemencecik gösterir önemli olan çıkışlar başladı ya gerisi de gelir Allahın izniyle:16::16:

Canim ilk önce rabbim ol desin biz kul olarak derdimize derman ariyoruz derdi veren de o derman veren de o ama bizler hep isteyecegiz kul olarak o bizleri seviyor ki sesimiziher gün duymak istiyor her gün ona yakinlasalim diye
Zamani gelecek elbette buna inanmak cok önemli 15 yillik evliyim 5 sene istemedik .

Sonraki nasil geçti anlatsam sayfalar almaz .
2 micro tese ilkinde benide hazirladilar aldigim hormonlar ve sonuç hüsran alman hastanesinden nasil ciktik ahhh sunu bile dedik
Esiml keşke sperm bulduk ama o sperm baskasinin olsaydi benim toplanan yumurtalarim ile işlem gorseydi insanin aklindan neler geçebiliyordu düşün iste Esim ve ben hic pes ve isyan etmedik bir gün bile agladigimiz günler çok oldu kkardeşim akraba arkadaslarim 2 ci
Cocuklarini dogurdular 10 yil önce boyle internet ortami hic yoktu ki burada yeni olanlar çok sansli durumlar ini öğrenince bir yol alabiliyorlar.
Bizi düşün tek yol micro başka yol yok denildi.tedavinin kelimesi bile söylenmedi
Eşimin FSH yüksekti o zaman düşürmeyoluna
hic gi dilmedi ama bende hep bir arayis oldu
Çocukistiyorum sitesi vardi ama hepimiz ayni sşeyleri yasamistik.kimseyi tedavi eden dktr yoktu hücresi olmayan bizler için 2013 te burada yazilanlari okudum takip ettim eşime okuttum çünkü evlat hasreti yillar geçtikçe dahad cogaliyor.
Esim agusto ayinda gitti ve hoca 2 yolsure verdi eeşime çünkü en zor vakaydik biz ama mart ayında hücre cikti şükürler olsun rabbime ben gecen bu surede kendim acik birisi olmama rağmen namaza dualara tesbihlere basladim.
Rabbime sigindim hep 2microdan sonra asla bizim tedavimiz olmaz yok diyip çok ümitsizliğe kapildim kurani türkçe aciklamasiyla okudum .
Orada ümitsizliğe kapilmayin diyor.
Bu bana o gecirdigim umutsuz günlerinin cevabi oldu.

Umut sabir ve dua ve tedaviye inanarak bu sefer basaracagi diyoruuuum.

İnşallah seneye bu yazimi okurum tekraarr rabbim vericek insallahhh

En son dun aksam faceyteki toplulukta bir paylasim yaptim onu izlemenizi tavsiye ederim.

Kolon knsr o kotu kelimeyi yazmak istemedim 5 cm tümörün ultrason esnasinda bir klinikte ama ilaçile ddeğil bu klinik onun iyilestigine inanan 3 kişiile beraber hastanin ortak seçtikleri kelimeyi tekrar eediyorlar ve uultrason da 5 cm ilk tümör kuculuyor mucize bu olsa gerek.

İnanmak ve inanmakkk

Ne kadar güzel cümleler bir an kendimi buldum anlattıklarında hüzünlendim yani.
Allah dualarımızı kabul etsin seneye bu zamanlarda kucağımıza bebeklerimizi versin inşallah.
Ol derse olacak bekliyoruz sabırsızlıkla ümitle bıkmadan isyan etmeden.

