Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canlarım bnm transferim oldu . Sadece 2 meleğimiz yaşamış orta kalite dedi Dr:( ikisini de koydular Allah rızası için dua edin olur mu ..tese spermlerinin kalitesi çok yüksek olmadığı için genelde böyle oluyormuş ..

canım transferin hayırlı olsun inşallah şu mübarek günlerde Rabbim gönlündeki muradını nasip eyler sanada
orta kalite olmasına hiç takılma benimde transfer edilirken bebişlerden birisi orta kalite idi çok şükür ikisi de tutundu inşallah seninkilerde sana sımsıkı tutunacaktır annesi:emir_bebek::emir_bebek:
birde bol su iç canım süreklide yatma en az iki satte bir evin içinde on dakika kadar yürü rahime kan gitmesi lazım dolaşım açısından
dualarımız seninle inşallah müjdeli haberler vereceksindir:16::16:

Canlarım bnm transferim oldu . Sadece 2 meleğimiz yaşamış orta kalite dedi Dr:( ikisini de koydular Allah rızası için dua edin olur mu ..tese spermlerinin kalitesi çok yüksek olmadığı için genelde böyle oluyormuş ..

Canım burda buldum seni:)) bizim topikte göremeyince burda olduğunu tahmin ettim. Bebişlerin sımsıkı tutunsun anneciklerine ,hiçççç bırakmasınlar inş:)))

Cnm arkadaşlarım çok teşekkür ederim hepinize Dualarınız kat be kat size dönsün , Allah rızası için dualarınızı eksik etmeyin. Yeşilcim inşallah cnm inşallah öyle olur tavsiyelerine uyuyorum mutlaka geçiniyorum evde , evlat cnm yazamadım oraya kusura bakma. Canlarım hepinizi çok seviyorum bu topiği açan arkadaştan Allah razı olsun Allah'a emanet olun.. Birde bu süreçte neler okutayım bilgisi olan yazarsa çok sevinirim

Cnm arkadaşlarım çok teşekkür ederim hepinize Dualarınız kat be kat size dönsün , Allah rızası için dualarınızı eksik etmeyin. Yeşilcim inşallah cnm inşallah öyle olur tavsiyelerine uyuyorum mutlaka geçiniyorum evde , evlat cnm yazamadım oraya kusura bakma. Canlarım hepinizi çok seviyorum bu topiği açan arkadaştan Allah razı olsun Allah'a emanet olun.. Birde bu süreçte neler okutayım bilgisi olan yazarsa çok sevinirim

Dualarımız seninle canım...

Tatlım rabbim yardımcın olsun bebislerin sımsıkı tutunur inşallah.. ben başka bi arkadasa da yazmıştım ya muhyi esmaulhüsna sını tespih edebilirsin her gün okunma sayisi 68 dir cnm. Dirilten canlılık veren manasında bu süreçte ya Bari ya Halik ya musavvir isimlerinide tespih edebilirsin

Uzun bi ara gene ama çok giremiyorum transferi olan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum iyi sonuçlar alasınız inşallah darısı bizlere :) kızlar Celalettin Peru gene hastanesinden ayrılmış nerde başlayacağını bilen var mı bayramdan sonra kontrolümüz var panik olmuş durumdayım haber alan bana da yazarsa çok sevinirim. Seferi olduk adamın ardında :)

ECRİN23 CANIM DUAN BİTTİ
2 rekat namaz kıl,secdede dua ed.
Yasin oku.

Elhamdulillahi Rabbil Alemîn..

Vesselâtu vesselamu alâ Resûlina Muhammediv ve alâ âlîhî ve sahbihî ecmaîn!

Allâhumme Rabbenâ Ya Rabbenâ! Tekabbel minnâ!Inneke EnteS Semîul Alîm!

Ya ilâhel Âlemîn! Ya Erhamerrâhimin!

Ya Rabbelalemin!

