Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bizde aynı dertten muzdaribiz konular 2008 den kalmış iyi sonuç alan varsa yazabilir mi. Biz tese yaptırdık hiç çıkmadı simdi ankara da yeniden tedaviye başladık iki ay sonra yeniden gideceğiz.

Bizde aynı dertten muzdaribiz konular 2008 den kalmış iyi sonuç alan varsa yazabilir mi. Biz tese yaptırdık hiç çıkmadı simdi ankara da yeniden tedaviye başladık iki ay sonra yeniden gideceğiz.
aminn cnm cümlemiz bu detrtten kurtuluruz inşlh
tatlım hangi konular geçmişte kaldı burası çok aktif bi sayfa ne sormak istiyorsan sor belki yanıtlarız...:34:
ben azospermli eşi olarak hamdolsun ki sperm gördüm eşim tese micro tese varikosel ameliyatı oldu şimdi sperm çıkıyor morfolojilerimiz düzelince tüp bebeğe geçicem ksımetse..

aminn cnm cümlemiz bu detrtten kurtuluruz inşlh
tatlım hangi konular geçmişte kaldı burası çok aktif bi sayfa ne sormak istiyorsan sor belki yanıtlarız...:34:
Ben azospermli eşi olarak hamdolsun ki sperm gördüm eşim tese micro tese varikosel ameliyatı oldu şimdi sperm çıkıyor morfolojilerimiz düzelince tüp bebeğe geçicem ksımetse..

yok hata bende ya tarihleri tam takip edememişim yol yorgunluğu sanırım :) geçen yıl tese ameliyatı yaptırdık sperm çıkmadı simdi ikinci kez tedaviye başladık doktor ilaç falan verdi böyle olupta sonuç alan var mı diye soracaktım bir umut bekliyoruz işte

yok hata bende ya tarihleri tam takip edememişim yol yorgunluğu sanırım :) geçen yıl tese ameliyatı yaptırdık sperm çıkmadı simdi ikinci kez tedaviye başladık doktor ilaç falan verdi böyle olupta sonuç alan var mı diye soracaktım bir umut bekliyoruz işte
var cnm olmazmı benim eşimde 2 kere ameliyat geçirdi sonuç sertoll cell only ..
ve burda bi arkadaş celallettin peru diye dr.dan bahsetti bizde gitttik onda tedavi olmaya başaldı eşim tedavide eşimde varikosel olduğu anlaşıldı ve 2013 ocakta varikosleden ameliyat oldu eşim ardından celalettin hocada tedaviye başladık ve tedavinin ardından ilk 3 .cü ayında hucre gördük yuvarlak hücre 1 milyon ve diğer 3.cü ayda ise 6 tane sperm çıkışı oldu......:nazar::nazar::nazar:şimdi dondurulmuş spermlerimiz var ama morfolojiler bozuk onlar için tedavi oluyor eşim kısmetse morfolojileri düzelince tüp bebek denemesi yapıcam .darısı diğer arkadaşlara da olsun cnm ,arkadaşımız var burda celallettin hocada tedavi görenlerle ilgili tablo yapıyor o sANA YAYINLAR GELİNCE BAKARSIN...

herkese iyi akşamlar.kum döktüğümü sanıyordum meğersem göbeğim düşmüş.çok fena birşeymiş bu.bulantı iştahsızlık ne zormuş.sanki ben ekmeği değilde ekmek beni yiyordu.sonra araştırdım bu saatte ara kadın nerden bulacağım.sonra Google amcama sordum dediki tüm limonu göbek deliğine koyup üstüne 15-20 dk yüz üstü uzan diye.denedim ve gerçekten sanki mucize değnek değmiş gibi kalktığımda ne karın ağrısı nede mide bulantısı kalmıştı.3 gündür çektiğim acı bana kar kaldı.