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine.Sen mutlu umutlu olmaya devam et.sakın olumsuz şeyleride aklına getirme.Sperm sayınız arttı çok şükür ve kaliteleride iyi şu anda.Herşey güzel olcak canım ya inanıyorum ben.Belki de kendiliğinden gelevericek yavrucuğun.Rabbim hiç beklemediğin bi anda sevindirecek belkide ki inşallah öyle olur ve tedaviye bile gerek kalmaz canım.Bu topikte 3 5 tane spermle bile kendiliğinden hamile kalanları okuyunca sizinki neden olmasın diyorum ben.Genetik testleriniz de inşallah bi sorun yoktur canım yaaa bebeğin incelenememesi iyi olmamış belki ama bu sefer daha tedbirli olacaksınız.Sonuçta kan pıhtılaşması bile olsa iğnelerle ilaçlarla çözüm bulunuyor.Sen üzme kendini.İyi düşün iyi olsun.Sakın benim gibi olumsuz olma.Bak buraya yazmıyorum ama sen biraz biliyorsun.Eşime diyordum sperm görsekte artık yaşım geçiyor ben den olmayacak diyordum.Şimdi işte öyle sorunlar yaşıyorum.Biz ne hesap ediyorduk.Bakıyorum şimdi nelerle uğraşıyorum.Ama herşey nasip.Rabbim bilir artık bundan sonrasını.NE diyeyim canım inşallah sende.bende buradaki bütün arkadaşlarımda bir an önce kavuşuruz evlatlarımıza.Artık çok daha fazla içim acıyor.Evladıma bir adım atacaktım önümüzdeki hafta ama şimdi 1 adım daha geri attım diye üzülüyorum.Sen sakın olumsuzlukları çekme benim gibi üzerine.İyi düşün her şey iyi olsun canım.Allaha emanet ol.Her zaman akılımdasın canım dualarımdasın sen ve buradaki herkessss
canım valla bir koşuşturma içindeyim.yorgun hissediyorum bazen kendimi.kalbim yoruldu.
bu kadar yakınlaşmışken yavruma kaybetmek çok yordu beni.kaybettiğim hafta çok yakın bir arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim.
artık insanları tebrik etmekten, anneler gününü kutlamaktan, hastaneye doğum ziyaretlerinden, evdeki ziyaretlerden, diş buğdayları, doğum günü davetlerinden yoruldum.ama elden bişey gelmiyor tabi.
2.tedavi için bile endişeliyken tam hazırım dedim.bi daha deneyelim dedim.bu kez bu genetik sorunlar çıktı.
doktorum sorun inşalah kan pıhtılaşmasıdır onunla uğraşmak daha kolay diyor.ama %60 oranla genetik diyor.
eşimin kromozon analizinde spermlerin morfolojisinde hiçbir sorun yok.
sorun ya yumurtalarda yada embriyo bölünürken oluşuyormuş.
kendiliğinden gelirmiki yavrum dedim.ama böyle bir sorun varsa bizde buda sıkıntılı.
hakkımızda hayırlısı canım.yinede bu günlere şükür.
yumurta, sperm ve paramız bitene kadar savaşa devam.
rabbim bu günümüzden geri koymasın.

sende üzülme ne olur.ah şu izin işini bi halletseniz bi gelip ameliyatınızı olsanız.ben çok umutluyum sizden canım yaa.
alnımıza ne yazıldıysa onu yaşıcaz canım.bak spermler çıktı.tüp bebek tuttu hamile kaldım.ama anne olabildimmi?hayır.demekki zamanı gelmemiş.zamanı gelince inşallah hepimiz bu güzellikleri yaşıcaz canım.
yapabileceğim bişey olursa yaz bana.
yarın kan vericem.15 güne çıkıcak sonuç.bakarsın sizin ameliyat gününe denk gelir benim sonuçlar.tanışırız canım.

öpüyorum seni.üzülme sakın sende.ok???:16::16::16:

cnm yAzını okuyunca üzüldüm yaa bebeğin için ama inşlh bundan sonraki süreçte herşey yolunda gider bütün tetkikleriniz temiz sorunsuz çıkar inşlh artıkyoluna bak..dualarımdasın....:

inşallah canım yaa.bende çok üzgünüm ama elden bişey gelmiyor.
bu durumda 2.dememe şart oldu.bide pgt yapalım embriyolara diyor doktor.
bakalım neler yaşıcaz.

eşim şubat ayından bu yana ara sıra sperm testti vermeye devam ediyor çıkan olurda dondurulur diye .
ve biz bu ay tüp bebek denemesi yapalım istedik tüp bebek dr.umla görüştük ( BU ARADA TÜP BEBEK RAPORUM ÇIKTI İĞNELERİMİ DR. YAZDI ALDIM EVDE)
dr.umuz bize bu dondurulanlarla tüp bebek yapılabilir ama sağlıklı sonuç alamayız dedi bizim spermlerin morfolojileri bozukmuş içlrerinde muhakkak kaliteli sperm vardır ama tedaviyi riske atmayalım dedi. ben biraz üzüldüm bu ay tedaviye başlarım derken kısmette bu çıktı olsun buralara gelmek bile beni sevindiriyor :16:
bizde bunu celalelttin hocayla konuşmak için bugün hastaneye gittik hormon testleri yaptırdı eşim sonuçlarla birlikte görüştük..
celalettin hoca menegon yerine menapur verdii pregly e devam dedi inşlh bir ay sonra daha sorunsuz spermler görürüz dedi ..şimdi bugün menapura başladık inşlh şifa olur bi kaç ay sonra kaliteli morfolojileri düzelmiş spermler görürüz... sperm çıkınca da iş bitmiyor kızlar ya allah sizlerede tez vakitte göstersin bakın buralarda daha stres oluyor insan .. artık bi ay sonra sperm testtinde neler görücez
kıyamam canım yaa üzülme sakın.
bak benim bebeğimi kaybetmem, senin hemen tedaviye başlayamam hep anne olmamızın zamanı gelmeyişinden.rabbim vakti gelince sana, bana burdaki tüm kardeşlerime sırayla yaşatacak inşallah bu güzelliği.
hemen başlayıp sonra tutmadı diye üzülmektense az daha beklemek en mantıklısı.
bak bizde 2.denememizi yapıcaz.1.tuttu diye biraz daha cesaretliyim.ama tekrar aynı şeyleri yaşamayalım diye daha bir tedbirli gidicez diyor doktorum.
inşallah bu kez tüm önlemleri alıcaz.pgt yapılacak, farklı ilaç takviyeleri yapılacak.inşallah başarıcaz canım.

