Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tedaviniz hayırlı olsun.ama hala neden inhibin isteniyor anlam veremiyorum.çünkü bu testin hiçbir kesinliği yok.boşuna para ve zaman kaybı.inhibin ve spermin direk etkisi bile yok.araştırırsanız ne demek istediğim anlarsınız.tedaviye başlarken iistenilen inhibin sperm çıkışı olduktan sonra tekrar isteniyormu merak ediyorum.dilerim tedaviniz güzel sonuçlanır.yani sabırlı olup dediği süreyi beklemekten başka ç

areniz yok sanırım.

Sevgili eyinas, senin yazdiklarin şu an umudumu tekrar yesertiyor.Allah ol derse olur.

Bir de arkadaşlar doktor bizden karyotıp analizi ile y kromozomu delasyonu testlerini istedi.üniversite hastanelerinde ne kadar sürede çıkıyor bunların sonuçları bilginiz var mı acaba

Bugun emre beye gidecektik ama nasip iste kendimizi bahcecide bulduk tansel bey telde konustuk cumattesine randevu aldik tekrar sperm testi verdik bugun. Emre bey de laboratuvar yok diye kendimizi orda bulduk. Bakalim kismet ya tansel bey ya emre bey. Daha once birlikte calismislar..

Bir de arkadaşlar doktor bizden karyotıp analizi ile y kromozomu delasyonu testlerini istedi.üniversite hastanelerinde ne kadar sürede çıkıyor bunların sonuçları bilginiz var mı acaba
Canim bizde universite hastanesinde yaptirdik yaklasik 30-40 gunde cikiyo

Dr yptrın dedi bizde yptırdık bitkisel haplar felanda dr verdi onları kullanıyor eşim bide alıç sirkesi ve karabaş otu balı önerdi dr

hayırlısı olsun cnm öncelikle emre bey in muayehanesinde laboratuvar mı yokmuş?yoksa onun yanında hemen bi hastane var sanırım oraya yönlendirebilirlerdi belki,yine tercih sizin.hayırlı haberler alırsınız inşallah...

doktorun istediği testler 30-35 günde çıkıyo cnm yaklaşık olarak ama özelde yaptırırsan daha çabuk çıkıyo diye biliyorum.hatta biz sonuçları beklerken meraktan çıldırmıştık ya bişey çıkarsa diye.

İnhibin b
doktorun istediği testler 30-35 günde çıkıyo cnm yaklaşık olarak ama özelde yaptırırsan daha çabuk çıkıyo diye biliyorum.hatta biz sonuçları beklerken meraktan çıldırmıştık ya bişey çıkarsa diye. Ünv da yptırdık y kromzm testi 25 günde çktı

hayırlısı olsun cnm öncelikle emre bey in muayehanesinde laboratuvar mı yokmuş?yoksa onun yanında hemen bi hastane var sanırım oraya yönlendirebilirlerdi belki,yine tercih sizin.hayırlı haberler alırsınız inşallah...
Hayirlisi camim bilmiyorum sonucu bugun mail atacaklardi atmadilar da ona da sinir oldum

Sevgili eyinas, senin yazdiklarin şu an umudumu tekrar yesertiyor.Allah ol derse olur.
inşallah canım.umud hiç bitmeyen birşeymiş canım.bende burda imkansız denilen kişilerin şu an anne veya annne adayı olduklarını okuduğumda allahtan umudun kesilmemesi gerektiğini gördüm..doktor veya tıbdan umudunu kesebilirsin bunlara inancını yitirebilirsin ama allahtan asla umud kesilmemesi gerektiğini gördüm.bazen en iyi hekim senin için iyi olmuyor.bazı forumlarda bir vitaminle kürle azospermi yendik sayımız şu kadar oldu diyenler var.bazende burda biz gibi yıllarını verip denilen vitamin ve kürlerin alasını kullanıp olmayan var.

hastaneden hastaneye değişsede üniversite hastanesinde yaklaşık 40 günde çıkıyor ve ücretsiz.
özeldede bu süre 20 gün oluyor.bence aceleniz yoksa ücretsiz hastanede yaptırın.

LAVİNCİ
canım sana yazdım sanıyordum ama unutmuşum sanırm.anne oluşunu tebrik ediyorum canım.
şimdi kuzucuğunla birbirinize alışmışsınızdır belki.kusura bakma ben geç yazdım.
seni ve eşini tebrik ediyorum.mutlu koskoca aile olun inşallah.

eftelyahsn mrb cnm.öncelikle çok geçmiş olsun.benm eşimde azospermi.tü sonuları normal genetik dahil.sadece fsh 11.72,birazcık yüksek sanırım.biz haftaya emre bey e gidiyoruz.söylediklerinde de çok haklısın bu arada.katılıyorum sana.peki sizin değerleriniz nasıldı cnm,birazda olsa açıklayabilirmisin?
Canım bizim değerlerimiz herşey normaldi hormonal ve genetik bir sorun yoktu fakat azo sebebi testis kaynaklıydı. Eşimin tek testisi gelişmemişti 14 yaşında fıtık ameliyatı olmuş fakat işe yaramamış. yani tek testisli diyebiliriz. umudumuz diğer testisti çok şükür o işe yaradı.

ayy ne güzel ya bulunmuş çok şükür çok sevindm cnm yaa,nolur bizlere de dua et bizde de bulunsun inşallah...
çok sağol canım dualarım hepinizle Rabbim herkese yaşatsın, herkeste çıkar inşallah.

Canim gozunuz aydin neden donduruldu? Sen mi hazir degildin? Trsnsfer ne zaman olacak
Evet canım ben ne olur ne olmaz diye hazırlanmamıştım o yüzden dondurduk. transfer belli değil daha bakalım olacak mı bende pko var dert bir değil ki:KK43:

Dondurma islemi icin ne kadar odediniz canim? Siz hangi sehirdesiniz?
dondurma işlemi için ücret ödemedik canım. Bildiğim kadarıyla belli bir süre ücretsiz, sonra ücretli oluyor.

eftelyahsn;bize de anlatabilirmisin cnm ?değerleriniz nasıldı?
canım kusura bakma elektik gitti şarjda bitti yazamadım. eşimim fsh 7 idi

Back
X