herkese iyi akşamlar.kum döktüğümü sanıyordum meğersem göbeğim düşmüş.çok fena birşeymiş bu.bulantı iştahsızlık ne zormuş.sanki ben ekmeği değilde ekmek beni yiyordu.sonra araştırdım bu saatte ara kadın nerden bulacağım.sonra Google amcama sordum dediki tüm limonu göbek deliğine koyup üstüne 15-20 dk yüz üstü uzan diye.denedim ve gerçekten sanki mucize değnek değmiş gibi kalktığımda ne karın ağrısı nede mide bulantısı kalmıştı.3 gündür çektiğim acı bana kar kaldı.
AYYY ALLALHHH geçmiş olsun kız uff ne kötüdür yaşamadım ama bililrim nasıl bişey olduğunu
şimdi iisen sorun yok dikkat et genede gözük yarın bi ihmal etme....

var cnm olmazmı benim eşimde 2 kere ameliyat geçirdi sonuç sertoll cell only ..
ve burda bi arkadaş celallettin peru diye dr.dan bahsetti bizde gitttik onda tedavi olmaya başaldı eşim tedavide eşimde varikosel olduğu anlaşıldı ve 2013 ocakta varikosleden ameliyat oldu eşim ardından celalettin hocada tedaviye başladık ve tedavinin ardından ilk 3 .cü ayında hucre gördük yuvarlak hücre 1 milyon ve diğer 3.cü ayda ise 6 tane sperm çıkışı oldu......:nazar::nazar::nazar:şimdi dondurulmuş spermlerimiz var ama morfolojiler bozuk onlar için tedavi oluyor eşim kısmetse morfolojileri düzelince tüp bebek denemesi yapıcam .darısı diğer arkadaşlara da olsun cnm ,arkadaşımız var burda celallettin hocada tedavi görenlerle ilgili tablo yapıyor o sANA YAYINLAR GELİNCE BAKARSIN...[/QU

ooo geçmiş olsun inşallah düzelsin ve tatlı tatlı bebeklerin olsun ve hepimizinde insallah. çalışmaktan yoğunluktan pek takip edemiyordum ama şimdi daha dikkatle takip ederim insallah.birde ilaç tedavisi yanında keçi boynuzu pekmezini günde iki kez 1 er kaşık olarak önerdi.

AYYY ALLALHHH geçmiş olsun kız uff ne kötüdür yaşamadım ama bililrim nasıl bişey olduğunu
şimdi iisen sorun yok dikkat et genede gözük yarın bi ihmal etme....

yok tatlım ihmal edermiyim.bugün doktora gittim.ultrasona çarşamba günü randevu vermişler.kan ve idrarda verdim.eeee bu ağrıyla nasıl çarşamba olacak dedim.doktor muayene ediyor ben karnıma dokunduramıyorum o derece ağrıyor.bende aklıma nerden düştü bilemedim ilk defada duydum göbek düşmesi diye.afedersin tatlım ben kabız oluyorum.sanırım kuvvetli ıkındım ve ne olduysa o dakikadan itibaren oldu.dedim ıkınmayla göbek düşmesi olurmu.aklımda kalmasın dedim limonu denedim.valla çok iyi geldi.bulantı ve ağrıdan kurtuldum elhamdüllilah.

INLAR GELİNCE BAKARSIN...[/QU

ooo geçmiş olsun inşallah düzelsin ve tatlı tatlı bebeklerin olsun ve hepimizinde insallah. çalışmaktan yoğunluktan pek takip edemiyordum ama şimdi daha dikkatle takip ederim insallah.birde ilaç tedavisi yanında keçi boynuzu pekmezini günde iki kez 1 er kaşık olarak önerdi.
amin cümlemizedeeeeeee sizin kullandığınızda şifa olsun size cnm evet takip et güncel yeni şeyler öğreniyoruz hala burdan cnm...
yok tatlım ihmal edermiyim.bugün doktora gittim.ultrasona çarşamba günü randevu vermişler.kan ve idrarda verdim.eeee bu ağrıyla nasıl çarşamba olacak dedim.doktor muayene ediyor ben karnıma dokunduramıyorum o derece ağrıyor.bende aklıma nerden düştü bilemedim ilk defada duydum göbek düşmesi diye.afedersin tatlım ben kabız oluyorum.sanırım kuvvetli ıkındım ve ne olduysa o dakikadan itibaren oldu.dedim ıkınmayla göbek düşmesi olurmu.aklımda kalmasın dedim limonu denedim.valla çok iyi geldi.bulantı ve ağrıdan kurtuldum elhamdüllilah.
aman o neymiş ya evet büyük ihtimal sen kabızlıktan olmusun inşlh çabuk geçer atlatırsın ya herşey bize başka dert olmasın cnm ...

