Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canlar artık sanki bu işin çözümü yok gibi geliyor bana. Kaan da Celalettin de Selahattin de bizi denek gibi kullanıyor.

Hayrdir canm ne oldu gorustunzmu diğer doktorlara ne dediler umudunu kaybetme canm Rabbim ol dedikten sonra bele olmuyoki vazgecmeyin lutfen

İnşallah temiz cikar canm test sonucunun hayirli haberler verirsiniz bize

inşallah canım.sperm çıkmasını okadar arzuluyorumki.iğnelerle olsaydı bu iş benim eşim 4 yıldır iğne kullanıyor.ama sperm mperm yok.
biz tedaviye ilk gittiğimizdede zaten celallettin peru sizde doğal çıkış olmaz tese olacak ama alt yapıyı hazırlayalım demişti.
şimdi bakıyorum hoca umutta sınır tanımıyor herkese doğal çıkış olur diye uğraştırıyor.testisi yerinde olmayanada aynı şeyi söylüyor,varikoseli olanada,testis hasarı olanada,hipolu olanada aynı şeyi söylüyor.tamam umutvari olmak güzelde bunun yokmu sınırı.adamın testisi batında sen adamın sağlığını ön plaanda tutmayıp yerinde olmayan testis sperm üretimi nasıl sağlayacak nasıl verim elde edilecek.benim eşimin testisi 27 yaşında indirildiği halde halde şansım tesede yokken nasıl doğal çıkış umudunu veriyorlar anlamadım.insanlarda ne yapsın.bir dal arıyorlar.kim umut veriyorsa ona gidiyorlar.allahtan hayırlısı olsun.bu tedavi sonunda insanlar hem umutlarını hemde paralarını bitirecekler.ama anladıklarında geç olmaz inşallah.
2 yıl 3 yıl tedavi olup çıkış olmayanlar tese karşıtı insanlar o zaman ne yapacak.tek yol tese olduğunda tese için ve yapan doktorlar için ahkam kesenler hangi doktora gidecek.belli olmaz ama o zamana kadar celallettin peru tesede yapar.nede olsa kendisini iyi yetiştiriyor.

Hayrdir canm ne oldu gorustunzmu diğer doktorlara ne dediler umudunu kaybetme canm Rabbim ol dedikten sonra bele olmuyoki vazgecmeyin lutfen

Yok canım görüşmedik ama Celalettine gidelim diyecem 2 senedir gidenler var somut birşey yok, kaan zaten bizim 3 senemizi çaldı yaş oldu 34 bundan sonra kime yıllarımızı heder ettirecez :(
İnşallah birgün biri çikar da azonun çözümünü buldum der.

Canim sağda postop hipovolemi solda grade 1 shant tip varikosel yaziyo sağ testis volumu 9.9 sol 15.2 yaziyo .simdilik biraktik canm iğneleri varikoseli halletcez önce sicakligi ben elleyince fark etmiyorum canm ama kanepede mesela affedersin esimle sarilinca bacagima degiyo testis çok sicak geliyo pantolonun üstünden esimde fark etti ben söyledikten sonra
Hmm anladım cnmm acaba bizimkide ameliyat lik mi diye merak ettim internet te okumuştum 3 ve 4.derece varikosel leri genelde ameliyat ediyolar

Canlar artık sanki bu işin çözümü yok gibi geliyor bana. Kaan da Celalettin de Selahattin de bizi denek gibi kullanıyor.

diğerlerini bilmem ama selahattin hocayı tanıdığım kadarıyla öyle değil.neyse onu söylüyor.biz bu işi hallederiz demedi bize.
allah bilri tesede bulunadabilir bulunmayadabilir dedi.biz gittiğimzden beri bize hiç garanti buluruz sperm demedi.
maalesef çocuklar bu işin bir kıstası yok dedi.en azından verdiği iğnelerin dozlarını yan etkilerini görmezden gelmedi.
bak burda siyah beyaz selahattin hocadan sonuç almadığını düşündü celallettin peruya gitti ve kız daha bir kötü oldu.
bütün sonuçları kötü çıktı.merakta ediyorum.uzun süredir girip yazmadı durumları nedir merak ediyorm.

