Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canlarım bnm transferim oldu . Sadece 2 meleğimiz yaşamış orta kalite dedi Drikisini de koydular Allah rızası için dua edin olur mu ..tese spermlerinin kalitesi çok yüksek olmadığı için genelde böyle oluyormuş ..
Canlarım bnm transferim oldu . Sadece 2 meleğimiz yaşamış orta kalite dedi Drikisini de koydular Allah rızası için dua edin olur mu ..tese spermlerinin kalitesi çok yüksek olmadığı için genelde böyle oluyormuş ..
Cnm arkadaşlarım çok teşekkür ederim hepinize Dualarınız kat be kat size dönsün , Allah rızası için dualarınızı eksik etmeyin. Yeşilcim inşallah cnm inşallah öyle olur tavsiyelerine uyuyorum mutlaka geçiniyorum evde , evlat cnm yazamadım oraya kusura bakma. Canlarım hepinizi çok seviyorum bu topiği açan arkadaştan Allah razı olsun Allah'a emanet olun.. Birde bu süreçte neler okutayım bilgisi olan yazarsa çok sevinirim
Tatlım rabbim yardımcın olsun bebislerin sımsıkı tutunur inşallah.. ben başka bi arkadasa da yazmıştım ya muhyi esmaulhüsna sını tespih edebilirsin her gün okunma sayisi 68 dir cnm. Dirilten canlılık veren manasında bu süreçte ya Bari ya Halik ya musavvir isimlerinide tespih edebilirsinCnm arkadaşlarım çok teşekkür ederim hepinize Dualarınız kat be kat size dönsün , Allah rızası için dualarınızı eksik etmeyin. Yeşilcim inşallah cnm inşallah öyle olur tavsiyelerine uyuyorum mutlaka geçiniyorum evde , evlat cnm yazamadım oraya kusura bakma. Canlarım hepinizi çok seviyorum bu topiği açan arkadaştan Allah razı olsun Allah'a emanet olun.. Birde bu süreçte neler okutayım bilgisi olan yazarsa çok sevinirim
merhaba canım.yok tabi ki başka tedavisi.mikro tese ve sürekli hormon ilaçları.biliyormsuun önceden konu açmıştım bu sürekli hormon iğneleri kullanmasından dolayı eşimin ciğerine pıhtı attı ve ölümden döndü.biz yaklaşık 1 yıla yakın tedaviyi bıramak zorunda kaldık.
Tamam ekledim gülüm
Evet bayramdan sonra başlayacağız
Rabbim nasip kısmet ederse
70 000 YA BEDİ Okuyacağız İnşallah
Bu daha kolay ve çabuk okunacak o yüzden değiştirmek zorunda kaldım
EL-BEDİ:Emsalsiz,benzersiz ve örneksiz olarak hayret verici alaemleri yoktan icat edip yaratan;eser ve ihsanlarıyla her yerde ve her şeyde apacık görünen.Anlamındadır.
Bir kimse (70.000) yetmiş bin kere “YA BEDİ” esmasını zikrederse her istediğini elde eder.
Topiktekiler bu gün pazar uykusunda kimse yok yazan:44:.Giriyorum çıkıyorum aynı sayfa uyanın artık da güzel haberler yazınYarın iş başı güzel haftalarımız olsun halaylık haberlerimiz olsun inşallah
![]()
mrh.eşim 2 kez mikro tese oldu k.hocaya o bizim ilk doktorumuz 3.5 yıldır gidiyoruz.en son çok zor şartlar altında yanına gittik işyeri izninden dolayı zor şartlarda.bizimle 20 kişinin yanında ayakta laptopu açıp hızlı hızlı konuştu.çok moralimiz bozuldu.sonra biz onu ogün bırakıp ayrıldık hemen tese yapalımdedi 3kez 2 ay 1 ay sonra dedi.istanbula geldik şimdi.memorialda prof.dr.m.murad başar a muayene oldu eşim.bize gen testi ve hormon testi istedi.4yıldan beri neden gen testi yapılmadığı bizimde kafamızı kurcaladı.gen testi orada 3 haftada sonuçlanıyormuş kandan bakılıyor.gende sorun varsa tedavinizi bırakacağız gerek yok dedi.ikimizde yaptırdık çapaya gittik.1 ayda sonuçlanacakmış.875 istedi memorial bizde ücretsiz yaptıralım araştırma hastanesinde dedik.hayırlısı bakalım.gende sorun varsa doktor bizi yormayacağını söyledi.psikolojik olarak kendimizi çok kötü hisstettik.sanki oyalandığımızı düşünüyoruz.
kızlar eşim bugün üniversite hastanesine gitti.y delesyon testi ve hormon testi yaptırmış.tüpbebek raporu içinde ikincinin daha kolay çıktığını söylemiş.sizin önceden raporunuz var eski yaptırdıklarınıza gerek yok demiş.hatta eşime sen mikroteseni ol çıkarsa dondurt o arada raporunuz hazır olur zaten demiş.naasıl mutlu oldum anlatamam.kaç gündür kendime dert ediyordum.eşimde sesi çok mutlu geliyordu.insanoğlu kandine bir şey dert etmeyecekmiş bunu anladım.allahım istanbuldan spermlerle dönmemizi ve hamile kalıp kucağımıza alabilmeyi nasip etsin inşallah.
kızlar eşim bugün üniversite hastanesine gitti.y delesyon testi ve hormon testi yaptırmış.tüpbebek raporu içinde ikincinin daha kolay çıktığını söylemiş.sizin önceden raporunuz var eski yaptırdıklarınıza gerek yok demiş.hatta eşime sen mikroteseni ol çıkarsa dondurt o arada raporunuz hazır olur zaten demiş.naasıl mutlu oldum anlatamam.kaç gündür kendime dert ediyordum.eşimde sesi çok mutlu geliyordu.insanoğlu kandine bir şey dert etmeyecekmiş bunu anladım.allahım istanbuldan spermlerle dönmemizi ve hamile kalıp kucağımıza alabilmeyi nasip etsin inşallah.
Rabbim bu sefer yüzünüze gGülsün inşallah ne güzel hayirli baslamis istanbuldan bebislerinle gelirsin canim rabbim bu günlerin hatrina her şeyin hayirlisini versin.gobusun cçifter çifter dolsun.