- 19 Ağustos 2015
- 1.737
- 2.394
- 53
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnn insallahAnldim canim bizdede sperm var ama sayısı çok az hakkımızda hayırlısı olsun ins hepimiz yavrularını kavuşalim ins
Yuvarlak hucre gelismemis sperm hucresi oluyo bildigim kadariyla. Yani bas govde kuyruk var ya, yuvarlak hucre kuyruksuz olan sanırım.kızlarrrr bişey sorcam normal sperm testi yaptırdığımız zaman 1000 milyon yuvarlak hücre çıkıyo bu iyi bişey mi lütfen fikri olan cevap verebilir mi?
Ejakulatta spermatozoa dışında uretradan gelen poligonal epitel hücreleri, spermatogenetik germ hücreleri, ve lökositler de bulunur. Bunların hepsine genel olarak “yuvarlak hücre” denir. Taze preparatların incelenmesi sırasında yuvarlak hücre konsantrasyonlarının da tayin edilmesi gerekir..kızlarrrr bişey sorcam normal sperm testi yaptırdığımız zaman 1000 milyon yuvarlak hücre çıkıyo bu iyi bişey mi lütfen fikri olan cevap verebilir mi?
teşekkürler canım cvpladığın için 1 milyon yuvarlak 1 milyon lökosit diyo lökosit özellikle iltihabi bi durum galiba yuvarlak hücre inş. dediğin gibi gelişmemiş sperm hücresidir güzel bişey en azından hücre var demekYuvarlak hucre gelismemis sperm hucresi oluyo bildigim kadariyla. Yani bas govde kuyruk var ya, yuvarlak hucre kuyruksuz olan sanırım.
İyi bişey mi kötü bişey mi pek anlamadım herkeste çıkıyo mu acaba yuvarlak hücre sperm testinde yani?Ejakulatta spermatozoa dışında uretradan gelen poligonal epitel hücreleri, spermatogenetik germ hücreleri, ve lökositler de bulunur. Bunların hepsine genel olarak “yuvarlak hücre” denir. Taze preparatların incelenmesi sırasında yuvarlak hücre konsantrasyonlarının da tayin edilmesi gerekir..
Kaan hocanin sitesinde yaziyo bu canim.yanlış biliyomusum kusura bakma ..
Ben de bilemedim ki canim ya. Lokosit ve diger hucrelerin iyi ayristirilmasi gerekli falan yaziyo kaan hocanin sitesinde. Sen de gir bi oku istersen.İyi bişey mi kötü bişey mi pek anlamadım herkeste çıkıyo mu acaba yuvarlak hücre sperm testinde yani?
8 ekımde tese oldu 25 kasımdada tahlıl yaptırdık fsh ucmus yanı 37 dı 55 olmus cnmNekadar sonra sonra yaptiniz kan tahlilini
Canım bizde motil sperm var yani hareketli ama ileri hareSperm az olmasi degilde . haraketi de onemli hareketi nasil. Insallah canim
Bizimde aksine fsh 0.4 dusmus iyimi kotumu anlayamadim agustosta olmustu esim tese ilk defa bugun yaptirdik kan tahlilini8 ekımde tese oldu 25 kasımdada tahlıl yaptırdık fsh ucmus yanı 37 dı 55 olmus cnm
Canim celalettin peru diye bir hoca var onun aktarım ersel bey çıkış olanlar için bitkisel olarak verdiği kürler ise yariyor lar .. bizim sıfır olduğu içn ise pek yaramadı .. istersen onla gorusunNereden baslasam bilemiyorum. Iki aşilama sonrasi tüp bebeğe geçtik. 17 yumurtam toplandi fakat hicbiri dollenmediher sey yarida kaldi. Zaten ileri hizli sperm fazla yoktu bundan mi kaynaklaniyor bilemiyoruz. Milyonda bir boyle bir sey oluyormus. Cok uzgunum bu sekilde bir durumla karsilasan var mi
Hicbir sey olmuyor canim önemli olan sonraki safhalar. Sen hayirlisiyla yumurtalarini ver saglikli embriyolarni al daKizlar daha önce tupbebek denetmenler için sorum olcak ilk deneyimin olcak süreç nasıl ilerlicek özellikle yumurta toplama gününü merakediorm agrilimi oluyor
Nohut kuru nasil oluyormusmerhaba arkadaşlar nohut kürünü uygulayan varmı ?
Yarım litre kadar kaynayan su içerisine ortalama 7 yemek kaşığı kadar nohut atın ve 10 dakika kadar kaynadıktan sonra ılıması için bırakıp süzün. Sabah kahvaltı sonrası ve öğle yemeği öncesi olmak üzere günde 2 defa içilerek hazırlanan kür bitirilmelidir.Nohut kuru nasil oluyormus
en son kaçtı sizin 0.4 düşmüşBizimde aksine fsh 0.4 dusmus iyimi kotumu anlayamadim agustosta olmustu esim tese ilk defa bugun yaptirdik kan tahlilini