Cnm biz ersel beyden almadık ilaçları. Kapsüller i tekrar mi isteyelim acaba
hm canim sen kapsül ve surup deyince ondan aldiniz sandim. peki kimden aldiniz? en iyisi bi arayip sormak derim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm biz ersel beyden almadık ilaçları. Kapsüller i tekrar mi isteyelim acaba
Cnm siz mikroskop almistiniz değil mi ne güzel inşallah spermleride görürsünüz yakinda :) aminnnn
negüzel mikroskopla nasil bakiliacagini felan biliyorsunuz :) en azindan ara ara bakarsiniz bi umut olur yazdigin gibi. benim esiminde ilac ve igneleri baslayali tam 4 bucuk hafta oldu cok ama cok merak ediyorum biseyler degistimi noldu diye bazen düsünüyorum bide hic bi ilerleme yoksa diye sIkIntI giriyor icime. Almanyada oldugumuz icin de hemen bi gidip baktirilacak yer de degil istanbul ve burda da öyle biyer yokmusins ummadigimiz kadar güzellikklerle karsilasiriz :)
Aslında tam olarak bilmiyoruz, öğrenmeye çalışıyoruz ama her baktığımızda ilerleme var gibi gözüküyor. Araştırmalarımız ve gördüklerimiz birbirini tutuyor ama dediğim gibi profesyonel biri tarafından inceleme yapıldıktan sonra doğruluğu ispatlanmış olacak :)
Bence sizlerde bir mikrokop alın, özellikte tedavisinde ilerleme kaydedenler spermi daha kolay görebilir. Bizim işimize yarayacak kadar olan mikroskop 250 tl ye inmiş ve kargo bedava.
İnşallah hepimiz güzelliklerle karşlaşırız :)
tskler nasil bi mikroskop lazim, yani normal bir mikoskop diye mi arayacagim yoksa özel bitane mi oluyor sperm icin yada kac zoomluk olucak? size bunu doktor felan gösterdimi hic yoksa siz öylece alip kendinizmi arastirmaya basladiniz benim hic bir bilgi yok bu konuda, hatta spermiogramm bile nasil degerlendirildigi konusunu düsünmemistim hic![]()
Cnm lokman bey den aldik biz bursada. En iyisi dediğin gibi aramak cnm :)hm canim sen kapsül ve surup deyince ondan aldiniz sandim. peki kimden aldiniz? en iyisi bi arayip sormak derim
Eşim bu konuda uzman bir kişiden sorarak ve kendide araştırarak mikroskobu aldı. 400 zoomluk yeterli ama ekstra bir parça ile 800 zoomluk bir başlıkla çok daha yakın gözüküyor. Geniş kapsamlı mikroskopa gerek yok .Bu bizim içinde yeterli zaten![]()
İnternette bir çok bilgide mevcut, yavaş yavaş öğreniyor insan. En azından bir değişim varmı onu görebiliyoruz. Ayrıca iki başlık olmasıda; aynı anda bir tarafından ben bir tarafından eşim bakarak görebiliyoruz. İnce ayarlarını yapıp yakınlaştırdığında 400 zoom bile büyük gösteriyor.
LIZER MIKROSKOP SET YG-21RSM tabi her sitede fiyat faklı ama araştırırsanız 250 tl' yede aynısı var. Bunun yanında lamalleri, sperm çekici, boya vs. ayrı para ödeniyor. Boyaları biraz pahalıymış ama ne kadar diye sormadım :)
Düzlem- Kapsamlı Mercek : WF10X 400 katı büyültüyor, Bizimki bu.... ama wf20x - parçasınıda alırsanız 800 katı büyültüyor. Oda 40-50 tl gibi bir rakam. Yani sadece mikroskop 300 tl ye geliyor.
tlnszn merhaba canım,acaba bu mikroskobun video ve fotoğraf çekme gibi özellikleri varmı?
Eşim bu konuda uzman bir kişiden sorarak ve kendide araştırarak mikroskobu aldı. 400 zoomluk yeterli ama ekstra bir parça ile 800 zoomluk bir başlıkla çok daha yakın gözüküyor. Geniş kapsamlı mikroskopa gerek yok .Bu bizim içinde yeterli zaten![]()
İnternette bir çok bilgide mevcut, yavaş yavaş öğreniyor insan. En azından bir değişim varmı onu görebiliyoruz. Ayrıca iki başlık olmasıda; aynı anda bir tarafından ben bir tarafından eşim bakarak görebiliyoruz. İnce ayarlarını yapıp yakınlaştırdığında 400 zoom bile büyük gösteriyor.
LIZER MIKROSKOP SET YG-21RSM tabi her sitede fiyat faklı ama araştırırsanız 250 tl' yede aynısı var. Bunun yanında lamalleri, sperm çekici, boya vs. ayrı para ödeniyor. Boyaları biraz pahalıymış ama ne kadar diye sormadım :)
Düzlem- Kapsamlı Mercek : WF10X 400 katı büyültüyor, Bizimki bu.... ama wf20x - parçasınıda alırsanız 800 katı büyültüyor. Oda 40-50 tl gibi bir rakam. Yani sadece mikroskop 300 tl ye geliyor.
tamam canim bilgilerin icin tesekkürler. alsammi almasammi buseferde kafayi mikroskopun basinda bozmamayim![]()
Hosgeldin cnm masallah aylar su gibi gecsin o guzel gunler gelsin ins.ayy minigin iilesmis demekki gecmis olsun.masallahhhh kurani arapcasindan okumak kadar duyulan haz yoktur cnm ne guzel ogrenmisssin amin cnm bizlerde o guzel gunleri gorelim saglikla...Merhabalar gecmise bakmaya calisiyorum ama cok uzun okumaya baslarsam bitirebilir miyim ki
kizlar biliorsunuz benim hamilelik baya zor geciyor rahim kasilmalari baslamisti hala gecmedi erken dogum olupta kaybetmem bebislerimi insallah![]()
Bide kiz bebekte bagorsak parlamasi vardi cok sukur gecti 4lu test sonuclari iyi cikti rabbim saglik sihhat versin daima
Allah bu derdi verdiyse mutlaka bir bildogi var dedim hep... Bu dertle kendisine yakinlastirmak istemis diye dusunuyorum artik.. namaza baslamistim 2 yil kadar oldu simdi oturarark kiliyorum gerci ama affetsin egilmem imkansiz veeee ck sukur kuranin arapcasini bugin itibariyle okumaya basladim
Her vakit namazimda ve kuran ogrenirken bile sizlere de dua ediyorum en yakin zamanda tedavileriniz olumlu sonuclansin diye...
Allahim dualarimizi kabul eylesin ve hic kimseyi bu dertle sinamasin insallah opuyorum hepinizi allaha emanet olun :-*