Cnm penbis arkadaşımız için okudum rabbim kabul eder inşallah bebekleri tutunur inşallah

amin cümlemizedeeeeeee sizin kullandığınızda şifa olsun size cnm evet takip et güncel yeni şeyler öğreniyoruz hala burdan cnm...

aman o neymiş ya evet büyük ihtimal sen kabızlıktan olmusun inşlh çabuk geçer atlatırsın ya herşey bize başka dert olmasın cnm ...

sen nasılsın canım neler yapıyorsun.

Sıra ELZEM kardeşimizde :34:
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması:16:
Veee ikiz ikiz :55::8: hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması :16:
Herkes 158 adet Selevatı Tefriciye Okuyor
ELZEM canm sen 178 adet okuyacaksın
Okunma süremiz YARIN akşama kadar olacak
Lütfen zamanında ve düzenli olarak okuyalım :45:
Haydi pamuk eller zikirmatiklere
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah :16:

NOT:Kumbaramızda fazladan tefriciye var.
Okuyamayan yetiştiremeyen arkadaşlara verebilirim canlarım

Sıra ELZEM kardeşimizde :34:
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması:16:
Veee ikiz ikiz :55::8: hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması :16:
Herkes 158 adet Selevatı Tefriciye Okuyor
ELZEM canm sen 178 adet okuyacaksın
Okunma süremiz YARIN akşama kadar olacak
Lütfen zamanında ve düzenli olarak okuyalım :45:
Haydi pamuk eller zikirmatiklere
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah :16:

NOT:Kumbaramızda fazladan tefriciye var.
Okuyamayan yetiştiremeyen arkadaşlara verebilirim canlarım
Simdiden okuyacak arkadaşların ağzına yüreğine sağlık. ..

Arkadaşlar lütfen en kısa zamanda eksikleri tamamlayalım.Yine çok uzadı.Az daha gayret edelim.Lütfen zamanında okuyalım.:47:
Zozoo nun duası 12 haziranda başladı 12 gün oldu halen bitmedi ya.

12-zozoo____________________ 12/06/2014 perşembe
yase2____________________158

13-elifzeynep _________________ 14/06/2014 cumartesi
ese44_____________________158
elzem____________________ 158
yase2____________________ 158

14-doğadandeva_______________ 16/06/2014 pazartesi
yase2____________________ 158

15-zumra11__________________ 18/06/2014 Çarşamba
aslıhikmet_________________158
eda09____________________158
yase2____________________158

ZOZOO CANIM DUAN BİTTİ
2 rekat namaz kıl,secdede dua ed.
Yasin oku.

Elhamdulillahi Rabbil Alemîn..

Vesselâtu vesselamu alâ Resûlina Muhammediv ve alâ âlîhî ve sahbihî ecmaîn!

Allâhumme Rabbenâ Ya Rabbenâ! Tekabbel minnâ!Inneke EnteS Semîul Alîm!

Ya ilâhel Âlemîn! Ya Erhamerrâhimin!

Ya Rabbelalemin!

Yâ Rabbi! Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil’âlemin, ResûI-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe’l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O’nun bütün âl ve ashabına olsun

Rabbim okunan duaların hürmetine,Peygamber Efendimiz (S.A.V) in yüzü suyu hürmetine,şehitlerin şühedaların yüzü suyu hürmetine,şu günahsız yavruların hürmetine,Rabbimizin isimleri hürmetine duamızı kabül eylesin İnşallah

Rabbim bu kardeşimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et
Bu kardeşimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.
Şu Mübarek üç ayların yüzü suyu hürmetine dualarımızı hayırlısıyla kabul et.
Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.
Allahım bir hatamız kusurumuz varsa affeyle,Bizi doğru yolundan ayırma

Amin, Amin, Amin… Bi hürmeti seyyidi’l-mürselin ve’l-hâmdülillahi Rabbi’l-Alemin:16::16::16::16:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X