Inşallah seneye evladimi rabbim nasip ederde doğum günümde kucagimda olur. .Rabbim bu mübarek günlerde ettiğimiz dualarımızı kabul etsin inşallah hepimiz evlatlarimizi kucagimiza alırız en kısa zamanda:16:

inşallah canım.sperm çıkmasını okadar arzuluyorumki.iğnelerle olsaydı bu iş benim eşim 4 yıldır iğne kullanıyor.ama sperm mperm yok.
biz tedaviye ilk gittiğimizdede zaten celallettin peru sizde doğal çıkış olmaz tese olacak ama alt yapıyı hazırlayalım demişti.
şimdi bakıyorum hoca umutta sınır tanımıyor herkese doğal çıkış olur diye uğraştırıyor.testisi yerinde olmayanada aynı şeyi söylüyor,varikoseli olanada,testis hasarı olanada,hipolu olanada aynı şeyi söylüyor.tamam umutvari olmak güzelde bunun yokmu sınırı.adamın testisi batında sen adamın sağlığını ön plaanda tutmayıp yerinde olmayan testis sperm üretimi nasıl sağlayacak nasıl verim elde edilecek.benim eşimin testisi 27 yaşında indirildiği halde halde şansım tesede yokken nasıl doğal çıkış umudunu veriyorlar anlamadım.insanlarda ne yapsın.bir dal arıyorlar.kim umut veriyorsa ona gidiyorlar.allahtan hayırlısı olsun.bu tedavi sonunda insanlar hem umutlarını hemde paralarını bitirecekler.ama anladıklarında geç olmaz inşallah.
2 yıl 3 yıl tedavi olup çıkış olmayanlar tese karşıtı insanlar o zaman ne yapacak.tek yol tese olduğunda tese için ve yapan doktorlar için ahkam kesenler hangi doktora gidecek.belli olmaz ama o zamana kadar celallettin peru tesede yapar.nede olsa kendisini iyi yetiştiriyor.

4 yil gerçekten çok uzun canm hem maddi hem manevi inş bundan sonraki güzel olur bebeklerinle huzur içinde yasarsin canm hepsini unuttururlar sana

Inşallah seneye evladimi rabbim nasip ederde doğum günümde kucagimda olur. .Rabbim bu mübarek günlerde ettiğimiz dualarımızı kabul etsin inşallah hepimiz evlatlarimizi kucagimiza alırız en kısa zamanda:16:

doğum günün kutlu olsun bol bebişli yılların olsun canım.seneye evlatların kucağında olsun ve sende böyle ol :37:yorgunluktan inşallah.

Canim shant tip varikosel mi yazio peki bizimde varikosel grade 2 solda. Sağda grade 1 var bide sağ tarafta hidrosel var ancak ameliyatla halledilebilio varikosel sanirim

Cnm baktım sonucada stop tipte yazıyo solda grade 1 ne demek oluyo shant la arasında ne fark varki stop merak ettim bak

doğum günün kutlu olsun bol bebişli yılların olsun canım.seneye evlatların kucağında olsun ve sende böyle ol :37:yorgunluktan inşallah.
Cnm bnm çok sağol amin inşallah böyle saçı başım dağılır :) bebisten. Rabbim hepimize nasip eder inşallah:16:

Hmm anladım cnmm acaba bizimkide ameliyat lik mi diye merak ettim internet te okumuştum 3 ve 4.derece varikosel leri genelde ameliyat ediyolar

Evet interneti bende çok arastrdim canm ama onlarda sperm var genelde bizde hic yokki ama burada mesela BDT cemrem de varikoselden sonra cikis oldu hem bdt metinde grade 1 mis ayrıca elimizden başka ne gelirli Müfit hoca maalesef azo nun bi tedavisi yok elimizde olanları halledip bakicaz dedi daha önceden tesede olduk nerdeyse 1 yildir hormon da kullaniyoruz bi sonuç yok bide bunu deniycez keşke demek istemiyoruz ama teseden önce varikosel amelyati olsaydık belki teseye hic gerek olmyacakti hayirlisi artik sizde bi muayene ettirin bence varikoselden bisey kaybetmezsnz canm

Doğum günün kutlu olsun canm bu arada bol bebisli yillar :))

