Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İnsallah canım :) deneyimlerimizi anlatırız birbirimize destek oluruz az da olsa .Sen benden önce başlıcan sanırım.Rapor falan aldınmı yoksa raporsuzmu deniyicen Medicalparkda da rapor geciyor diye duydum.Maddi acıdan uygunsan sorun yok zaten hepimiz için hayırlısı inşallah :)

Merhaba arkadaşlar benimde eşim azospermi. Rabbim herkese bu yolda sabır versin...:KK43:

Amin camin amiiinnn
Sebebi nedir 3 kere sperm testi yapdirin ücündede azosperm teshisi konuldugubda kesin olarak azosperm diyebilirsiniz doktora gittinizmi rabbim hepimizin yardimcisi olsun

ya kızlar bu teselerden sonra fsh neden yukselıyo dun tahlıl verdık bgn sonucları aldık fsh 55 lere cıkmıs ılk defa sastım kaldım kaan hocaya sonucları maıl attım ınsallah bu ay tedavıye baslayacaz ama bu fshın yukselmesı benı tedırgın ettı acıkcası

Nereden baslasam bilemiyorum. Iki aşilama sonrasi tüp bebeğe geçtik. 17 yumurtam toplandi fakat hicbiri dollenmediher sey yarida kaldi. Zaten ileri hizli sperm fazla yoktu bundan mi kaynaklaniyor bilemiyoruz. Milyonda bir boyle bir sey oluyormus. Cok uzgunum bu sekilde bir durumla karsilasan var mi

Amin camin amiiinnn
Sebebi nedir 3 kere sperm testi yapdirin ücündede azosperm teshisi konuldugubda kesin olarak azosperm diyebilirsiniz doktora gittinizmi rabbim hepimizin yardimcisi olsun
İki kez denedik cnm tüp bebek. Eşim tese oldu. Kocaeli üniversitesinde. Şimdi memorial şişlide 3 denemizi yapmayı düşünüyoruz. Eşim tekrar tese olacak. İlk teseden sperm dokumuz var ama. İlinci denemede 12 yumurtadan ikisi döllensi deyince semra kahraman tekrar tese dedi :( hayırlısı... bir çocuğum olmasını herşeyden çok eşim için istiyorum...

İki kez denedik cnm tüp bebek. Eşim tese oldu. Kocaeli üniversitesinde. Şimdi memorial şişlide 3 denemizi yapmayı düşünüyoruz. Eşim tekrar tese olacak. İlk teseden sperm dokumuz var ama. İlinci denemede 12 yumurtadan ikisi döllensi deyince semra kahraman tekrar tese dedi :KK43: hayırlısı... bir çocuğum olmasını herşeyden çok eşim için istiyorum...
Sertoli cell only sendromu :(

İki kez denedik cnm tüp bebek. Eşim tese oldu. Kocaeli üniversitesinde. Şimdi memorial şişlide 3 denemizi yapmayı düşünüyoruz. Eşim tekrar tese olacak. İlk teseden sperm dokumuz var ama. İlinci denemede 12 yumurtadan ikisi döllensi deyince semra kahraman tekrar tese dedi :KK43: hayırlısı... bir çocuğum olmasını herşeyden çok eşim için istiyorum...

Hmm anladmmm yeni degilsiniz yanii insallah tez vakitte rabbim hepimize nasip eder

ya kızlar bu teselerden sonra fsh neden yukselıyo dun tahlıl verdık bgn sonucları aldık fsh 55 lere cıkmıs ılk defa sastım kaldım kaan hocaya sonucları maıl attım ınsallah bu ay tedavıye baslayacaz ama bu fshın yukselmesı benı tedırgın ettı acıkcası
Nekadar sonra sonra yaptiniz kan tahlilini

Back
X