Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ben çanakkaledeyim cnm.ya ne bilim işte Allah tan umut kesilmez dedik cnm hep belki olur dedik ama olmadı malesef kendiliğinden nasip değilmiş.

Fsh 11dedin belki tıkanıklık feln wardır tıknklıkn olunca ameliyattn sonra düzelir diyorlar

evt cnm fsh11.72.ama tıkanıklık olanlarda fsh düşük oluyomuş yaa.belki varikoseldir diye düşünüyoruz biraz

Allah herkezin yardımcısı olsun çok zor gerçkten 4 aydır doktor doktor gezdik bide sivasın ilçesinde oturuyoryz haftada 2bkez sivasa ünv gittik sonunda verdiler rapor elimize hadi ankraya gidin burda yapacak bişey yok diye ben çok üzülüyrm 4 aydır hrp aklımda

öncelikle arkadaşlar iyiakşamlar. ben yeni aranıza katıldım bizim de sorunumuz azosperm bu sürecte birbirimize destek oluruz inş 3 aydır tedavi görüyor eşim ama iyi olan sonuçlar kötü oldu kötü olanlar biraz daha ıyı ama 3 ay daha tedavi sürecimiz var sonra tüp bebek...

4 ay önce ki teste toplam sperm 8 bin cikmisti ama sadece yerinde hareketli yyüzde 1 idi yyaklaşık uüç buçuk ay proxeed plus ve klomen kkullandıkssalıggünü sperm testi vvercez iinş mikroteseyegerek kalmaz 15gündürde keci boynuzu kuru kullaniyoruz
İnsallah hayirlisi cnm allah gonlune gore verir insallah

arkadaşım bizim tüp bebek dr.ümit özekici üroloji dr adanada dr zühtü tansuğ .5 yıllık evliyim bir defa normal yolla hamile kaldım 38 günlük iken düşük oldu spermden kaynaklı sorun dediler sonra uzun zaman olur diye bekledim ama boşuna... eşim azosperm amelyatı oldu 2 canlı sperm 4 tane hareketsiz sperm bulundu bende yumurta toplandı dondurulmuşlarla tüp bebek yaptık ama sonuç negatif sonra eşim 6 ay tedavi görmesi gerek dediler simdi 3 ay geçti kaldı 3 ay bakalım...

merve cnm yaptığın kürleri veya bildiğiniz kürler var mı arkadaslar yapalım bizlerinde bebişleri olsun benim pskolojim çok bozuldu bu sürecte

Allah analı babalı büyütsün Allah bağışlasin canım. Siz nerdesiniz? Nerde tedavi gördünüz? Inşallah Allahım bize de tattırır bu mutluluğu :cry:
Sagol canim Allah razi olsun cumlemizin evladini insallah biz bursadayiz canim cok seyler denedi esim bitkiseldi ilacti.ilk yesilex diye bi urun kullandi yanlis olmassa 4 aylik kullanimdan sonra 1-2 sperm 4-5 olu hucre cikti testte kaan aydosa da gitti onun ilaclarini kullandi asil panax ve e1 kullandiktan sonra (6ay kullanimdan sonra) sayi 1 milyona yakin cikti sukur daha sonra da kullanmaya devam etti hic dondurulmadi sperm 3 kere tup bebek denedik test vererek gerceklesti denemeler ve 3. de tuttu Allahin izniyle

Back
X