Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba arkadaslar nasilsiniz
Biz bugun ogrendik allah nasip ederse bir oglumuz olcakmis ...bugunumuze sonsuz sukurler olsun..rabbim bu gunleri hepinize gostersin ins her zaman aklimdasiniz rabbim nerde evlat diyen varsa gonlunun muradini versin ins hepinizi opuyorum

Canımmm çok sevindim inşallah hayirlisiyla kucağına almanı nasip etsin Rabbim :)

canım amacım seninle tartışmak değildi.muhakkak herkes mücadele ediyor.sizde tabiki.evet maalesef herkesin yaşadığı yerler,olaylar farklıdır.herkes İstanbul ankara yada metropollerde yaşamıyor.burda kimsenin bilmediği haritada bile dikkat çekilmeyen yerlerdede oturanlar var.buda kısmet meselesi.ben bırak normal hormonu trioid taramalarımı bile bulunduğum yerde yapamıyorum.ne yapalım en azından gidebileceğimiz yerle var deyip şükrediyoruz.seni rencide etmek değil amacım sadece senin yerinde olmak isteyen kaç kişi var diye yazdım tatlım.sen eşim üzüntüden kahroluyor dediğin için ben öyle yazdım.evet biz hastalığımızdan ötürü yeri geliyor cehennem hayatı yaşıyoruz.her hormon tahlilinden ve spermiyogramdan sonra 1 hafta 10 gün adamlar kendilerine gelemiyor.hayattı kendilerine cehennem ediyorlar.evet hamdolsunki sizin cehennemi dilinize almaya hakkınız yok.siz rabbimi size sunduğundan ötürü şükrünüzü artırın tatlım.görünki sizden beteri var.bizde halimize şükrediyoruz bizden daha umutsuz olanlar var diye.ayrıca tatlım bizde doğudayız o kadarda abartılacak bir yer değil buralar.doktora gittiğimizde rapor alıp maaşımızdan kesilmesine razı geldikten sonra problem olmuyor.evet maddi olarak haklısın kolay değil ama herşey mutluluğumuza mutluluk katacak bebekler olunca katlanıyoruz.allah yardımcınız olsun.

benim amacımda tartışmak değil ben fikir almaya çalıştım ama senin yerin burası değil gibi bişey hissettim dediğin gibi herkesin derdi kendine büyük bizim bulunduğumuz yerde market dahil hiçbişey yok doktor 2 saat uzaklıkta daha neler neler doğunun heryeri aynı değil malesef :) dualarına da amin diyorum canım rabbim kimseyi evlatla sınamasın

Biz bugun ogrendik allah nasip ederse bir oglumuz olcakmis ...bugunumuze sonsuz sukurler olsun..rabbim bu gunleri hepinize gostersin ins her zaman aklimdasiniz rabbim nerde evlat diyen varsa gonlunun muradini versin ins hepinizi opuyorum

Ayy cinsiyett belli olmuşş maaşallahhhhh oğluşun geliyor demek cnm
hayırlı olsun.sağ sağlim al inşallah kucağınaa :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

merhaba canlarim nasilsiniz Ben cok iyim cok da heycanliyim Internet baglantisi buldukca yazmaya calisiyorum benim cuma günü transferim oldu hayirlisiyla pazar günü sonucu ogrenicem bana dua edin insallah hayirlisiyla bebisim benimle lütfen dua edin lütfen allah herkese nasip etsin insallah cok heycanliyim tek Embryo transferim oldu 5 tane bebisim de donduruldu allahima bin sükürler olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hayırlı olsun cnm transferin Allah gönlüne göre versin inşallah..
nazına bi kardeş daha gelirr inş:16:

Bitanemmmm çok geçmiş olsun umarım kısa zamanda düzelir ve toparlanır eşinnnn..:26::26:

Canım elifzeynep,doğadandeva,zümra11,ese44 için okudum Allah cc kabul etsin bu arada eşim perşembe günü test verecek inşallah bizimde yüzümüz güler dualariniza muhtaciz sevgiler...

canım geçmiş olsun.malesef doktorlar vicdansızda canım sen nasıl eşinin 4 yılda üç defa microtese olmasına razı geldin.10 yıllık evliliğim bitecek daha bir kere cesaret edebildik.ikinci microteseyide yaşımız geçiyor diye razı geliyorum.işte boşuna demiyoruz her doktora inanın ama güvenmeyin diye.bundan sonra yüzünüz gülsün inşallah.

Canim ilk durumu öğrendik araştırdık kk dan falan emre bakirciogluna gittik m.tese dedi şükür cikti sperm tüp bebek yapıldı tutmadi sonrasında dondurulmuş spermlerimiz vardı ben hazırladım sonrasında spermler cozdurulunce kalitesi iyi değil sizde öncesinde çıktı yine çıkar dendi el mahkum kuzu kuzu olduk yani. Sonrasında 'orda varmış çıkmış yapacak bişey yok' dendi demesi çok kolay tabiki. Sonrasında kaan aydos surecimiz başladı iki seneye yakın o da hadi başlıyoruz dedi eşim istedi bunuda yaşımız geçiyor diye yine hüsran çok zor bi surecti denize düşen yillana sarılır misali işte. Inşallah bu defa hepimizin için hayırlı olur şu mübarek günler hurmetine Rabbim cumlemize hayırlı evlatlar versin...