Yok canım görüşmedik ama Celalettine gidelim diyecem 2 senedir gidenler var somut birşey yok, kaan zaten bizim 3 senemizi çaldı yaş oldu 34 bundan sonra kime yıllarımızı heder ettirecez :(

canım sana bir abla tavsiyesi asla ama asla bir doktora yıllarını verme.6 ayda baktın sonuç iyileşmiyorsa bırak başka doktora geç.
ben selahattin hocaya 6 ayda sonuç almazsam bırakırm diye gittim elhamdüllilah 5 ayda sonucumuz yıllarca gördüğümüz tedavilerde bile böyle kalıcı düzelmedi.zaten ilk ayda düzene girdi.4 aydırda aynı şekilde devam ediyor.hiç bizde iniş çıkıl olmadı.başka doktor eşimin vücudunu beğenmemişti düzelme olmayınca aynı vücut doğru ilaç tedavisiyle düzeldi.

Canım iyim çok şükür arada evde arada dışarda vakit geçirmeye çalışıyorum . Topiği okuyorum üzülüyorum Rabbim inşallah bu hastalığın çaresini görmeyi nasip eder , umut dünyası napalım bu işle uğraşan kaç Dr varki insan bişey yapmadan duramıyor biriyle yola çıkıyorsun işte Rabbim doğru insanlarla karşılaştırsın hayırlı kapılar açsın hepimize

canım sana bir abla tavsiyesi asla ama asla bir doktora yıllarını verme.6 ayda baktın sonuç iyileşmiyorsa bırak başka doktora geç.
ben selahattin hocaya 6 ayda sonuç almazsam bırakırm diye gittim elhamdüllilah 5 ayda sonucumuz yıllarca gördüğümüz tedavilerde bile böyle kalıcı düzelmedi.zaten ilk ayda düzene girdi.4 aydırda aynı şekilde devam ediyor.hiç bizde iniş çıkıl olmadı.başka doktor eşimin vücudunu beğenmemişti düzelme olmayınca aynı vücut doğru ilaç tedavisiyle düzeldi.

Maalesef hepsini deneyecez :(

İnşallah canim azonun tedavisi bulunur inş .sizede hayirli alacak bi doktorla yola cikarsinz canm inş umudumuzu yitirmek yok

Doğum günün kutlu olsun canım

Bizimde öyleydi canm alt sinira yakindi hic ilaç kullanmadan önce esimnde testisi sicak ama agrisi yok dediğin gibi sicakta sperm nasil uretilsin 2 ay birakn vucut kendine gelsin ondan sonra ameliyat dedi size elle muayenede ne demisti canm dahami fazla demsti ultrasona gore bize varikosel var dedi 3.6 mm az sayilacak bi deger degil zaten elle muayene de onemli varda zaten dedi ama cok asiri yok ama ameliyat gerekli birda geri akim in olmasi onemli dedi geri akimda var dedi ayaktayken bile damar ikinmadan kendisi cikti bak dedi eşime 8 ay bosyere kullanmisinz dedi
canim bizim sol 2.5 mm cikmisti ultrasonda.ama hoca elle muayene daha onemlo ben bakayim size derim ne kadar diye dedi.sonra muayene etti kesinlikle ultraaondan daha fazla dedi.ameliyat sart dedi.illa yapalim demedi.bi dusunun sonra goruselim dedi.dusunduk eve gidince aradik ve 2 hafta sonra olduk ameliyati.
sicaklik kesinlikle ondanmis simdi azaldi o sicaklik.
valla allah kolaylik versin ben 1 ay tup bebek tedavisinde kullandim igneleri cok zor.aylarca esinize sabirlar versin allahim.

Canlarım bizimde grade 1 solda varikosel var solda 2.6 mm sağda 1.6 mm yazıyo çok yüksek değil ama dışarı dan dokununca ısısı anlasiliyomu kızlar. Tosbagg cnm sizin testis büyüklüğü çap volume nasıl doppler de
isi disardan anlasiliyo canim.cok sicakti inan.bide aman siki olsun diye slip giyiyodu esim cok sicakti.doktor boxer giysin dedi.ameliyattan sonra tum slipleri attim.
utraaonda bizim sadece sol 2.5 mm cikmisti.buna ragmen tam 4 damar baglamis hoca.dusun yani.

Aaaaaa canimmmmmmm
bugun benimde dogum gunum...🎂🎂🎂
Dogum gunumuz kutlu olsun.
Evet yaaaaa insallah seneye yavrularimizla kutlariz canim yaaa😊😊😊😊

Back
X