canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine.Sen mutlu umutlu olmaya devam et.sakın olumsuz şeyleride aklına getirme.Sperm sayınız arttı çok şükür ve kaliteleride iyi şu anda.Herşey güzel olcak canım ya inanıyorum ben.Belki de kendiliğinden gelevericek yavrucuğun.Rabbim hiç beklemediğin bi anda sevindirecek belkide ki inşallah öyle olur ve tedaviye bile gerek kalmaz canım.Bu topikte 3 5 tane spermle bile kendiliğinden hamile kalanları okuyunca sizinki neden olmasın diyorum ben.Genetik testleriniz de inşallah bi sorun yoktur canım yaaa bebeğin incelenememesi iyi olmamış belki ama bu sefer daha tedbirli olacaksınız.Sonuçta kan pıhtılaşması bile olsa iğnelerle ilaçlarla çözüm bulunuyor.Sen üzme kendini.İyi düşün iyi olsun.Sakın benim gibi olumsuz olma.Bak buraya yazmıyorum ama sen biraz biliyorsun.Eşime diyordum sperm görsekte artık yaşım geçiyor ben den olmayacak diyordum.Şimdi işte öyle sorunlar yaşıyorum.Biz ne hesap ediyorduk.Bakıyorum şimdi nelerle uğraşıyorum.Ama herşey nasip.Rabbim bilir artık bundan sonrasını.NE diyeyim canım inşallah sende.bende buradaki bütün arkadaşlarımda bir an önce kavuşuruz evlatlarımıza.Artık çok daha fazla içim acıyor.Evladıma bir adım atacaktım önümüzdeki hafta ama şimdi 1 adım daha geri attım diye üzülüyorum.Sen sakın olumsuzlukları çekme benim gibi üzerine.İyi düşün her şey iyi olsun canım.Allaha emanet ol.Her zaman akılımdasın canım dualarımdasın sen ve buradaki herkessss
canım valla bir koşuşturma içindeyim.yorgun hissediyorum bazen kendimi.kalbim yoruldu.
bu kadar yakınlaşmışken yavruma kaybetmek çok yordu beni.kaybettiğim hafta çok yakın bir arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim.
artık insanları tebrik etmekten, anneler gününü kutlamaktan, hastaneye doğum ziyaretlerinden, evdeki ziyaretlerden, diş buğdayları, doğum günü davetlerinden yoruldum.ama elden bişey gelmiyor tabi.
2.tedavi için bile endişeliyken tam hazırım dedim.bi daha deneyelim dedim.bu kez bu genetik sorunlar çıktı.
doktorum sorun inşalah kan pıhtılaşmasıdır onunla uğraşmak daha kolay diyor.ama %60 oranla genetik diyor.
eşimin kromozon analizinde spermlerin morfolojisinde hiçbir sorun yok.
sorun ya yumurtalarda yada embriyo bölünürken oluşuyormuş.
kendiliğinden gelirmiki yavrum dedim.ama böyle bir sorun varsa bizde buda sıkıntılı.
hakkımızda hayırlısı canım.yinede bu günlere şükür.
yumurta, sperm ve paramız bitene kadar savaşa devam.
rabbim bu günümüzden geri koymasın.
sende üzülme ne olur.ah şu izin işini bi halletseniz bi gelip ameliyatınızı olsanız.ben çok umutluyum sizden canım yaa.
alnımıza ne yazıldıysa onu yaşıcaz canım.bak spermler çıktı.tüp bebek tuttu hamile kaldım.ama anne olabildimmi?hayır.demekki zamanı gelmemiş.zamanı gelince inşallah hepimiz bu güzellikleri yaşıcaz canım.
yapabileceğim bişey olursa yaz bana.
yarın kan vericem.15 güne çıkıcak sonuç.bakarsın sizin ameliyat gününe denk gelir benim sonuçlar.tanışırız canım.
öpüyorum seni.üzülme sakın sende.ok???

