Amin canım cümlemizin dualarını Rabbim kabul eder inşallah...
canım sen adanadamı oturuyorsun.turan çetin erkek infertilisinde nasıl başarılımı.siz nerde düşünüyorsunuz tedaviyi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım cümlemizin dualarını Rabbim kabul eder inşallah...
Cnm hayırlı uğurlu olsun sımsıkı tutunsun meleklerin sana inş, kaçıncı gün transfer ediyorlar ve kaç tane bilgi verebilirmisin ben hala haber bekliyorum
Mrb inslh bebeklerin sna tutunr allah yardımcın olsun darısı basimiza inslh bisey sorabilrmiyim 0 dan nasl yükseldi bizimde 0 sperm onerbilcegin bisiler varmi
canım keçi boynuzu kür nohut kürü yaptık eşime..sigarayı bıraktı..beslenmesine dikkat etti ceviz bal gibi..birr de hergün kabak çekirdeği hiç aksatmadan...
Cnm öncelikle transferin hayırlı olsun rabbım ol desin oluversin inşallah cnm bu süreçte 68 adet ya muhyi esmaulhüsna sını tespih et istersen canlandıran dirilten manası. Rabbim canlandirsin inşallah bebeklerini.rabbim inşallah hamilelik haberini vermeni nasip etsin. Cnm kabak çekirdeği tuzlu mu tuzsuz mu..ben kabak çekirdeği yağı aldım yemeklere koyuyim diorum. Bi faydası olur mu. Dr a gittinzmi neden önce 0 mis[/QUOTkabak çekirdeği yağı nasıl olur ibilmiyorum..tuzlu mu tuzsuzmu eşim gelince sorayım bi :) doktora gittik hormonlar normal çıktı hiçbişe sölemedi direkt tese olacaksın demişti...
Kızlar bu kitabı aldım. Rabbim bigün mucizelerimi yollarsa inşallah hayırlısıyla hafta hafta esmaulhüsna okunuyor.hamile arkadaslara tavsiye ediyim. Bigün bizede nasip olur inşallah
Cnm sorum inmemiş testisti, herhangi bir tedavi yapmıyor Emre bey amelşyat oldu. Mikrotese olmanız gerekiyorsa tecrübeli bir Dr , rapor işini hiç bilmiyorum cnm![]()
Sağol canım çok geçmiş olsun inşallah sizin için hayırlısı olur. Bizim azospermi sorunumuz var ama şimdilik herhangi bir doktorla falan görüşmediğimiz için şimdilik ne yapacağımız konusunda bi fikrimiz yok. Sadece iyi bi doktor araştırıyoruz şuan. Emre bey biraz yattı aklımıza.
Hepimizin eşleri için 1000 ya şafi okudum rabbim kabul eder inşallah
Hepimizin eşleri için 1000 ya şafi okudum rabbim kabul eder inşallah
Inşallah cnmm amin ben biraz erken davrandim. Kitaba baktımda çok duygulandımGüzelmiş her anne adayına lazım
Aileme Anne adaylığımı koyduğumda ilk işim bunu almak olacak.![]()
Allah sendende razi olsun Cnm Allah kabul etsin insaallah
Rabbim kabul etsin canım. Şifa bulsun eşlerimiz inşallah.