Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aminn cnm cümlemiz bu detrtten kurtuluruz inşlhBizde aynı dertten muzdaribiz konular 2008 den kalmış iyi sonuç alan varsa yazabilir mi. Biz tese yaptırdık hiç çıkmadı simdi ankara da yeniden tedaviye başladık iki ay sonra yeniden gideceğiz.
aminn cnm cümlemiz bu detrtten kurtuluruz inşlh
tatlım hangi konular geçmişte kaldı burası çok aktif bi sayfa ne sormak istiyorsan sor belki yanıtlarız...
Ben azospermli eşi olarak hamdolsun ki sperm gördüm eşim tese micro tese varikosel ameliyatı oldu şimdi sperm çıkıyor morfolojilerimiz düzelince tüp bebeğe geçicem ksımetse..
var cnm olmazmı benim eşimde 2 kere ameliyat geçirdi sonuç sertoll cell only ..yok hata bende ya tarihleri tam takip edememişim yol yorgunluğu sanırım :) geçen yıl tese ameliyatı yaptırdık sperm çıkmadı simdi ikinci kez tedaviye başladık doktor ilaç falan verdi böyle olupta sonuç alan var mı diye soracaktım bir umut bekliyoruz işte
AYYY ALLALHHH geçmiş olsun kız uff ne kötüdür yaşamadım ama bililrim nasıl bişey olduğunuherkese iyi akşamlar.kum döktüğümü sanıyordum meğersem göbeğim düşmüş.çok fena birşeymiş bu.bulantı iştahsızlık ne zormuş.sanki ben ekmeği değilde ekmek beni yiyordu.sonra araştırdım bu saatte ara kadın nerden bulacağım.sonra Google amcama sordum dediki tüm limonu göbek deliğine koyup üstüne 15-20 dk yüz üstü uzan diye.denedim ve gerçekten sanki mucize değnek değmiş gibi kalktığımda ne karın ağrısı nede mide bulantısı kalmıştı.3 gündür çektiğim acı bana kar kaldı.
var cnm olmazmı benim eşimde 2 kere ameliyat geçirdi sonuç sertoll cell only ..
ve burda bi arkadaş celallettin peru diye dr.dan bahsetti bizde gitttik onda tedavi olmaya başaldı eşim tedavide eşimde varikosel olduğu anlaşıldı ve 2013 ocakta varikosleden ameliyat oldu eşim ardından celalettin hocada tedaviye başladık ve tedavinin ardından ilk 3 .cü ayında hucre gördük yuvarlak hücre 1 milyon ve diğer 3.cü ayda ise 6 tane sperm çıkışı oldu......şimdi dondurulmuş spermlerimiz var ama morfolojiler bozuk onlar için tedavi oluyor eşim kısmetse morfolojileri düzelince tüp bebek denemesi yapıcam .darısı diğer arkadaşlara da olsun cnm ,arkadaşımız var burda celallettin hocada tedavi görenlerle ilgili tablo yapıyor o sANA YAYINLAR GELİNCE BAKARSIN...[/QU
ooo geçmiş olsun inşallah düzelsin ve tatlı tatlı bebeklerin olsun ve hepimizinde insallah. çalışmaktan yoğunluktan pek takip edemiyordum ama şimdi daha dikkatle takip ederim insallah.birde ilaç tedavisi yanında keçi boynuzu pekmezini günde iki kez 1 er kaşık olarak önerdi.
AYYY ALLALHHH geçmiş olsun kız uff ne kötüdür yaşamadım ama bililrim nasıl bişey olduğunu
şimdi iisen sorun yok dikkat et genede gözük yarın bi ihmal etme....
amin cümlemizedeeeeeee sizin kullandığınızda şifa olsun size cnm evet takip et güncel yeni şeyler öğreniyoruz hala burdan cnm...INLAR GELİNCE BAKARSIN...[/QU
ooo geçmiş olsun inşallah düzelsin ve tatlı tatlı bebeklerin olsun ve hepimizinde insallah. çalışmaktan yoğunluktan pek takip edemiyordum ama şimdi daha dikkatle takip ederim insallah.birde ilaç tedavisi yanında keçi boynuzu pekmezini günde iki kez 1 er kaşık olarak önerdi.
aman o neymiş ya evet büyük ihtimal sen kabızlıktan olmusun inşlh çabuk geçer atlatırsın ya herşey bize başka dert olmasın cnm ...yok tatlım ihmal edermiyim.bugün doktora gittim.ultrasona çarşamba günü randevu vermişler.kan ve idrarda verdim.eeee bu ağrıyla nasıl çarşamba olacak dedim.doktor muayene ediyor ben karnıma dokunduramıyorum o derece ağrıyor.bende aklıma nerden düştü bilemedim ilk defada duydum göbek düşmesi diye.afedersin tatlım ben kabız oluyorum.sanırım kuvvetli ıkındım ve ne olduysa o dakikadan itibaren oldu.dedim ıkınmayla göbek düşmesi olurmu.aklımda kalmasın dedim limonu denedim.valla çok iyi geldi.bulantı ve ağrıdan kurtuldum elhamdüllilah.
amin cümlemizedeeeeeee sizin kullandığınızda şifa olsun size cnm evet takip et güncel yeni şeyler öğreniyoruz hala burdan cnm...
aman o neymiş ya evet büyük ihtimal sen kabızlıktan olmusun inşlh çabuk geçer atlatırsın ya herşey bize başka dert olmasın cnm ...
ben iim ne olsun hayat aynı devamsen nasılsın canım neler yapıyorsun.
canım microtesenizi kim yaptı.tüpbebek merkeziniz neresi.bizde microtese düşünüyoruz ramazandan sonra.
Simdiden okuyacak arkadaşların ağzına yüreğine sağlık. ..Sıra ELZEM kardeşimizde
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması![]()
Veee ikiz ikizhayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması
Herkes 158 adet Selevatı Tefriciye Okuyor
ELZEM canm sen 178 adet okuyacaksın
Okunma süremiz YARIN akşama kadar olacak
Lütfen zamanında ve düzenli olarak okuyalım
Haydi pamuk eller zikirmatiklere
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah
NOT:Kumbaramızda fazladan tefriciye var.
Okuyamayan yetiştiremeyen arkadaşlara verebilirim canlarım