Slm aranıza yeni katıldım. 2 bucuk yıllık evliyim 2012 agustosta evlendik, 2013 kasım ayında eşimin AZOSPERMİ olduğunu öğrendik ve 20 gün arayla 2 defa sperm tahlili verdik ikiside sıfır çıkınca tüp bebek merkezinin yolunu tuttuk ve hemen 2014 başı 1 ocakta tedaviye başladık ilk tüp denememizi ankarada özel bi merkezde yaptık, mikrotese sonucu 9 adet sperm elde edildi dokuz embriyomuz oluştu 2 tane transfer edildi ama maalesef tutmadı. merkez kalan embriyoları kaliteleri iyi değil diyip dondurmadı. 10 ay ara verip tekrar tedaviye başladık ilk mikrotese de sperm bulunmuştu diye çok umutluyduk ama ne yazıkki geçen cuma büyük bi hayal kırıklığı yaşadık 2 tese de sperm bulunmadı. şimdi ne yapalım hangi doktora gidelim hiç bilmiyorum. sadece bi süre ara vemeyi düşünüyorum var mı benimle aynı şeyi yaşayıp çocuk sahibi olan. küçük bi umut arıyorum sadece

[/Q
Cnm öncelikle geçmiş olsun , Rabbim inşallah hepimize bir çıkar yol verir . Bizde geçtiğimiz yaz ilk mikro tesemizi bulduk 15 tane sperm bulundu sadece 5 yumurta döllenebilmişti iki tanesi kaldı 5. Güne kadar transfer edildi fakat olmadı

eşimin testisleri geç indirildiği için azosperm tek testis var gibi bir şey diğerine bakmıyor drlar. Fsh ameliyata girdiğimizde 18 gibi birşeydi . Ilk mikrotese öncesi vitaminler hariç düzenli bir tedavi olmadı şimdi ikinci mikroteseyei düşünüyoruz Prof murat başarla başladık tedaviye 6-8 ay sürebilirmiş dedi tedavi iğne tedavisi olacak sonrası için %50 şans dedi . Bizim durum böyle şimdi sen biraz detaylı anlatabilirmisin senin eşim neden axosperm , ameliyatların öncesinde tedavi oldunuz mu patoloji sonucunuz ne çıktı?