Yâ Rabbi! Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil’âlemin, ResûI-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe’l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O’nun bütün âl ve ashabına olsun

Rabbim okunan duaların hürmetine,Peygamber Efendimiz (S.A.V) in yüzü suyu hürmetine,şehitlerin şühedaların yüzü suyu hürmetine,şu günahsız yavruların hürmetine,Rabbimizin isimleri hürmetine duamızı kabül eylesin İnşallah

Rabbim bu kardeşimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et
Bu kardeşimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.
Şu Mübarek üç ayların yüzü suyu hürmetine dualarımızı hayırlısıyla kabul et.
Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.
Allahım bir hatamız kusurumuz varsa affeyle,Bizi doğru yolundan ayırma

Amin, Amin, Amin… Bi hürmeti seyyidi’l-mürselin ve’l-hâmdülillahi Rabbi’l-Alemin :16::16::16::16::16:

Sıra YASE2 kardeşimizde :34:
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması :16:
Veee ikiz ikiz hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması :16:
Herkes 158 adet Selevatı Tefriciye Okuyor
YASE2 canm sen 178 adet okuyacaksın
Okunma süremiz YARIN akşama kadar olacak
Lütfen zamanında ve düzenli olarak okuyalım :45:
Haydi pamuk eller zikirmatiklere :34:
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah :16::16:

Canımmmmmmmm hayırlı uğurlu olsunnn.. Bebişlerin tutunsun sonra bir ömür ayrılmayın inşallah.. Rabbim sana lutfetsin yavrularını.. Çooook sevindimmmmmm çoookk inşallah güzel olacakk inşallah :16::16::16:

merhaba canım.yok tabi ki başka tedavisi.mikro tese ve sürekli hormon ilaçları.biliyormsuun önceden konu açmıştım bu sürekli hormon iğneleri kullanmasından dolayı eşimin ciğerine pıhtı attı ve ölümden döndü.biz yaklaşık 1 yıla yakın tedaviyi bıramak zorunda kaldık.

Offf hep böyle durumlardan korkuyorum bende.. Kendimi çook kötü hissederimm.. Geçmiş olsun canımm Allahım bir daha yaşatmasın inşallah.

Tamam ekledim gülüm
Evet bayramdan sonra başlayacağız
Rabbim nasip kısmet ederse
70 000 YA BEDİ Okuyacağız İnşallah
Bu daha kolay ve çabuk okunacak o yüzden değiştirmek zorunda kaldım

EL-BEDİ:Emsalsiz,benzersiz ve örneksiz olarak hayret verici alaemleri yoktan icat edip yaratan;eser ve ihsanlarıyla her yerde ve her şeyde apacık görünen.Anlamındadır.

Bir kimse (70.000) yetmiş bin kere “YA BEDİ” esmasını zikrederse her istediğini elde eder.

Tülayımmmmm beni de ekle canımmmm.. Nasılsın bu arada?? Çok oldu konuşamıyoruzz :15:

Topiktekiler bu gün pazar uykusunda kimse yok yazan:44:.Giriyorum çıkıyorum aynı sayfa uyanın artık da güzel haberler yazın:16: Yarın iş başı güzel haftalarımız olsun halaylık haberlerimiz olsun inşallah:21:

Çook sessiz topik gerçekten.. Hayırlı haftalar olsun inşallah bir hızla başladıkkkk haftamıza :16:

mrh.eşim 2 kez mikro tese oldu k.hocaya o bizim ilk doktorumuz 3.5 yıldır gidiyoruz.en son çok zor şartlar altında yanına gittik işyeri izninden dolayı zor şartlarda.bizimle 20 kişinin yanında ayakta laptopu açıp hızlı hızlı konuştu.çok moralimiz bozuldu.sonra biz onu ogün bırakıp ayrıldık hemen tese yapalımdedi 3kez 2 ay 1 ay sonra dedi.istanbula geldik şimdi.memorialda prof.dr.m.murad başar a muayene oldu eşim.bize gen testi ve hormon testi istedi.4yıldan beri neden gen testi yapılmadığı bizimde kafamızı kurcaladı.gen testi orada 3 haftada sonuçlanıyormuş kandan bakılıyor.gende sorun varsa tedavinizi bırakacağız gerek yok dedi.ikimizde yaptırdık çapaya gittik.1 ayda sonuçlanacakmış.875 istedi memorial bizde ücretsiz yaptıralım araştırma hastanesinde dedik.hayırlısı bakalım.gende sorun varsa doktor bizi yormayacağını söyledi.psikolojik olarak kendimizi çok kötü hisstettik.sanki oyalandığımızı düşünüyoruz.

