Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
19-ecrin23___________________ 26/06/2014 Perşembe
aslıhikmet___________________158

20-ilkbahar_ilkbahar___________28/06/2014 cumartesi

aslıhikmet___________________158

21-ayyüzlüm_________________30/06/2014 pazartesi

aslıhikmet_________________ 158

22-derya06__________________ 02/07/2014 çarşamba

çare________________________158
aslıhikmet__________________ 158
ese44______________________158
elzem____________________ __158
balım______________________ 158

Mrb inslh bebeklerin sna tutunr allah yardımcın olsun darısı basimiza inslh bisey sorabilrmiyim 0 dan nasl yükseldi bizimde 0 sperm onerbilcegin bisiler varmi

canım keçi boynuzu kür nohut kürü yaptık eşime..sigarayı bıraktı..beslenmesine dikkat etti ceviz bal gibi..birr de hergün kabak çekirdeği hiç aksatmadan...

canım keçi boynuzu kür nohut kürü yaptık eşime..sigarayı bıraktı..beslenmesine dikkat etti ceviz bal gibi..birr de hergün kabak çekirdeği hiç aksatmadan...

Cnm öncelikle transferin hayırlı olsun rabbım ol desin oluversin inşallah cnm bu süreçte 68 adet ya muhyi esmaulhüsna sını tespih et istersen canlandıran dirilten manası. Rabbim canlandirsin inşallah bebeklerini.rabbim inşallah hamilelik haberini vermeni nasip etsin. Cnm kabak çekirdeği tuzlu mu tuzsuz mu..ben kabak çekirdeği yağı aldım yemeklere koyuyim diorum. Bi faydası olur mu. Dr a gittinzmi neden önce 0 mis

Listeyi tamamladım. Rabbim bu mübarek günlerde ettiğimiz dualarımızı kabul etsin inşallah. Rabbim bizlere de sağlıklı hayırlı inançlı evlatlar nasip eder. Rabbim onun aşkıyla dolduracagimiz emanetlerini bizlere de yollar inşallah. rabbim sendende razı olsun. Bütün arkadaşlarımın gönlünden geçenleri nasip eder inşallah. Aminnn:16:

Cnm öncelikle transferin hayırlı olsun rabbım ol desin oluversin inşallah cnm bu süreçte 68 adet ya muhyi esmaulhüsna sını tespih et istersen canlandıran dirilten manası. Rabbim canlandirsin inşallah bebeklerini.rabbim inşallah hamilelik haberini vermeni nasip etsin. Cnm kabak çekirdeği tuzlu mu tuzsuz mu..ben kabak çekirdeği yağı aldım yemeklere koyuyim diorum. Bi faydası olur mu. Dr a gittinzmi neden önce 0 mis[/QUOTkabak çekirdeği yağı nasıl olur ibilmiyorum..tuzlu mu tuzsuzmu eşim gelince sorayım bi :) doktora gittik hormonlar normal çıktı hiçbişe sölemedi direkt tese olacaksın demişti...

[/QUOTkabak çekirdeği yağı nasıl olur ibilmiyorum..tuzlu mu tuzsuzmu eşim gelince sorayım bi :) doktora gittik hormonlar normal çıktı hiçbişe sölemedi direkt tese olacaksın demişti...[/QUOTE]

Hmm anladım cnm tekrar hayırlı olsun

İnşallah bebişlerin sana tutunur sende bu sıkıntılardan kurtulursun,darısı hepimizin başına inşallahhhh:26::26::26::26::26:

sana bişey sormak istiyorum nohut ve keçiboynuzu kürlerini aynı andamı uyguladın farklı günlerdemi.eşinin azosebebi neydi.bizim nedeni bilinmiyor,iğne tedavisi oluyoruz bizde deneye bilirmiyiz ki acaba eşim vitaminde alıyor.

Arkadaşlar hafta içine randevu alıp istanbula gitmeyi planlıyoruz,giden arkadaşlar bilgi verebilir mi?
önce hocayla mı görüşülüyor, hangi testler yapılıyor? ne kadar ücreti var v.s. bilgilendirirseniz sevinirim.

Kızlar bu kitabı aldım. Rabbim bigün mucizelerimi yollarsa inşallah hayırlısıyla hafta hafta esmaulhüsna okunuyor.:16: hamile arkadaslara tavsiye ediyim. Bigün bizede nasip olur inşallah

Eklentiler

• $20140710_145033.webp
    $20140710_145033.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar bu kitabı aldım. Rabbim bigün mucizelerimi yollarsa inşallah hayırlısıyla hafta hafta esmaulhüsna okunuyor.:16: hamile arkadaslara tavsiye ediyim. Bigün bizede nasip olur inşallah

Güzelmiş her anne adayına lazım :34:
Aileme Anne adaylığımı koyduğumda ilk işim bunu almak olacak.:1:

Cnm sorum inmemiş testisti, herhangi bir tedavi yapmıyor Emre bey amelşyat oldu. Mikrotese olmanız gerekiyorsa tecrübeli bir Dr , rapor işini hiç bilmiyorum cnm:(

Sağol canım çok geçmiş olsun inşallah sizin için hayırlısı olur. Bizim azospermi sorunumuz var ama şimdilik herhangi bir doktorla falan görüşmediğimiz için şimdilik ne yapacağımız konusunda bi fikrimiz yok. Sadece iyi bi doktor araştırıyoruz şuan. Emre bey biraz yattı aklımıza.

uzun zamandır girmemiştim çok güzel gelişmeler olmuş öncelikle hamile olan arkadaşlara Allah tamamına erdirsin sağsalim kucaklarına almayı nasip etsin inşallah transfer olacak arkadaşlarında inşallah hamilelik haberlerini almak nasip olur güzel haberler aldıkça insan daha bir sarılıyor tedaviye. celalettin hoca ayrılmış hastaneden acaba nereyle anlaştı biliyormusunuz biz tedaviye başlayalm diyoruz bugün dr mikrotese dedi ben tereddüt ediyorum önce tedavi olalım diyorum biran önce celalettin hocaya ulaşmak istiyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Back
X