Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar çok acil cevap istiyorum belki beni tanıyanlar olur uzun zamandır yazmıyorum eşim sperm testi verdi sonucu kağıtta aşağıya not yazmışlar konsantrasyon sonrası 4 5 immotil 1 motil sperm görüldü diyor ne anlamda bilenler yazsın çok heycanlandim
Canım motil hareketli immotil hareketsiz sperm demek yani çıkış gözün aydın :) var ne kullandınız bize de söyle

Kızlar arkadaşım göndermişti bana paylaşmak istedim yapmak isteyen olursa diye.Allahim dileğimize kavuşmayı nasip etsin..
kızlar nasılsınız arkadaş gebelik testi yapmış ıkıncı cızgı var gbi yok gibi ben yorum yapamadım bıde siz kader ortaklarıma sorayım dedim..fotoda tam belli olmayabilir ama ıkıncı cızgı yeri hafif var gibi kararsız kaldım:110:hiç yaşamadıgım için :KK43:Eki Görüntüle 1679013 Eki Görüntüle 1679013
Kaçıncı gün yaptı testi?fotoğrafta hiç birsey gözükmüyor..

O kadarini bende bilmiyorum canim resimi yukledgimden 10 dk once yapmsti ikinci czgi yeri belli ama anlamadik bizde..

Canım motil hareketli immotil hareketsiz sperm demek yani çıkış gözün aydın :) var ne kullandınız bize de söyle
Yaa gerçekten dediğin gibi mi canım bilmiyorum çok şaşkınim inşallah hayırlı bir sonuçtur eşim 1 buçuk yıldır bitkisel kullanıyordu birisi sürekli hazırlayıp verdi eşime bizde birinin tavsiyesiyle gitmistik

Adet gunu gecmis..Rabbim bizlerede pozitif gormeyi nasip etsin insallah...
yani kimsenin kalbini kirmak istemem. Allahim o gunu yasatsin burda o haberleri duyunca kendim yasamis gibi sevincden ucuyorum. Ama son zamanlar benim de adetim geciyor ama oysa adetim saat gibi gunu gunune olurdu. bir keresinde 10 gun gecti. Artik hamilelik havalarinda ucuyordum ki 10 cu gun sut diye asagi yuvarlandim:KK61: Ama bazen hamilelik unca da hafif cizgi gostere biliyor. Onun icin ikinci bir test yaptirmayi oneririm.

Yaa gerçekten dediğin gibi mi canım bilmiyorum çok şaşkınim inşallah hayırlı bir sonuçtur eşim 1 buçuk yıldır bitkisel kullanıyordu birisi sürekli hazırlayıp verdi eşime bizde birinin tavsiyesiyle gitmistik
Sizde azospermmiydi nedeni neydi ayyyy cok sevindim yaaa darisi basimiza.

Canım gözün aydın cikisiniz olmuş bizimde bir yıl sonrası da bizimde motil ve immotil çıkışımız var çok şükür Rabbim herkese nasip etsin sağlıklı beslensin sigara kesinlikle yasak haftada iki kere balık nohut et yesin esin ceviz kabak çekirdeği yesin muz yesin bizde ben akşam bir kaşık yatmadan keçi boynuzu özü pekmezi veriyorum çok sevindim

kızlar nasılsınız arkadaş gebelik testi yapmış ıkıncı cızgı var gbi yok gibi ben yorum yapamadım bıde siz kader ortaklarıma sorayım dedim..fotoda tam belli olmayabilir ama ıkıncı cızgı yeri hafif var gibi kararsız kaldım:110:hiç yaşamadıgım için :KK43:Eki Görüntüle 1679013 Eki Görüntüle 1679013

Arkadasim bunun yeri burasi degil bir sürü grup var kkda oraya paylasin yardimci olsunlar bizler burda bu duyguyu hic Yasamamisiz bu durumu bunu bize sormani dogru bulmafim benim fikrim bu grubun adi belli lütfen buraya sadece azosperm hakkindaki konusmalar yapilsin tesekkürler

Arkadasim bunun yeri burasi degil bir sürü grup var kkda oraya paylasin yardimci olsunlar bizler burda bu duyguyu hic Yasamamisiz bu durumu bunu bize sormani dogru bulmafim benim fikrim bu grubun adi belli lütfen buraya sadece azosperm hakkindaki konusmalar yapilsin tesekkürler
Bende yaşamadim zaten hep bu bolumde sohbet ettigim icin paylastim kusura bakmayin

Ewet cnm azosperm di iki kez tese olduk çıkmamisti şimdi de allahımiza sığınıp kullandık bu ilaçları insaallah her şey daha da güzel olur
Canim cok sevindimm ya sizin icin evet motil hareketli sperm demek masallahhh yaaaa :)) nereden aldnz bu karisimi nasil bi karisim neler var icinde merak ettim

merhaba kullandığınız bitkiseller nelr bizede söylermisiniz eğer sizin içn bir mahsuru yoksa gerçekten çok ihtiyacımız var şuan

Yaa o birisinin telini falan veriri misiniz canım bu muhteşem bişi :) çok şükürler ne demek çıkış olmasi ... sadaka verin canım bu çok muhteşem bi haberrr

Ewet cnm azosperm di iki kez tese olduk çıkmamisti şimdi de allahımiza sığınıp kullandık bu ilaçları insaallah her şey daha da güzel olur
Insha Allah kendim yasamis gibi cok sevindim inanin. Insa Allah basarinizin arasi gelir spermleriniz milyona cikar da dogal yolla hamile kalirsiniz. Azosperm nedeni neydi sizde? Qaliba genetik olunca tibben hic bir sans olmuyor dimi?

Insha Allah kendim yasamis gibi cok sevindim inanin. Insa Allah basarinizin arasi gelir spermleriniz milyona cikar da dogal yolla hamile kalirsiniz. Azosperm nedeni neydi sizde? Qaliba genetik olunca tibben hic bir sans olmuyor dimi?
Canim inan seviniyorum ama inşallah sevincimin arkasıda gelir yarıda bırakmaz Rabbim sizlerde bu mutluluğu yaşayın inş. Cnm biz genetik test yaptırmadik hiç azo nedenimizde eşim kabakulak geçirmiş ağır ateşli ona bağlıyoruz iki kez de tese olmuştu çıkmamisti bi şey

Back
X