cnm yAzını okuyunca üzüldüm yaa bebeğin için ama inşlh bundan sonraki süreçte herşey yolunda gider bütün tetkikleriniz temiz sorunsuz çıkar inşlh artıkyoluna bak..dualarımdasın....:
inşallah canım yaa.bende çok üzgünüm ama elden bişey gelmiyor.
bu durumda 2.dememe şart oldu.bide pgt yapalım embriyolara diyor doktor.
bakalım neler yaşıcaz.
öncelikle herkese hayırlı akşamlar kızlar...
inşlh sınavlarımı atlatayım buralarda olacağım..
biliyorsunuz bizde sperm çıkışı oldu donduruldu
eşim şubat ayından bu yana ara sıra sperm testti vermeye devam ediyor çıkan olurda dondurulur diye .
ve bizde dondurulan spermden hariç 2 defa daha sperm çıkıp donduruldu
ve biz bu ay tüp bebek denemesi yapalım istedik tüp bebek dr.umla görüştük ( BU ARADA TÜP BEBEK RAPORUM ÇIKTI İĞNELERİMİ DR. YAZDI ALDIM EVDE)
dr.umuz bize bu dondurulanlarla tüp bebek yapılabilir ama sağlıklı sonuç alamayız dedi bizim spermlerin morfolojileri bozukmuş içlrerinde muhakkak kaliteli sperm vardır ama tedaviyi riske atmayalım dedi. ben biraz üzüldüm bu ay tedaviye başlarım derken kısmette bu çıktı olsun buralara gelmek bile beni sevindiriyor

bizde bunu celalelttin hocayla konuşmak için bugün hastaneye gittik hormon testleri yaptırdı eşim sonuçlarla birlikte görüştük..
celalettin hoca menegon yerine menapur verdii pregly e devam dedi inşlh bir ay sonra daha sorunsuz spermler görürüz dedi ..şimdi bugün menapura başladık inşlh şifa olur bi kaç ay sonra kaliteli morfolojileri düzelmiş spermler görürüz... sperm çıkınca da iş bitmiyor kızlar ya allah sizlerede tez vakitte göstersin bakın buralarda daha stres oluyor insan .. artık bi ay sonra sperm testtinde neler görücez
hepimizin eşlerine ilaçlar iğneler şifa olsun inşlhh....

kıyamam canım yaa üzülme sakın.
bak benim bebeğimi kaybetmem, senin hemen tedaviye başlayamam hep anne olmamızın zamanı gelmeyişinden.rabbim vakti gelince sana, bana burdaki tüm kardeşlerime sırayla yaşatacak inşallah bu güzelliği.
hemen başlayıp sonra tutmadı diye üzülmektense az daha beklemek en mantıklısı.
bak bizde 2.denememizi yapıcaz.1.tuttu diye biraz daha cesaretliyim.ama tekrar aynı şeyleri yaşamayalım diye daha bir tedbirli gidicez diyor doktorum.
inşallah bu kez tüm önlemleri alıcaz.pgt yapılacak, farklı ilaç takviyeleri yapılacak.inşallah başarıcaz canım.
kürtajdan sonra eşim hemen proxeed plus diye bir ilaca başladı canım.valla biz çok memnun kaldık.
yanında keçi boynuzu pekmezi, arısütü bal polen kullandı.şubatta sayı 100 bindi şuan 300 bin.3 kat arttı ve kalitesi çok daha iyiymiş.ileri hareketli yüzdesi artmış canım.
bu ilacı da bi doktorunuza sorsan keşke.ne bileyim belki bir faydası canım yaaa.
hadi bakalım güçlü olcaz canım.biz kesinleştirdik.allahtan bir mani çıkmazsa benim tedavi ağustosta.bakarsın birbirimize bu yolda yoldaş oluruz canım.
öpüyorum seni.derslerinde de başarılar tatlım...

Hepimize okudum.rabbim kabul etsin..
ayyy canım yaaa...o güzel kalbiminin hatrına inanıyorumki çok güzel günler göreceksin.
allah razı olsun.dualarının binlerce katı sana dönsün canım.