Hamile arkadaşlar inş sağlıkla kucaklarina alırlar mis kokulu yavruları , transfer olan arkadaslarda hayırlı haberleri alırlar hep beraber bayram ederiz .hayalim arkadaşımızın eşine ve tüm hastalara da acil şifalar diliyorum

üroloğa gittik test yaptı öylelikle çıktı.birisi dedi ki belki 5 milyondanda düşüktür o an fazla çıkmıştır.nasıl üzüldüm anlaTamam.eşim de perişan durumda.hiç konuşmuyo.keçiboynuzu kürüne başladık 2 gün önce.inşaallah işe yarar.başka ne yapabilirim bilmiyorum:43:
Canım hiç üzülme bak ne güzel azda olsa varmış ki bnce az değil. .hormonların a bakıldı mi keçiboynuzu 3 ay kullanın tekrar test verin rabbim isterse 1 tane bile yeter kaliteli spermler varsa Umudunuz hep olsun sayıda kalitede artırılabilir. . Sen bu süreçte bu konuşmaları hiç duymayı n tmm mi.. :16:

canım geçmiş olsun.siz 14 ayda bayağı gerilemişsiniz.lökositler çok fazla yükselmiş.germ hücreleriniz epeyce azalmış.
bu duruma doktorunuz ne diyor.ilk tedaviye başladığınızda spermatidleriniz ne kadardı.
Ilk aylardaku spermatitler vilemiyoruz cunku arif bey ayrintili bakmiyordu lökosit kötü bakalim inşallah iyi olur aaburla devam edeceğiz

Canım hiç üzülme bak ne güzel azda olsa varmış ki bnce az değil. .hormonların a bakıldı mi keçiboynuzu 3 ay kullanın tekrar test verin rabbim isterse 1 tane bile yeter kaliteli spermler varsa Umudunuz hep olsun sayıda kalitede artırılabilir. . Sen bu süreçte bu konuşmaları hiç duymayı n tmm mi.. :16:

sağol canım benim.kimisine göre abartıyo olabilirim ama inan boşluktayım resmen.dokunsalar ağlıycam.1 yıl boşuna okadar uğraşmışım.inancımı yitirmiycem rabbim benim yüzümü de güldürcek inanıyorum ben.hormonlarıma bakıldı bende bi sorun görünmüyo.ama rahim filmi falan çektirmedim.acaba tıkanıklık olabilirmi.eğer varsa film çektirmezsem eşimin sperm sayısı düşük olduğu için bebek olmadığını düşüncem hep.smear da hiç yapılmadı.yumurtlama takibi yaptırdım onadada sorun yok çok şükür

3 tane mi :50: rabbim yardımcınız olsun.. %28 grem hücre var en azından tabloya bkarsan hiç hücresi olmyanlar bile var ve iyi sonuçlar almaya başladılar. inş sizde güzel sonuçlar alırsınız bide grem hücrenin sayısı kaç canımm

bizde de sebebsiz ah bu sebepsizlik....sizin baya olmuş tedaviye başlayalı birazda neler kullandığınızı yazarmısın bide hocoda ki ilk sperm testinde grem hücre ne kadardı canım
Ilk germ eylul ayindaki canim ondan once spermiyogram vermedik ama ne kullandigimizi cok ay gecti bende bi hatirlamaya calisacagim ama coragon bize yaramadi coguna oldugu gibi sp4 mi ne kullandik en son ama emin degilim hoca pregnil e gecmemizi soyledi ersel bey de kileri ramazandan sonra ins cunku ac karnina alinmasi daha iyi pek iyi sonuc alamayacagimiz icin ramazan sonrasi gonderecek ersel bey de iyi biri konustuk baya simdiye kadar 400 kadar hastasi olmus bence celalettin hoca ve ersel bey bu isi biliyor en azindan istatistik olarak hareket ediyorlar ezbere devam rtmiyorlar gulerim ben su kullandiklarimizi toparlayip ay ay yazarim inşallah aeo

Ilk aylardaku spermatitler vilemiyoruz cunku arif bey ayrintili bakmiyordu lökosit kötü bakalim inşallah iyi olur aaburla devam edeceğiz

Meaajim biraz kötü olmus telden yazdigim icin lökosit fazla cikmasi et ve yurtadsn sanirim biz pek dikkat edemedik ersel bey bu ikisinin onemli oldugunu söylüyor dikkat etmeye calisacagiz bixim degerlerimizi dusuren etkenlerden biri herkeste ayni etkiyi yapmayabili ama menagon kullandik eylulden sonra aralikta dustu menagonu hoca kesti pregnil le devam ettik bakalim inşallah iyi bir sonuc alacagiz ama suna sukrediyorum tese yaptirmadik geri dönüşü zir seylere sebep oluyo hem saracoglu celalettin h ve ersel bey de ayni sekilde iyiki tese olmamissiniz dedilwr inşallah canim hepimizin sonuclari iyi cikar ve bebislerimize kavuşuruz

Canım Allah oğluşunu kucağına almak nasip etsin.
Bizim içinde dua ediyorsundur eminim Allah sana kat katını versin sağlıkla oğlun ve eşinle
mutluluklar versin.

