- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
Hangi şehirde hangi doktora gidiyorsunuz. ?Hayir türkiyeye 2 kere gitti sadece oda fish testi istemisdi doktor onu yapmaya smdi aralikda cagrdi okadar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi şehirde hangi doktora gidiyorsunuz. ?Hayir türkiyeye 2 kere gitti sadece oda fish testi istemisdi doktor onu yapmaya smdi aralikda cagrdi okadar
Hangi şehirde hangi doktora gidiyorsunuz. ?
Sahsen iyi olmaya calisiyorum canim benim. Kaan bey icin gun sayiyoruz. Hayirlisiyla Rabbim yeni yilimizda gebe kalmayi ve Mucizelerine nail olmayi nasip eder insallah. Sen nasilsin canim?merhaba kuzular.. Nasılsınız??
merhaba hayalım ıyı olmaya calısıyoruz sen nasılsın ıkıncı tup bebek tedavısıne basladın mı merak ettımmerhaba kuzular.. Nasılsınız??
merhaba geçmiş olsun ilk tese de sperm elde edemediler mi de ilaç tedavisine başlayıp tekrardan ameliyat dediler ??Kızlar merhaba eşim geçen cuma microtese oldu sonuç maturasyon aresti.spermotit seviyesinde duraksama.doktor şanslısınız diyo ilaç tedavisi başlıcak ama 6 ay sonra microtese dedi adam 4 gün önce ameliyat olmuş tekrar tese diyince tabii ben olmam dedi daha sargıda pansuman oluyo..canım sıkıldı anlıcağınız olabilme ihtimali olmadığını bilsem vazgeçtim diyeceğim ama bu durumda nasıl vazgeçeyim nasıl ikna etsem
Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun ins eşinin ağrıları en yakın zamanda geçer canim sabredicez suan yeni olduğu için üstüne gitme sende kafana takma suan çok şükür ki ilerleme olabilir durumdayız onu düşün biras sende kendine zman ver bence bunları takma suan...burda senden daha zor durumda olanlar var farkındaysan tedaviyle olur demiş doktor ins tabi Allah izin verirse bol bol dua et canim bugünlerde esine destek ol sadece eşini ve kendini düşün bunlar kolay şeyler değil hakkımızda hayırlısı olsun ins arkadaşım ...Kızlar merhaba eşim geçen cuma microtese oldu sonuç maturasyon aresti.spermotit seviyesinde duraksama.doktor şanslısınız diyo ilaç tedavisi başlıcak ama 6 ay sonra microtese dedi adam 4 gün önce ameliyat olmuş tekrar tese diyince tabii ben olmam dedi daha sargıda pansuman oluyo..canım sıkıldı anlıcağınız olabilme ihtimali olmadığını bilsem vazgeçtim diyeceğim ama bu durumda nasıl vazgeçeyim nasıl ikna etsem
Canim benim gecmisolsun. C delesyonuydu sizin dimi. Bizimde oyle. Aslinda gelisme kaydetmissiniz buda birsey canim benim. Esin ve sen olayin sicagiyla tabiki sok olmusunuzdur tekrar tese diince ama hayirlisiyla olacak insallah oyle dusunun Rabbim sifa versin. Allaha emanet olun.Kızlar merhaba eşim geçen cuma microtese oldu sonuç maturasyon aresti.spermotit seviyesinde duraksama.doktor şanslısınız diyo ilaç tedavisi başlıcak ama 6 ay sonra microtese dedi adam 4 gün önce ameliyat olmuş tekrar tese diyince tabii ben olmam dedi daha sargıda pansuman oluyo..canım sıkıldı anlıcağınız olabilme ihtimali olmadığını bilsem vazgeçtim diyeceğim ama bu durumda nasıl vazgeçeyim nasıl ikna etsem
Canim benim gecmisolsun. C delesyonuydu sizin dimi. Bizimde oyle. Aslinda gelisme kaydetmissiniz buda birsey canim benim. Esin ve sen olayin sicagiyla tabiki sok olmusunuzdur tekrar tese diince ama hayirlisiyla olacak insallah oyle dusunun Rabbim sifa versin. Allaha emanet olun.
Öncelikle çok geçmiş olsun.İnşaAllah bir sonraki ameliyatta herşey yolunda gider.Eşinizin üstüne gitmeyin bu aralar.Anlayışlı olmak zorundayız onların durumu bizimkinden daha zor.Allah yar ve yardımcımız olsun.Kızlar merhaba eşim geçen cuma microtese oldu sonuç maturasyon aresti.spermotit seviyesinde duraksama.doktor şanslısınız diyo ilaç tedavisi başlıcak ama 6 ay sonra microtese dedi adam 4 gün önce ameliyat olmuş tekrar tese diyince tabii ben olmam dedi daha sargıda pansuman oluyo..canım sıkıldı anlıcağınız olabilme ihtimali olmadığını bilsem vazgeçtim diyeceğim ama bu durumda nasıl vazgeçeyim nasıl ikna etsem
merhaba cnm kımde tedavı goruyosunuz acaba9 aydir tedavideyiz esim 1 kere mikro tese oldu olgunlasmamis hücreler cikdi suanda devam ediyoriz aralikda doktor cagirdi bakalm ne dicek
benım esımde bu ayın 8 de mıcro tese oldu ana hucreler cıktı kaan aydosa randevu aldık 26 ocaqa veerdı kaan hocada tedavı olmayı dusunuyoruz bızdeBiz kaan aydosa gidiyoruuz
benım esımde bu ayın 8 de mıcro tese oldu ana hucreler cıktı kaan aydosa randevu aldık 26 ocaqa veerdı kaan hocada tedavı olmayı dusunuyoruz bızde
ınsallah guzel sonuc alırsınız alacaksınızda hakkınızda hayırlısıHayirlisi olsunnn biz tedavisiz olduk ilk tesemizi bakalm bu sefer 9 ay oldu tedavi görüyor esimm aralikfa yanina cagrdi tesemi dicek devammi bilmiyorum insallah bulunur