Bize de atrofik denmiş yani o zaman bizim de tek testiste arancak. Tabi o günlere gelebilirsek...
Bizim de ameliyattan sonra ergenlik çağına gelince sperm testi yaptırmışlar. Sperm çıkmış ozaman..
Ya peki 28 yaşında indirilende nasıl çıkıyor nasıl gelişiyor..
Tabii ki az değil canım.. inşallah tedavii yolunu seçer eşin. Sonuçta tedavi olup yine ameliyat olcak..
Ben bunalrı konuşamıyorum bile ..bebek konusu olunca biliyorum olmayacak diyor.Allahımın bir bildiği vardır elbette ama herşey mi üstüste gelir
Geçen düşünüyordum.. Ben kimdim nelerden hoşlanırdım hayallerim nelerdi gün geçtikçe hatırlamakta zorlanıyorum..
Öyle işte cnm ya 28 yaşında oluyor ve bulunuyor demek hücreleri falan çok iyi idi. Volumleri yazıyor mu cnm 2 cm3 altına bakmıyorlar sanırım . Bende öyle cnm ya ne kadar mutlu 4 sene geçirmişim diyorum şimdi her dk kafamda bu var ya sabah sıkıntıya uyanmak

Yok canım zaten ultrasona girmedi. Herlade ultrasonda belli oluyor volümleri :44:Elle muayene oldu. Biri atrofik biri normale yakın yazıyor kağıtta..
Sen çalışıyor musun canım bu arada?
Ya sorma gerçekten çok ama çok zormuş.. Ortaokuldan beri arkadşım var tek dostum dedğim arkadaşım. Hep onla hayal kurardık aynı anda doğuralm diye. o benden bir sene sonra evlendi. Geçen bebek yapmak işitiyorum artık falan dedi. Geçiştirdim Ama içimden koptu bişeyler.Sabah rüyayla karışık oun hamile olduğu ihtimalini düşündüm . Ağlıyacaktım nerdeyse. İnan arkadaşlığmı bile bitirebilirim .Ben böyle bir insan değilim ki. BEn hep Allah kalbine göre versin derim hrkese. Benim kalbim mi kötü ozaman...Offffffffffffffffffff çıldırcam