Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba kuzular.. Nasılsınız??
Sahsen iyi olmaya calisiyorum canim benim. Kaan bey icin gun sayiyoruz. Hayirlisiyla Rabbim yeni yilimizda gebe kalmayi ve Mucizelerine nail olmayi nasip eder insallah. Sen nasilsin canim?

Kızlar merhaba eşim geçen cuma microtese oldu sonuç maturasyon aresti.spermotit seviyesinde duraksama.doktor şanslısınız diyo ilaç tedavisi başlıcak ama 6 ay sonra microtese dedi adam 4 gün önce ameliyat olmuş tekrar tese diyince tabii ben olmam dedi daha sargıda pansuman oluyo..canım sıkıldı anlıcağınız olabilme ihtimali olmadığını bilsem vazgeçtim diyeceğim ama bu durumda nasıl vazgeçeyim nasıl ikna etsem

Kızlar merhaba eşim geçen cuma microtese oldu sonuç maturasyon aresti.spermotit seviyesinde duraksama.doktor şanslısınız diyo ilaç tedavisi başlıcak ama 6 ay sonra microtese dedi adam 4 gün önce ameliyat olmuş tekrar tese diyince tabii ben olmam dedi daha sargıda pansuman oluyo..canım sıkıldı anlıcağınız olabilme ihtimali olmadığını bilsem vazgeçtim diyeceğim ama bu durumda nasıl vazgeçeyim nasıl ikna etsem
merhaba geçmiş olsun ilk tese de sperm elde edemediler mi de ilaç tedavisine başlayıp tekrardan ameliyat dediler ??
peki neden ilk başta ilaç tedavisine başlamadılar yada başladılar da sperm bulunmadı ?
hangi dr da tedavidesiniz acaba çünkü bizde de aynı neden var bizede tese denildi o yüzden bilgi edinmek istedim

Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun ins eşinin ağrıları en yakın zamanda geçer canim sabredicez suan yeni olduğu için üstüne gitme sende kafana takma suan çok şükür ki ilerleme olabilir durumdayız onu düşün biras sende kendine zman ver bence bunları takma suan...burda senden daha zor durumda olanlar var farkındaysan tedaviyle olur demiş doktor ins tabi Allah izin verirse bol bol dua et canim bugünlerde esine destek ol sadece eşini ve kendini düşün bunlar kolay şeyler değil hakkımızda hayırlısı olsun ins arkadaşım ...

Canim benim gecmisolsun. C delesyonuydu sizin dimi. Bizimde oyle. Aslinda gelisme kaydetmissiniz buda birsey canim benim. Esin ve sen olayin sicagiyla tabiki sok olmusunuzdur tekrar tese diince ama hayirlisiyla olacak insallah oyle dusunun Rabbim sifa versin. Allaha emanet olun.

Sağolun kızlar. evet canım c microdelasyon du bizim problem.ilaç vermediler ben bulunmaz dedim zaten.çıkmadı zaten.ilsç verin demiştim ama gerek yok demişlerdi.testiste bulursam direk tüp bebek yapmaya geçsin diye yaptığı düşünüyorum ama çıkmazdı son aşamada duruyomuş.hormon larda bozuk fsh yüksek testesteron düşük
Patoloji çıkınca doktor hemen hormon replasman yapıcam iyi bir durum duraksama var dedi.ama 2.microtese korkuttu tabi öyle diyince..ağrılı bir ameliyat değil şükür iyileşti bile maşşallah.ama uğraşıyoruz.tüp bebeğe çıkamadım bile.sonuca üzülmedim ama.azimliyim kızlar devam durmadan yolumdan dönmicem..Yüce Allah emeklerimizi boşa çıkarma herkese şifa eyle..yarabbimm önümüze çıkar denk getir..

Canim benim gecmisolsun. C delesyonuydu sizin dimi. Bizimde oyle. Aslinda gelisme kaydetmissiniz buda birsey canim benim. Esin ve sen olayin sicagiyla tabiki sok olmusunuzdur tekrar tese diince ama hayirlisiyla olacak insallah oyle dusunun Rabbim sifa versin. Allaha emanet olun.

Amin canım güzel duaların kabul olsun...c microdelasyon duraksama sonuç..ilaç devam mücadele.doktor durum iyi ama devam diyor..hayırlısı

Rabbim yüzünü güldürsun tabiki durmak yok arkqdasim biz daha yolun basindayiz ooo bebişlerimiz olana kadar ins devam Allahın izniyle yardımıyla Rabbim sen buyuksun diyip yola devam arkadaşım ama biras kafanızı rahatlatın düşünmeyin yani bir Ayy bir mola verin kendinize dusunemeyebilirdim çalış olurmu esinle kendi sağlığına bakk

Öncelikle çok geçmiş olsun.İnşaAllah bir sonraki ameliyatta herşey yolunda gider.Eşinizin üstüne gitmeyin bu aralar.Anlayışlı olmak zorundayız onların durumu bizimkinden daha zor.Allah yar ve yardımcımız olsun.

benım esımde bu ayın 8 de mıcro tese oldu ana hucreler cıktı kaan aydosa randevu aldık 26 ocaqa veerdı kaan hocada tedavı olmayı dusunuyoruz bızde

Hayirlisi olsunnn biz tedavisiz olduk ilk tesemizi bakalm bu sefer 9 ay oldu tedavi görüyor esimm aralikfa yanina cagrdi tesemi dicek devammi bilmiyorum insallah bulunur

Hayirlisi olsunnn biz tedavisiz olduk ilk tesemizi bakalm bu sefer 9 ay oldu tedavi görüyor esimm aralikfa yanina cagrdi tesemi dicek devammi bilmiyorum insallah bulunur
ınsallah guzel sonuc alırsınız alacaksınızda hakkınızda hayırlısı
bızımde tedavısız hucreler cıktı bakalım tedavıyle ne olacak bıran once tedavıye baslamak ıstıyoruz

Kizlar bizim de sonuc gunumuz yaklasiyo. 28inde genetik sonuclar çıkacak. Eger bi sorun yoksa artik gidelim tup bebege baslayalim dedim esime. Cunku kaan hoca da son mesajında tese yapalim sansimiz %50 yazmisti. Yani bi tedaviye gerek duysa yazardi heralde. Ama esim tese icin erken tedavi olayim diyo . hormonlar oyle aşırı kotu degil ama iyi de degil maalesef. Fsh 8 lh 8 testesteron 196.. Ne yapsak bilemedim?

Back
X