kürtajdan sonra eşim hemen proxeed plus diye bir ilaca başladı canım.valla biz çok memnun kaldık.
yanında keçi boynuzu pekmezi, arısütü bal polen kullandı.şubatta sayı 100 bindi şuan 300 bin.3 kat arttı ve kalitesi çok daha iyiymiş.ileri hareketli yüzdesi artmış canım.
bu ilacı da bi doktorunuza sorsan keşke.ne bileyim belki bir faydası canım yaaa.
hadi bakalım güçlü olcaz canım.biz kesinleştirdik.allahtan bir mani çıkmazsa benim tedavi ağustosta.bakarsın birbirimize bu yolda yoldaş oluruz canım.
öpüyorum seni.derslerinde de başarılar tatlım...:16::16::16::16::16:

Hepimize okudum.rabbim kabul etsin..

ayyy canım yaaa...o güzel kalbiminin hatrına inanıyorumki çok güzel günler göreceksin.
allah razı olsun.dualarının binlerce katı sana dönsün canım.:16::16::16::16:

Son düzenleme:

Canım Allah kaliteli kaliteli spermler nasip etsin.En kısa sürede bebek haberlerini alırız inşallah ve halaylara başlarız.
Dualarımız seninle sabrettik sonuçlarımız iyi olur inşallah.

Canim ilk önce rabbim ol desin biz kul olarak derdimize derman ariyoruz derdi veren de o derman veren de o ama bizler hep isteyecegiz kul olarak o bizleri seviyor ki sesimiziher gün duymak istiyor her gün ona yakinlasalim diye
Zamani gelecek elbette buna inanmak cok önemli 15 yillik evliyim 5 sene istemedik .

Sonraki nasil geçti anlatsam sayfalar almaz .
2 micro tese ilkinde benide hazirladilar aldigim hormonlar ve sonuç hüsran alman hastanesinden nasil ciktik ahhh sunu bile dedik
Esiml keşke sperm bulduk ama o sperm baskasinin olsaydi benim toplanan yumurtalarim ile işlem gorseydi insanin aklindan neler geçebiliyordu düşün iste Esim ve ben hic pes ve isyan etmedik bir gün bile agladigimiz günler çok oldu kkardeşim akraba arkadaslarim 2 ci
Cocuklarini dogurdular 10 yil önce boyle internet ortami hic yoktu ki burada yeni olanlar çok sansli durumlar ini öğrenince bir yol alabiliyorlar.
Bizi düşün tek yol micro başka yol yok denildi.tedavinin kelimesi bile söylenmedi
Eşimin FSH yüksekti o zaman düşürmeyoluna
hic gi dilmedi ama bende hep bir arayis oldu
Çocukistiyorum sitesi vardi ama hepimiz ayni sşeyleri yasamistik.kimseyi tedavi eden dktr yoktu hücresi olmayan bizler için 2013 te burada yazilanlari okudum takip ettim eşime okuttum çünkü evlat hasreti yillar geçtikçe dahad cogaliyor.
Esim agusto ayinda gitti ve hoca 2 yolsure verdi eeşime çünkü en zor vakaydik biz ama mart ayında hücre cikti şükürler olsun rabbime ben gecen bu surede kendim acik birisi olmama rağmen namaza dualara tesbihlere basladim.
Rabbime sigindim hep 2microdan sonra asla bizim tedavimiz olmaz yok diyip çok ümitsizliğe kapildim kurani türkçe aciklamasiyla okudum .
Orada ümitsizliğe kapilmayin diyor.
Bu bana o gecirdigim umutsuz günlerinin cevabi oldu.

Umut sabir ve dua ve tedaviye inanarak bu sefer basaracagi diyoruuuum.

İnşallah seneye bu yazimi okurum tekraarr rabbim vericek insallahhh

En son dun aksam faceyteki toplulukta bir paylasim yaptim onu izlemenizi tavsiye ederim.

Kolon knsr o kotu kelimeyi yazmak istemedim 5 cm tümörün ultrason esnasinda bir klinikte ama ilaçile ddeğil bu klinik onun iyilestigine inanan 3 kişiile beraber hastanin ortak seçtikleri kelimeyi tekrar eediyorlar ve uultrason da 5 cm ilk tümör kuculuyor mucize bu olsa gerek.