gen testini genel olarak bebek için istiyorlar çünkü genler bir bozukluk varsa down sendromlu bebeklere neden olabiliyormuş bu sağlıklı spermi olan insanlarda bile yapılması gereken bir testmiş geçen bir tartışmasını dinledim diyorlardı ki evlilik öncesi yapılması gerek bu testin diye. Moralinizi bozmayın biz de yaptırdık bu testi ankara da gen - art ta allah a şükür bir sorun çıkmadı eğer sorun çıksaydı sanırım bizi de yormayacaklardı.

Arkadaşlar Hacı Bayram daki Hoca Hanım, bana Hz. Zekeriya nın duasını tavsiye etti. Dua şöyle: "Rabbi la tezerni ferden ve ente hayrul varisin" Bu duayı çocuk isteyen çok kişiye tavsiye ettiğini ve makbul bir peygamber duası olduğunu söyledi.
Sizlerle paylaşmak istedim...

kızlar eşim bugün üniversite hastanesine gitti.y delesyon testi ve hormon testi yaptırmış.tüpbebek raporu içinde ikincinin daha kolay çıktığını söylemiş.sizin önceden raporunuz var eski yaptırdıklarınıza gerek yok demiş.hatta eşime sen mikroteseni ol çıkarsa dondurt o arada raporunuz hazır olur zaten demiş.naasıl mutlu oldum anlatamam.kaç gündür kendime dert ediyordum.eşimde sesi çok mutlu geliyordu.insanoğlu kandine bir şey dert etmeyecekmiş bunu anladım.allahım istanbuldan spermlerle dönmemizi ve hamile kalıp kucağımıza alabilmeyi nasip etsin inşallah.

kızlar eşim bugün üniversite hastanesine gitti.y delesyon testi ve hormon testi yaptırmış.tüpbebek raporu içinde ikincinin daha kolay çıktığını söylemiş.sizin önceden raporunuz var eski yaptırdıklarınıza gerek yok demiş.hatta eşime sen mikroteseni ol çıkarsa dondurt o arada raporunuz hazır olur zaten demiş.naasıl mutlu oldum anlatamam.kaç gündür kendime dert ediyordum.eşimde sesi çok mutlu geliyordu.insanoğlu kandine bir şey dert etmeyecekmiş bunu anladım.allahım istanbuldan spermlerle dönmemizi ve hamile kalıp kucağımıza alabilmeyi nasip etsin inşallah.

Rabbim bu sefer yüzünüze gGülsün inşallah ne güzel hayirli baslamis istanbuldan bebislerinle gelirsin canim rabbim bu günlerin hatrina her şeyin hayirlisini versin.gobusun cçifter çifter dolsun.

Rabbim inşallah evladınızı kucağınıza almayı da nasip eder canım...

canım ne zamandır yarım yamalak giriyorum topiğe senden haber alamamıştım ama sanırım güzel haberler var teseye mi karar verdiniz ne aşamadasınız şimdiden hayırlı sağlıklı sonuçlar alman dileğiyle

Rabbim bu sefer yüzünüze gGülsün inşallah ne güzel hayirli baslamis istanbuldan bebislerinle gelirsin canim rabbim bu günlerin hatrina her şeyin hayirlisini versin.gobusun cçifter çifter dolsun.

allah razı olsun canım.nerde evlat diye inleyen aileler varsa hepsi tatsın inşallah.bizede nasip olsun.

Back
X