- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar Canlar ;
Nasılsınız?
hasretim, penbis ve ecrin arkadaşlarım tedaviniz trasferleriniz hayırlı olsun inşh.
ÇİÇEK ;
canım hayırlı olsun çok sevindim erkek geliyorAllah bağışlasın sağlıklı doğumlar nasip etsin.
hayalim 77 ve eyinas
Tekrar geçmiş olsun canım kızlar![]()
cnm keşke hamilelik olsa.. ama bu soğuk algınlığı olup üşetmekten olabilir kist de ağrı yapar ama şimdi biz ne desek yalan bence sen bi dr.a gözük en iyisi geçmiş olsun...Arkadaşlar üç gündür önce sol yumurtalık yani sol kasığımda dün akşamdan beride rahimin olduğu bölgede sürekli batmalar oluyor adetime 10 var internetten okuyorum hep hamilelik belirtisi ama bu çok mümkün değil eşim iiki aydır iğne kullanıyor.umut bile edemiyorum dolasıyı ile içimde çok büyük korkular var ne olabilir kistmi başka bişeymi offffffffffffff kafam çook karışık ve endişeliyim.aynı şikayette olan varmı bana yardım edin lütfen!!!!!
Kuzucum inanki çok yorucu.. Eşimin ağrıları oldu benim kafam ağırlaştı bir süre sonra yoruldum üzüldüm.. Gerçekten çok yıpranıyor insan işle ilgili izin sıkıntıları.. koştur koştur bir süreçti. Çok şükür iyi şimdi atlattık taburcu olduk canım bu sabah![]()
Arkadaşlar üç gündür önce sol yumurtalık yani sol kasığımda dün akşamdan beride rahimin olduğu bölgede sürekli batmalar oluyor adetime 10 var internetten okuyorum hep hamilelik belirtisi ama bu çok mümkün değil eşim iiki aydır iğne kullanıyor.umut bile edemiyorum dolasıyı ile içimde çok büyük korkular var ne olabilir kistmi başka bişeymi offffffffffffff kafam çook karışık ve endişeliyim.aynı şikayette olan varmı bana yardım edin lütfen!!!!!
Cnm seninde mi transfer in varAyy çok sevindim cnmm ben kacirmisim bu gelismeyi
![]()
Beninde yeni haberim oldu canım:)) şaka canim ya arkadaş imiz test icin son 3gun dememi trabsfere anlamış sperm testi vercez canim ama insallah Allah soyletmistir transfermde yakinda olur :))
Beninde yeni haberim oldu canım:)) şaka canim ya arkadaş imiz test icin son 3gun dememi trabsfere anlamış sperm testi vercez canim ama insallah Allah soyletmistir transfermde yakinda olur :))
Arkadaşlar üç gündür önce sol yumurtalık yani sol kasığımda dün akşamdan beride rahimin olduğu bölgede sürekli batmalar oluyor adetime 10 var internetten okuyorum hep hamilelik belirtisi ama bu çok mümkün değil eşim iiki aydır iğne kullanıyor.umut bile edemiyorum dolasıyı ile içimde çok büyük korkular var ne olabilir kistmi başka bişeymi offffffffffffff kafam çook karışık ve endişeliyim.aynı şikayette olan varmı bana yardım edin lütfen!!!!!
Merhabalar Canlar ;
Nasılsınız?
hasretim, penbis ve ecrin arkadaşlarım tedaviniz trasferleriniz hayırlı olsun inşh.
ÇİÇEK ;
canım hayırlı olsun çok sevindim erkek geliyorAllah bağışlasın sağlıklı doğumlar nasip etsin.
hayalim 77 ve eyinas
Tekrar geçmiş olsun canım kızlar![]()
Canlarımm Rabbim transferlerinizi hayırlı etsin inşallah.. Sabırsızlanıyorum haberleriniz içinn burayı şenlik topiği ilan edeceğiz Allahın izniyle sizinle birlikte
Bir an önce mutlu haberlerinizi almak istiyorummmm![]()
Cnmm bnm inşallah yavrun tutunacak sana kaç embrıyo transfer edıldı. Inşallah ikizlerin olur :) duaların içinde amin cnm rabbim kabul etsin.Aminnnnn canlarım allah razı olsun hepinizdende inşallah cuma günü hayırlı haberler veririm size biraz sıkıntılı günlerden geçiyorum ama rabbime binlercekez şükürler olsun rabbim nasip etti buralara kadar gelmeyi devamının gelmesinede nasip eder inşallah canlarım ayaklarımı diktim yatıyorum😊dualarımdasınız allahım bütün isteyenlere inşallah tez zamanda nasip etsin yoklardan var etsin aminnnn😌
Cnmm bnm inşallah yavrun tutunacak sana kaç embrıyo transfer edıldı. Inşallah ikizlerin olur :) duaların içinde amin cnm rabbim kabul etsin.![]()
Amin canım inşallah rabbim hepimize taddırsın bana 2 emriyo transfer edildi genelde 2 koyuyorlar cnm
Cnmm inşallah 2 side tutunur sana. . Güzel haberlerini cuma günü sabırsızlıkla bekliyorum :)