İnanmak ve inanmakkk

Canım arkadaşım ne kadar güzel yazmışsın. Birkaç gündür öyle umutsuzum ki senin yazdıklarını okuyunca kendimden utandım. Halime şükretmem gerekiyor diye. Deiğin gibi şimdi internet ortamı var burada paylaşabiliyoruz, birbirimizden çk şey öğreniyoruz ve en iyisi de artık bizlerin dertlerini bilen, bize umut ışığı veren, bizler için mücadele eden doktorlarımız var. Allah onlardan binlerce kez razı olsun. Allah sizlerden de razı olsun sizin sayenizde bu siteden sizlerdne .çok şey öğrendim ve umutlandım. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah bu üç aylar hürmetine.

O videoyu da seyretmen isterim ama face de ki topluluğun adı ne acaba. Ben hiç bilmiyorum.

KIZLAR duanız bitti çok şükür.37 arkadaş senin için dualar etti.
2 rekat namaz kılın,secdede dua edin Yasin okuyun

Elhamdulillahi Rabbil Alemîn..

Vesselâtu vesselamu alâ Resûlina Muhammediv ve alâ âlîhî ve sahbihî ecmaîn!

Allâhumme Rabbenâ Ya Rabbenâ! Tekabbel minnâ!Inneke EnteS Semîul Alîm!

Ya ilâhel Âlemîn! Ya Erhamerrâhimin!

Ya Rabbelalemin!

Yâ Rabbi! Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil’âlemin, ResûI-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe’l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O’nun bütün âl ve ashabına olsun

Rabbim okunan duaların hürmetine,Peygamber Efendimiz (S.A.V) in yüzü suyu hürmetine,şehitlerin şühedaların yüzü suyu hürmetine,şu günahsız yavruların hürmetine,Rabbimizin isimleri hürmetine duamızı kabül eylesin İnşallah

Rabbim bu kardeşlerimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Eşlerinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et
Bu kardeşleriimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.
Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.
Allahım bir hatamız kusurumuz varsa affeyle,Bizi doğru yolundan ayırma

Amin, Amin, Amin… Bi hürmeti seyyidi’l-mürselin ve’l-hâmdülillahi Rabbi’l-Alemin

Canım bugün için de okudum tefriciyeyi Allah kabul etsin inşallahh..

Herkese tünaydınn diyimmmm şöyle kocamaaaaannnnnnnnn :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

KIZLAR duanız bitti çok şükür.37 arkadaş senin için dualar etti.
2 rekat namaz kılın,secdede dua edin Yasin okuyun

Elhamdulillahi Rabbil Alemîn..

Vesselâtu vesselamu alâ Resûlina Muhammediv ve alâ âlîhî ve sahbihî ecmaîn!

Allâhumme Rabbenâ Ya Rabbenâ! Tekabbel minnâ!Inneke EnteS Semîul Alîm!

Ya ilâhel Âlemîn! Ya Erhamerrâhimin!

Ya Rabbelalemin!

Yâ Rabbi! Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil’âlemin, ResûI-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe’l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O’nun bütün âl ve ashabına olsun

Rabbim okunan duaların hürmetine,Peygamber Efendimiz (S.A.V) in yüzü suyu hürmetine,şehitlerin şühedaların yüzü suyu hürmetine,şu günahsız yavruların hürmetine,Rabbimizin isimleri hürmetine duamızı kabül eylesin İnşallah

Rabbim bu kardeşlerimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Eşlerinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et
Bu kardeşleriimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.
Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.
Allahım bir hatamız kusurumuz varsa affeyle,Bizi doğru yolundan ayırma

Amin, Amin, Amin… Bi hürmeti seyyidi’l-mürselin ve’l-hâmdülillahi Rabbi’l-Alemin
Canım bu eski liste mi ben geridemi kaldım

günaydın cnm evet çünki istanbulda ki arif beyden başaka pek de fazla ayrıntılı bakan yok sperm testtine ama gene de belli olmaz hocayla konuşunca o der zaten nerde yapacağınızı:26:
Baya zor olucak ozamn eşim özel sektörde izin alması zor oluyo

Canım bugün için de okudum tefriciyeyi Allah kabul etsin inşallahh..

Herkese tünaydınn diyimmmm şöyle kocamaaaaannnnnnnnn :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Canım dünkü okuduğun dua için seni okudu diye yazdım ama
Bugün okunacak yok.Yarın var.Listemiz 2 şer günlük oldu ya
Yani flz01 kardeşimiz için okunan süre bu akşam bitiyor.
Doğru anladın değil mi.2 günde bir arkadaşa okuyoruz
Sana gönderdiğim listede okunacak tarihler var.

Back
X