o zaman sen her akşam ısırgan çayı demle içir eşine o fsh düşürüyo testesteronu yükseltiyo.Hormon ilaci onlar sanirim. Fsh i etkileyebilir belki bizde zaten yuksek![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o zaman sen her akşam ısırgan çayı demle içir eşine o fsh düşürüyo testesteronu yükseltiyo.Hormon ilaci onlar sanirim. Fsh i etkileyebilir belki bizde zaten yuksek![]()
Tesekkur ederim canim deneyebiliriz isirgan otunu sanirim. Siz nerde tedavi goruyorsunuz?o zaman sen her akşam ısırgan çayı demle içir eşine o fsh düşürüyo testesteronu yükseltiyo.
Etkisi oldu mu canim tese oldunuz sanirim kaan hocami yapti tesenizi? Nerede yapti? Sperm bulundu mu canim?="nesege, post: 38758364, member: 642461"]biz kaan hocada tedavi görüyoruz ısırgan cayını o bize demişti
ama kullanmıştım ballan karıştırıp sabahları veriyodum ama şimdi suyunu duydum aldım aktardan onu içiyo onu netten araştırmıştım baya faydasını gören vardı.iyi aksamlar arkadaslar çakşir otunu kullanan varmi ????
Canim tedaviye devam ediyonuzmu ?faydası oldu ısırganın ama ben tam veremedim unutuyodum.tese oldu çok hücre bulundu ama kuyruklaşmadılar nasılsa halen anlamış değilim.hocanın söylediği bu
Adamlari zehirlemesek bariama kullanmıştım ballan karıştırıp sabahları veriyodum ama şimdi suyunu duydum aldım aktardan onu içiyo onu netten araştırmıştım baya faydasını gören vardı.
evet canım devam bakalım ocak sonu sperm testi hormon testi yaptırcaz.Canim tedaviye devam ediyonuzmu ?
Bizimde igneye basladimiz iki hafta oldu insallah faydasini görürüz .sizin nekadar oldu baslayalievet canım devam bakalım ocak sonu sperm testi hormon testi yaptırcaz.
valla onlarada üzülmüyo değilim asıl onlar zor durumdalar biz ne kadar üzülsekte aglasakta onlar içlerine atıyolar.ne versem buda iyi geliyomuş desem hemen yer içer.yeterki şifa olsun der.Allah yardımcımız olsunAdamlari zehirlemesek bari
biz 2yıldır devam ediyoruz.canım inşallah 2015 son olur mutlu haberler alırız.iğneler hariç keçiboynuzu tozu polen bala katıp veriyorum sabahları çakşır suyunu içiyorum arada bir de ısırgan çayı veriyorum.artık bitki agacı oldum diyo yakında dal vericem ama hangi bitkiyi vercem bilmiyorum diyo :))Bizimde igneye basladimiz iki hafta oldu insallah faydasini görürüz .sizin nekadar oldu baslayali
Evet bende cok üzülüyorum ama elimizden birsey gelmiyor rabbim emeklerimizi bosa cikarmasinvalla onlarada üzülmüyo değilim asıl onlar zor durumdalar biz ne kadar üzülsekte aglasakta onlar içlerine atıyolar.ne versem buda iyi geliyomuş desem hemen yer içer.yeterki şifa olsun der.Allah yardımcımız olsun
kaan hoca size ne dedi iğneleri kaç ay kullancaksınızBizimde igneye basladimiz iki hafta oldu insallah faydasini görürüz .sizin nekadar oldu baslayali
amin inşallah rabbim hepibimizin bu hastalıkdan müzdarip olana şifanı versin hasretini ceken herkese nasip etsin bizlerde annelik babalık duygularını tadalım.Evet bende cok üzülüyorum ama elimizden birsey gelmiyor rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin
Bizde AFZC delesyonu varmis simdilik 6 ay dedi haftada 3 gun her ay test yaptircaz ona gore hareket etcez dedikaan hoca size ne dedi iğneleri kaç ay kullancaksınız
AMİNNNNNNNamin inşallah rabbim hepibimizin bu hastalıkdan müzdarip olana şifanı versin hasretini ceken herkese nasip etsin bizlerde annelik babalık duygularını tadalım.
Esin ameliyat oldumu hic?kan degerleri nasilkaan hoca size ne dedi iğneleri kaç ay kullancaksınız