Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
="nesege, post: 38758364, member: 642461"]biz kaan hocada tedavi görüyoruz ısırgan cayını o bize demişti
Etkisi oldu mu canim tese oldunuz sanirim kaan hocami yapti tesenizi? Nerede yapti? Sperm bulundu mu canim?

faydası oldu ısırganın ama ben tam veremedim unutuyodum.tese oldu çok hücre bulundu ama kuyruklaşmadılar nasılsa halen anlamış değilim.hocanın söylediği bu

Bizimde igneye basladimiz iki hafta oldu insallah faydasini görürüz .sizin nekadar oldu baslayali
biz 2yıldır devam ediyoruz.canım inşallah 2015 son olur mutlu haberler alırız.iğneler hariç keçiboynuzu tozu polen bala katıp veriyorum sabahları çakşır suyunu içiyorum arada bir de ısırgan çayı veriyorum.artık bitki agacı oldum diyo yakında dal vericem ama hangi bitkiyi vercem bilmiyorum diyo :))

valla onlarada üzülmüyo değilim asıl onlar zor durumdalar biz ne kadar üzülsekte aglasakta onlar içlerine atıyolar.ne versem buda iyi geliyomuş desem hemen yer içer.yeterki şifa olsun der.Allah yardımcımız olsun
Evet bende cok üzülüyorum ama elimizden birsey gelmiyor rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin

Back
X