Allah razı olsun canım rabbım sanda nasıp etsın
Aklıma ne zaman nerde gelırse allahım butun arkadaslarıma yasat dıyorum canım tanıdıgım tanımadıgım
Az daha sabır edın olcak ınsallah hepınızın

Maşallah canım :nazar::nazar::nazar: Rabbim oğluşunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim benim içime de kendim için hep erkek doğuyor :) hayırlı uğurlu olsun canımmmm :54:

Sagol sayes canım allahım sanda nasıp etsın
Hep benımde erkek doguyordu oncedende oyle hıssederdım hamıle kalıncada erkek dedım

Maşallah canım :55::55::55::55: Rabbim muhammed ümmetine hayırlı bir evlat nasip eylesin İNŞALLAH:16:

Amın tulaycıgım ınsallah canım
Allahım sanda nasıp etsın ınsallah en kısa zamanda

canım hayırlı olsun... sizin merak ediyordum acaba cinsiyet ne olacak diye... ersel bey bir keresinde demişti bu tedaviler sonucu erkek bebek olması Allah bilir ama daha yüksek ihtimal demişti. doğru çıktı :9:... hayırlarla kucağına da alırsın inşallah...

Sagol canım allah razı olsun darısı basına olsun
Bılmıyorum canım ılk defa duydum erkek oluyorda kız nıye olmuyorkı .. Yanı erkek olma olasılıgı nıye yuksekkı
Bılmıyorum ama ben allaha ınanıyorum canım hakkımızda hayırlısı dedım hepte benım ıcımden erkek gecıyordu

canım maşallah oğlun geliyor.ne güzel canım.mutluluğunuz daim olsun.hayırlı doğumlar olsun canım.

Sagol canım allah razı olsun
allahım sanda yasatsın ınsallah bu mutlulugu en kısa zamanda

Canımmm çok sevindim inşallah hayirlisiyla kucağına almanı nasip etsin Rabbim :)

Amın ınsallah canım darısı basına olsun rabbım hepınıze yasatsın ınsallah

Ayy cinsiyett belli olmuşş maaşallahhhhh oğluşun geliyor demek cnm
hayırlı olsun.sağ sağlim al inşallah kucağınaa :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

Insallah canım cok sagol allah razı olsun
Allahım ınsallah kucagımıza aldıgımız gunlerıde gosterır

merhaba canlarim nasilsiniz Ben cok iyim cok da heycanliyim Internet baglantisi buldukca yazmaya calisiyorum benim cuma günü transferim oldu hayirlisiyla pazar günü sonucu ogrenicem bana dua edin insallah hayirlisiyla bebisim benimle lütfen dua edin lütfen allah herkese nasip etsin insallah cok heycanliyim tek Embryo transferim oldu 5 tane bebisim de donduruldu allahima bin sükürler olsun.

Canım hayırlı olsun. Insallah pazara guzel haberler verırsın bıze

Canım yazarım tabi.. Şimdi biz yine hastaneye gidiyoruz çünkü eşimin taşı bayağı büyükmüş ve haftasonu boyunca hareket etmemiş hiç.. O yüzden kırdırmak durumundaymışız.1 gün hastanede kalacakmışız. Öğleden sonra taş kırma işlemi yapacaklar inşallah yıpratıcı bir şey değildir.. Bende şimdi iş yerinden çıkıp gidicem eşyalarını falan alıcam evdenn :14:
hayalim çok geçmiş olsun cnm demekki bi türlü düşmedi o taş:47: ayy neyse bööylesi belki daha iyi oldu eşin için o an acısı geçti gitti inşlh cnm ya...başka sıkıntınız olmasın...
:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:hey maşallah sübhanalalhhh hayırlı olsun oğluşun cnm bugün aklıma geldin sabah valal dedim bu kızın bebişinin cinsiyeti belli olmuştur diye ne güzel sağlıkla sıhahtle gelsin kucağına inşlh ömrü bol bereketli olsun...:16::16:darısı bizlerede inşlh ...

cnm ne güzel transfer olmuş günler beklenirmiş amanda amanohh 5 tanede donduruldu kızının kardeşleri gene var demek inşlh pazar günü güzel hamiş haberlerini alırız inşlh....:16::16:
Kızlar cok heyecanliyim ya 3 gün sonra test vercez dualariniza cok ihtiyacim var
:52::52:güzel haberini alırız 3 gün sonraaaaaaaaaaaa:52::52::52::52:

Back
X